Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cursa Acceleratie Aerodromul Floreni - Vatra Dornei 6-7 august 2011 (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/270228-cursa-acceleratie-aerodromul-floreni-vatra-dornei-6-7-august-2011-a.html)

SV-05-YBG 23-07-11 00:42

Cursa Acceleratie Aerodromul Floreni - Vatra Dornei 6-7 august 2011

1 Attachment(s)
In zilele de 6-7 august 2011, A.C.S. Crazy Drivers Romania si Fritz4Tuning organizeaza, la fel ca anul trecut, un week-end pentru pasionatii de curse de acceleratie.

Sambata se vor desfasura cursele la liber, urmand ca duminica sa fie cursele oficiale, pe grupe.

Si sambata si duminica vor avea loc demonstratii de Drift cu Razvan LKN Fratianu.

De asemenea, pentru doritori vor fi disponibile in anumite perioade zboruri de agrement cu pilotii Aerodromului Floreni.

Sponsori:
Auto Mitric
Service Promt
Audio Class
Conacul Domnesc
Expert Music
Kit Xenon
Disco System
Airsoft Bucovina

Parteneri Media:
orasulsuceava.ro

MnezO 23-07-11 11:31

Re: Cursa Acceleratie Aerodromul Floreni - Vatra Dornei 6-7 august 2011

cum se fac grupele?

CRyS` 23-07-11 21:28

Din ce am vorbit cu Medelin, se pare ca sunt cele din HU! ... URATE GRUPE!!! Stefan e adevarat?

SV-05-YBG 23-07-11 22:51

Inca nu este clar. Incercam sa facem in asa fel incat toata lumea sa fie multumita si sa existe cat mai putine discutii. :D

CRyS` 24-07-11 10:35

Stefan ia in calcul ca daca vine unu cu un 1.4 TSI si cade cu un 1.4i sau un amarat de 1.5 dCi si ala tunat ... chiar ii tai gatul!!! Si 1.4-le TSI se da si la un 1.9 TDI sau chiar un 2.0 TDI ...

Na ... eu zic ca, grupele traditionale ce tin de CP, ar fi mai ok!!! Eu ma bucuram ca poate ajung sa ma dau si eu si sa vad intradevar ce face o resoftare si un ambreiaj mai bun!!

Hai salut! Te sun mai dupa amiaza! Ca nu te-am mai auzit deeeee deeeeeeeeeeeeeemuuuult taaareee!!!!

MnezO 24-07-11 12:03

Si eu Optez pentru grupele pe cai Putere. Pentru ca vorba lui crys nu vreau sa ma dau cu scirroco 1,4 si eu cu 75 de cai amarati sa il ajung dupa 5 secunde.

CRyS` 24-07-11 13:25

Cand il ajungi? Dupa linia de finish,nu? :lol::lol::lol::lol::lol:

fritz-sv 24-07-11 14:44

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 4483773)
Stefan ia in calcul ca daca vine unu cu un 1.4 TSI si cade cu un 1.4i sau un amarat de 1.5 dCi si ala tunat ... chiar ii tai gatul!!! Si 1.4-le TSI se da si la un 1.9 TDI sau chiar un 2.0 TDI ...

Na ... eu zic ca, grupele traditionale ce tin de CP, ar fi mai ok!!! Eu ma bucuram ca poate ajung sa ma dau si eu si sa vad intradevar ce face o resoftare si un ambreiaj mai bun!!

Hai salut! Te sun mai dupa amiaza! Ca nu te-am mai auzit deeeee deeeeeeeeeeeeeemuuuult taaareee!!!!

vom folosi grupele de la auto crono de la tg secuiesc si stati linistiti cei ce au turbo se inmulteste cu 1,7 si deci sare mai sus

chupa 11 24-07-11 17:21

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 4483773)

1.4 aspirat o sa fie la grupa S1,iar 1.4tfsi o sa fie incadrat la grupa S3,deci fiecare are sanse,iar masinile diesel sunt incadrate la grupele S8,respectiv S9 in functie de capacitatea cilindrica

MnezO 24-07-11 17:53

eh vom trai si vom vedea oricum vin ca doar vin de distractie nu sa caut grupe cat mai bune pentru a castiga.

CRyS` 24-07-11 21:23

Ok ok ... si eu cu 1.5 dCi de 60 KW, 82 CP cu cine ma dau in final? In ce grupa ajung?

