![]() |
Toyota Avensis vs. Mazda 6
Avensis---mazda 6
|
Avensis.
Dar nu fac parte din clase diferite ? ca dimensiunema refer. Avensis este un apartament pe 4 roti :) |
Mazda 6
Imi palce mai mult cum arata interior exterior, doua motoare sportive (aici, in Ro nu stiu ce se gaseste dar parac nici unul din ele) 160cp si 220cp V6 ambele disponibile cu ,cutii manuale, materiale foarte bune, feeling sportiv la condus, pret competitiv. |
Intr-un Avensis m-as vedea ducand copilul la scoala :lol: E o masina pentru oameni seriosi, iar pentru noi, tineri si nelinistiti, cred ca se potriveste mult mai bine Mazda. Asta din punct de vedere al exteriorului. Nu am avut ocazia sa merg cu niciunul din modele sa pot sa fac comparatia. Ca performante, sunt de parere ca trebuie sa le conduci ca sa ai o parere. Alternativa este si un studiu pe net, ceva de genul :
1) Toyota's new Avensis delivers dynamic performance with its advanced 1.6-litre VVT-i (81kW / 110 DIN hp), 1.8-litre VVT-i (95kW / 129 DIN hp) and 2.0-litre direct injection VVT-i (108kW / 147 DIN hp) petrol engines and 2.0-litre D-4D common-rail turbo diesel (85kW / 116 DIN hp). The new Avensis is the first vehicle where all engines, including diesel, comply with the new EURO IV emissions standards. 2) Mazda: Max. output 191 kW (260PS) @ 5,500 rpm (EU spec) - Max. torque 380 N·m (38.7kg·m) @ 3,000 rpm (EU spec) - Acceleration from 0-100 km/h: 6.6 seconds (Under Mazda test conditions) - Acceleration from 80-120 km/h: 5.3 seconds (Under Mazda test conditions) - Top speed of 240km/h Etc etc etc :lol: |
eu as alege honda accord... da' in conditiile date aleg mazda 6
|
Si eu tot Accord... Cele 3 fac parte din aceeasi clasa si intr-un test direct intre cele trei a castigat Honda Accord. Dintre cele 2, aleg Mazda.
|
mazda 6 :wink:
|
TOYOTA AVENSIS :evil:
|
mazda 3 sedan..deci mazda 6 :D
|
si eu tot accord as alege.
aici aleg avensis, de la mazda si mie imi place 3 sedan mult! |
Mazda6 la orice ora...pentru caracterul sportiv.
Citez din Auto Motor si Sport, test comparativ intre citroen c5, toyota avensis, mazda6, opel vcetra si nissan primera: Mazda6: \"Sportiva testulu are o excelenta stabilitate si o suspensie ceva mai dura decat presupune caracterul familial.1.Comenzi bine plasate, intr-un context stilistic sportiv.2.Forma caroseriei nu sugereaza locuri spatioase in spate, dar inauntru realitatea este alta.3.Motorul raspunde promt la orice regim de turatie.\" Toyota Avensis: \"Avensis are un design de inspiratie germana, cu forme pline.Tinuta de drum este buna, dar nu ferma.1.Organizarea bordului este clasica, dar cu multe detalii high-tech.2.Forma spatarului din fata ajuta, dar spatiul nu e prea generos.2.Motor silentios, dar cu resurse de putere limitate.'' Mazda6: \"Mazda6, model pe care la diferenta de punctaj a testului nostru adeptii sportivitatii il vor prefera cu siguranta...\" Toyota Avensis: \"Avensis, un automobil de o excelenta calitate constructiva, perpetueaza maniera clasica din anii `80: automobil bine facut, dar insuficient de indraznet in privinta performantelor si stilului...\" P.S.:Plus ca designul Mazdei6 imi place mult mai mult. :wink: |
2 Attachment(s)
eu aleg mazda 6 pentru sportivitatea ei. are o imagine mult mai agresiva. in avensis il vad pe taica-meu, in mazda 6 pe mine :lol:
|
Re: Toyota Avensis vs. Mazda 6
mazda 6 acum e foarte rea
2.3 turbo si 4x4 |
ACCORD dc nu este? e super masina din toate punctele de vedere... dintre cele doua merg pe mazda: mai sportiva,mai frumoasa ! pe avensis voi merge pe la 40-50ani :)
|
si eu tot pe mazda , exact cum a spus cineva mai sus , avensis e mai serioasa , da senzatia de un plus de stil....Mazda 6 are un design mai agresiv . Daca ar fi fost , tot pe Accord as fi mers si eu , e o masian de vis
|
mazda 6 toata ziua!nu-mi place deloc Avensisul.mazda 6 e mult mai frumoasa si puternica si mai ZUM-ZUM!
|
Ne-am cam saturat de atatea Avensisuri pe strada...
