![]() |
Masina mea...
In sectiunea asta puteti sa va prezentati masina. Toate datele despre ea (copie dupa talon si asigurare):D de cand o aveti si ce probleme ati avut cu bolidu.
Incep eu cu avionul meu:) Renault Clio Symbol din 2000, motor 1.4 8v 75 de ponei. Greutate 972kg. Are vreo 49000km si deci mari probleme nu am avut cu ea. Am schimbat pompa de servo si toba final pt ca cea originala s-a copt pe la 40000km, acum am o toba bosal intremediara pusa ca finala(intermediara n-avem), dar o sa o schimb si pe asta cu una de inox. Alte modificari nu sunt pt ca ma gandesc sa o vand. Tot aici sper sa va prezentati pe larg si toate modificarile pe care le-ati facut la masina, adica la motor, audio sau de ordin estetic |
Re: Masina mea...
vrem poze...ca suntem curiosi cum arata mumu-mobilu :lol:
|
Corect. Sa puneti cat mai multe poze cu masinile voastre din toate unghiurile: pe ea, langa ea, sub ea, in ea, etc... O sa fac si eu poze week-endu asta si o sa completez. Succes
|
3 Attachment(s)
long live mumu-mobilu:D
daca mumu si-a prezentat "avionul" sa-mi prezint si io "trabantu" opel vectra a din 92 cu 2 litri si 116 caluti tobe borla....in continua schimbare |
3 Attachment(s)
Sa imi prezint si eu mijlocul de transport!
BMW E30 320i `84, 6 cilindrii in linie, 125 cai, fara modificari semnificative! :) Inca o data va salut pe toti de pe forum din SB si va spun doar ca a-ti facut o treaba super! |
3 Attachment(s)
dacia are undeva la 80 de caluti, filtru sport, decatalizata:D si softul modificat
|
Astazi il spal si pun poze proaspete :D
|
2 Attachment(s)
Dupa cum am promis:
Volkswagen Golf V GTI An fabricatie:2006 2.0 Turbo FSI,200 CP,280Nm 0-100 in 7.2s,v-max 235 km/h Jante "Detroit" 18" cu luciu metalic Suspensie sport Evacuare sport Culoare "Tornado Red" Pleoape Kamei In rest...poze: |
ne-am dat pe poze artistice...
cred ca era mai bine daca v-ati fi facut fiecare sectiune separata ca sa comenteze lumea la fiecare cate ceva... |
Sa le mute "Domnul" moderator :D:D:D
|
cine vrea sa comenteze in legatura cu jantele mele murdare de noroi e liber sa comenteze:D
|
4 Attachment(s)
ce sa zic....model 2003, 1.9 TDI, jante ENZO pe 15, la muzik nu stau prea bine k am un mp3 Sony X-plod 4X50 si 4+4 boxe din dotarea standard....restu va urma.....
|
1.9 TDI de cati cai? Nu de alta da poate ne tragem:)
|
101 soareci :D
|
deci ne putem trage?:D
|
Misto masini!
In orice caz GTI-ule, Golf 5 GTI e o masina tare reusita dupa parerea mea, mie personal imi place foarte mult chiar cum e ea "stock" (nu prea pot zice ca se potriveshte bine aceasta denumire deoarece sunt foarte multe schimbate la ea din fabrica). Sa o stapaneshti sanatos cu cat mai putine probleme! P.S. Misto poze |
Ghitza daca vrei........ eshti invitatu meu la o mica intrecere;)
|
mumu ca intotdeauna nerabdator:D
|
sa zic si eu....
o amarata de DACIE care e plina de rugina mai batrana ca mine cu 2 anisori, a facut treaba buna, am facut si ceva liniutze si am si castigat....in curand ii expira verificarea...poate o mai fac ...poate nu:) "tuning exterior :)) " : praguri shturbo o aripa ruginita jante "indoite" stock viteza maxima atinsa in perioada de glorie 155-156km/h tuning interior(fara ghilimele) -statie de 4X250 la 2 ohm -2 wooferi la 400w xtreme - cass sony 4x50 nu mai tin minte modelul - boxe spate 4 cai pioneer ts...... ,model 2005 https://forum.4tuning.ro/546-instalari-diverse/3203-sistemele-noastre-audio/page-8.html si....va urma ceva...deocamdata nu se stie ce, mai multe variante(opel c20let, c20xe, c20ne fiecare cu o admisie si evacuare tare....) deocamdata ma gandesc cum sa maresc bugetul |
3 Attachment(s)
Poze noi...
Merci de aprecieri Lexani! :) |
pai o vom face si pe asta mai Paulica :)...ce sa zic....
bah bulldog dak vrei sa iti repari Dacia am io o oferta pt tine....nu ma uita.....te ajut cu piesele...dak vrei :D |
acum cateva zile paul tinea teorii ca nu se mai trage....
|
3 Attachment(s)
Haide ti sa va zic si eu ce am, desi nu ar trebui:lol:
Un golfushor 3 din 95 ,faruri hella(unu spart pe inauntru)::D jante pe 15, si pleoape de bazar.Si totusi sunt multumit de ea.Aaa era sa uit, are 101 cp. Referitor la tipu ala cu 50000 de euro care nu stie ce sa faca cu ei,o idee: sa vina in botosani si sa si cumpere tractor k park da putin cu X5 ul(no offence) si sa treaca la treaba pana nu da zapada.10x |
Cred k ai km gresit orasul gratzy7...:(
|
Quote:
|
dar a gresit bine...poate sterge paul ce o scris asta
|
Deoacamdata il lasam, poate se muta in Sibiu:))
Fac io curatzenie cand imi intru in drepturi |
are cale lunga din botosani pana in sibiu
|
mai baieti, numa voi din sibiu aveti voie sa postati aici?:D:D:D
|
teoretic:D...practic toti
|
Statzi linishtitzi ca oricine ii binevenit pe sibiu atata timp cat are intentzii bune:D. Numa ca era chiar primul post si de aia s-a zis ca poate a greshit orashul:) dar nu e o problema.
|
stiu, glumeam ca l-ati luat mai tare...
felicitari pt sectiunea sibiu, vin destul de des pe acolo-sunt ceva masini scuze de off ;) |
Mandella mai intra pe topicul cu sibiu, acolo putem vorbi despre orice si poate ne anuntzi cand treci prin sibiu si ne intalnim. Poate ne vedem odata prin cj;)
Bafta si mersi de urari:) |
in pregatire un kit de admisie directa K&N...decatalizare si un quick-shift:D...them we'll talk:S
|
Cu mine???:D:D:D
|
nu se stie niciodata:D
|
Uuuuuu ce bine ar fi :D:D:D
Bass-ule,nu-ti faci ceva "custom" in portbagaj din MDF...k dak nu tu,cine??? |
incintele mele sunt din mdf