Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Pitesti (https://forum.4tuning.ro/65-pitesti.html)
-   -   Provocari (https://forum.4tuning.ro/65-pitesti/27331-provocari.html)

bobby_gsi2 15-11-06 21:38

Provocari

Am observat ca sectiunea asta este moarta.....pe aici nu posteaza nimeni.....nu se discuta nimic......poate cu thread-ul asta mai animam putin situatia. Deci cine vrea sa lanseze provocari.....sa o faca aici.
Ps: pe mine sa nu ma provocati ca deocamdata sunt pieton :)

sco211 17-11-06 15:15

Re: Provocari

si io sunt pieton, dar vad ca iti plac mk2-urile...t provoc p viitor...

Dumy 17-11-06 23:08

Ba baietzi eu nu am cu ce sa ma mai dau ca am vandut si eu azi racheta mea de 200 de cai asa ca de abia asteptam, sa ma mai dau cu cineva dar de sa vandut .:DFost proprietar de calibhra turbo 200 de cai :D

bobby_gsi2 18-11-06 00:15

Quote:

Originally Posted by sco211 (Post 626442)
si io sunt pieton, dar vad ca iti plac mk2-urile...t provoc p viitor...

sco pai daca tot suntem pietoni.......facem o alergare pana ne luam masini :). Tu ce vrei sa iti iei? Daca iti iei vreo bomba normal ca nu ma mai dau cu tine.....dar oricum.....ne dam pe viraje si tot ne dam. Bafta in continuare

bobby_gsi2 18-11-06 00:17

Quote:

Originally Posted by Dumy (Post 626963)
Ba baietzi eu nu am cu ce sa ma mai dau ca am vandut si eu azi racheta mea de 200 de cai asa ca de abia asteptam, sa ma mai dau cu cineva dar de sa vandut .:DFost proprietar de calibhra turbo 200 de cai :D

Dumy sincer sa fiu ma cam indoiesc de cei 200 de cai .....hop-ul asta de 50 de cai de care zici tu nu se obtine asa usor...pe langa turbo...tre sa bagi si o groaza de $ in pistoane si alte cele.....dar ma rog...daca tu zici.......tu stii cel mai bine. Oricum vad la semnatura un urs......ala e de familie? :) .......sau nu alearga?

sco211 18-11-06 01:55

io alerg niste $ ca sa iau un golf 2 1.8 8V...slabutz el asa din fabrica, dar ma tot uit p la nemti si se apropie din ce in ce mai mult ideea de 16V turbo...
bafta si tie, desi nu ai zis ce masina vrei sa iti iei...:P

bobby_gsi2 18-11-06 10:25

Quote:

Originally Posted by sco211 (Post 627105)
io alerg niste $ ca sa iau un golf 2 1.8 8V...slabutz el asa din fabrica, dar ma tot uit p la nemti si se apropie din ce in ce mai mult ideea de 16V turbo...
bafta si tie, desi nu ai zis ce masina vrei sa iti iei...:P

Sincer nu stiu cum merge un 8v....nu am mers niciodata cu unul....stiu ca are in jur de 115 cai.....parca 112 mai exact. Eu am avut un opel cu 115 cai....si evident era mai greu....si tragea destul de binisor. Eu vreau sa imi iau 16 v pt ca sunt foarte fiabile si trag si bine (acum depinde si de uzura masini). Daca o iei direct turbo e bine dar sincer....nu prea stiu cum e cu taxele. Asa gasisesm in Belgia 8v la 350 de euro...dar necesita mici reparatii. Oricum bafta la cautat si bafta la $. Oricum ar fii ceva sa apara doua mk2 in Pitesti.....deocamdata cel mai tare mi se pare a lui Sandu, FSV are numarul.Hai ca sunt off de tot.....deci nici o provocare?....sau asteptati zapada pt "invarteli" la stadion? :)

sco211 18-11-06 22:24

chiar ca ar fii misto 2 mk2...:P...io nu stiu decat unu calumea...un gti rosu.
din cate am vazut p net astea de 8v ar avea 90cp, dar oricum nu prea conteaza k nu ramane asa...16v tata...si turboo...k m-au tampit niste germani...