Mazda 6 imi place mai mult! Accordul si mai mult! |
Mazda6 pt interior, exterior, motoare+ galbenul care ii vine ft bine
Avnesis poate dupa 40 ani Accord... hmmm... noua versiune nu mai e asa fiabila, iar exteriorul mai are mult pana la mazda6 |
Modelul Mazda 6 (dar si marca in sine) a iesit anul asta cea mai fiabila masina/marca din europa! deci pana si la capitolul asta e superior avensisului cat si hondei! ca sa nu mai enumar designul si performantele peste celelalte 2! Imi plac si Avensis&Accord dar prima e prea serioasa si batraneasca iar a doua mi se pare ca vrea sa imite mazda 6! Deci MAZDA 6!!!
|
Baietii, trebuie sa va ganditi mai mult si la Avensis. Un motor simplu commom rail diesel 2.2l cu 150 de cai face praf multe Mazde si Honde. Asa ca trebuie sa va ganditi mai bine cand este vorba despre sportivitate la Avensis. Sunt posesorul unui asemenea model si cred ca inainte sa va dati cu parerea mai bine incercati sa o testati.
In ceea ce priveste aspectul Accord-ului si al Mazda 6 va dau dreptate deoarece sunt iesite proaspede pe piata in 2008. Aveti rabdare sa il vedeti si pe batranul Avensis 2009 cum va rupe piata. |
Toyota Avensis in ideea ca aici comparam noile modele....
|
Quote:
|
Avensis
Pentru fiabilitate, motoare diesel, eleganta....daca vreau sportivitate imi cumpar si un e36 pentru weekend si gata :D. |
avensis-ul din cate stiu nu au o motorizare sportiva ca si mazda, fiindca nu sau axat asa mult pe sportivitate,cel putin pe modelul avensis,este o masina mai serioasa,mai simpla cu o motorizare simpla,si sa nu uitam avensis 2.2 d-cat 177cp,e ceva putere pt un diesel
|
Quote:
Comapram o Mazda 6 care are cateva luni de la aparitie cu o Toyota Avensis care mai are cateva luni pana la schibarea modelului. Este ca si cum am compara Mazda 6 modelul nou cu Mazda 6 modelul vechi. Poate fi comparata Mazda 6 cu noua Honda Acord dar in nici un caz cu Toyota Avensis care-si numara zilele pana la schimbare. |
Mazda 6, pentru ca mi se pare frumusica. Chiar si comparand-o cu noul Avensis, Mazda este, zic eu, mai draguta. :)
|
Quote:
|
...si eu inclin tot spre mazda 6 datorita aspectului mai tineresc si mai sportiv...cum au spus multi pe aici,avensis se potriveste dupa 40 ani;)
|
Avensis pentru ca asta o are tata :)) dar.. e aiurea polul .. Poate ar trebui Mazda6 vs Toyota corolla sedan .. sau ceva cam asa
|
mazda 6 sedan si toyota avensis sunt cam aceeasi mancare de peste, doar ca mazda are un interior mai placut si poate ceva mai multa sportivitate, dar nu cu mult. in schimb mazda 6 hatch sport e super! ca tata de familie daca as fii, as fii o alegere grea, si cred ca mi-as lua un accord pt ca e si mai frumos decat astea doua si are si performante suficient de bune.
daca totusi as fii fortat doar intre astea doua... o mazda 6 :P |
Fie dupa modelele vechi, fie dupa cele noi tot la Mazda trag. Arata mult mai bine si la fiabilitate nu cred ca sunt mari diferente. Si de ce spuneti ca Avensis e pt cei mai batrani si mazda pt cei mai tineri? eu vad pentru tata doar 2 masini ideale: Mazda CX-7 si noua Mazda 6. Avensis-ul nici lui taica-miu nu-i place chiar daca e un fel de fanboy Toyota si se apropie de 40 de ani...
|
Am votat Mazda, dar as alege Avensis, parca e mai stilata, mazda da masina de o femeie pe la 40 de ani, perversa si mai obscena.
|
mazda 6
|
Quote:
|
mazda 6 are un design criminal + ca este f spatioasa .sportivitatea este un atu iar demn de luat in seama
|
Am votat Mazda 6...arata mai bine..interior\exterior
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:18. |
- Copyright 2026 4Tuning