![]() |
GLL Tuning Show 23-24 iulie 2011
Aici continuati cu poze, video, impresii si orice alte discutii despre eveniment.
|
Re: GLL Tuning Show 23-24 iulie 2011
transmit live din standul Shadows Racing Team. Totul e ok, frumos, mai putin vremea care nu a tinut cu noi. Sa speram ca maine o sa fie mai bine:)
Moga - cand gasesti cd ala cu manele da-mi un beep si vin sa`l iau de la intrare:)) |
Ca prima impresie, frumos, foarte cald. Dupa ce a plouat putin, parca s-a mai destins atmosfera. Urmeaza tura 2.
Ca si cluburi participante: Ghetto cult, Shadows Crew, Shadows racing team, Midnight Racers, Golf-club si multe altele. Ce mi-a placut a fost ca Shadows Racing Team (baietii de la Valcea) nu au dezamagit, si au adus cel mai frumos stand de la show. Bravo voua. P.S Trafy, ai legatura...8) |
poze cu ploaia?
|
10 Attachment(s)
poze:)...
|
10 Attachment(s)
si inca cateva...
|
Foarte ok evenimentul, am fost si eu pe la 4 si ceva... DB drag cand are loc? sau a avut?
L-am zarit acolo pe LupAlb, TNO, MRL... se poate intra maine cu acelasi bilet? |
pai si daca m ai vazut, de ce nu ai venit la mine sa ma saluti domnu`? Ca eu din pacate nu te-am vazut. Eram si cu "Bianca" langa mine, iti faceam cunostinta.
Nu se poate intra cu acelasi bilet si maine, dar intrarea e tot 10 lei. Revin imediat cu poze... |
maine... iti sar in brate sa ma vezi..:D
DB drag...maine? |
Am vazut eu bine? Pufosenia e aici? That`s ironic , sper ca de data asta e o SOFERITA nu ca la bucuresti :)) Maine viu si eu ca azi am avut treburi serioase
|
30 Attachment(s)
poze.......1
|
14 Attachment(s)
am fost si eu azi pe acolo..intradevar frumos..dar anul trecut parca au fost mai multe masini.mias fi dorit sa vad si altceva inafara de bmw,vw,opel...mergea un porsche..a fost cayenne...dar atat...un audi tt..ceva mai multa diversitate..:Dlas k nui rau la anu vor fii mai multi!
pun si eu ceva poze |
27 Attachment(s)
more pics. Enjoy!:-)
|
Salut baietii ...
Ne bucura enorm sa auzim din nou vorbe bune, va multumim tuturor! Chiar ne-am dat toata silinta sa multumim cat mai multa lume! Multumim PENNY MARKET pentru sprijinul acordat, vizitatorilor care au venit in numar foarte mare, participantilor, sponsorilor si staff-ului care ne-a fost alaturi! |
Am ajuns cu bine acasa la Turda.
Felicitari si Respect pentru ce ati reusit sa realizati la cea de a doua editie GLL Tuning Show. Chiar daca sunte-ti "pacatosi" si ploaia o mai stricat putin planurile a fost totusi un eveniment reusit. Astept sa se posteze aici cat mai multe poze. |
12 Attachment(s)
Si de la mine niste poze cu masini care mi-au placut :D
|
Foarte frumos. Felicitari tuturor participantilor cat si organizatorilor, sponsorilor si Crudutei :)))))))))))))))))))))))))))
|
"Haideti la poze cu maimutza, cine mai doreste, cine mai pofteste, super oferta, 3 la 10 mii" :)))
|
Shadows Racing Team va multumeste pt eforturile care le-ati facut in organizarea acestui eveniment...nota 10+ pt GLL.....cuvintele sunt de prisos...sa lasam imaginile sa vb de la sine!!!
|
Am si eu o rugaminte ... Care doriti puneti pozele pe [email protected] sa le putem urca toate pe site sa avem o galerie completa de la eveniment! Va multumesc anticipat !
|
18 Attachment(s)
Doar cateva poze care mi s-au parut mai interesante. 8)
|
Felicitari pt inca un show foarte reusit :D
Bravo GLL !!!!!!! :D :lol: Multumim pt tot !! |
|
poze cu civicu rosu de la arad aveti? chiar si filmari
a stat mai tot timpul sub cortul Dragster / DD:twisted: |
tu esti baiatul cu civic-ul rosu ?
|
Quote:
|
felicitari, sa ne vedem si la urmatoarele evenimente. Multa bafta in continuare si multumesc pentru doza de bass :)))
|
cu placere si alta data
|
si eu as fi vrut sa ma pun in civic, dar pana la urma am uitat :p cati wati ai in chestia aia? :o
|
am 2 filmulete cu hairtrick ce ai facut hd daca doresti.
|
Un show in adevaratul sens al cuvantului... felicitari GLL, cred ca este pe departe cel mai bun eveniment la care am participat.
|
Quote:
pai woofere-le au 1500 bucata iar amplifu dezvolta aproape 10KW |
8 Attachment(s)
pun si eu cateva poze
|
revin cu cele 2 hairtrick-uri. Le-am uploadat pe youtube.
https://www.youtube.com/watch?v=AMa0T5ZPRFU https://www.youtube.com/watch?v=VKttETkN2w8 |
Quote:
|
https://www.youtube.com/watch?v=WRm38BoOr2s hai cu premierea...o sa revin cu imagini noi de la eveniment in zilele urmatoare.Daca aveti materiale foto sau video de la eveniment v-as ruga sa ma contactati cu un pm ca sa facem un clip frumos.!!!Bayetii de la GLL merita cu prisosintza!!!!
|
Poze cu fetele la Loganul Rosu B64PFL si de la premiere nu are nimeni?
|
Nu avem decat cuvinte de lauda la adresa baietilor de la GLL....am incercat sa surprind cateva momente in clipul de mai jos.Enjoy!!!
https://www.youtube.com/watch?v=Kb_BJi8pQPE |
Dar Supra unde a fost ? sau a fost si nu am vazut`o ? ca m`am tot uitat dupa ea...
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:56. |
- Copyright 2026 4Tuning