Se va tine cont ca am alt ambreiaj,alta cutie de viteze, ca alt soft si tot asa mai departe? Modificari ce nu se vad fizic ci doar ... 402 m sau cati or mai fi!

SV-05-YBG 25-07-11 07:30

Asa cum am mai discutat si la curse care au fost, nu avem cum sa aducem un dyno ca sa vedem exact cat scoate fiecare la roata, iar softul nu avem cum sa il vedem. Deci vom incerca sa ne bazam si pe bunul simt al fiecaruia.

skimpy 25-07-11 15:18

IAR nu am cu cine sa ma dau si eu :(

CRyS` 25-07-11 15:30

Se zvoneste ca masinile sub 90 CP nu au ce cauta?

ISXXXXX 25-07-11 19:22

ce-as fi venit si eu ... dar a cazut cursa fix in zilele in care ma leg la cap :)

SV-05-YBG 25-07-11 21:17

Quote:

Originally Posted by ISXXXXX (Post 4486894)
ce-as fi venit si eu ... dar a cazut cursa fix in zilele in care ma leg la cap :)

Condoleante :D

SV-05-YBG 25-07-11 22:54

Regulament Participare:

https://forum.4tuning.ro/16-curse-acc...ml#post4487466

MnezO 25-07-11 23:43

Nu mai vin pentru ca nu imi sunt convenabile grupele.

SV-05-YBG 26-07-11 01:46

Quote:

Originally Posted by MnezO (Post 4487589)
Nu mai vin pentru ca nu imi sunt convenabile grupele.

Nici o problema. Probabil vor fi altii care le vor gasi convenabile. Dar parca spuneai ca vii de distractie :shock:

MnezO 26-07-11 10:14

Da poi se cheltuiesc niste bani... in fine e long story si cu masina mea sa vad cum o sa ma simt :)) Cat e taxa de inscriere?

mituc 26-07-11 12:14

E o chestie si cu distractia asta, ca daca platesti 50RON taxa de inscriere (+banii pe drum, masa, etc) si ajungi sa te dai doar odata pentru ca ai nimerit de exemplu la grupa S2 unde s-ar incadra si o mazda RX8 deja distractia se rezuma la a te ridica vreo citeva ore pe virfuri sa vezi peste crestetele celorlalti pe concurentii ramasi pe pista :)

Nu sint in masura sa-mi dau cu parerea despre grupe pentru ca nu stiu ce presupune alcatuirea lor. Dar probabil ca potentialii participanti trebuie sa inteleaga ca la alcatuire e necesar sa se tina cont si de numarul de participanti din fiecare grupa, pentru ca daca nu sint suficienti s-ar putea sa nu ai o grupa si trebuie sa-i distribui convenabil sau mai putin convenabil la alte grupe. Si nici sa faci niste grupe de sa te intinzi cu cursele pe 2 zile nu e fezabil.

SV-05-YBG 26-07-11 12:51

Aici sunt foarte multi factori de luat in considerare, iar daca fac cursele pe baza de CP, ca si anii trecuti, vor aparea extrem de multe discutii legate de:
- ca ala a declarat mai putin decat are real
- ca ala are soft si de ce este in grupa x sau y
- ca de ce ala a fost la grupa aia ca sunt catva care stiu ca el de fapt trage mai bine
s.a.m.d.

Discutiile de genul asta mare parte tot din Iasi au plecat. Pe mine ma intereseaza sa fac ceva in care sa se simta toata lumea bine, nu sa apara discutii, dar cum nimeni nu este sincer si nu declara ce are de fapt pe masina trebuie sa recurg la alte metode, si sa ma inspir din regulamentele altora, nemaiputand aplica regulamentul folosit pana acuma.

Oricum as face grupele tot vor aparea discutii.

KAmikazee2005 26-07-11 13:02

Quote:

Originally Posted by mituc (Post 4488356)
E o chestie si cu distractia asta, ca daca platesti 50RON taxa de inscriere (+banii pe drum, masa, etc) si ajungi sa te dai doar odata pentru ca ai nimerit de exemplu la grupa S2 unde s-ar incadra si o mazda RX8 deja distractia se rezuma la a te ridica vreo citeva ore pe virfuri sa vezi peste crestetele celorlalti pe concurentii ramasi pe pista :)

Nu sint in masura sa-mi dau cu parerea despre grupe pentru ca nu stiu ce presupune alcatuirea lor. Dar probabil ca potentialii participanti trebuie sa inteleaga ca la alcatuire e necesar sa se tina cont si de numarul de participanti din fiecare grupa, pentru ca daca nu sint suficienti s-ar putea sa nu ai o grupa si trebuie sa-i distribui convenabil sau mai putin convenabil la alte grupe. Si nici sa faci niste grupe de sa te intinzi cu cursele pe 2 zile nu e fezabil.

