Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Need For Speed - The Run (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/268295-need-for-speed-the-run.html)

red_fury 10-07-11 18:03

Need For Speed - The Run

8 Attachment(s)
Īn urma unui link apărut pe magazinul online ShopTo.net, Electronic Arts a recunoscut oficial că se lucrează intens la un nou titlu al seriei Need for Speed. Această poartă numele Need for Speed: The Run şi va fi fundamental diferit de recentul Need for Speed: SHIFT 2 Unleashed. De asemenea, conform trailer-ului de mai jos, jocul este aşteptat pe 18 noiembrie 2011.

NFS: The Run va avea din nou un storyline īn prim plan, care implică traversarea Statelor Unite de la apus la răsărit, din San Francisco şi pānă la New York. Conform descrierii celor de la Electronic Arts, nu vor exista reguli, personajul controlat neavānd aliaţi, fiind nevoit să se bazeze doar pe talentul său de şofer pentru a īnvinge celelalte sute de participanţi la această cursă.

Publisher-ul nu a oferit informaţii suplimentare despre acest joc, īnsă se presupune că este vorba despre un nou titlu produs de studioul Black Box (echipă care a produs toate jocurile NFS de la Hot Pursuit 2 şi pānă la Undercover), ce urmează a fi prezentat īn detaliu la E3-ul din acest an.

Sursa:VG247

Jocul va fi disponibil la PC Garage peste 130 zile: http://www.pcgarage.ro/jocuri/ea-gam...run-pentru-pc/

Cerinte sistem:
Intel Processor - Core 2 Duo E8335 2.93GHz
AMD Processor - Phenom 8750 Triple-Core
Nvidia Graphics Card - GeForce GTS 240
ATI Graphics Card - Radeon HD 6750M
RAM (Memory) - 3 GB
Hard Disk Space - 9 GB
Direct X - 9

Trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=_23HB...layer_embedded
Gameplay demo:
https://www.youtube.com/watch?v=nQbm1...eature=related

Screenshots:

mini cooper 13-07-11 11:41

Re: Need For Speed - The Run

pe nfscars.net erau cateva trailere mi se pare ............oricum jocul e super

red_fury 13-07-11 12:00

Quote:

Originally Posted by mini cooper (Post 4462226)
pe nfscars.net erau cateva trailere mi se pare ............oricum jocul e super

Am pus doua...cred ca doar astea sunt.

catalyn style 15-07-11 13:51

Quote:

Originally Posted by red_fury (Post 4462261)
Am pus doua...cred ca doar astea sunt.

frate sunt in jur de 20... sunt chiar si de 10 minute...

KrYpToN 15-07-11 14:32

cred ca o sa fie nasol ... mai bine ma joc lfs decat asta :))

69RUP 15-07-11 23:48

crap , inca o porcarie de joc , ei nu realizeaza ca toti vor UNDERGROUND 3 nu jocuri de gen

ANDR31 16-07-11 20:32

Poate vrei tu si inca cativa dependenti de jocuri cu povesti si masini pe care poti pune spoilere si eleroane rice Underground 3.

The Run va fi o schimbare bine venita, cu o `poveste` super, pentru cei care vor neaparat asa ceva :lol:. Acum raman de vazut ce detalii vor mai demasca cei de la EA.

KrYpToN 18-07-11 10:01

acu mai bine ne jucam gta iv decat asta =))

..::AnDy007::.. 18-07-11 12:54

mi se pare o idee geniala.daca are damadge,grafica buna,politisti,vedere de la volan mi se pare super bun.:D

StoRo 09-08-11 10:49

Mie imi place acest joc si deabea il astept chiar daca este asa de criticat.

sYdanyel 16-11-11 19:42

Mai sunt 2 zile si apare Nfs RUN .. aveti idee daca pe 18 noiembrie 2011 va aparea si pe PC ?:D

catalyn style 16-11-11 19:55

Quote:

Originally Posted by sYdanyel (Post 4719105)
Mai sunt 2 zile si apare Nfs RUN .. aveti idee daca pe 18 noiembrie 2011 va aparea si pe PC ?:D

a aparut azi.... pe pc

red_fury 16-11-11 20:54

Quote:

