![]() |
Bmw-uri modificate din Romania
7 Attachment(s)
Am deschis acest thread pentru a vedea bmw-uri modificate din Romania. Incepe eu cu cateva poze.
|
Re: Bmw-uri modificate din Romania
7 Attachment(s)
Am mai gasit cateva poze.:D
|
6 Attachment(s)
ce ziceti de al meu?doritorilor pot sa le fac si lor acelasi kit,deocamdata a mea e prima!va place?
|
Genial,eu sper sa ramana prima si ultima asa,e unikat. Mai bine distrugi matritele,ti-ar placea sa vezi altele pe strazi ca a ta?
cred ca ar merge si un eleron sa para mai agresiva,asa cu barile alea pare neterminata la spate.parerea mea..nu t supara |
Quote:
|
aproximativ cam la ce pret ajunge un kit exterior tuning cum ai tu ? eu sunt fan body-kit ; wide-body ; tot ce tine de body, corp, trup, fizic..
multumesc. P.S. grilele asa le-ai vrut tu? una chrom, una cu negru? LE: ce propulsor are avionu? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
caiuseee..am o cutie de kit sub pat...vin-o la mine sa te fac unicat=)) wide body&soul :)) |
Adevaru e ca ai o masina tare rau zodaga ;)):))
|
Caius pune si masina ta aici arata foarte bine deasemenea si restu.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Aaaaaaa..... trebuia sa-mi dau seama dupa numarul de inmatriculare... Banuiesc ca nu mai erau libere numere cu BOS, SEF, BOX, SEX..... |
Quote:
:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
crede-ma..prefer sa mai vad inca 500 ca ale mele....dar sa arate bine;) nu am problema asta...macar kit-ul de m nu da gres......e normal sa gandesti asa cand conduci ce conduci ...... nu vreau sa arunce lumea cu oua in mine ca le sperii copii cand vad masina......ca le intra crengile in ochi...... |
Quote:
Un sfat prietenesc, da jos de pe masina tot ce inseamna kit exterior facut de tine... Este foarte foarte urat... Bari patratoase si mult prea mari....plasa pusa peste toba finala... Sper ca macar interiorul a scapat ne-tunat... P.S : la masina asta aparentele nu inseala... Chiar e foarte urata. |
FAIL FAIL FAIL .. and... FAIL!
Quote:
Mie masina imi place... Nu-mi place in schimb, culoarea... Albastru` ala e urat si in contrast cu negru se face si mai urat! Dar este vorba de gusturi.. stii cum e... poate nici tie nu iti place gri .. sau verde... P.S.: Va spun eu ca daca ar fi fost altele jentzile... era alta mancare de peste ;) OVER and OUT! :paper: |
Quote:
- negru in combinatie cu albastru = fail - kittu ala facut de tine = fail - jantele alea fara embleme = urate,i-ai pus kitt ..dar nu ai jante decente.cool - evacuarea ai mascat-o cu plasa aia = fail - stopurile le-ai facut negre = fail - i-ai lasat nr de la BECALI..sa vada lumea ca a fost masina a unui nepot var cu unchiu lu becali din partea lu tasu...etc. ====== Per total : TIGANIE. |
BeKaLi ai avut un golf 4 gri inainte?
|
9 Attachment(s)
Arta domle.. arta!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Pai nu este din Ro ca personajele din imagine erau intr-o emisiune TV pe Discovery.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Salut
Nu vreau sa va supar dar parerea mea este ce locul 1 este BH04ARO BMW E30 a lui Domy in topul BMW-urilor din Romania BMW E30 "89 coupe s-a optat pentru un transplant de motor,acesta fiind inlocuit cu un motor de BMW E34 de 3.6l,avand o putere data de fabrica de 316 cai-putere.Motorul a fost modificat si convertit pentru a putea suporta o turbosuflanta Turbonetics HP 76 care la presiunea de 2 bari duce puterea motorului la 1050 cai-putere.Obiectivul pentru anul 2010 a fost atins,si anume Stage 1, care consta in 633 cai-putere si 788 nm cuplu la presiunea de 1.1 bari.Targetul pentru sezonul 2011 este Stage 2,care momentan se afla in curs de dezvoltare.Cel mai bun timp cronometrat este 11.3 s/402m. https://www.youtube.com/watch?v=FwgVh...eature=related Multumesc |
1 Attachment(s)
astept pareri :)
|
Arata bine bv ;)) pune mai multe poze:d
|
4 Attachment(s)
mai multe poze...
|
Este vorba de gusturi ... mie de exemplu nu imi place E36 Compact si mai ales modificat!
Nu imi place Bad boy de nici un fel pe pisica,jantele nu imi plac cu buza neagra si miezul in culoarea masinii.. si ar mai fi o gramada de controverse dar astea le face fiecare dupa cum ii place! Culoarea in schimb este frumoasa! O zi buna! :paper: |
| All times are GMT +2. The time now is 05:12. |
- Copyright 2026 4Tuning