Dumy 24-11-06 08:12

Nu mai visa ma apucate de munca frate lasa vrajala vad ca nu se provoaca nimeni pe nimeni.

sco211 24-11-06 13:39

visele te fac sa mergi mai departe.cred ca tu nu mai visezi...
despre provocari vorbim...se pare k nu o sa inteleginiciodata...cred.
D c nu provoci tu p nimeni?bmw cupe anm bla bla...nu t tine?

Dumy 25-11-06 09:12

Prietene Anm ul nul mai am de mult si am facut destule liniutze cu o calibra care acum siua gasit alt proprietar in bucuresti credema daca mai aveam calibra faceam destule provocari :D

sco211 26-11-06 15:40

pai frate hotarastete...ca nu mai inteleg nimic.
ori urs, ori calibra, mai vad si supernova...e targ sau ce?
c calibra era? 2.0i ... cred ca faceai multe...
si despre c ai vrea tu sa vb in thread-ul asta? ca el se numeste "provocari"...
nu desprea asta ar trebui sa vb?

ncs_balauru 26-11-06 21:36

dumy prietene ce zici de o liniuta DEM CU CVN TAU

Babaur[21 04-12-06 14:06

Quote:

Originally Posted by ncs_balauru (Post 637816)
dumy prietene ce zici de o liniuta DEM CU CVN TAU

balaure, nu te mai da mare cu masina lu` fratito :lol: nu are sens, poate sa te dai cu BAL - masinutza aia rosie din anii 70 a lu` taicato, da bine asta cand o sa-ti iei si tu permis! :lol:

Dumy 06-12-06 08:46

Facem frate eu cu CVN u si fratito cu DEMu :D
AAsa si apropo prietene calibra era 2000 16 valve turbo asa ca ia mai gandestete putzin ca am facut o carutza de masini care costau vreo 15 mii de euro :D poate sa confirme o gramada de baietzi .
Balauru stia calibra mea :D

stefanello 20-12-06 09:16

Apropos....cine are chef de o liniutza....sa spuna ce masina are....si sa-l vedem.... oricum vine iarna bine-mi pare in parcare nu dau cu sare.. :twisted:

MMihai 23-12-06 11:26

ce-s alea liniutze? mai face cineva pe la noi prin oras asa ceva? eu unu nu am mai vazut demult...

Gabi 23-12-06 12:03

Pai mai iesi din casa ma, Mihai ! Si daca iesi, iesi noaptea, nu ziua, ca... poate facem si noi o vizita :lol:

sco211 24-12-06 00:51

hm...suna a provocare/invitatie...ceva?
:D

s-a trezit MMihai...:D...nene, uitasei parola, nu? ;)
welcome!

Donnyro 24-12-06 08:59

yo nu am mai auzit de nici o liniutza de ceva timp
unde se fac sa stiu si yo k pe la stadion se mai alearga o data la zece
ani cate doi trei nebuni

MMihai 24-12-06 15:27

merci :)))))

bobby_gsi2 24-12-06 20:07

Asa mai baieti...vedeti ca se poate......usor usor poate facem activitate....eu tre sa fiu primu` ca am deschis threadu` nu? :) Inca putin si nu o sa mai fiu pieton si atunci vedem ce si cum. Sincer sa fiu....treaba cu stadionu` mi se pare aiurea......doar am luat amenda :)...plus ca o sa vina zapada si sunt "curcanii" goga pe acolo. deci pentru "joculete" si asa zise drifturi eu propun ca locatia sa fie in targ.....anu` trecut a fost misto. Bafta la toti si sarbatori fericite

