![]() |
Bristol Fighter T - 1012hp
1 Attachment(s)
Bristol Fighter T - 1012hp Bristol Fighter T are un motor V10 de 8 litri, twin turbo. |
Re: Bristol Fighter T - 1012hp
deci performantele st de invidiat si de enzo
pacat ca nu mere sa deschid poza ca as vrea sa si vad masina dar totusi masina de masina |
1 Attachment(s)
ii naspa chiar naspa uite aici poza mai mare....
|
mai masina nu poti sa zici ca e urata ca a fost creata cu un scop dar mi se pare totusi prea ridicata de fund
seamana a masina americana mai ales partea din fata RoSonic ce tractiune are? |
doamne ce cuplu are.......:shock: :shock: :shock: .......cam cum ar fi sa fi in masina cand pleci de pe loc de la la 4500rpm.....cred k asi lesina
cat costa o minunatzie din asta ????? |
wow , o depasit bugatti , super tare masinutza :D
|
masina e tapana tare de tot. numai ca nu stiu in ce tara e produsa, dasei imi pare a fi de origine britanica.
|
lol ce cuplu are :D,se rupe de la start :lol:
|
O putere impresionanta...totusi cred ca trebe sa ai destula experienta ca sa poti stapani pe asfalt un asemenea bolid...Let it just be for the professionals
|
Mi se pare ciudat ca in afara de spatele aerodinamic, pare firav rau de tot. Arata prea... banal pt 1000 cp
|
1. E british 50% - adica motorul e de Viper. Generatia precedenta, Blenheim, avea motorul de 5.9 litri de la Jeep Grand Cherokee
2. Pentru o putere egala cu a unui Veyron, acceleratia in 3.5 secunde e cam inceata (suna caraghios sa spui ca e inceata, dar alte masini pot face asta cu 500-600 CP) 3. Pretul ei va fi pe masura unui Veyron - toate masinile Bristol sunt manufacturate si pana acum costau cat echivalentul lor de la Bentley :) ~Nautilus |
poza asta nu prea cred ca reflecta bine ralitatea... totusi are sub capota un V10 de 8L
parca seamana putin cu dodge viper :) doar 3.5 secunde? :( slab rau... :rolleyes2 |
cum a zis si florin D.....chiar nu arata a masina de 1012 cai...dar asha e bine....sa nu-si de-a lumea seama ce ai tu sub capota :))
|
nu imi place deloc ..f urata ..
|
Base Price Fighter £195,000
Vat @ 17.5% £34,125 £229,125 Base Price Fighter 's' £218,000 Vat @ 17.5% £38,150 £256,150 |
Quote:
|
adevarul ca s-ul are jumatate din caii lui t, aceeasi caroserie, acelasi motor. banuiesc ca pe t sunt in plus turbinele. cam 300.000 de £ ar trebui sa fie jucaria. asa cum zice si producatorul, e mai ieftin :)) ca veyron. plus ca la consum de 18% aprox, mai faci si de acolo economie;).
|
Un motor de 1000 CP o sa consume 18% cand o sa curga Dambovita invers si o sa iasa Nea Nicu din groapa de la Ghencea :p
~Nautilus |
Performantze de invidiat....da arata nashpa tare...
|
3 Attachment(s)
Ceva poze...
|
Alexeris, cred ca in pozele puse de tine nu este T-ul ci probabil modelele vechi, Fighter sau Fighter S... uite-te la pozitionarea evacuarii
|
18% au alea cu pret...acuma nu stiu cat creste consumul un turbo, nici doua. masina oricum imi place mult. combinatia asta anglo-americana, dintre un corvette si un tvr (asa imi aduce botul) mi se pare reusita. sa nu mai vorbesc ca are un aer clasic. chiar si spatele e k, chiar daca seamana cu z3. fantele de pe laterala ma cam lasa...rece...adica a patra asemanare, cu un viper, e deja prea mult ptr mine.
|
masina e super tare ............la motor ca pe caroserie da naspa rau. dar la asa cuplu si atatia cai.....halucinant
|
1 Attachment(s)
Quote:
In poza de mai jos e T-ul. Cred ca a mai fost deja postata. Oricum linia caroseriei e in genere cam aceeasi...imbunatatirea vizibila e sub capota:twisted: |
wow...cx de 0.27
|
Quote:
|
nu-mi place , singura chestie care-l scoate in evidenta este motorul ..atata tot conteaza la masina asta !!!
|
parerea mea este ca poate sa arate si ca o carutza:ceea ce nu este in cazul de fata,dar atata timp cat are niste performante de iti taie respiratia nu cred ca mai poti scoate cuvinte din gura de genu:"Ce urata e" ;)
Mie mi se pare un sleeper(desi cam lasa de dorit pana a fi un sleeper:D) veritabil si care cred ca face mare senzatie. Totusi mie mi se pare a fi VT poza,nu stiu de ce dar la spitzele de la jante e asa mai pufos,mai fuzzy,blurry,etc...nu pare real. |
Quote:
uita-te la unghiul din care cade lumina pe masina ca vezi ca pe geamu lateral si la spate se vede lumina ca si cum ar veni din lateral dar pe luneta lumina parca cade din spate(asa cred eu scz nu injurati daca gresesc) dar poate ca e si curbata luneta de asta se vede asa cine stie |
Cuplul la masina asta are o valoare de-a dreptul "penala" ! E jale masina (ca performante). In rest, nu prea incanta ochiul.:rolleyes2
|
1. Nu e foarte urat, mai degraba e vorba de stil adaptat necesitatii - motorul de Viper de 8 litri e enorm, si trebuiau sa impace asta cu aerodinamica, vizibilitatea, spatiul interior etc. Daca masina era viu colorata nu se mai uita nimeni daca e urata sau nu :)
2. Pentru firma falimentara Bristol e un salt urias inainte fata de oribilitatile pe care le-a produs intre 1990 si 2000, cand a incercat sa impace capra cu varza, adica sa adapteze designul ce arata bine in 1975 la gusturile din 1995, rezultand ceva la fel de urat ca o Dacie "zambetul lui Iliescu" fata de o Dacie originala :D acum pot spune ca au un urmas demn al masinilor cu motoare V8 de la Chrysler pe care le-au produs in anii '60 si '70 3. Pretul se datoreaza constructiei aproape integral manuale - Bristol lucreaza practic la comanda, nu au dealeri, si orice vehicul trebuie comandat direct de la ei (ca si piesele de schimb si consumabilele, din nefericire) ~Nautilus |
:D ce interesanta ii un avion rupt in doua bucati..
nu-i pe gustul meu, pacat de calutii aia pe care ii are sup capota |
Bristol face/facea si avioane ..de acolo coeficientul aerodinamic ft bun...
mai demult Bristol reprezenta alegerea acelor aristocrati carora un benteley, rolls, sau aston li se parea prea banal ..prea comun.. masina e mult mai mica k si supercarurile moderne dar promite sa fie mai incapatore..totusi cu acei 1012 cai .. vrea sa artraga si alt fel de clienti decat cei traditionali.. |
| All times are GMT +2. The time now is 03:36. |
- Copyright 2026 4Tuning