![]() |
Audi A3 8P Coupe
7 Attachment(s)
De vanzare masina personala Audi A3 model 2004. Mai jos aveti o scurta descriere:
- Geamuri + oglinzi el - Trapa El. 2 pozitii heliomata - Servotronic - Bancheta spate fractionabila - Scaun sofer si volan regrabil pe inaltime - Dubluclimatronic - Jante OEM 16 Audi - Proiectoare - Buton ESP decuplabil - Suport pahar - Anvelope vara Pirelli P7 5000km maxim - Distributie + pompa apa schimbate la 87mii la augsburg (cu factura si garantie) Motorizare 1.6L, An 2004. Masina e cumparata din Ro, km actuali 100.350 , Carte service la zi (a fost intretinuta la Porsche). Revizia cu toate filtrele (Mann) si ulei (castrol) facuta acum 1 luna Pret 7500 Euro (pentru variante pretul este mai mare) Contact: 0731040538 |
Re: Audi A3 8p Coupe
Salut,schimbi cu Golf-ul meu?
|
Re: Audi A3 8P Coupe
Merci de oferta dar nu ma intereseaza. Spor la vanzare!
|
up, variante cu 4 usi!;)
|
valabil
|
:peace:
|
valabil
|
valabil
negociabil |
Sus cu Audi-ul! Consum declarat :
9.5/5.3/6.8 l/100km urban/extra-urban/mixt :2gun: Pret nou 7300 |
Valabil, negociabil
|
|
Salut, sunt interesat de masina si as vrea sa stiu urmatoarele detalii:
- 1,6 MPI 102cp sau 1,6 FSI 115cp? - cati proprietari a avut si de cat timp o ai? - ce defecte optice are masina? In poze am observat mici probleme la bara fata pe dreapta si sub proiectorul stang. Alte zgarieturi, frecaturi, infundaturi? - a suferit accidente, are elemente schimbate/revopsite? Multumesc. |
Salut,
- 1,6 MPI 102cp - Sunt Al3lea proprietar si o am de 1 an - ce defecte optice are masina: Bara fata a fost revopsita tocmai pentru acele defecte vazute de tine. - nu a suferit accidente, nu au sarit nicioadata airbag-urile, are doar diverse elemente revopsite de la zgarieturi si diverse evenimente fericite din oraselul nostru frumos :lol: in decursul anilor Km sunt reali si am facturi doveditoare (plus carte service la porsche de la KM 0) pentru toti km. P.S. Schimb in special cu Audi TT (ofer diferenta in functie de an si km). Exclus 2000-2001... |
^^^^^^^
|
Vectra C plus diferenta?
|
nu merci, succes la vanzare
|
Valabil
0751222743 |
|
|
Scenic 2 ? Am anuntul postat ...
|
:ballbounc
|
:ballbounc
|
Up :D
- Incaltata de iarna (Vredenstein- Dunlop) - Optiune incuiere automata a usilor peste 15km/h - Ridicare/coborare din cheie (trebuie apasat 2 sec butonul) - Stergatoare noi Pretul ramane neschimbat 7000 neg. pentru cash (la schimb pretul difera - nu ofer diferenta). Cheers, |
UP UP UP!
>_> |
Bumptzi bumptzi ^__^
|
URGENT!
Am o oferta pentru o alta masina, deci vindem buburuza mai repejor! Pret 6500E doar cash, negociabil!:lol: (la 6k se vand A3 8L nu 8p) Fara variante sau alte minuni! Oferta valabila in limita bunului simt ^_^ pana saptamana viitoare! P.S. Readuc aminte ca este masina personala (nu sunt samsar) si are carte service de la km 0 la PBN (istoric verificabil). Km actuali 110.350. Prima inmatriculare 7.2003 - Model 2004 |
6400, still negotiable! :paper:
|
salut hyundai accent 2004 plus diferenta pe care o spui tu te intereseaza ? vezi masina in urmatorul link https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...an-2004-a.html
|
Mersi RizeaRazvan89 dar nu sunt interesat. Bafta la vanzare!
|
UP UP UP... rog un moderator sa faca putina "curatenie" si sa scoata posturile care nu au de a face cu vanzarea masinii... :D
|
UP, 6000E negociabil !!!!:shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:20. |
- Copyright 2026 4Tuning