![]() |
Am nevoie de../ Caut..
Am facut acest topic in ideea de a nu se mai amestesca pe Cafenea sau alte topicuri tot felul de cerinte la care nu raspunde nimeni in general. Sper sa fie de folos;)
|
Re: Am nevoie de.../ Caut...
Bun bun!
|
caut 4 jante tabla 4x108 15"
|
pe cineva care lucreaza la roman sau are cunostinte sau pile la roman, as avea nevoie de acces la o parcare care e libera si nefolosita mai in spate in noua
|
Caut service pentru o revizie (constatare) plus eventual reparatii in functie de ce este nevoie. Vreau calitate / pret, exclus in fata blocului.
Masina: Opel Astra g, 1.6, 16v, Ecotec, z16xe 2002 Pt. recomandari PM va rog. O zi cat mai placuta! |
Quote:
|
Unde as putea sa imi fac si eu un prag si o usa? Pragul are 10 cm si usa are 4 puncte de 5 cm. Trebuie doar smirghel+chit+vopsea. Da' sa nu ma usuce de bani... ?
|
3 Attachment(s)
Hai sa ma bag si eu. Am nevoie de:
1. Prezoane pentru jante KM (modelul prezonului B05). 2. Capace pentru jante de aliaj TITAN 3. Pistoane pentru etrier de Cielo Executive / Leganza / Nubira / Aveo |
Quote:
|
Quote:
|
M-ar interesa mai multe lucruri pentru golf 3 motor 1.6 Benzina.
Capota Aripa Stanga Spoiler fata Faruri simple sau cu doua camere Amortizoare + Arcuri Semnalizare Fata Proiectoare Pompa Servo Directie Grila |
Quote:
|
Quote:
|
as fi interesat de piese de fiat croma are cineva?
|
Quote:
|
UPS cat mai ieftin, nu conteaza daca are sau nu baterie si nici starea ei.
|
Caut pe cineva care poate repara un alternator si se poate deplasa la fata locului. Multumesc!
|
Iti recomand sa mergi la gara in spate la rapid unde sunt garajele alea. E cineva care numai alternatoare repara.
|
Mersi. Ai un numar de telefon? O persoana de contact? As fi recunoscator!
|
Din pacate nu am numar de tel. Dar mergi acolo si intrebi. Faza e ca trebuie sa mergi cu el in mana ca nu prea sta sa il desfaca el daca are mult de lucru.
|
Aha. Deci am nevoie de un om care sa il dea jos de pe masina, daca stiti dati de veste.
|
Am nevoie imprumut 5 minute de un ceas de boost.
|
caut pe cineva care imi poate confectiona o bara de rigidizare intre oale,pot sa aduc schitza.Multumesc
|
Quote:
|
Quote:
|
Daca are cineva un filtru de motorina de 1.9 TDI, folosit, nu conteaza, am nevoie de plasticul in care intra cele 2 furtune, cel tinut de o siguranta metalica.
|
e posibil sa am eu unu pe la garaj o sa dau un search imediat ce ajung pe acolo
|
caut un atelier pentru rectificat arbore cotit.
Mersi. |
Quote:
|
Autorad ghimbav brasov(la giratoriu la tess ghimbav se merge pe soseaua cristianului iar la Biserica cu cupola de aur,vis a vis se afla atelierul) atelier alezari,honuiri,rectificari,planat,gaurit etc etc.Profesionisti si ieftini,ii recomand eu unul lucrand numai cu/la ei.Succes
|
Multumesc pentru recomandari. Un pret informativ (de la Autorad) daca nu cer prea mult.
O zi buna. |
are cineva idee unde pot reface prelata la un cabrio? multumesc
|
Quote:
|
Quote:
|
Mersi pentru informatii.
O zi buna. |
Stie cineva unde gasesc in Brasov ventuze parbriz ? :rolleyes2 ( se folsesc la scoaterea/mutarea parbrizelor/geamurilor... au o forta de aderenta puternica )
Multumesc anticipat. |
Hornbach, Dedeman, Bricostore etc...
|
Am de vopsit o bara fata, stie cineva vrun service mai ieftinn si cam cat ar costa?Am fost in doua locuri si mi a zis 2-2.5mil mi se pare cam mult pt o bara.
|
Cam ala e pretul / element la vopsitorii.
|
ok atuncea poate ma ajunta careva cu ceva sfaturi, ma incumet sa o fac singur.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:49. |
- Copyright 2026 4Tuning