![]() |
Battle || VT UserGroup || TazAless vs. Manson
3 Attachment(s)
1. Original;
2. Manson; 3. TazAless. |
Re: Battle || TazAless vs. Manson
desi nu-mi palc deloc jantele lui manson ... votul meu merge la el
|
Manson te rog sa te votezi si tu singur
edit: Gabi nu trebuia sa scrii VT Usergroup la titlu? :-P |
TazAless ce e semnul ala de la peugeot asa galben? sau mi se pare mie si Manson ai lucrat cam neingrijit la lucrarea asta! spoilerul atata e imbinat bine! restul mie nu prea imi par a se potrivii... votez pe TazAless!
|
Re: Battle || VT UserGroup || TazAless vs. Manson
TazAless: I forgot, dar am remediat problema.
Votul meu merge la tine. |
desi jentile nu au nicio treaba cu masina lu manson votez cu el
|
caliatativ am2 lucrari sunt cam la acelasi nivel...greseli cu caru...votez cu Manson;)
|
Vot Taz ....mi se pare mai reusita...:rolleyes2
|
2 lucrari slabe, dar avand in vedere ca Taz e incepator ma impresionat mai mult ....vot Taz
|
vot manson ;) are mai putine greseli ...
la poll-uri de genu asta ar trebuii sa se voteze calitatea mha ;) |
votez pe manson, desi are cateva greseli ... si jante nepotrivite ... insa e mai bine decat kitch`u lu` taz (culori puse cu strachina - deloc potrivite),masina driftuieste cu rotile pe loc .. geamuri opace [etc] :???:
|
vot manson
|
Quote:
|
multumesc frumos celor care m au votat.......si celor kre nu au facut o.....:)
|
P.S. si tng daca nu te superi nu mi se pare corect sa se comenteze masinile aici si acum pt. ca se pot influenta voturile viitoare ;)
|
Quote:
|
da... ma rog tu o vezi in aer... da' tot nu mi se pare corect sa se comenteze...daca as incepe si eu sa critic masinile... de ex. ca manson nu are umbra la spoilerul fata... da' in fine ar fi corect cineva sa stearga toate posturile astea
|
Taz: nu este nimic anormal ! Atunci cand fiecare voteaza, poate sa dea si un argument, de ce a votat, ce i-a placut, ce nu i-a placut, etc.
|
mie mi se pare corect sa se comenteze la astfel de battleuri ;) pt ca sunt pt grupul vt si ar trebuii sa intre cel care a lucrat fara greseli ;)
|
lumea comenteaza cu scopul de a nu face aceleasi greseli...ar trebui sa inveti din ce zice lumea
|
:oops: ok...deci o sa invat din greseli... da' cand comentati, macar dati si sfaturi ca sa nu mai fac aceleasi greseli data viitoare:lol:
p.s. totusi mi s-au parut prea "tari" comentariile la mine, in special al lui tng |
K....deci hai sa vedem ce imi place shi ce nu la ambele lucrari:):
manson:pauza de care ziceai ca ai facuto sa observat destul de mult si ai facut greseli de incepator ceea ce nu e prea plauzibil pt username-ul tau..cu jantele ai dato serios in bara(din punctul meu de vedere)pragul..mai bine nu faceai aerisirea aia pe el...e foarte ireala....spoilerul e in unele locuri blurry si fara reflexii plus ca e si descentrat.....farurile nu prea isi aveau rostul aprinse pe timp de zi...iar geamurile sunt mult prea inchise la culoare....priza aia de aer de pe lateral e la fel de ireala ca cea de pe prag....cam atat am vazut;)....mult noroc cu urmatoarea mashina taz:stii ca intotdeauna am fost pro pt cantitate shi look-ul mashinii(de aceia te-am shi votat)....nu prea ma uit eu la calitate...ca multi dintre voi pun o janta shi o plasa shi zic ca e tuning calitativ:lol:...deci la mashina ta mi-au placut jantele sunt marfa...(am shi yo poza original dp care ai luato)...dar trebuia sa tragi shi tu un blurr cat de mic sa se faca ca se misca...umbrele sunt cam ireale shi zici ca mashina chiar pluteste...spoilerul imi place dar are cam f multe greseli shi ai dato rau in bara cu reflexiile de pe el...farurile tind spre ireal de asemenea....ai facut o gresela semnificativa cand ai ales acel prag deoarece nu ia tinut cont de rezolutie shi a iesit cam pixelat cand i-ai dat culoare...mashina pertotal are o culoare care o face deosebita....interesant bg...de aceia team votat chiar daca ai greseli ...better luck next time;) p.s:am sa fac un tutorial in week-end ca sa intelegeti cum sta treaba cu brushul cat de cat;) p.p.s:am avut acum o problema mai serioasa cu taicamiu shi sunt f suparat de aceea am scris asa de mult ca de obicei nu scriu romane:LOL: |
vot manson....
|
pentru mine jantele conteaza mai mult de 50% la o masina... asa ca pentru jantele lui Manson, care nu imi plac deloc, votul meu merge la TazAless
|
aoleo frost dani ce te contrezici singur......nu ti place ca e nuj ce nuj ce acolo amanunte cu umbre si alea alea....dak tu nu ti cont de calitate....si toti de se iau de jante.....frate...mie imi plac ....nu ma intereseaza dak nu le place la restu...sunt puse bine oke....dak nu comment.....cum zicea si shantzu...sa se puncteze si tuning...si calitatea......no more words
|
Quote:
|
Dupa cum se stie.....gusturile nu se discuta.....eu l-am votat pe Taz.
|
shi votu` meu merge laaaaaaa....TazAless :)
|
tazz........ori mi se pare mie ori ai facut umbra pe decor unde vin aripiorele .....pragul are niste patratele ...farurile nu prea sunt grozave ...
Manson eleronul nu e pus cum trebui ...si bara vine putin stramba ....... Vot MANSON |
vot tazaless, imi pare mai bune facuta fatza d a lui manson si are niste idei bunutze...
|
am votat Manson...e mult mai bine inchgata masina si pare mult mai reala,jantele nu vin,si eleronu` e putin aiurea :)
si a lui Taz e ok,doar ca e foarte ireala,cu farurile alea nush ce`ai facut ... :) |
votul meu merge la Manson, intrucat tinde mai mult spre realitate. pacat ca ai pus jantele alea ....:rolleyes2
la Taz cel mai mult ma deranjeaza farurile si sigla peugeot-ului....galbena !?:???: |
am votat cu manson,imi plac masinile mai reale asa.....
|
felicitari Manson ramai in grup, puteti inchide thread-ul
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:23. |
- Copyright 2026 4Tuning