Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Placute inmatriculare (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/27292-placute-inmatriculare.html)

300ZX 15-11-06 13:19

Placute inmatriculare

M-ar interesa de unde pot cumpara placute de inmatriculare cu spatii mari intre litere . Mersi!

B 68 VLD 15-11-06 13:56

Re: Placute inmatriculare

De la politie am auzit eu.

Paul 15-11-06 14:09

e de platit vre o taxa in plus dak e spatziu mai mare intre litere sau e in acelasi caz in care ar fi una obisnuita ?

sortex 15-11-06 14:36

cum sta treaba cu numerele facute din autocolant? dealea plasticate micutze...unde se pot face?

Psycho 15-11-06 15:27

Quote:

Originally Posted by sortex (Post 623610)
cum sta treaba cu numerele facute din autocolant? dealea plasticate micutze...unde se pot face?

la orice firma de productie publicitara ... dar sunt illegale .. adica daca te prinde cu ele .. iti da amenda ;)

sortex 15-11-06 16:55

hmm ok mersi asta vroiam sa stiu daca is legale sau ilegale:D

mache_rau 15-11-06 17:48

pt numerele din autocolant sau orice altceva care difera de stat iti iei amenda si iti ia si talonul pe care o sa ti-l restituie dupa ce te prezinti la candiano cu numerele stas,cat despre numerele cu litere despartite oficial nu ai cum sa le faci ,doar dak cunosti pe la politie sau unde se fac numerele ... baietii cer de la 1.5mil in sus pt un set de placute facute despartit

300ZX 15-11-06 18:22

Arata bine pe masina !

shantzu 15-11-06 19:39

Quote:

Originally Posted by mache_rau (Post 623874)
pt numerele din autocolant sau orice altceva care difera de stat iti iei amenda si iti ia si talonul pe care o sa ti-l restituie dupa ce te prezinti la candiano cu numerele stas,cat despre numerele cu litere despartite oficial nu ai cum sa le faci ,doar dak cunosti pe la politie sau unde se fac numerele ... baietii cer de la 1.5mil in sus pt un set de placute facute despartit

daca nu ma insel e o taxa pt aceste numere ;) pe care o platesti la politie cand te duci sa iti faci numerele la masina ;)
in nici un caz ce aberezi tu acolo...

300ZX 16-11-06 13:51

Concret.Unde imi fac ?

MKE 16-11-06 14:50

concret nu cred ca o sa gasesti raspuns pe forum...:D
intreaba printre prieteni , e imposibil sa nu stie cineva...;)

300ZX 16-11-06 21:44

Placutele tale sunt dintr-acelea cu litere departate?

mache_rau 19-11-06 23:47

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 624065)
daca nu ma insel e o taxa pt aceste numere ;) pe care o platesti la politie cand te duci sa iti faci numerele la masina ;)
in nici un caz ce aberezi tu acolo...

uite vezi , asta nu-mi place la astia ca tine X( vorbiti prost,fara sa stiti ceva concret ...de ce drqu te bagi tu in seama si mai si ABEREZI pt k tu esti cel care abereaza pana la urma cand zici k exista taxa pt asa ceva,te duci la politie si ce-i zici ? "vreau si eu sa platesc taxa pt numere despartite"? .. oricum nu are rost sa ma agit aici cu tine,du-te tu la politie sa te interesezi dak exista OFICIAL taxa asta despre care doar tu stii si dak nu exista sa scrii de 100 de ori "imi pare rau k m-am bagat aiurea in seama" ;) adios
@300ZX : concret poti sa-ti faci dak cunosti pe cinevea la candiano ori la udriste sau cum ti-am zis sunt baieti care mai fac treaba asta dar o sa-ti ceara cu 500 de mii mai mult decat se ia "normal".sau mai simplu dak mai pierzi timpu pe la pescarus sau pe unde se mai strange lumea de aici de pe forum intreaba-l si tu pe primul care il vezi cu numere despartite ;)

B 68 VLD 20-11-06 01:09

Si eu as fi interesat. Cine ma poate ajuta 100% sa-mi dea PM.

300ZX 20-11-06 13:35

Mersi pentru informatie !

rearhorse 02-12-06 19:35

eu stiam ca numerele despartite si cele cu wst & stuff sunt nr pt pile ca sa te lase politia in pace....

mache_rau 04-12-06 18:04

Quote:

Originally Posted by rearhorse (Post 645039)
eu stiam ca numerele despartite si cele cu wst & stuff sunt nr pt pile ca sa te lase politia in pace....

=))) nu exista asa ceva,nr k sa te lase in pace...orice nr ai avea dak ai gresit te-au ars militienii.....

rearhorse 04-12-06 18:55

eu asa stiam de la persoane de la R.A.R ... acum tot ce se poate dar oamenii pareau ca spun adevarul si mai am si verificat si numerele in cauza nu le poti lua....decat cu pile

quze 10-12-06 20:48

Numerele cu wst spp si alte chestii d-astea au fost rezervate pt politie , spp si alte institutii guvernamentale .... dar daca faci rost de nr cu wst sau spp sau etc stai lin ca nu poti sa treci pe langa MILITIE cu 200 la ora sau pe rosu sau ... lista poate continua.Scoate-ti niste aberatii mai mari ca voi ... auzi si tu "taxa pt nr despartite" ....

rearhorse 10-12-06 21:59

man te opresc dar iti dau doar buna ziua , trust me ca nu sunt doar legende...

bano 10-12-06 22:12

wST chiar sant numere care sant pt astea care sant prin guvern.interne.

teddy 10-12-06 22:36

1 Attachment(s)
se dau doar la smecheri :lol:
nah, cine vrea sa-mi dea PM sa le fac legatura cu cineva (~50E e distractia).