Si evenimentu e pe 2 zile :)) sambata libere se da cine cu cine vrea de cate ori vrea in limita bunului simt iar duminica cursa oficiala ;) deci nu o sa se dea garantat 1 sg data ;)

CRyS` 26-07-11 13:20

Eu tac ... pentru moment dar zic doar atat:

"Fratzica,vii cu cei 90 de CP din certificat dezvoltati de producator! Nu ma intereseaza de ceilalti cai adunati de tine prin diverse metode! Daca fizic observ modificari aduse (bi turbo poate, intercooler cat capota,trecere de la 5 rapoarte la 6 rapoarte si poate quattro te controlez la sange si te scot din concurs ori te bag la grupa in care cred eu!"

Succes celor ce se duc!!! Poate daca aveam si eu un 320d de 163 CP sau un 1.9 CDTI Sport treceam pe la Dragos, imi mai aduna vreo 50 pana la 210CP si veneam si rupeam fundurile si la diezelari si la benzinari! Dar asa ... Abia ma strofoc sa scot 120 CP dintr-un un 1.5 dCi amarat cu tractiune fatza si cutie cu 5 rapoarte si vine unu ce doar din fabrica are 131 CP cu 6 rapoarte ca e sub 2000 cmc.

SV-05-YBG 26-07-11 15:38

Dupa cum spuneam, daca facem pe grupe in functie de cp din certificat sunt probleme, daca facem altfel sunt probleme, asa ca va las pe voi sa decideti ce fel de grupe vreti. Astept propunerile ......

chupa 11 26-07-11 15:42

Quote:

Originally Posted by mituc (Post 4488356)

pentru cunostintele tale generale mazda rx 8 are doua rotoare de 1300cmc,deci 2600cmc wenkell......asa se fac grupele peste tot,cine vrea participa cine nu sa se abtina!

chupa 11 26-07-11 15:45

Quote:

Originally Posted by SV-05-YBG (Post 4488773)
Dupa cum spuneam, daca facem pe grupe in functie de cp din certificat sunt probleme, daca facem altfel sunt probleme, asa ca va las pe voi sa decideti ce fel de grupe vreti. Astept propunerile ......

trebuie sa ii multumim lui Stefan pentru ca reuseste sa organizeze un eveniment de acest fel si la noi in moldova!!asa ca terminati cu replici de genu "pe mine nu ma avantajeaza grupele",sambata sunt libere,poti sa vii sa vezi cum stai cu alte masini si sa te dai cu cine vrei de n ori...........vrei performanta,munceste la masina!!!

CRyS` 26-07-11 16:22

Quote:

vrei performanta,munceste la masina!!!
Sunt oameni care au muncit! Sunt oameni ce inca muncesc si au sa faca asta si in viitorul apropiat/indepartat!!! Sunt oameni ce isi investesc viata si sufletul intr-un morman de fiare ce iti da adrenalina atunci cand esti la volan! Dar sunt acei oameni ce nu dau 2 bani pe o masina modificata ce de la 90 CP a ajuns la 180 CP!!! Si tot ei isi cumpara o masina ce din fabrica are 180 CP! Si din greseala sau din alte motive cazi cu el in grupa si ajungi sa pierzi si atunci te oftici,iti dai cu levieru in o-o singurel si celalalt rade!

Acum il inteleg pe Mnezo de ce nu vine! Din acelasi motiv nu vin si eu!!!

