![]() |
Dacia mea White Angel
As vrea si eu o parere despre masina mea.
B-69-TAU: daca vrei o parere esti rugat sa incarci poze cu masina ta impreuna cu 2-3 cuvinte in care sa iti descrii masina.... ok? |
Re: Dacia mea White Angel
pe cand si poze sa e putem da cu pererea?
|
3 Attachment(s)
nu e cine stie ce
|
inca sunt la inceput voi mai face ceva cat de curand
|
o parere personala...multi care ma cunosc stiu ca sunt adeptul orginalului...
pt spate...da eleronu ala jos...pune unu original de cauciuc si chestiile alea de pe stopuri da-le jos.....si daca tzi neaparat sa faci ceva la stopuri da-ti un spray negru(special pt stopuri) pe partea de sus... in rest masina nu arata rau...poate barile si masca sa le faci negru mat cred ca ar da mult mai bine... ps: poate nu ai bani de jante..dar iti poti lua niste capace pline...finutze! nu scoase inafara sau cu 3 spite de se vede rugina de pe janta :) bafta...repet o parere personala! |
1 Attachment(s)
am dat comanda de capace
ce crezi sunt klumea m-am gandit la treaba cu spreiul pe stopuri dar nu prea arata bine ca am pus mai demult pe ea |
nu vreau sa fiu rau da...anuleaz-o ....decat sa pui .... chestiile .... alea pe masina... mai bine baga banii aia in altceva... fa ceva cu fatza aia k se vad urat niturile alea sau ce is .. vopseste spoilerele alea klumea ..k se cojeste vopseaua... foloseste plastofix si nu se va mai coji ... si daca chiar vrei sa iti pui capace ...pune ceva simplu nu ..."spinnere" dealea... Parerea mea:D ..bafta
|
1 Attachment(s)
asa ceva ar merge
m-ar interesa de unde sa fac rost de niste spoilere mai klumea |
am si eu o intrebare .. ce faceti cu lemnele alea la bloc :d
|
primele capace sunt nashpa.... este imitatia aia ieftina de spinner
offtopic: nu toate blocurile au incalzire centrala....sau gaze... si de accea presupun ca unii fac foc cu lemne ;) |
nush ce sa zic....tentative de spinnere in nici un caz, crezi ca nu ai pe ce sa dai banii? incearca sa o aduci la linie ca par toate aruncate pe masina...vopseste masca neagra, schimba eleronu, si coboar-o putin ca zici ca e aro 10(parerea mea....no offence)......ce sa zic...bafta la tunat...asteptam sa vedem ce iese
|
nu stiu ce face omul acela in orice caz nu sunt ale mele nu am nevoie de asa ceva
de coborat pot sa o cobor dar inca mai merge si tata cu ea si am schimbat 3 seturi de spoilere anul acesta. :???: __________________________________________________ ______________ INCEARCA PE CAT POSIBIL SA POSTEZI ORDONAT SI NU DE FIECARE DATA CAND ITI MAI ADUCI AMINTE CA MAO VROIAI CEVA...ORDONEAZA B-83-DAC |
Quote:
|
atunci o sa am grija sa nu le mai sparga nimeni
Si am sa pun niste bari de protectie sub ele |
o imitatzie nereusita de dvd-u vechi :lol:
|
Ce imi plac astia care se fofileaza ... spuneti ma pe fatza ! E urata , e naspaaaaaa , uita-te pe forum daca tot ai dat de el si vezi ce "se poarta" , ce e frumos , ce e kitch !Deci in primu rand , documenteaza-te !Dupa revizuieste-ti finantele si vezi ce e de facut !
|
sau mai pe scurt e nevoie de multa munca la ea
daca vrei ceva frumos ai de unde sa te inspiri ca st multe masini frumoase pe acest forum si daca e inpirate si u de altundeva ce sa zic spor la munca si sa iasa cat mai frumoasa |
Frate, nu te supara da e urata....e urata rau...dupa parerea mea bineinteles !
schimba toate lucrurile kitchoase de pe ea! iti fac si o lista daca vrei! |
fao gordini style:D asa nu arata prea bine
|
Eu nu am zis ca e beton pt ca sunt doar la inceput cu tunaritu dar pe parcurs o sa ascult niste ideii si o sa le pun in practica(fara suparare dar am vazut pe forum unele dacii jalnice nu dau nume)
Nu ca amea e mai buna dar totusi are ceva in plus. |
mie personal masina asta mi se pare DESUCHEATA RAU , sta sa pice....... incearca sa ii dai linie si lasa tuning-ul..........cauta poze cu DVD-ul pe forum in mare seamana masinile DOAR ca model :D poate te inspiri de pe acolo
|
macar lu dvd`u ii reusise :P ;) :D
|
Cred ca daca i-ai pune farurile potrivite capotei cele din 96,97,98... ar arata multttt m-ai bine :D. Bafta
|
1 Attachment(s)
o idee ;) dc te intreseaza
|
iar ne faci sa suspinam ma dupa DVD :( cata rautate...e de curse e de curse??
|
Tocmai am vb cu un prieten ca vrea sa-i schimb motorul cu unul de opel corsa 1.2 16V.Dar el mi-a zis ca sunt nebun decat sa bag atatia bani in ea mai bine iau alta :sad: Si in caz ca pun motorul asta cu ce ma opresc imi trebuie niste frane beton.:sad:
|
nu sunt eu asa de sigur ca tu poti..motoru de corsa e dispus altcumva
|
mersi oricum dvd-ule dar nu vreau sa-i las fata asta ca nu-mi place am sa bag niste poze cu o fata de dacie cum as vrea sa o fac;)
|
m-am interesat si am inteles ca se poate pune dar trebuie facute niste modificari
:!: :?: nu stiu prea sigur daca nu sper macar la un motor de renaul 19 chamade tipul 2 :-P |
nu prea ma intereseaza acum aspectul exterior ca vreau sa ma ocup mai intai de motor ca sa nu ma ia chiar orice dacie sau alta masina.:twisted:
|
acum astept sa treaca iarna ca sa ma pot apuca de ea ca nu am unde sa o fac :cry:
|
1 Attachment(s)
O poza cu bordul noaptea.
|
fantastic! ar trebui selectate masinile care apar... cat mai urgent pana nu ne pierdem in peisaj.
|
1 Attachment(s)
I,m back........
SI pe parcurs o sa incep cu niste modificari minore.....dar de efect In primul rand vreau sa-i pun la la ingerasu meu ochi albastrii....:D (home made) |
Daca Mai Vad Un Singur Post Aiurea Si Care Sa Genereze Cearta Ne Suparam...daca Ai Pus Masina Aici Accepta Si Criticile Insa Cel Care A Criticat Sa O Faca Intr-un Mod Elegant Nu Cum S-a Facut Acum
|
sal zi-mi si mie cum ai facut u angel eyes k-s curios da-mi pm ;) 10x
|
:?: Am si eu o intrebare......Am o dacie cu motor de 1300 si vreau sa montez un carburator dublu-corp de 1400.Dak a mai incercat cineva, as vrea sa stiu ce implicatii pot sa apara pt motor. Se merita?! dak da ce castig si ce pierd?
|
cu leduri galbene sta mai bine bordul
|
io zic ca masina asta e Kitch toata ziua.fara suparare dar e sorcova rau.......................
|
Good point :) Eu zic sa lasi tunatul ca nu e de masina asta. Fa-o sa ai siguranta (directie , articulatie, amortizoare,cauciucuri etc etc )la calutii pe care i-au mai ramas pe ea.
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:37. |
- Copyright 2026 4Tuning