X-Ray-Eyes 10-12-06 23:40

La ce se dau ?
Se dau cu 500.000 lei vechi in Constantza la preferential ! Trebuie sa specifici ca vrei cu caractere despartite ... mare c@c@t ...

tico_rs 11-12-06 09:37

Pe o masina am WPS si pe alta despartite si pe aia cu ele despartite si cu autocolant IPA mi-am luat amenda pentru 65 kmh in Dreajna de la un gabor din categoria "suferinzi pe smecherii de Bucuresti"... Cand le-am luat eu erau destul de putine si mai vedeam gaborii cum se schimbau la fata cand le vedeau, dar acum sunt atat de multe incat au devenit banale, am vazut pe taxiuri, pe masini de scoala, pe dube si chiar pe o masina din-aia cu cos de urcat pe stalpi :D :D :D

B-69-TAU 12-12-06 22:58

mi-am facut si eu in seara asta numere despartite... imi plac ca se vad mai misto, nu cred ca o sa fie mai indulgenta militia cu mine din cauza numerelor...
eu e-am facut ca imi place cum da pe masina....:lol: 150ron

B-69-TAU 12-12-06 23:38

apropo se da ameneda ca sunt numere atipice? chiar daca sunt facute de udristei?

teddy 13-12-06 00:50

nu, n-are nimeni nici o treaba. si o sa-ti iei toate amenzile la fel cu o dacia modificata. eu am WBW cu litere despartite pe un mondeo negru stock, model din care au si la guvern vreo 20 cu aceleasi numere (WBW), pe mine m-a mai ajutat...

mache_rau 13-12-06 16:20

:)))))))))))))))) =))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))) atat am avut de zis

Psycho 13-12-06 20:44

Quote:

Originally Posted by B-69-TAU (Post 658604)
apropo se da ameneda ca sunt numere atipice? chiar daca sunt facute de udristei?

ihimz .. si ramai si fara talon ;)

thunder rock 11-01-07 13:17

Bah baieti aberati cu gabori ce iau pozitie de drepti si alte dastea.Iti faci numere atipice salut talon ...sau umbli doar cu dovada verificarii tehnice sa nu aiba ce-ti lua ...bineinteles amenda si puncte..lasati-le mah asa ca sunt alte elemente de styling mai dragute

Bogdan YBR 16-03-07 19:15

ba baieti va zic sigur de la rude din politie ca numerele alea le faci cu un mic adaos de 100RON care nu e taxa oficiala (nu cereti chitanta :) ) iar legat de numerele cu WSP WPS WPR WST WTS WPP e mare vrajeala ca ai indulgenta.le-a avut politia pana acum 1 an si apoi au aparut pe alte masini.acum 1an politia a renuntat la ele in favoarea celor cu B 39 --- sau B 27 --- sau cele AOP AOJ AMA AGO AOO etc.

mihay_MM 27-03-07 22:21

salut ! de unde pot achizitona si eu niste placute de inmatriculare mai speciale ??
adik alte modele dak stiti vreun link unde pot sa vad toate modele !!! pls !!!

mae 03-04-07 14:29

copii voi m-atzi bagat in ceatza de ce inseamna numerele alea de sunt asa dorite??? SPP am inteles dar in rest...WSP WPS WPR WST WTS WPP B 39 --- sau B 27 --- sau cele AOP AOJ AMA AGO AOO etc.(cum atzi zis voi mai incolo)

ce inseamna au vro insemnatate???

cromatic 05-04-07 14:45

Quote:

Originally Posted by mae (Post 831144)
copii voi m-atzi bagat in ceatza de ce inseamna numerele alea de sunt asa dorite??? SPP am inteles dar in rest...WSP WPS WPR WST WTS WPP B 39 --- sau B 27 --- sau cele AOP AOJ AMA AGO AOO etc.(cum atzi zis voi mai incolo)

ce inseamna au vro insemnatate???

b39 si b27 au majoritatea baietilor de la filaj. este confirmata treaba de vreo 2 ani. In special b39. Noaptea, dupa 12 dati o raita pe la cec victoria si observati parcarile de langa marea institutie militieneasca de acolo. Ziua masinile alea + personale ale baieilor, in grupuri organizate, urmaresc diverse persoane in trafic in vederea prinderii lor in flagrant cu ceva sau simpla observare pentru a confirma diverse date la diverse dosare. Mai multe detalii pot fi confirmate ascultand frecventele lor desi lucreaza cu puteri mici se aud daca ai o antena pe masina juma de bucuresti fara probleme.

Leul 05-04-07 19:15

SRI ! Tare frate stiti tot ce misuna prin bucuresti ...

DaViD TL 05-04-07 23:53

daca imi iau placute cu caractere despartite si de exemplu mai scriu ceva in tre ele (ex numele meu e david iau nr dvd despatite si in spatiile alea mai mari scriu un a si un i) ce mi sar putea intampla,in afara de o amenda ?!?

quze 05-04-07 23:56

ai 16 ani , n-are ce sa se intample, doar dosar penal si nu mai dai de carnet never ever !

DaViD TL 05-04-07 23:57

ma refer dupa ce iau carnet,imi iau masina etc,atunci mam referit la ce se poate intampla nu acuma !!!

quze 06-04-07 08:44

Pune mana pe decret si vezi ce se intampla ! Si pana atunci du-te pe la orele de limba romana la scoala.

eu 15-04-07 23:16

Intrebare de baraj: nu stiti de unde pot sa cumpar un aparat de facut numere personalizate? :D

All times are GMT +2. The time now is 12:50.

- Copyright 2026 4Tuning