DA!!! TOT RESPECTUL PENTRU STEFAN! NE STIM DIN 2006, AM FOST COLEGI DE SERVICIU IN 2008!!! DA, E UN OM CE A MUNCIT SI MUNCESTE MULT PENTRU 0 CASTIG!!! NU E PRIMA LUI CURSA CE O ORGANIZEAZA!!! Dar ramane un DAR ... in aceasta categorie de grupe!! Pentru ca cei mai multi dintre noi eram obisnuiti cu alte grupe si poate din acest motiv acum ne suparam si vorbim asa de mult!!! De asta sunem acum asa "frustrati"! :lol:

MnezO 26-07-11 16:23

Quote:

Originally Posted by chupa 11 (Post 4488782)
trebuie sa ii multumim lui Stefan pentru ca reuseste sa organizeze un eveniment de acest fel si la noi in moldova!!asa ca terminati cu replici de genu "pe mine nu ma avantajeaza grupele",sambata sunt libere,poti sa vii sa vezi cum stai cu alte masini si sa te dai cu cine vrei de n ori...........vrei performanta,munceste la masina!!!

Alo prietene eu am 90 de cai si muncesc si bag bani grei in masina sa scot 170 sa zic si vine unu cu arl de 150 cu un *** de soft de 800 de lei si fara absolut nici o alta modificare si rupe cam multe masini diesel sub 1900 cmc.

Ori daca nu vine arl asta inseamna ca daca eu cad cu un 1,5 dci cum ar fi Crys ce e de facut? Iar pentru grupe cum sunt acum exista etapa nationala de drag.

mituc 26-07-11 16:37

Quote:

Originally Posted by chupa 11 (Post 4488777)
pentru cunostintele tale generale mazda rx 8 are doua rotoare de 1300cmc,deci 2600cmc wenkell......asa se fac grupele peste tot,cine vrea participa cine nu sa se abtina!

2x654cm3 mai exact, adica fix 1308cm3. Doar ca se impoziteaza ca 2600 (btw, e wankel, nu wenkell).

chupa 11 26-07-11 16:38

Quote:

Originally Posted by MnezO (Post 4488854)
Alo prietene eu am 90 de cai si muncesc si bag bani grei in masina sa scot 170 sa zic si vine unu cu arl de 150 cu un *** de soft de 800 de lei si fara absolut nici o alta modificare si rupe cam multe masini diesel sub 1900 cmc.

Ori daca nu vine arl asta inseamna ca daca eu cad cu un 1,5 dci cum ar fi Crys ce e de facut? Iar pentru grupe cum sunt acum exista etapa nationala de drag.

Chiar daca nu i-ti convin grupele eu zic sa vii sa te dai sambata la libere cu alte masini,cu cine vrei,vezi cum stai...apoi poti sa pleci.Nu vezi ca nu mai se organizeaza evenimente in zona moldovei???Anul acesta am ajuns cu masina la Satu Mare si Tulcea cu toate ca am un a4 1.8t quattro si pe mine clar nu ma avantajeaza grupele........asa ca daca sunteti pasionati nu va plangeti de grupe,etc......aveti la dispozitie o zi(sambata) sa va incercati masina!

KAmikazee2005 26-07-11 19:21

Bai jur... chiar nimic nu va mai convine???? apucati-va in plm toti de drift ca acolo nu se repartizeaza pe grupe... atat comentatii unii ca nush cum e grupa ca nush c... mnezo daca se fac grupele pe CP vi si zici cati cai ai tu nu?? si ne arati si o fisa dyno recenta.. nu??

DIN CE CAUZA S-A RENUNTAT LA GRUPELE PE CP?? din cauza voastra ca niciodata nu ati fost atat de onesti sa recunoasteti cati cai aveti la masina... venea unu cu un seat si cadea cu voi in grupa si urlati ca asta are nush c soft si nush cate zeci de mii de modificari... dupa cmc nu va convine.. pai c grupe va convine??? eu va propun ca urmatoarele curse sa le organizati voi in moldova si sa va faceti voi evenimentu;) daca vreti sa castigati premii si altele mergi la DRE... sau.. stai.. ca acolo n-ai ce face cu 120 de cai ;)

ISXXXXX 26-07-11 20:26

erau bune grupele pe caii din certifiCACAT.... abia asa incurajam lumea sa bage bani in masina. Cu grupele astea incurajam lumea sa-si vanda janghina pe care o detine si sa-si ia una cu cilindree in limita grupei...apoi sa se apuce de modificat.
Oricum....putem merge pt distractie, ne dam la sesiunea de curse libere...care cu care vrem. Sau ca sa nu mai batem drumul....mesaje private si ne dam pe plan local care cu care vrem :).

SV-05-YBG 26-07-11 20:57

Sau mai este o varianta, in loc sa va dati ziua si in liniste ca nu se ia nimeni de voi si eventual sa castigati si un premiu ceva se poate iesi noapte in diverse zone slab iluminate, cu riscul de a fi surprinsi de politie sau cu traficul ocazional din zona plus caini si pisici si alte chestii pe 4 picioare.