Originally Posted by catalyn style (Post 4719147)
a aparut azi.... pe pc

Nu stiu unde ai vazut tu ca a aparut...pe 18 noiembrie parca e lansarea...

catalyn style 16-11-11 21:11

Quote:

Originally Posted by red_fury (Post 4719340)
Nu stiu unde ai vazut tu ca a aparut...pe 18 noiembrie parca e lansarea...

este pe filelist sau multe alte site-uri...daca il vrei imi dai id.

sYdanyel 17-11-11 09:55

1 Attachment(s)
Da , are dreptate.. e pe filelist

Ernest 17-11-11 15:19

Quote:

Originally Posted by sYdanyel (Post 4720243)

pt cine s-a apucat de el.. spuneti-mi si mie cum ies din masina cand o baga aia la casat.. k fiind adaptat dupa ps imi arata sa pres B button :)) astept un pm va rog mult.

myaytza 17-11-11 18:01

Aaaaa...daca e adaptat dupa consola....mai bine joc Mario :lol:...ca oricum cred ca o sa mi se miste maxim 15 fps :sad:

DrifterBoy 17-11-11 18:47

Pe alte site-uri inafara de filelist nu stiti likuri cu el care sa mearga?pe torrent sau....?

sYdanyel 17-11-11 19:13

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by DrifterBoy (Post 4721414)
Pe alte site-uri inafara de filelist nu stiti likuri cu el care sa mearga?pe torrent sau....?

Este si pe lasttorent. :D , am inteles ca pe windows xp nu merge.. :( si eu am windows xp si nu merge instalat.. da o eroare :D

DrifterBoy 17-11-11 19:16

Quote:

Originally Posted by sYdanyel (Post 4721491)
Este si pe lasttorent. :D , am inteles ca pe windows xp nu merge.. :( si eu am windows xp si nu merge instalat.. da o eroare :D

imi poti da linkul direct?sau direct aia sa o bag in torrent ca nu am cont nici acolo as fi foarte recunoscator

red_fury 17-11-11 21:07

Quote:

Originally Posted by Ernest (Post 4720883)
pt cine s-a apucat de el.. spuneti-mi si mie cum ies din masina cand o baga aia la casat.. k fiind adaptat dupa ps imi arata sa pres B button :)) astept un pm va rog mult.

In principiu trebuie sa apesi tasta pe care ti-o arata jos pe ecran. La mine a fost Space, Sageata stanga, dreapta si Enter...intra la Gameplay si configureaza-ti de acolo butoanele.

Quote:

Originally Posted by sYdanyel (Post 4721491)

Intradevar, The Run nu este (din pacate...pentru unii) compatibil cu Windows XP(nicio versiune)

Quote:

Originally Posted by sYdanyel (Post 4720243)

Da, am vazut.

Ca o prima impresie...este un joc bine realizat, cu grafica de sfarsit de 2011 (adica de exceptie), deoarece jocul nu este un simulator controlul masinii este mult mai usor decat Shift, drifturile nu mai sunt asa exagerate ca si in Hot Pursuit 2010. Deocamdata mi-a lasat o impresie buna, dar nu am prea avut nici timp sa joc...
Voi mai reveni cu impresii pe parecurs. Have fun!:D

sYdanyel 18-11-11 10:29

Quote:

Originally Posted by red_fury (Post 4721824)
Intradevar, The Run nu este (din pacate...pentru unii) compatibil cu Windows XP(nicio versiune)

Ai idee pe ce windows merge? Ms
@Drifterboy nu merge sa urc torrentu aici.. mai bine da-mi un pm cu id-ul tau de mess:)

DrifterBoy 18-11-11 13:43

Quote:

Originally Posted by sYdanyel (Post 4722898)
@Drifterboy nu merge sa urc torrentu aici.. mai bine da-mi un pm cu id-ul tau de mess:)

baiat bun ma ajutat cu el si ii mai multumesc inca o data

EPoX 18-11-11 17:11

Am vazut ca se lanseaza si in Romania jocul Need For Speed: THE RUN oficial la DOMO, pare interesant dar cere resurse cam mari dupa parerea mea..

KrYpToN 18-11-11 17:26

Aiurea ca nu merge pe XP mai am pana trec pe windows 7...

