Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Solenza si Logan break (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/2727-solenza-logan-break.html)

MMihai 28-11-04 10:04

Solenza si Logan break

6 Attachment(s)
uitati poze.. cele cu solenza sunt relale si hayonul e facut din fibra de cei din poza iar cele cu lognul se pare ca sunt facute pe calculator

MMihai 28-11-04 10:06

6 Attachment(s)
logan

DnI 28-11-04 10:23

arata mult mai bine loganu break !!!!

MaF|OtU 28-11-04 12:07

-Arata mai bine loganul ... se vede clar ...
-Acum depinde si de banii omului ...

tng 28-11-04 12:07

Intradevar solenza arata nasol rau break dar loganu' e chiar misto.

MMihai 28-11-04 12:09

Da, si mie mi se pare ca cel mai bine va arata loganul break.. cel in 3volume parca e prea taiat ca din topor la spate. sunt curios la ce pret va iesi :?

MaF|OtU 28-11-04 12:11

Re:

Quote:

Originally Posted by \"MMihai\"
sunt curios la ce pret va iesi :?

-Si eu sunt foarte curios ...
-Eu estimez cam la 10 000 E ... voi ce ziceti ?

DJ10BOD 28-11-04 12:34

Ba sunteti penibili la faza asta... (\"Arata bine!\", \"Ce misto e\")... Va apucaratzi sa laudatzi neste poze facute (... de unu cum a vrut p*la lui) pe calculator... Asta nu inseamna ca va semana adevaratul logan break cu alea din poze... Iar despre decapotabilu' ala... ma abtin (si cainele meu daca il puneam la calculator facea unu mai frumos... in paint!)

MMihai... mai era un topic despre loganul break! puteai sa-l folosesti foarte frumos!!!

MMihai 28-11-04 12:54

Nu era topic deschis pentru solenza break care este pe cat de poate de reala uite si articolul din ziar http://www.automondial.ro/news.php?nid=68 si daca tot am deschis topic am bagat si loganul.. nu cred ca se supara nimeni ? :?

teddy 28-11-04 14:32

solenza break este oribila, mai mult decat oribila...

MMihai 28-11-04 14:34

si in legatura cu loganul spuneam ca probabil versiunea break va da mai bine decat cea berlina.. oricum frumos, urat se vinde ca painea calda. cum? asta nu mai stiu :)

steph 28-11-04 16:54

solentza break intradevar nu e chiar reusita da multzi o sa o considere utila

DJ10BOD 28-11-04 18:07

da ca ma este vre'o solenza reusita? sau e vre'o dacie reusita?

m_vpr 28-11-04 20:24

E vreo dacie reusita? pai ... greu de spus, dar din moment ce berlina s-a vandut in numar atat de mare, si a fost tinuta in fabricatie chiar si de renault dupa ce au cumparat Dacia, s-ar parea sa fie \"reusita\". Scriu \"reusita\" (intre ghilimele) pentru ca nu semnifica reusita in adevaratul sens, ci un fel de \" acceptabila pentru romani, la pretul asta\"

DAR, daca va referiti la dacie reusita ca aspect/design, tot belina ( dar design pentru anii 80), si Supernova, parca arata bine. Solenza mi s-a parut extrem de urata cand am vazut-o prima data. De logan nu mai vorbesc..... Dar, nu stiu din ce motiv, cand le vezi de mii si mii de ori pe strazi, te obisnuiesti cu ele.. ( cel putin eu )
Mi se pare binevenita ideea de a scoate variante break la Solenza si Logan, desi arata cam nasol.

Pretul de 10 000 E , mi se pare exagerat, si nu cred ca ar avea succes pe piata romaneasca la pretul acesta. Poate ma insel... dar mai bine nu mai vehiculati preturi, si asteptati unul oficial.

DJ10BOD 28-11-04 22:23

Pai de ce a mers dacia? pentru k pe vremea lu ceasca nu puteai sa-tzi iei alta masina pt k itzi baga dacia pe gat... asta timp d aprox 20 de ani...
Dupa 89 s-au deskis granitzele, puteai sa-tzi iei masina... dar romanu si-a cumparat tot dacie pentru ca asta a asteptat el si gandul la dacie i-a ramas...
S-a trezit dupa catziva ani...dar cam tarziu pentru ca nu mai putea sa-si inmatriculeze masina daca aeva mai mult de 8 ani... si poveste continua pana in prezent...
Adica i s-au limitat variantele... si romanul a ales-o pe cea mai ieftina...
Din acest motiv a mers Dacia Berlina (care apropo are design de anii '60, cu diferite modificari) atata timp!