Si stam si noi linistiti iar cei care vor sa se dea pe grupele trecute de noi vin si se dau, iar cei care vaneaza premii usoare stau acasa si comenteaza de pe net.

SV-05-YBG 26-07-11 20:58

Quote:

Originally Posted by KAmikazee2005 (Post 4489244)
Bai jur... chiar nimic nu va mai convine???? apucati-va in plm toti de drift ca acolo nu se repartizeaza pe grupe... atat comentatii unii ca nush cum e grupa ca nush c... mnezo daca se fac grupele pe CP vi si zici cati cai ai tu nu?? si ne arati si o fisa dyno recenta.. nu??

DIN CE CAUZA S-A RENUNTAT LA GRUPELE PE CP?? din cauza voastra ca niciodata nu ati fost atat de onesti sa recunoasteti cati cai aveti la masina... venea unu cu un seat si cadea cu voi in grupa si urlati ca asta are nush c soft si nush cate zeci de mii de modificari... dupa cmc nu va convine.. pai c grupe va convine??? eu va propun ca urmatoarele curse sa le organizati voi in moldova si sa va faceti voi evenimentu;) daca vreti sa castigati premii si altele mergi la DRE... sau.. stai.. ca acolo n-ai ce face cu 120 de cai ;)

Madalinul, nu te tura si fara limbaj obscen (credeam ca stii de acuma) :D

SV-05-YBG 26-07-11 21:14

Din discutiile avute si cu celalat organizator, precum si din restul discutiilor cu unii dintre voie am ajuns la urmatoarea concluzie:

- cine vrea sa vina sa se dea (la libere sau la cele cu miza) vine si se da indiferent de ce forma au grupele, de abia se poate testa pe el si masina in liniste si nu pe diverse strazi laturalnice

- legat de masini, daca va fi cazul, pentru cele care intra la capitolul profi vom face o grupa(e) separata(e)

- din ce am vazut pana acum, nici un organizator nu le-a permis participantilor sa aleaga sau sa discute grupele, ci a fost foarte simplu - conform talonului si masinii te incadrezi acolo si gata. Noi am incercat sa facem ceva mai mult si vad ca nu iese

Avand in vedere aceste lucruri, grupele raman cele scrise mai sus cu eventuale mici modificari in ziua de concurs in functie de numarul de participanti si distributia lor pe grupe valorice.

De asemenea, ii rog frumos pe cei care nu vor sa se implice, nu vor sa vina, nu vor sa participe s.a.m.d. sa se abtina de la comentarii pentru ca nu isi mai au nici un rost.

Noi vom incerca sa le oferim celor care vin posibilitatea de a-si testa masinile si pe ei insisi, o seara de sambata frumoasa la o discutie despre masini, femei si orice altceva va trece prin cap plus daca doresc si o mica intrecere de noapte (cu respectarea anumitor reguli bineinteles). O atmosfera relaxata si pana la final un week-end cat mai placut in alt loc decat intre betoane si noxe. Nu ne este usor in perioada asta sa strangem bani si sponsorizari pentru premii si asigurarea conditiilor de desfasurare dar totusi o facem. Si de asemenea, avem pretentia de la cei care vin sa inteleaga ca facem ceva pentru comunitate si pentru cei care vor sa participe si la curse mai profi decat a noastra (care stim ca nu este perfecta .... dar este).

fritz-sv 26-07-11 22:35

deci va dorim distractie plactuta multe reusite si sa vedem ce pot masinile multumim celor ce observa ca ne straduim sa organizam un eveniment de acceleratie in seceava o seara buna tuturor:lol:

vladxex 27-07-11 10:45

e mai bine asa cum sunt grupe cu cmc decat grupe cu cp, nu cred ca v-ar conveni unu sa aiba din fabrica 136cp si are 400 cp masurati la dyno si sa ia 3 grupe. Mai bine grupele astea cu cmc ca sunt mai calculate. Baieti, bafta la organizat !

skimpy 27-07-11 11:43

cei 796cmc ai mei va doresc Distractie Placuta !

SV-05-YBG 27-07-11 14:27

Multumim :D

All times are GMT +2. The time now is 23:58.

- Copyright 2026 4Tuning