![]() |
oldest ford
muscle car ,exista in romania?daca da unde?
ati vazut ceva in romania de v a atras privirea? daca da...sa vb..:-P :-P :-P :-P |
Re: oldest ford
Quote:
|
poze poze poze
|
4 Attachment(s)
am reusit sa pun ceva poze..
|
si se vinde..
|
hmmm, asta nu prea e muscle car man.... e un mini muscle car>> Ford Taunus 1970-1974 si din pacate tablaraia aia nu prea a fost facuta bine...
Pe la ce bani ai da-o ??? |
1700 e fara jante.
|
Mai multe detalii.......poze motor ,interior....caracteristici..
frumoasa masina.e rara in ro de ce-o vinzi ? |
:D :D :D a fost un vis de al meu..:sad: :sad: :sad: .momentan nu il mai am...nu se vinde din motive ca nu ar merge sau ca ar avea probleme....are nr noi,verificare .,carte securizata...
masina sta trasa de vreo 8 luni pe dreapta din motive de timp..chiar nu mai am ce face cu ea...decit sa o vad cum cade mai bine o dau in hal de pret... are motor in linie 1700 ,evacuare serpisori...etc..nu prea ma pricep la detalii tehnice....oricum ...ca sa fie super mai este ceva de bagat in ea... motorul este facut nou..acu 2 ani..cu fact doveditoare... cit faptul ca este trasa pe dreapta se datoreaza altor cauze..lipsa timpului...mai am vreo 4 masini, etc.... este o masina care cu ceva banuti si munca ar iesi super..... de mentionat ca nu are rugina. poze o sa le pun curand.. |
Omule tare masina dak as avea una ca asta nas sta cu ea pe dreapta:???: . Cam cat consuma la % consuma???
|
jantele nu le vinzi?
|
man daca e sa o vinzi cat ceri pe ea???:D
|
pretu e mai sus ...............:twisted:
|
cred k te referi la mot de 1.600 in linie..si atunci cred k e GT-ul 1.6 OHC de 88CP..dublu corp.
am mai vazut din astea....sunt rare..dar nu imposibil de gasit...:lol: un prieten din bucale...a dat una cu 350Euro..la cheie..nr noi :( un mos la mine in TM are una cu mot schimbat de 2.0 OHC si serpisori..da nu-l vinde :( de cati ani ai plexi-glass-urile pe ea? cum naiba..la toate in 2 usi le dispar geamurile mici..si eu avut la fel la Consul-ul meu ... ornamentele alea pe aripile fatza arata nasol de tot...si stikerele din spate de cielo :oops: bafta man la masina..dar pune-o la bazar..nu la MASINA MEA :wink: Quote:
|
mai frate de unde naiba veniti ma cu preturile astea....
jante de 250 e bucata tu le ai cu 100 e masina rara tu o ai la 350 e la cheie... ma frate dar..... ce e ma la voi in timisoara? suntei cumva stat in stat..? :D :D :D :D |
man is masini care nu au valoare..nu i nimik deosebit la ele..nu is de colectie..un ford de pe vremea aia..in cea mai super stare posibila, nu il vinzi cu mai mult de 2000 oiro...io am luat unu din 76..in stare buna..cu 850..api noah fiecare cere cat vrea pe masina...
|
eu stiu pe cineva care a dat un Taunus in 2 usi (in stare f buna...dar nu original) cu 2600 E...asta nu inseamna ca poti cere 2600 E pe orice Taunus. Depinde f mult de starea in care se afla si cat de bine este intretinut etc etc
|
Re: oldest ford...bantuieli virtuale....
aaaaaaaa
si ai din bucale care s a dat cu 350 e o stiu... parca avea si sunet de 1000 e ..nu? si spinnere de 2000 e ..parca..nu? ma lasati ma cu preturi dastea ale lu un var care e ruda cu un unghi de al matusii mele....hai un pic de realism va rog baieti..... una asa in germania o iei minim 4000 ...in starea asta... si apropo daca mai ai ponturi dastea cu masini la 350 e te rog ia mi si mie 6 sapte bucati cu tot cu jenti echipate..... mai vb....pupici.. |
argument...
:rolleyes2 :rolleyes2 :idea: si ..sa va mai zic ceva
varianta 2 usi coupe fastback de 1700 a fost facuta in serie mica adica maxim 7000...limitata..daca vrei sa intelegi.. taunus coupe sunt multe dar fastback foarte putine... ca idee.... e asemenea mustangului din 66... multe coupe dar fastback putine....ex..eleonor..din dispari in 6o sec...,,:evil: :evil: :evil: exceptand motorizarea... |
Quote:
... uite ca a pus-o, dar se pare ca nu a avut noroc. |
player77..eu nu am zis la gluma..nimic din ce am zis..totul e pe bune..
