![]() |
lucrari carbon 100%
3 Attachment(s)
laminari cu carbon 100% a diferitelor piese de interior si exterior:
-capac rezervor 200 ron -oglinzi 150-200 euro -elemente de interior(console centrale,trimuri bord usi etc) -laminari bandouri si prelungiri -prize de aer,manerele portierelor,prelungirile brilor,difuzoare de aer -interior faruri(unde merge desfacut) preturile sunt in functie de complexitatea lucrarii detalii despre pet si metode de lucru la [email protected] sau pe pm |
Re: lucrari carbon 100%
1 Attachment(s)
suport evo
|
salut,
un pret ptr. o consola centrala Daewoo Espero? |
2 Attachment(s)
Quote:
o zi faina plus alte trimuri (poze atasate) in continuare se lucreaza la interior cls amg dar din pacate proprietarul nu doreste sa postez poze(mai mult nu comentez) |
2 Attachment(s)
capace oglinzi volvo
plus eleron(eleronul este aftermarket) laminarea find facuta de mn |
salut
un set de capace de oglinzi de alfa romeo 156 cat ma costa sa le imbraci ? |
Quote:
o zi buna |
1 Attachment(s)
daca se cere facem si d'astea
ca sa raspund si la pm nu fac bad boy astupari bandouri body kituri etc sunt destui baieti destul de priceputi pe forum o zi buna |
Sunteti din Bv?
|
4 Attachment(s)
Quote:
intre timp o lucrare mica si sa raspund si pe topic unor p.m. deocamdata nu confectionez si repere de caroserie de carbon(inca se lucreaza la instalatia de vid) va multumesc o zi buna |
2 Attachment(s)
buna. car m-ar costa imbracat un eleron si eventual o buza? atasez si niste poze
buza va fi din fibra, si eleronul din ceva spuma, dar daca nu o poti imbraca asa o pot face din fibra. ms anticipat |
Quote:
daca mi-ai da iste dimensiuni cat de cat exacte(lungime.latime as putea sa apreciez mai bine un pret cat despre eleron trebuie sa fie din fibra si sa aive un finisaj cat de cat oki spre profi o zi linistita |
3 Attachment(s)
ceva nou
|
lucrare marfa!!!!!
am facut si eu int de e46 (ultima poza) astept cu nerabdare si restul pieselor bafta |
Quote:
intre timp update de pret:-oglinzi 100 euro -capac rezervor 150 lei -consola centrala logan 300 lei(orice fel de consola care intra in dimensiunile 50X35 cm) |
Pe langa laminari exterior/interior anunt ca de astazi ne ocupam si de reconditionarea elementelor de interior din furnir de lemn nobil.dispunem de o gama variata de furnire,baituri etc .Ce putem face :
* masini de epoca: inlocuirea furnirului /reconditionarea acestuia *masini de serie:inlocuirea furnirului /reconditionarea acestuia/laminari carbon Poze in curand cu cateva repere de Old timer |
5 Attachment(s)
Putina culoare ...
|
6 Attachment(s)
Piese vw bora rgt
In curand si body kitul :) |
3 Attachment(s)
Embleme custom
Se pot aplica atat pe elementele de interior( sub lac) cat si pe cele de exterior (capota,aripi etc ) Dispunem de o larga varietate de embleme din industria auto, o parte din ele fiind originale(provenite de la producator..bmw,audi etc ) |
2 Attachment(s)
Cam la ce pret faci un eleron din carbon ca si cel din imagine si in cat timp.
Multumesc. |
2 Attachment(s)
carbon
|
3 Attachment(s)
reconditionat Rols Royce
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
Salut, poti sa-mi trimiti si mie, te rog, ce embleme ai pt. Audi A6, si eventual ce poti face la un bandou de plastic ala din fata pasagerului deapta fata...
Astept poze si raspuns. Stima. Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
carbon .... presa de vacuum este gata putem primi comenzi si de repere de caroserie
|
Capota motor Logan din fibra ? cea mai ieftina varianta pe care o puteti executa
|
Cat costa sa imi imbraci oglinzile de la masina?
VW PASSAT 2002. Una este mai mare, alta mai mica. Difera putin dimensiunie, dar nu stiu daca conteaza asa mult asta. |
Quote:
900 carbon albastru |
Quote:
|
8 Attachment(s)
e90
a4 |
1 Attachment(s)
salut - iata poza de care vorbeam pe pm
merci |
Quote:
|
Quote:
Iar daca doriti un scaun din carbon 100% va recomanda sa cumparati . Din punct de vedere financiar nu pot scoate un pret rezonabil pentru 2 coji de scaune ( doar coaja de carbon) fata de ce este in comert. Plus ca eu nu sunt firma cu renume si nu omologhez . Astept niste detalii cu cerintele sau asteptarile dumneavoastra . O zi buna |
7 Attachment(s)
Poze in diferite stadii -laminare
-constructie calapod -lacuite/ lustruite -remontat crom ( a se observa ca luftul este la fel ca si cel din fabrica,cromul si accesoriile pica perfect pe piesa laminata) Si ca o mica paranteza sa raspund mesajelor private : - Daca in alta parte este mai ieftin si preturile sunt enorme ,puteti merge cu cu mare drag. Nu va trage nimeni banu din buzunar . Calitatea se vede spun eu. Stie el exact ce comentarii rautacioase (domnul oem ) |
REducere de pret pentru laminari interioare ( doar elemente de interior) . exemplu logan phase 2 usi plus consola centrala 600 ron. Pentru intrebari si oferte folositi topicul
capac rezervor 50 lei lip-uri sau difuzoare de aer 70 euro O seara buna |
1 Attachment(s)
va salut
cat ma costa sa imi imbracati in fibra de carbon partea de sus si cea de jos a acestui volan ? |
Quote:
100 euro ! |
2 Attachment(s)
capac motoras trapa GOLF 3
diferite stadii de prelucrare ( fara final ) |
4 Attachment(s)
capac trapa terminat . Vopsit cant negru .
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:51. |
- Copyright 2026 4Tuning