![]() |
Wolf's tico
6 Attachment(s)
o noua masinuta pe forum..apropo,e a MEA :P
TICO SX '98,47 cp,motor complet refacut EXTERIOR: -jante si cauciucuri noi -evacuare modificata(+exhaust tip din inox) -spoilere si praguri sport -pleoape faruri -vopsea unicat(3 culori+ capota desenata) INTERIOR: -bord vopsit in culoarea masinii -ceasuri de bord modificate -leduri albastre sub bord(suficient kt sa lumineze interiorul) -pedalier si schimbator sport -presuri imitatie aluminiu -consola spate modificata -sistem audio 450 w(din pacate am legate doar 2 boxe) |
Re: wolf's tico
Ar da mult mai bine ca bordul ala sa fie albastru. Ia legatura cu soran de pe Daewooclub.
|
bine ai venit & felicitari! imi place mult vopseaua!
evacuarea in ce sens o ai modificata? poze cu sistemul audio poti pune? succes in continuare la reconditionari (daca e cazul) si modificari ! |
e super culorea interiorului..... imi place... asa am si eu.. totul green super...
daca ai gasi sa tapitezi si scaunele la fel... eu asa am la masina mea... totul green ....bafta |
o masina frumoasa, mi-a zis ca a lucrat toata vara si se vede. Iar capota e dementiala. Bafta in continuare si sa faci niste poze mai clare. ;)
|
Quote:
|
culoarea mane, air brushu, nu se prea observa in poze. :)
|
semana cu culorile omv
oto fac ceva reducere cand mergi dupa benzina? mijto, da pune ceva poze de calitate mai bune |
misto masina ! cu ce ai vopsit bordul ?
|
7 Attachment(s)
cateva poze cu masina, in special capota. ;)
|
Este dragutza bordu verde nu prea imi place da in rest smecherie vopseaua pe ea in special capota;)
|
:) mersi pt aprecieri baieti...o sa incerc sa va raspund tuturor:
-reducere la bezina nu imi fac...si nu mai bag de mult benzica de la aia k te fura la pompa(experienta:intr-o sticla de 2 litri a bagat fara un sfert de sticla si pe pompa scria 2,13 l) -bordu e vopsit cu o vopsea mai "speciala" -interiorul urmeaza sa il tapitez cu imitatie de vinilin verde cu gri si sa schimb si fizionomia scaunelor(adik le mai inalt si le fac "sport") -nu prea am ce poze sa pun cu sist audio pt k momentan am legate doar 2 boxe si casetofonu...urmeaza wooferu si statia aferenta,si de asemenea o sa fac un efort sa leg si boxele de pe fata :D pana aq mi-a fost lene sa scot bordul in rest,mai vad in timp ce o sa modific..pace :) |
Quote:
|
hai sa fiu un pic sec...NU :D :))
|
Cum a intrebat si Alex, ce ai facut la evacuare ? Poze please !:?:
|
3 Attachment(s)
din toba originala am scos o teava de inox cu diametrul aproape dublu fata de cea originala si am montat un tip din inox(nu cui surub-e sudat pe teapa respectiva)vad k lumea vrea poze.aste sunt kteva.mai multe gasiti tot pe 4 tuning,la sectiunea insane racers ;)
|
Quote:
prieteni stiu de ce ;) |
frumoasa masina felicitari ejti din bucuresti??? in ce cartier stai?
|
dap..eroii revolutiei :D
|
4 Attachment(s)
muahahahaa mi-am luat volan si am montat si pleoapele alea k se duceau draq prin portbagaj :D.ce parere aveti?
|
Super volanul.Cat te-a costat?
|
Salut..ti-am vazut masina ieri pe la sectia 14 si de mai multe ori pe langa City Mall...ai facut treaba frumoasa cu ea...felicitari...Marfa si volanul.