next COUPE = FASTBACK in SUA..same shit... deci tu ai Taunus coupe..in acte..nu fastback :wink: mot de Ford de 1.7 este doar V4 cat timp tu ai zis in linie..e clar k e de 1.6, dk e serie redusa..si speciala..eu care stiu multe si am avut cateva Forduri..chiar si mai vechi k al tau..nu am auzit de asa ceva.. dk chiar este..sory, my bad :oops: dar as vrea sa-mi arati..dk se poate si vrei(pt imbogatirea cunostintelor)..si mie ceva link-uri unde sa vad ceva de genul 1.7 4 in linie.. MERSI :) |
3 Attachment(s)
hmm..masina asta..parca e adusa din Covasna..dk ma gandesc bine..la pozele ce le-a pus la BAZAR si la cele 2 ornamente nashpa..de pe aripile fata :oops: :lol:
uite pozele cu taunusul 1.6 GT din bucale(mai are si vinylul original pe cabina)..cu 350$ nu euro :) n-am acoperit numerele s anu crezi k e teapa...si..n-am zis k asta e pretul unui asemenea model..doar ce am ratat eu, tu ai inteles cum ai vrut..si te-ai ofticat... uite jantele ce intr-adevar seamna..nu sunt k ale tale..dar sunt la 400Eu..cu transport inclus in tara :) ARTEC dar cu 4 gauri imi aduce omul.. https://forum.4tuning.ro/attachment.p...9&d=1138008411 |
FLORINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE stiai de masina asta si nu mi-ai zis si mie ??? :(( 350 E WOW o luam fara sa clipesc.... unde era frate ?
|
350$$$$ :) era la un amic...am primit info...si poze..dupa ce a dat-o..am vrut sa plec in seara aia..da mi-a zis k a vrut s-o bucateasca de piese si s-o duca la fier vechi.. un prieten a sarit cu banu..si a dat-o :(
|
Doamane sa dai o masina ca aia la fier vechi:confused: . Pacat de ea era in stare buna masina si nu era destul de veche
|
numa, cunoscatori...
domnu meu ...da inteleg ca jantele nu sunt borbet semi chrome?
aaaaa ,asa da, acuma ca cred si inteleg,.....asa pot sa iti dau si eu real cu 70 e bucata...:D :D :D asa ...ok...coupe niciodata nu o sa fie fastback... asa ca sa stii de la mine.... fastback mai pe romaneste sau mai pe intelesul unora:D :D ,este un coupe cu cocoasa:D :D :D de unde si ideea de cocosate... cit despre prietenul tau afacut o adevarata afacere cu masina... crede ma... si ce mi se pare mai rau e ca noi 2 am vb odata si nu prea ne am inteles la pret?oare ma insel?..:D :D eee asta e ...ne putem lua si ceva dacii in pretul asta...nu? depinde de tine ca om ce vrei sa faci cu masina....nu? ca poti cara varza si din alte modele ...nu? |
da..am mai vb...si cum nu aveam bani, nu ma ajuta cu nimic schimbul :( desi modelul il vroiam..si totusi..dk ma gandesc bine..pretul ei era altul atunci..mai jos adica..
ceva nu intelegi tu..FASTBACK e denumirea strict americana...la noi este coupe.. arata-mi tu 2 masini..acelasi model dar una coupe si una fastback..sa vad diferentza..alege din orica gama si varsta doresti..sunt curios dk ma poti lamuri :) |
un schimb te intereseaza ?
|
Quote:
Cum adik nu original ? era chinezarie a ? :lol: :lol: :lol: Va certati ca nebuni pe niste cazane.Uitel pe criss de pe forum cu 200sx a luat un taunus cu 200 euro acte si merge.Ce visati atatia bani pe cazanele astea ? Zici ca vinzi cine stie ce mustang :lol: :lol: |
tarnafes usor bre sa nu iti curga sange din nas nu eu vand masina asta. Eu am dat un exemplu doar ...accesatzi linku' asta sa va convingeti http://72.14.221.104/search?q=cache:...o&ct=clnk&cd=3 suna si intreaba cu cat a dat masina.
Treaba e ca taunele asta care se prezinta aici mie nu imi place pt ca e facut urat la tabla (pragurile alea nu mai sunt cele originale)...sunt mai multe de spus dar.... n'are rost bafta |
Cum mah bil sa imi curga sange din nas...adik nu inteleg tie asa ti se intampla ? te agiti prea tare probabil.Succes.Va pup si tin la voi enorm ;)
|
:)) nu bre' te-am atentionat ...sa nu cumva sa tzi se intample treaba asta.
Bafta |
tarnafes, ce a luat CRIS e nashpa rau..modelu'..adika ultimul tip..si nici macar coupe, alea da..se gasesc si la 200-300 Eu, dar mai gasesti inka 100 k ele..pe strazile tarii..:)
dk e vorba de preturi mari..stiu pe cineva ce a vandut una k aceasta din pagina..."zice-se" intretinuta, bibilita de fostul proprietar, toata originala...la un mare vames/bashtan din Oradea(..ce mai detine si Cadilac si naiba mai stie cate oldies..vre-o 7-8 parca...) ce a platit 2.500Euro pe asa ceva.... totul tine de stare si client :wink: |
mda ....ma cam descurajati....pret nou batut in cuie 1500 e fara jante...
sau schimburi.. |
aaaaa..ramasesem dator unui tip care stie multe....
