![]() |
Marci disparute
1 Attachment(s)
O vizita la un client, mi-a adus in atentie masina din fotografie. M-am gandit sa deschid o sectiune pentru marci disparute, dar care ne-ar placea poate sa mai existe. Am sa va las 2 zile sa vedem daca ghiciti ce masina este aici.
PS. Scuze pentru calitatea imaginii, am putut poza doar cu telefonul. |
Re: Marci disparute
saturn?:))
|
Chiar interesant topicul, nu stiu daca am mai gasit unul la fel prin alte parti.
|
Quote:
|
au trecut 2 zile...nu ne zici?;)
|
Scuze, am fost plecat ieri si m-am intors tarziu.
Este un Pegaso Z-102, o marca din Spania preluata intre timp de Iveco. Din pacate nu mai produc decat camioane :( Modelul din poza este facut in anii 50 si in realitate arata incredibil de frumos. |
1 Attachment(s)
diatto
|
bijuterie....aia or fi primi proprietari;)?
|
1 Attachment(s)
AMC ... American Motors Corporation 1954 - 1988
aici, un AMC Spirit AMX |
7 Attachment(s)
Delage "1927 World Champion of Car Builders"
|
2 Attachment(s)
Matra: Murena si Bagheera.
|
|
2 Attachment(s)
Packard, Delorean ar mai fi....
|
1 Attachment(s)
Aero :arrow:
|
3 Attachment(s)
DeSoto
|
1 Attachment(s)
Hispano Suiza
|
22 Attachment(s)
Daimler,
Isotta Fraschini, Allard, Bandini, Bocar, Moretti, Dual-Ghia, Pierce Arrow, Studebaker, Auburn-Cord-Duesenberg, Steyr, Steyr-Puch, Datsun, Delahaye, Stutz, Talbot-Lago, Mercer, FSO, Simca, Triumph... |
2 Attachment(s)
Bucciali 1932 TAV 12 Berline,Voisin C20 si lista poate continua...
|
Florin_cars: Steyr n-a disparut, doar ca fac masini militare din cate stiu. G-klasse militar e facut de Steyr.
Si marca apartine de Magna. |
I-auzi Florine...
|
poze pentru astea se gasesc cu google (ca sa nu umplu topicul).
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Din '87 a inceput dizolvarea Steyr, pe multe bucati(producatoare de arme, motoare Diesel, masini de teren, scutere/motociclete, asamblare auto pt alti producatori etc), in 2001 divizia auto a fost preluata Total de Magna(firma Canadiana) si acum asambleaza pt Mercedes, G-Class, E Class 4Matic si alte cateva modele pt diferiti producatori, Fiat Brava parca etc.. Asta nu inseamna ca e producator auto, e doar asamblator auto. Nu mai vezi Steyr x, Styer y...vor aparea sub numele Magna Steyr cateva, daca se aproba productia lor, momentan sunt doar prototipuri. Quote:
|
Alles gute meine freund Florin....
|
2 Attachment(s)
Oldsmobile
|
|
1 Attachment(s)
Moskvitch
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Panhard
|
4 Attachment(s)
Frazer Nash
Moretti Kurtis Bosley |
1 Attachment(s)
Talbot Solara8)
|
1 Attachment(s)
O marca mai contemporana care a intrat in istorie. Mie unu imi placea, chiar daca era un Opel sub carcasa.
Vorbesc despre SAAB |
banuiesc ca te referi doar la ultimele modele, ca in rest, SAAB numai Opeluri n-a avut sub carcasa, nimeni n-a avut ciudateniile/bestiile ulterior, ce le-a avut SAAB ;)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Hummer. Pacat ca a disparut...
|
masini disparute...hmm...pai Oltcit :)
|
florin_cars vezi ca unele SAAB au avut sasiu de Vectra si impartea cu Opel si cu Fiat acelasi motor de 1,9 diezel.
SAAB inca nu a disparut.Posibil ca saptamana trecuta sa fi fost cumparat de National Electric Vehicle Sweden AB, o companie din Suedia bazata pe o firma din Hong Kong. Ramane de vazut. |
1 Attachment(s)
Lada:-)
|
Quote:
sunt pe piata, exista si o groaza de reprezentante la noi |
Si cum ziceam ieri SAAB traieste.
A fost cumparat de National Electric Vehicle Sweden AB Iar noul 9-3 va fi electric.Asta in 2013/2014 cand o aparea. |
E bine ca a salvat-o cineva, dar cred ca tu n-ai citit ce am scris eu, lasa-ma cu Opelu si Fiatul, eu vorbeam de marca SAAB, pe cand tu si marica vorbeati de ultimele plasticuri aparute cu platforme comune cu alte marci...
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:26. |
- Copyright 2026 4Tuning