![]() |
Eclipse 90 - 110 kw
2 Attachment(s)
Salut,
Am achizitionat si eu Eclipse-ul din poza. Acuma vreau sa ma apuc sa ii redau din putere ca e cam puturoasa momentan. Trebuie schimbate injectoarele, regulator de presiune + inca niste piese. Problema e cu piesele, nu se gasesc in Europa deoarece masina e model american. Zilele astea o sa fac comanda pe net la piese sper sa nu coste o avere prea mare. Urati-mi bafta ;) |
Re: Eclipse 90 - 110 kw
frumoasa masinutza ! bafta vu piesele...speram sa fie cat mai ieftine :)
|
Am luat radiatorul, numai 480 RON (nou-noutz) ma asteptam la mai mult.
|
are mult potetzial de tuning aceasta masina(motor+exterior).....multa bafata in reconditzionarea motorului................
sa ne tzi la curent cu toate modificarile aduse masinutzei acestea |
Noi operatii aduse motorului:
- s-au curatzat camerele de ardere - s-au curatzat supapele - schimbat garnitura de chiuloasa Cost total 250 RON |
Acuma urmeaza sa soseasca urmatoarele piese:
- 4 injectoare CVU - regulator presiune Bosch - fise de bujii - buji Bosch - filtru aer sport - senzor temperatura apa - amortizoare fatza Monroe - kit ajustare amortizoare Monroe - bucsi - semibielete (biele antiroliu) - furtune noi servodirectie cost total aproximativ 2500 - 3000 RON Facem masina din ea fratilor ca merita turbata ;) |
de unde ai luat masina? e turbo?
|
Nu este turbo.
2000 16 v 150 bhp aspirat. |
Masina am luat-o de la un prieten care a cumparat-o pt el dar nu a avut destui bani ca sa o poata puna el la punct si am cumparat-o eu de la el.
Nu e turbo, e aspirata de turbina standard de fabrica pt motoarele de 150 cai |
[QUOTE=Nu e turbo, e aspirata de turbina standard de fabrica pt motoarele de 150 cai[/QUOTE]
Ce vrei sa spui tu aici ca nu inteleg ??? |
Masina e cu turbina, e turbina standard de fabrica care am inteles ca e de 1G.
|
MAsina nu este cu nici o turbina
Aspirat(atmosferic)motorul normal cu ai si tu. Supralimentat(Turbina sau kompresor) adika aer + benzina suplimentare peste presunea atmosferica. |
Si eu stiam ca cele de 150 hp sunt fara turbina. Avand ceas activ pe bord de boost l-am intrebat pe mecanic care mi-a zis ca am turbina. Poate ma lamuresti si pe mine, la cele aspirate apare vre-un indicator de boost pe bord ?
|
Normal nu are.
Poate e bordul schimbat. 110 kw = 150 de cai si este aspirat. Ecilpe turbo parca imi amintesc ca a fost si integral. Turbina se vede daca este. |
Quote:
|
frumoasa masina , bafta la tunat si sa o stapanesti sanatos !
|
Turbina se vede, da e cam mica. Cat de activa este, o sa vedem dupa ce termin de schimbat injectoarele. M-am uitat pe net si exista Eclipse cu turbina si 2WD nu numai 4WD. Cred ca motorul este schimbat deoarece si pe talon la motor apare "Fara serie". Codul motorului este 4G63, motor japonez de putere mare si care permite multiple solutii de tunning. La demaraj sta f. bine, motor puternic, cutie sport, kilograme putine...pt. viraje ce sa zic masina e construita full sport din fabrica, full servo. Tot ce am apucat eu sa citesc pe net de ea a fost numai de bine.
|
Acuma ma seaca astia cu piesele ca dureaza cam mult pana ajung in Romania, numai sunt sigur ca o sa merite.
|
Da,am afalt si eu demult ca a fost si 2wd turbo.
Dar la 150 de cai masina este aspirata ;) SI 4g63 este tipul de motor folosit de constructorul nipon de foarte mult timp. Acelasi tip de motor este si pe EVO ! Poate tu ai alt motor cum ai zis. Daca pui aici o poza cu motorul se poate vedea daca este sau nu turbo.O poza la galeriile de evacuare. |
Daca e cu turbina motorul original are intre 195 CP si 210 CP
http://en.wikipedia.org/wiki/Mitsubi...Plymouth_Laser |
Daca e model din SUA ar trebui sa aibe VIN code (seria) pe bord in partea soferului. Il poti citi din afara. 17 caractere in total. Da-mi VIN si am sa-ti spun ce ar trebui sa fie.
|
Frumoasa cu turbo sau fara. Sa o stapanesti sanatos si da-ne de st:!: ire
|
Re: merge greu dar sper sa merite
3 Attachment(s)
Au aparut o parte din piesele din comandate in SUA ... sa mai zica cineva ca numai in Romania e haos ... astia mi-au trimis aiurea piesele de doua ori.
Am schimbat injectoarele, filtru de benzina, regulator de presiune, furtune servo, fise de bujii... Acuma masina urmeaza sa fie pusa pe tester sa ii reglam injectia la parametrii normali ca sta deocamdata la vreo 2000 rot / min la relati'. Sper sa nu fie defect computerul de bord :( Am atasat si niste poze cu motorul si cu turbina |
Foarte neclare pozele.
Care este turbina ca eu nu imi dau seama ? |
Scuze pt neclaritatea pozelor, au fost facute cu telefonul mobil si era seara.
In poza Imag458 se vede in spatele bidonului alb o parte din turbina. Deocamdata nu turbina ma preocupa pe mine ci mai degraba injectia ... sper sa o putem aduce la parametrii normali fara costuri prea mari. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:27. |
- Copyright 2026 4Tuning