![]() |
A Kadett E Cabrio GSI is reborn
1 Attachment(s)
La baza este un Opel kadett E Cabrio 1.6 benzina terminat,pun poze sa va da-ti seama...
Dupa ce va gata tinichigeria v-a urma un motor 2.0 8 v(de pe un KadettGSI) Suspensie Sport Bilstien (arcuri + amortizoare) |
Re: A Kadett E Cabrio GSI is reborn
1 Attachment(s)
....................
|
1 Attachment(s)
poze cu masina intreaga nu am apucat sa fac...oricum se observa starea avansat de dezcompunere a masinii..:)
|
1 Attachment(s)
...............
|
1 Attachment(s)
masina arata ca in pozele de mai sus acum 1 luna....momentan starea ei s-a schimbat.....s-au schimbat aripile spate....pragurile...pun poze cu starea actuala a masinii
|
1 Attachment(s)
.................................
|
1 Attachment(s)
scuzati claritatea pozelor dar am schimbat aparatul...si nu-l setasem...
|
1 Attachment(s)
...............
|
1 Attachment(s)
Deoarece nu am gasit nicaieri o capota de GSI in stare buna a trebuit sa mut prizele originale de GSI pe o capota de kadet original.....si s-a mai facut la aceasta capota Badboylook....pun poze...azi am terminat capota...mai trebuie finisata
|
1 Attachment(s)
................
|
1 Attachment(s)
......................
|
1 Attachment(s)
.......................
|
Esti curajos,bafta.
|
succes in continuare cu el,dar mai bine ar veni pe el motoru de calibra
|
cel de pe calibra de 8v e c20ne 85.8 kW/115 cai
motorul care il folosesc eu pt aceasta masina este c20seh 96 kW/130 cai |
in primul rand bafta la masinutza.... cu totii suntem curiosi ce o sa iasa din ea :P si asi avea si o intrebare... tu vrei doar sa o reconditionezi cu aspectului unui gsi normal sau vrei ceva mai unicat? :D
asa ... si in al 2-lea rand.... pune si tu toate pozele intr-un singur post.... acolo la manage attachments potzi sa urci 9 poze odata... nu doar una.... vezi uita-te si o sa iti dai seama cum se face ;) multfa bafta again :) |
eu ma refeream la c20xe sau cel dupa calibra turbo ,150 si respectiv 190cp
|
vreau sa arate ca un GSi autentic....am pragurile...bara spate...prizele de pe capota(nu am gasit o capota originala de GSI in stare buna)....bad boy lookul e ceva in plus.....caut bara fata originala...asta nu o am...daca stie careva....daca are...
iar cu motorul..asta am avut asta am pus....eu tot ce am pentru aceasta masina orivine de pe un kadett GSI care era neimatriculabil....si motorul c20seh era pe asceasta masina+suspensie sport |
aa...era sa uit...stiu ca se pot pune 9 poze...am incercat....imi arata ca le incarca...dureaza cam o vesnicie..si la un moment dat se inteapa....o fi de la conexiunea de internet...si de asta am postat cate o poza
|
mishto prizele de la capota ... de unde le ai ?:))))))))
bafta .... si nu uita de chederul meu ... ai promis ;) |
Quote:
|
@Cipin: nu ai cumva un bord electronic, traductor (cel care intră în cutia de viteze) şi mufe rătăcite pe-acolo?! Ştiu, nu sunt modest, nu cer prea multe. :D
Totuşi, dacă nu ai de vânzare, ştii pe cineva care ar putea avea aşa ceva? |
lao...am unul singur ce va veni montat pe masina asta....in schimb te pot ajuta cu un bord de calibra daca te intereseaza....
|
Ai muncit ceva la ea ... de la starea in care era ...
PS: Cam cand estimezi ca o vei scoate la plimbare ? |
Quote:
|
Bafta la proiect si sa ne tzii la curent cu modificarile;)
|
imi cer scuze ca nu am mai postat dar nu am mai avut timp si nici camera sa fac ceva poze
stadiul masinii este cu totul altul acum: s-a montat motorul(ulei,filtre,curele,role noi); puntea spate s-a montat pe masina; rezercor + conductele de alimentare sistemul de franare complet(acum are si ABS...:D) mecanica pe fata sa montat numai pe partea stanga ...motivul a fost lipsa unei planetare(cea de pe masina era irecuperabila) si a discurilor de frana pe care astazi le-am procurat impreuna cu bara fata originala GSI....era singurul element lipsa din caroseria masinii...pt a arata ca un gsi autentic in rest ce va pot zice...sper ca pana marti cel tarziu sa fie pe "picioarele" ei ca sa o pot duce la vopsit.... am sa incerc sa fac niste poze cu starea ei actuala numai bine! |
Frumos facut dar asteptam si ceva poze mai clare si poate noi,cei din galati o sa o vedem si mai activa pe strazi... cel putin eu nu am vazut-o :rolleyes2
|
PArca ar fi emisiunea aia de pe discovery....a car is reborn...:)
|
chederu meu ai uitat de el .....
ma bucur ca ai folosit prizele de aer .... bafta .... apropo am prelata electrica acum si gheamuri electrice :P |
cam la cat teo ajuns toata afacera asta?si pe mine ma bate gandu sa imi i-au un kadett sa mil fac si is curios cam de unde fac rost de piese ca suspensi sport,spoiler de gsi,mai multe.
|
mama da stiu k ai muncit ceva la el...a meritat?bafta in continuare...
|
hmm masina a iesit bine ..dar si munca ....e marfa ..dak e cea din poza ;) bafta in continuare
|
am si eu o nelamurire!!
pe pagina 2 sau 3 a postat userul unukmine un post continand o poza cu masina in starea actuala de ce a disparut acel post?...de ce a fost sters?... |
ai terminat mashina ?
vreau si eu poza ... si planetara nu o mai trmite ca e prea tarziu sa o mai trimitzi |
1 Attachment(s)
poze cu masina s-au postat dar cineva a sters postul....
|
sper sa iasa super....ce nelamurire am eu...cat costa asigurarea pt astea??...hardtop nu se poate pune...nu?...in fine...sa il folosesti sanatos o multime de km:D
|
asigurarea costa cat la vectra a-ul tau...:d....daca e de 2 litri al tau...
|
Hai norok daca esti interesat sa il vinzi il iau eu aku depinde cam si la ce bani teai gandit . e super masina daca te hoitarasti sa il vinzi ma anuntzi si pe mine pls.
|
masina este de vanzare!
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/42749-vand-kadett-cabrio.html |
| All times are GMT +2. The time now is 22:43. |
- Copyright 2026 4Tuning