|
donnyro,l-am primit cadou si nu m-a interesat prea tare kt a costat :D.ktl,p'acolo stau yo si kr k de aia
|
Frumos covrig ai ,sa-l stapanesti sanatos si sa il invarti linistit :P
|
mersi :D inedit cuvantul,tre sa recunosc
|
sa o stapanesti sanatos si fara incindente, we all know she's gorgeus... :P pica bine si volanul si pleoapele... dar parca ar pica bine si un mp3... :D
|
marfa pleoapele sunt facute de cineva sau din comertz ...si am si eu o seszare ii statea mai bine cu neoanele verzi,si la fel si lumina bordului ;) in rest numai bine
|
3 Attachment(s)
magos...sst! :D asa cum e el casetofon,are display mult mai misto dekt multe mp3-uri din comert si functii la fel de multe;).da never mind..mario,pleoapele sunt facute de mine.am muncit un pq la ele,da macar e satisfactia ca sunt facute cu mainile mele.mi-am mai luat cva azi :D ce parere aveti da racheta asta(e filtru de aer :D)?o sa pun poze si cu el montat pe masina cat de curand
|
...tu vrei sa il rupi pe RS'u la stop?? =)) :D
|
avansezi, mai trebuie niste jante si o evacuare cap-coada. ;)
|
e pe vine toate :D si cva in plus,k d'astea are mai toata lumea.se stie doar k imi place sa am masina unica
|
tare sunt curios cum vei monta filtrul....sa ne arati si noua! iar daca se poate, fa si un mic filmulet sa "vedem" cum se aude....multa bafta!
|
pey shifter,o sa scot cutia de la fostu filtru de aer si o sa fac o adaptare ca sa il pot monta direct pe carburator :P
|
vreau sa te vad cat de unic o sa fii cu jantele acelea... pentru ca modelul pe care il vrei tu e prea comun asa ca... think again!!! ;)) :D
|
Hmmm...nu cred ca ai loc daca vrei sa-l pui in picioare il locul cutiei vechiului filtru. Cand e capota inchisa intre filtrul de aer si capota raman aproximativ 7-8cm...am verificat eu.
|
pai de-asta intrebam si eu...iar daca il monteaza folosind cutia vechiului filtru, orice ai face, arata urat...
singura metoda viabila ar fi cu traseu cumparat....dar problema e daca se gaseste pentru diametrul carburatorului de tico :idea: |
Adaptare pt filtru sport .... in pozele mele :D Bafta wolf, imi place :D
|
wolfieee.... pune mama poze sa vada lumea cum a devenit bestia ta o fiara.... :D
|
7 Attachment(s)
hehe..dupa 100 de ani,hai sa va mai spun ce s-a intamplat cu masinuta mea ca poate erati curiosi :D.am pus aici o lista cu toate modificarile actuale:
EXTERIOR: -evacuare modificata(+exhaust tip din inox) -spoilere si praguri sport -pleoape faruri -vopsea unicat(3 culori+ airbrush pe capota ) INTERIOR: -bord vopsit in culoarea masinii -tapiterie din piele alb cu verde -ceasuri de bord modificate -kit complet neoane albastre(sub bord-plafon-portbagaj) -pedalier,volan,schimbator si frana de mana sport -consola spate modificata MOTOR: -admisie din inox -filtru de aer sport -filtru de benzina sport(permite un flux mai bun de benzina) -engine styling(cu accente verzi) -bujii ngk iridium -fise siliconice tesla SPECIALS: -plafon de sticla -neoane undercar albastre -blituri in 5 culori(verde,rosu,albastru,mov si alb)-faruri modifcate stil seat (cu interiorul negru) -stopuri perlate cu mov -antifonare completa AUDIO: -head unit SONY CDX GT 300 -boxe 2xMAGNAT 45w rms fata + 2XCLARION 150 w rms spate + SUBWOFEER si STATIE 100w rms ambele cam atat...sunt convins ca am mai uitat din ele,dar daca imi aduc aminte o sa mai scriu aici :D |
Intrebare: fisele siliconice Tesla si bujiile NGK fac vreo diferenta? raspunde mai bine la acceleratie, accelereaza mai bine, consum mai mic/mare?
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:42. |
- Copyright 2026 4Tuning