Donnyro 25-12-06 00:30

imi retrag cuvintele.chiar asta seara am vazut k ii turnase garda pe unii la stadion.erau trei masini care savarseau faradelegi si una de garda.cica ii blocasera tragandu-le loganul in fata.ce gluma buna

bobby_gsi2 25-12-06 10:04

Deci in cazul asta tre sa gasim alte locuri pt faradelegi. Sa inceapa propunerile. Eu propun de la semafor de la Davila pana in fata la circulatie :)

sco211 25-12-06 17:58

eu zic sa facem in afara orasului...;)...cel mai bine...
n strangem la europa??
avem la strazi p acolo...si drepte si stranbe...detoate!
:P

ncs_balauru 27-12-06 23:53

BAIETI eu zic pe varianta intre Prundu si Craiovei

Donnyro 27-12-06 23:56

Eu cred k locul cel mai potrivit pt liniutze ar fi drumul spre Babana.e cam ingust dar merge.in plus e un loc ferit si drumul este belea.

sco211 28-12-06 10:01

deci merge si varianta prundu-craiovei, dar p acolo nu prea ai p unde sa o stergi, in caz de nevoie...in afara Pitestiului sunt alte restrictii si alti politai, si sunt mult mai multe locuri si posibilitati...
spre babana iarasi...nu merge:P
ganditiva si la alte chestii cum ar fii parcare, oprire, intoarcere...nu numai la linii drepte de asfalt ;)
deci c parere aveti?
ramane europa?

Donnyro 28-12-06 23:48

Dar de strada Depozitelor ce ziceti?

sco211 29-12-06 00:11

varza!!!!
varza rau....
deci...iti sune ceva cuvantul radar???
:))

Donnyro 29-12-06 09:44

Sa nu imi spui k e si pe Depozitelor radar fix.eu de cate ori am mers pe centura nu am vazut nici un radar(oricum nu am mers cu 50km/h pe acolo niciodata)

sco211 29-12-06 14:06

deci este...;)
asa ca pana la urma tot la ideea mea ajungem...
albota
:)

Dumy 29-12-06 16:45

eu toate care leam facut au fost la stadion dar este buna ideea cu europa :D acolo este si parcare si drumuri cate vrei e chiar bunicica ideea.

CocoT 28 29-12-06 23:53

Baieti eu zic ca ar fi bine prin fata scoli 17 din Razboieni adica de la rond pana jos aproape de intersectia care urca sus spre targ..... aprox 1-1.3 km lungime

Donnyro 30-12-06 23:10

eu cred k e mult prea po****ta zona din fata scolii 17.nici nu ai apuca sa te dai de doua ori k probabil un batran senil ar si suna la garda.

bobby_gsi2 31-12-06 13:08

Fratilor.....s-a terminat cu mersul pe jos...deci care vrei sa ne dam....anuntati-ma si se rezolva....locatia ma intereseaza mai putin. Bafta si distractie placuta :)

bobby_gsi2 03-01-07 14:14

Am uitat sa mentionez.......eu am masina de 115 cai....mi se pare logic ca si cel cu care ma dau sa nu aibe mai mult de 120 de cai. Va multumesc anticipat. Ps: eu vreau sa testez masina mea sa vedem ce si cum.

sco211 05-01-07 02:22

bv mai baiete...ti-ai luat masina si nu mai zici nimic....
>:P

bobby_gsi2 05-01-07 09:35

Bai baiete te-am sunat dar tu nu auzi telefonul ca iar esti "pe afara" :). Apropo ,de ceva timp se monteaza si vibratii pe mobile.....sau eventual activeaza optiunea :P. Prima victima, mercedes c classe cdi 116 cai.

ncs_balauru 06-01-07 21:31

baeti eu zica ca tot varianta vama ar ramane de o liniut sau drumul care duce la rafinariea de la bradu

All times are GMT +2. The time now is 04:35.

- Copyright 2026 4Tuning