hai sa iti zic ..domnul meu... in 67 se comercializau 2 tipuri de mustang...... cel clasic pe care il stii tu...coupeul...si cel cu productie limitata....fastback ul.. si crede ma stiu ce vb ...nu vb prosti... amindoua erau coupeuri dar numa unul din ele erau fastback...vezi eleonor din 60 sec.... asa ...ca dragul meu domn..exista o mare diferenta intre ele...de tinuta ,de motorizare,de productie,...de pret.......apropo...primul model ..adica coupeul l am avut....:D :D :D mai pe romaneste... seria opel. asta ... exista opel coupe astra si opel coupe bertone astra...nu?diferentele le remarci si tu.....amindoua sunt coupe uri dar prop le fac deosebite... pupici..... |
Quote:
http://www.gerlecreek.com/images/mikedunbarmustang.jpg http://www.rsportscars.com/foto/03/m...tback65_03.jpg asa si acesta este ce gasesti la mustang coupe http://www.calcruisingauctions.com/i...ustangsd-2.jpg http://images.speurders.nl/images/21...21838519_2.jpg poti observa usor acea diferenta a spatelui... la fastback fiind mult mai inaltat... cocosat cum spunea si player77 ... pt cei care nu sunt lamuriti folositi google |
io nu stiu tu ce drq ori te-ai pacalit cu pretu ala ori nu stiu...au la augsburg cu 120 jantele noi...cu factura & stuff
|
tks ..supapa jr.....
se pare ca m ai inteles....si imi pare bine ca ai dat exemplele alea... referitor la jante pretul lor la borbet era de 220 e sunt pe 17 cu banda ... probabil ca m am pacalit....dar asta e alta poveste... pupicii...erau pt domnii cu parerii...:D :D :D |
Quote:
vai de tipurile voastre de masini... tu compari Mustangul(cu denumirile americane)...cu denumirile de caroserie europene? urmareste aceste link-uri de pe GOOGLE..si vezi ce tip de caroserie ai de fapt tu la Taunus :wink:(uitati-va la numarul de rezultate gasite la fiecare caz in parte :lol: ) Taunus Coupe http://images.google.ro/images?svnum...tnG=Caut%C4%83 Taunus Fastback (cika) http://images.google.ro/images?svnum...tnG=Caut%C4%83 Granada Coupe http://images.google.ro/images?svnum...tnG=Caut%C4%83 Granada Fastback (cika) http://images.google.ro/images?svnum...tnG=Caut%C4%83 Consul Coupe http://images.google.ro/images?q=Con...S%3Aofficial_s Consul Fastback (cika) http://images.google.ro/images?svnum...tnG=Caut%C4%83 si dk tot te dai pe partea americana..hai sa vezi ce inseamna Coupe la ei..si ce Fastback k sa vezi de fapt k eu stiu..si tu PUPICI :lol: :lol: "Grande Hardtop Coupe" ei zic Coupe se pare la BERLINA cu 2 usi.., Fastback-ul este de fapt Coupe-ul european ;) uitati-va la toate modelele MK I MUSTANG..sa vedeti cu ce tip de caroserie au fost fabricate... http://www.musclecarclub.com/musclec...istory-1.shtml Fastback si 2 Door Hardtop Coupe ce ulterior a devenit Grande Hardtop Coupe, esti lamurit k necunoscatorii au in cap de fapt 2 tipuri de coupe asa cum ai si tu? tie in talon iti scrie cu siguranta "3 volume Coupe", in nici un caz FASTBACK(dk nu ti-a gresit cumva RAR-ul k in alte cazuri)..., iar celalalt tip de asa zis "coupe" cum e in viziunea ta...are scris in talon "3 volume berlina" am avut si eu..ambele tipuri de .."coupe"..tot Ford..culmea :lol:(Granada MK I berlina 2 usi si Capri MK I) .. deci lasa-ma cu aburelile..si SLANG-urile de cartier..si sa vorbim in termeni tehnici. K multi le zic coupe si la berlinele cu 2 usi..e problema lor..da' nu-mi zi k de fapt sunt si acelea tot Coupe..knd tehnic vorbind..NU sunt. sincer...nu le prea am cu masinile astea noi, dar din cate stiu eu..exista ASTRA H COUPE BERTONE si ASTRA H SEDAN(2 volume - 3/5 usi si 3 volume - 4 usi)...dk exista si COUPE simplu..te rog sa-mi arati pozele in comparatie si mai discutam. Kadett-ul tau e FASTBACK? eu sunt sigur k e coupe....si mai exista si berlina cu 2 usi..dar nu este..si nici nu se cheama coupe...n-ar avea rost...acceasi denumire...dar cu aspect total diferit. Lamurit? PUPICI si mai citeste carti, manuale..ce vrei tu ....in Autoturism..era un articol cu descrierea acestor tipuri de caroserii parca..oricum tin minte toata viata k de fapt Coupe-ul Mustang din '66(parca) era de fapt Berlina in 3 volume cu 2 usi.......................................... |
:d :d :d :d :d :d :d :d
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:26. |
- Copyright 2026 4Tuning