DrifterBoy 18-11-11 19:00

sall baieti am revenit cu o problema,deci ma joc cat ma joc imi merge ok dar se intampla ca sa mi-se blocheze si si sa ramana asa sunetul se repeta si nustiu dc jocul merge ok pana in momentul ala iar momentul nu e unul stabilit se opreste ori dupa ce trec de prima misiune cu audiul ori pe la mijloc,nustiu ce sa fac,o fi de la mn?sau jocul e incomplect?

DrifterBoy 19-11-11 18:54

2 Attachment(s)
Sall baieti am terminat jocul,cum fac sa ma plimb singur prin oras?Am sa revin si cu poza lam terminat in 2 ore si 40 parca

Am revenit numai ca am dat edit nustiu unde sa dau sa imi arate iar timpul in care lam terminat dar ca sa vedeti ca chiar lam terminat si am ajuns la Stage 10 si tot odata in New York,sincer pt mn e o mare dezamagire daca nu poti sa te plimbi si sa modifici masinile
Scrie in poze acolo LVL 11 nustiu cum sa fac sa contiunui daca am terminat jocul si nu mai am decat sa incep de la inceput sau sa dau o anumita misiune din joc(din cele ce leam facut)

red_fury 19-11-11 19:47

Quote:

Originally Posted by EPoX (Post 4723650)
Am vazut ca se lanseaza si in Romania jocul Need For Speed: THE RUN oficial la DOMO, pare interesant dar cere resurse cam mari dupa parerea mea..

Jocul e disponibil la mai multe magazine din tara.
Cerintele sunt direct proportionale cu ceea ce ofera:)

Quote:

Originally Posted by sYdanyel (Post 4722898)

Eu am Windows 7 Ultimate si imi merge perfect. Probabil ca merge pe doar Windows Vista si Windows 7.

Quote:

Originally Posted by DrifterBoy (Post 4726129)
Sall baieti am terminat jocul,cum fac sa ma plimb singur prin oras?Am sa revin si cu poza lam terminat in 2 ore si 40 parca

Am revenit numai ca am dat edit nustiu unde sa dau sa imi arate iar timpul in care lam terminat dar ca sa vedeti ca chiar lam terminat si am ajuns la Stage 10 si tot odata in New York,sincer pt mn e o mare dezamagire daca nu poti sa te plimbi si sa modifici masinile
Scrie in poze acolo LVL 11 nustiu cum sa fac sa contiunui daca am terminat jocul si nu mai am decat sa incep de la inceput sau sa dau o anumita misiune din joc(din cele ce leam facut)

Mai mult ca sigur ca nu ai terminat jocul...din cate am vazut cred ca ai jucat la "Challenge Series" care este un fel de Quick Race. Intra la "The Run", acolo este adevarata actiune a jocului;)

DrifterBoy 19-11-11 19:58

Quote:

Originally Posted by red_fury (Post 4726274)
Jocul e disponibil la mai multe magazine din tara.
Cerintele sunt direct proportionale cu ceea ce ofera:)

Eu am Windows 7 Ultimate si imi merge perfect. Probabil ca merge pe doar Windows Vista si Windows 7.

Mai mult ca sigur ca nu ai terminat jocul...din cate am vazut cred ca ai jucat la "Challenge Series" care este un fel de Quick Race. Intra la "The Run", acolo este adevarata actiune a jocului;)

La The run am dat si lam terminat doar ca am pozat acolo ca sa vedeti ca am cele 10 Stage-uri....

red_fury 20-11-11 09:00

Quote:

Originally Posted by DrifterBoy (Post 4726310)
La The run am dat si lam terminat doar ca am pozat acolo ca sa vedeti ca am cele 10 Stage-uri....

