![]() |
Intalniri Nsl
Cu parere de rau ca v`am incurcat atat... doar Intalnirea NSL se v`a tine la Bucuresti deoarece au fost incurcaturi pentru Ploiesti.
m`a sunat FLorica si mi`a zis sa schimb datele so .. -Data: 3 Decembrie 2006 -ora : 12:00 -Locul : Sala Polivalenta inca o data prezenta obligatorie -Sunt rugatii toti membri Clubului NoSpeedLimit sa vina la aceasta intalnire. -Prin aceasta intalnire dorim sa facem planurile pentru 2007 si va rog sa onorati prezenta. -Astept aici si pe nospeedlimit.ro confirmarile voastre. |
Re: Intalnire NSL
Quote:
e intr-o duminica ... sa ne strangem si sa venim.... planurile pentru 2007 interesant ;) ce sa mai florica ne vedem acolo |
Prezent....
|
Am vorbit cu Florica si am hotarat ca intrunirea sa fie pe data de 25 noiembire - sambata pica.
Ptr aceasta intalnire am facut rost de aprobari legale de sedere, asta ca sa nu fim deranjati de nimeni si nimic Va asteptam ;) (Golfule, baga berea la rece :-P ) NSL Ro |
prezent si eu si promit k aduc toata gasca !!!
|
razvane... adu`o ... da..... sper sa nu o aduci degeaba.. sti ce a fost in seara aia .. ;) ...
|
O sa iasa show mare ! NSL Ploiesti va fi acolo bineinteles !:D
|
Si eu sunt prezent....
|
Asteptam vesti si de la baietii din Craiova!
|
se anunta ceva mare !!! o sa fie show ... :)
|
.................................................. .........
|
Unde bate inima NSL mai tare? Bucuresti ? Ploiesti? Craiova ?
Hai baieti, unde sunteti ? |
Quote:
|
Cum am zis si in Primul post.. modificat intalnirea se v`a tine la Bucuresti
|
de ce?parca la ploiesti era totul legal si ok ce sa intamplat?
|
Sunt prezent acolo...:D
|
Quote:
|
Va rog frumos imi spuneti si mie ce se intampla?
Nu am stabilit ceva ?! AIci la Ploiesti totul era OK .. nu mai inteleg nimic |
din pacat nu mai putem sa mergem la ploiesti .... :|
speram sa iasa bine si la bucuresti |
Prezent....
|
Quote:
|
pe 25 nu mai e nimik...intalnirea sa mutat pe 3 in Buc. ora 12 polivalenta....
|
pe 25 ar fi fost intalnire "legala" la ploiesti, aprobari exista, spatiu este, tot ce ar mai fi trebuit era confirmarea. daca nu vine nimeni normal ca nu va fi nimic, da nu inteleg cine v-a zis voua treburile astea, ca e, ca nu e.
am incercat si noi sa facem un cacat aici la ploiesti, asta ar fi fost primul eveniment de gen din oras dar asta e, daca lumea vrea la bucuresti ce sa facem. |
tre ...... am inteles ca a fost problema de niste bani .. daia am mutat`o inapoi la bucuresti
|
o rezolvasem si cu banii ..
golfule, daca era ceva neclar, de ce nu m-ai sunat, aveai nr meu :| asta e .. |
mare pacat , asteptam cu nerabdare evenimentul asta ... :(
|
pai intalnirea va fi .. dar la bucuresti, pe 3 dec
|
:| puteti sa veniti la Bucuresti ...... :|
|
pai puteati sa veniti si voi la noi ;)... poate venim si noi la buc
|
Va asteptam:D:D;)!!!!
|
Quote:
In fine, fac tot posibilul sa vin pe 3 la bucuresti in cazul asta ;) |
Conjunctura a fost de asa natura incat sa se revina la vechea idee de intalnire in Bucuresti.
Si noi cei din Bucuresti asteptam cu nerabdare sa ne prezentam la Ploiesti alaturi de toti colegii din tara. Haideti sa ne cantonam eforturile pentru Polivalenta- Bucuresti in asa fel incat sa iasa cea mai buna si fructuasa intalnire a celui mai mare club de acest gen din Romania :) Prioritar acum este sa ne anuntam si colegii care nu intra pe forumuri pentru a fi acolo in numar cat mai mare! Asteptam toate filialele NSL din tara! Multumesc! |
banii trebuiau dati doar de gazde, adica ploiestiul.
tng vinde aprobarile alea poate vrea altcineva sa organizeze ceva acolo. :) |
-Am inteles ca locatia este undeva in afara Ploiesti si mai ales.....costa bani....nu multi dar nu vreau sa platim pt o intalnire.
-Daca nu veniti cei din provincie nu este nici-o suparare am vb si la Ploiesti si la Craiova vor veni cel putin reprezentantii cu atat mai mult ...in premiera vor veni si cei de la IASI. |
Eu sper sa vina si cei de la Ploiesti ca sa ... ne punem de acrod cu totii.... sunt multe chestii de discutat si de vorbit.....
totusi NSL a insemnat mult pentru inceputul curselor din romania... si eu sunt de parere ca nu trebuie sa se opreasca aici .... mai are cineva aceasta parere ? eu cred ca da ! |
Important!
Si-au anuntat prezenta si noii membrii NSL din judetul Dambovita (Targoviste si Pucioasa)! |
Florica sa`i anunti si pe aia mai vechi ;) .... si brigada de ursulete
|
Quote:
locul unde ne intalneam era la vreo 5km de Ploiesti , deci nu f mult :rolleyes2: poate data viitoare ... |
asta...e....vb lu` tre`....se rezolvasera ceva intr`un final in ***u` asta de PL.!!...dak se rezolvasera cu banii nu intzeleg dc nu s-a fakut la PL....nu neaparat k sunt din PL zic tb asta!!...dar ...totushi....yo zic k se putea sa vina si cei din bucuresti si craiova si celelalta orashe..la PL!!!...poate data viitoare..dak va fi asha ceva
|
1 Attachment(s)
Afisul ... intalnirii !
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:28. |
- Copyright 2026 4Tuning