![]() |
Intalnire colectionari Constanta
25 Attachment(s)
Intalnire la mare de mare, Tema cigarette (Ferrari 500F2, Ferrari Sharknose, si Bugatti Type 35, toate scara 1/18, Producator CMC). Printre tigarete s au strecurat si un Ferrari 250 GT SWB CMC 1/18 si un Ferrari 250 GTO #24, Kyosho 1/18.
Protagonistii intalnirii, de la stanga la dreapta, CIPONE(Ciprian), ksm170(Cosmin), raduferrari(Radu) |
Re: Intalnire colectionari Constanta
doua zile doua intalniri, bravoooo
superbe machetele prezente!!! |
Daca mai sunt doritori, colectionari din Constanta si nu numai, haideti sa ne adunam. Va asteptam.
|
3 Attachment(s)
Inca trei poze
|
ia uite-l pe KSM... bere rece ca gheata, machete... ce poate fi mai frumos?! Nimic, ahh ce-as linge si eu o berica. :))
|
29 Attachment(s)
Astazi a avut loc o noua intalnire la ceas de seara. Tema Ferrari 575 GTC. S-au strecurat si un Lancia (Kyosho) si Mercedes (Minichamps). Eu si CIPONE.
|
o sedinta foto foarte frumoasa!!!
superbe toate machetele prezentate, iar ultima poza ma face sa visez si mai tare la mare........... |
15 Attachment(s)
pun si eu cateva...
|
Radu, cu ce faceai poze acolo ? ce aparat ?
|
Nikon D3000.
|
20 Attachment(s)
20.07.2011, o noua intalnire cu Radu, tema aleasa Ferrari F40. Protagonistele F40 Kyosho, F40 Lightweight Kyosho Hi End, F40 Competizione HW Elite...insa adevarata atractie si vedeta a intalnirii a fost un Ferrari 512 BB Le Mans 1979, BBR.
|
inca o zi superba..
cu adevarat piesa macheta aia, cred ca nu te saturi sa o privesti.. |
50 Attachment(s)
Si niste poze si de la mine.
|
512 bb este o macheta de exceptie. Frumoase intalniri, frumoase si machetele.
|
superb!
|
Quote:
|
30 Attachment(s)
Ieri am reusit sa ma intalnesc din nou cu Radu pentru ceva foto frumoase...am incercat sa aducem amindoi(cu mici exceptii) masini de Le Mans...
|
frumosi de tot porcii tai...iar de ferrari nu mai zic nimic..
vreau si eu la mare.. |
Te asteptam
|
Quote:
|
uite ca mai vad si eu colectionari din constanta . Bravo amandurora , aveti niste machete pur si simplu superbe
|
Superba intalnirea!:D
Machetele aduse la intalnire sunt de vis!:shock::lol: |
multumim baieti, ne straduim si noi sa tinem fruntea sudului:D...
Avind in vedere ca acum va scriu dintr o locatie ce se afla in imediata vecinatate a circuitului Hungaroring cred ca va puteti cu usurinta imagina care va fi tema urmatoarei intrevederi cu Radu... |
f1...asteptam poze...
|
50 Attachment(s)
Exact, F1. Proaspat intors dintr un nelipsit de peripetii perelinaj la templul motorsportului numit Hungaroring unde in weekend am avut deosebita onoare sa urmaresc marele premiu de formula 1 al Ungariei, suparat si resemnat in acelasi timp ca unii pot si Romania doarme la acest capitol, azi am reusit sa l convoc pe Radu(lovit si el de acest flagel incurabil) la o sedinta foto pe aceasta tema, de data asta cu un oaspete de seama...Azi la Ct s au infruntat 2 mari puteri in F1 de a lungul anilor:Renault vs. Ferrari, galben vs. rosu, ING vs. Marlboro etc etc...
Perechile din fotografii reprezinta masinile de concurs din sezoanele 2002, 2005, 2008, 2009 si 2010 ale celor 2 echipe. Costi, oaspetele nostru, a adus de la Bacau 3 superbe oldtimere care s au integrat perfect locatiei(in apropierea vechiului Cazino din Constanta)... Enjoy: |
Super intalnire.Arata foarte bine fotografiile, mai ales cele 2 cu Cazinoul in fundal.Bravo Costi, inspirata alegerea machetelor si a figurinelor.
Bravo baieti ! |
3 Attachment(s)
pentru o doza de realism...
|
Quote:
Astea trei sunt mai mult decat superbe... O adevarata placere intalnirea de la mare cu voi plina de aventuri cu fata mea...stie Radu ce zic... |
Da, a fost o intalnire super, si ma bucur foarte mult ca te-am cunoscut. Sa-ti traiasca fetita.
|
Quote:
|
30 Attachment(s)
Aseara pe fuga m-am intalnit cu ksm pentru a pune fata in fata niste machete din partea mea 3 Ferrari (Ferrari 430 Spider BBR 1/18, Ferrari 312 PB GMP 1/18 si Ferrari Testa Rossa CMC 1/18).
P.S. Trebuia sa ne vedem si cu CIPONE dar din diferite cauze a plecat mai devreme. POZE |
un obicei frumos la Constanta....
superbe machetele si pozele ce producator are batrana?? |
Foarte frumos F430 Spider . O machetă superbă din punctul meu de vedere.
|
Franklin Mint 1/24
|
ma gandeam eu dar nu am vrut sa gresesc...mersik Radule
superba macheta! |
aveti copii si aici ma refer in special, daca aveti baieti? nu le "desfac" putin sa vada cum arata asa?
|
32 Attachment(s)
Cateva foto de la ultima intalnire cu Radu.
|
Frumoasa intalnirea!:D
In special machetele aduse la intalnire sunt de nota 10!:lol: |
frumoase foto mai ales cu cele trei batrane..
|
NSX-ul este superb . Detaliile sunt ok , vorba lui 2010 , a devenit un obicei frumos la Constanţa :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:31. |
- Copyright 2026 4Tuning