Daca ai jucat la The Run joaca la Challenge Series.

cRbL 20-11-11 09:26

Pe ce configuratii v-ati jucat, cum vi se misca si la ce detalii ?
In afar de asta, vreunul din cele de dinainte care merita incercat ? ( am net slab aici si la 128k imi ia o eternitate sa dau jos un joc so...macar sa nu ma chinui sa il iau doar ca sa am ce sterge )
De la MW si Shift m-am lasat de NFS ca deja...nu mai are haz. Asadar ?

myaytza 20-11-11 10:00

Salut...pot sa iti zic ca eu il joc la low (texturi high) la vreo 25-30 fps la configuratia asta:
Intel Core 2 Duo E4300 1.8 Ghz
2 GB RAM DDR2
ATI Radeon HD5670 1Gb 128bit
HDD 250 Gb
...tinand cont ca cerintele "minime" cer 3Gb RAM si procesor de minim 2.4 Ghz dual-core !
Ca joc...e asa-si-asa...adica daca ti-ar merge bine...ar fi un "time-killer"...sincer mie mi s-a parut a fi cel mai arcade joc pe care l-am jucat .

cRbL 20-11-11 10:08

Ah, e ok, am i7 cu 4g ram si 2g video. Savedem daca ma indur sa stau cateva zile dupa el sa il descarc :lol:

Si in afar de NFS care nu mai e ce era, alte idei de jocuri cu masini interesante ? Si daca ma ia vreunu ca uita-te pe net la review-uri ii zic de dulce. Ma int ce v-ati mai jucat si merita pierdut timpul..

red_fury 20-11-11 11:33

Eu joc cu The Run cu totul la Ultra pe configuratia asta(ruleaza excelent):
Procesor Phenom x4 4.0Ghz
6GB RAM
GTX 460 1GB

Alte jocuri interesante...iti pot spune jocurile care le am eu instalate:
The Run (pe care trebuie e pacat sa nu-l incerci la configuratia pe care o ai)
Undercover (e un fel de MW, personal mi-a placut)
Hot Pursuit 2010 (nu prea mi-a placut dar are grafica buna si masini frumoase)
Shift 1 si 2
Dirt 3(exceptional joc,merita jucat)
si...cam atat...

cRbL 20-11-11 11:51

Am luat Shift sa vedem ce stie. Nu de alta dar are doar 5 giga. Si da, iau mai mult ca sa vad cat duce configuratia asta, ca nu prea m-am omorat eu cu jocurile de fel. Mersi pentru pareri, revin in 2,3 zile cand termina de downloadat :))

RIcKO 20-11-11 12:47

Tocmai am terminat RUN-ul si pot sa ma declar total dezamagit , in marea de minusuri am gasit si doua plusuri: + povestea , + esti pe fuga non stop si te tine in priza , ca minusuri ar fi : - gameplayul foarte naspa, -SF e putin spus ce se intampla in joc , - prea multe capcane pt player, chiqr si ceilalti participanti la trafic te incurca , vesnic sunt pe trasa ideala si se mai si baga in fata ta aiurea. Mai sunt si alte minusuri din punctul meu de vedere dar nu imi vin acum in minte .... Aaa da , garda e vesnic pe tine WTF?!?! , in fine bine ca il am inchiriat si nu l- am cumparat , 70 euro este pt ps3

Jink 21-11-11 22:57

am terminat si eu the runu.
adevaru e ca n-a avut nicio introducere te trezesti dintr-o data la casat si tre sa scapi , sa iti rupi 2 3 masini pana la new york si sa iti dai seama in 2 ore juma ca s-a terminat distractia.
e un joc ok de jucat intr-o duminica dupa parerea mea :))

cRbL 21-11-11 23:26

1 Attachment(s)
asta cum o fi ? :lol::lol:

red_fury 22-11-11 08:55

Quote:

Originally Posted by cRbL (Post 4731700)
asta cum o fi ? :lol::lol:

Cand apare?:))

rmg1989 26-11-11 13:10

Quote:

Originally Posted by DrifterBoy (Post 4723927)
sall baieti am revenit cu o problema,deci ma joc cat ma joc imi merge ok dar se intampla ca sa mi-se blocheze si si sa ramana asa sunetul se repeta si nustiu dc jocul merge ok pana in momentul ala iar momentul nu e unul stabilit se opreste ori dupa ce trec de prima misiune cu audiul ori pe la mijloc,nustiu ce sa fac,o fi de la mn?sau jocul e incomplect?

salut am si eu aceassi problema zimi si mie te rog frumos cum ai rezolvato.iti multumesc :cry:

All times are GMT +2. The time now is 04:43.

- Copyright 2026 4Tuning