Bogdan_16v 29-11-04 13:40

Oribil, oribil, oribil! Am orbit! :shock:

CT-05-DGP 14-02-05 12:46

La solenza se putea si mai bine ....adica nu s-a urmarit linia caroseriei ...e diforma dar e de admirat ce pot face 2 oamni....loganul e misto si cred k ar avea suces mai mare

daflyer_oradea 15-02-05 00:28

pozele cu logan break au paut si intr-o revista acum vreun an, sau cateva luni...nu mai retin.am revista, dar nu am nici un chef sa caut prin casa dupa ea.I deea e ca breakul va fi cu maxim 1000 de euro mai scump ca berlina, si parerea mea e ca nu mai e chair asa urat. Cat despre Solenza, oribila, dar probabil utila. Oricum , nu se va mai fabrica solenza, asa ca...nici o sansa sa vedem asemenea uratenie de masina pe strada, in \"libertate\" :))))))

DVDValy 04-03-05 18:21

sunt de acord cu voi baieti ca logan break arata bine dar eu zic ca la solentza nu sa lucrat ca va spun ca arata mult mai bine si se garanta mai multa vanzare de solentza i-a ganditiva daca solentza ar avea ce are acum logan va spun ca loganu nu sa-r mai vinde.

SpeedeR 04-03-05 19:05

logan break...nu e kam pleonasm?!

solnitza...hmmm... o solnitza normala cu hayon... ce tareee...nici makar nu sau obosit baietii sa faca un prototip... au scos luneta si au pus un hayon...si pooF! gata solnitza break.... Dacia frate!

cata_tm 11-11-05 03:09

poate e oribila, dar in loc sa iei alta masina, iei alt portbagaj. urat, dar practic. ce zici?

Anonym 11-11-05 11:59

Arata bine

Pina la urma arata bine si Solenza si Loganu'. Asta daca urmaresti partea practica a realizarii. E nasol la Slolenza faptul ca nu urmareste linia caroseriei, dar ca si realizare e super ok. Logan break, mi se pare ca aduce a Megane, tot break. Dar parca e mai uman decit berlina.

axxro 10-12-05 20:24

am citi si io intrun ziar de solenza asta break. din cate stiu parca este proiectul unui timisorean. bine nu arata in orice caz da macar este utila, doar pentru asa ceva este conceput un break.nu?

bodyspeed 10-12-05 20:33

clar arata mai bine loganu
solenza asta break e o nasolenza :wink:

TufY 11-12-05 23:08

solenza parca ar fi dric !!! :lol:
daca s-ar fi facut break solenza nu va dati seama cat de rau ar fi scartait spatele care si asa scartaie !!!!

Cronny 09-05-06 10:09

Re: Solenza si Logan break

amandoua sunt oribile!!!beah

MagicOne 09-05-06 11:56

loganul arata mai bine... dar daca si brecul o sa fie la fel de inferior ca berlina, fata de solenza...poate sa arate mai bine de 1000 d ori tot degeaba

B-69-TAU 10-05-06 01:02

nu e lucrat bine la solenta, este chiar un kitch! nici la logan nu merge dar in comparatie cu solenta e super!!!:lol: :lol: :lol:

Psycho 12-05-06 00:54

nici una din ele amandoua sunt deplorabile :))

cannavaro 12-05-06 10:30

N-am vazut masina mai urata ca Solenza Break poate doar Fiat Multipla :))

Lukian_XXX 18-05-06 17:17

imi palce versiunea decapotabila la logan

tha_nox 07-06-06 10:31

ma intreb daca al solentza break au inlocuit telescoapele de la haion...ca nu cred ca ar avea viatza lunga, din cate am inteles eleronu ala de pe varfu de gama de la solentza scruteaza viatza telescoapelor considerabil, pt ca nu au fost concepute sa suporte o greutate prea mare...

Dooffy 07-06-06 16:09

mijto loganuuu ;)

NightClubRacer 08-06-06 14:50

solenza este urata, dar si loganu nu pot sa zic ca este reusit. Oricum solenza e buna ca sa cari doar si sa nu e ceva estetic. Cam cat costa smekeria aia? :D

dracushorul 31-07-06 14:23

arata bine loganul camioneta.......e bun pt krat pepeni sau shiu eu c altceva!!!

dan_ursu 20-04-07 11:20

prea oribila masina:D era frumoasa mai simpla;)

Ghimpe200 29-04-07 22:44

arata mai bine loganul break,da ala facut pe calculator,k nu se compara cu dricul din realitate,pe cand solenza e destul de dragutica,nu am mai intalnit ashea ceva.

All times are GMT +2. The time now is 21:22.

- Copyright 2026 4Tuning