![]() |
VS 95 AMY un breack dragut si curat
7 Attachment(s)
Am o Dacia Breack 1310 pe injectie din 2003.
Folie geamuri , geamuri electrice , consum 5,5% . As dori si eu niste impresii/sugestii/propuneri etc I-ar fi trebuit o spalare inainte dar ... :)) |
Re: VS 95 AMY un breack dragut si curat
Quote:
|
Ca si o prima impresie ... nu prea ai lichid de frana. Asa ca sugestia/propunerea mea ar fi sa bagi :) .
|
nu nu ... stiu problema asta ... am o pierdere in spate la repartitoru ala care baga lichid la roti trebuie sa-l schimb chiar azi m-am uitat .
Altceva m-ar interesa sa o fac in 4 prezoane cam cat si unde pot gasi piesele adica discuri tambur . Sau daca te referi la becu din bord ... era frana de mana trasa cand o las jos se stinge Stie cineva , folia pe luneta trebuie pusa din mai multe bucati ? ca n-am reusit sa o pun nici din doua ca imi face cute si ma enerveaza |
Quote:
Folia ar fi cel mai bine sa o pui la o firma specializata si autorizata rar. In cazut in care vrei sa o pui tu iti ofer cateva sfaturi: -sa dai luneta jos ca sa faci treaba buna ca daca incerci sa o pui direct pe masina o sa ai probleme la unele margini. - sa folosesti multa apa cu ajutorul unui pulverizator -2 prieteni langa tine care sa tina folia si tu sa o intinzi cu plasticul ala care til da cu tot ku folie(nu imi vine in minte numele). - ca sa nu se faca cute trebuie sa folosesti un pistol cu aer cald ca sa "topesti folia" si sa o faci sa se intinda.Am vazut asta pe discovery .inca nu am incercat treaba cu pistolul ca nu a fost cazul. |
Am auzit si eu cu fionul , dar pana la urma cred ca o sa ma duc la o firma autorizata sa nu fac tiganie si pt omologare .
Revin inapoi cu intrebarea cat m-ar costa sa o pun pe 4 prezoane , schimbat discuri ,tamburi sau pe spate trebuie inlocuita toata puntea ? Si daca ma poate ajuta cineva si cu un filtru sport |
Uite aici ce iti trebuie pt trecerea in 4 prezoane.Cam 400 de lei te-ar ajunge cu tot cu transport piesele.Bafta :)
https://forum.4tuning.ro/640-piese-da...uri-4x100.html https://forum.4tuning.ro/640-piese-da...acia-nova.html |
Sa traiesti ... in legatura cu filtru sport a pus cineva pe dacie pe injectie ? trebuie facut modificari ? cat ma ajunge
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=LdyeI2YpSmM |
Aha ... mersi mult m-am descurajat cu filtru
|
6 Attachment(s)
upload ... astazi am pus un set de bujii nou BOSCH
|
frumoasa masina si eu am una la fel merge f bine numai ca daca ii dau tare asa de odata se ineaca am inteles ca asta e o problema la majoritatea...
|
Deodata nici la mine nu o ia ... o accelerez pana mi se intareste pedala si atunci ii dau scart ... am ajuns la 150 cu ea si nu face chiar asa urat mi-a placut cum mergea . Asta e din cauza calculatorului nu iti da voie sa o turez deodata iti limiteaza el turatia asa cum scrie si pe parbriz ( daca il ai origibal )
|
parbrizul nu mai este original:D
|
Asta e cauza ... la toate motoarele pe injectie si nu e o problema asa-s facute ele din calculator .
Astazi am fost cu ea la tester . Nici o problema |
De unde pot lua un sticker 4tuning ?
|
scapa de bullbarul ala :sad:
|
Cu bulbar a venit din fabrica are stanta pe el .
In legatura cu stickerul 4tuning ma afuta cineva ? zilele astea fac triplele fumurii |
cat te-a ajuns testerul?
|
80 de lei ... mi-a aparut niste mici erori de la bujiile vechi ... n-au lucrat cum trebuie
|
Vand fostele macarale pt geam manuale 50 lei !
|
Imi place masina ta arata super fain,dar mie imi place combinatia alb-negru deaia nu imi vopsesc eu bullbarul alb:) daca nu aveam bulbar schimbam de 2 ori spoilarul pana acum :P
|
5 Attachment(s)
Asta am lasato mai fos .
Maine imi va sosi steackeru 4tuning . A pus cineva arcuri sport ? Modificari ceva ? |
Lasa-l dracu' de sticker. Arcuri mai joase: arcuri spate Nova/Supernova/Solenza, arcuri taiate (cat vrei tu) de 13xx, orice alte arcuri cu caracteristici asemanatoare. Doar ca vei mai avea nevoie si de amortizoare asortate (si aici gama e variata, de la amortizoare de Dacia intarite cu ulei de transformator si pana la Koni "rouge"). Binenteles, schimbi si barele antiruliu [varianta cea mai ieftina: bara fata - Papuc Diesel (desi eu unul nu mai sunt tocmai multumit de varianta asta deoarece ar merge una mai groasa)], bara spate - R18 Turbo. Varianta asta presupune 22,5 mm/26 mm (sau 26,5, nu mai stiu exact) fata de 19/17 cat ai tu acum pe masina. Daca mai ai nevoie de alte informatii, da-mi un PM.
|
Quote:
|
Suspensia sport v-a fi prima pe lista .
Saptamana viitoare voi incepe cu un preten |
Astazi cand sa plec de acasa invatat sa ies cam in viteza din parcarea blocului , cand sa calc frana pedala la fund ... am aierisito tot degeaba ... am gasit bazinu la pompa de frana spart ... l-am schimbat am aerisit din nou franele si degeaba
|
Quote:
|
Vorbesc in numele tatei ... am habar in mare parte cu ce se mananca ... Familia mea o familie de soferi .. tir bascule autobuze trailere etc incepand de la tata pana la bunici unchi prieteni de fam etc . De condus conduc orice dar nu pe drumurile publice stai calm . Revin la problema circuitul din fata este blocat :| tine numai spatele sa fie din pompa ?
|
Vand macarale geamuri fata manuale . !
|
nu se vad geamurile electrice care spui ca le ai fa o poza mai in amanunt la interior multumesc incearca sa nu pui stikare pe ia.
;) |
Stikere nu pun in tiganie ... pun unul simplu .
Poza o fac maine |
1 Attachment(s)
Imi face si mie cineva un vt cu plafonul negru mat ?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Ceva pareri ar sta bine ? Nu stiu ce sa fac trebuie sa ma duc sa-mi pun folii si as face si o nebunie de asta . |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote: