![]() |
Probleme tehnice - solutii
Spuneti-mi si mie careva de ce cand ajung cu masina la 130 km/h nu mai trage deloc. Normal ar trebui sa-mi ajunga pe la 140 - 150 vit. maxima banuiesc, da nici chiar 130.
Ceva solutii ? :( |
Re: Probleme tehnice - solutii
ia-ti alta:)
|
Quote:
|
cauta o panta !?
|
Incearca cu super 100.Apropo unde ai prins viteza aia ?
|
Quote:
|
Quote:
Adik, nu e ceva tehnic ? Am fost intr-o zi la Balata sa vad cat merge, acolo am ajuns la 130 ;) |
avand in vedere ca ai "minus" stele la sigurantza... eu zic sa o lasi mai moale.. :D
|
Quote:
|
Deci ziceti ca nu e nicio problema ce tine de tehnica ?
|
ce roti ai pe ea???
|
Quote:
|
Eu zic ca dak dacia merge cu 130 e mai mult decat ok...cand am venit spre deva sambata trecuta (atunci cu intalnirea),m-am chinuit sa ma tzin dupa astia si la fel i-mi indica 130 pe bord dar masina se comporta cam ciudat:rolleyes2
Ciudat in sensul ca facea cam urat..probabil ca mai mergea s-o calc putzin dar am zis ca nu are rost ca m-am gadit la stelele alea de care vorbeste bunila si ilie Desi tzinand cont de km facutzi de masina ta ar trebui fie mai proaspata ca SSF-u meu care are o groaza de KM facutzi ... :arrow: |
De la 130 in sus ori cu a4a ori cu a5a masina trage foarte greu adevarat ca nici nu am avut unde sa prind maxim dar data viitoare cand vin acasa am sa merg si eu spre Balata sa vad,te sun eu Snap7 sa vedem si erorile kilometrajului :evil_laug
|
Oka RaceDr1v3r.
Ma suni si vin si eu si-om vedea ;) |
Nu stiu sigur din ce an e Dacia ta, dar dupa cum arata cred ca e din 98, adica e la fel ca a lui tatamio, masina pe care am facut un pic de experientaza, daca sa poate zice si asa....
Sincer normal tre sa poata mai mult de 130km/h, in primul an dupa vreo 3000-5000 de km am venit de la discoteca de la Strei, am facut intrecere cu un vecin, cu o Dacie tot 1310 mai veche, si atunci acul viezometrului a aratat 150km/h.A fost singura data cand am mers cu Dacia 1310 sa vad viteza asta pe vitezometru.Nu stiu care sunt erorile la viteza asta dar, in principiu asta a aratat vitezometru. Oricum arata f bine masina ta(e intretinuta) si normal tre sa poata, banuiesc ca e pe carburator, modelul cu injectie fiind cel cu "zambetul lui Iliescu" daca nu ma insel.Daca e pe carburator sunt de facut niste reglaje fine, la care sincer nu ma pricep, ca de altfel mai deloc la mecanica.Ar mai fi tachetii, curbutorii....i-ai reglat vreodata???? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
mai umpik shi e gata motorul:) l-am segmentat:) dar mai am nevoie de ulei.:(
|
sa vedem si cat de repede te lasa
|
1 Attachment(s)
Cam asa se pune problema, cu 4 oameni in masina.
Mai mult nu am putut scoate din ea. Doar cu mine merge 130-135 maxim :) |
sNap7 daca vrei hai sa ne intalnim sa vedem un pic ce are , sincer iti zic ca dacie din 88 se duce la 150 cu 3 persoane in masina(tre ceva timp da se duce)
|
@mesteru surubel : e din '98 :)
Ne intalnim daca vrei dar mai tarziu putin .. PS : Da-mi ID tau de mess |
[email protected] , cu atat mai mult k e din 98 tre sa se duca ca nu prea a avut timp sa adune kilometrii
|
Am si eu o problema cu Dacia mea(ca tot veni' frigu pe noi)...e posibil sa fie..de la filtru de aer ....
Taicami-o a infundat filtru la capat pt a nu intra aer rece in motor acuma iarna k e mai bine asa infundat si i-a facut o gaura mica pe lateral(zice el) pe lateral tot acolo in capat pe unde ar fi gaura mare ...si dak merg cu viteze de peste 100 si ceva(in afara orashului:D )dupa ce o scot din viteza imi "moare motoru" nu sta la relanti... si uneori da semne ca se ineaca dar pana la vina frigu si sa faca tatamio "smecheria asta" n-am patzit asa ceva acuma nu stiu dar eu banuiesc ca e din cauza ca el a infundat filtru si nu-si trage aer cat ii trebe. Dati-va si voi cu parerea ... |
Am curatzat astazi carburatoru tot tot tot ..desfacut tot...mici ajustari la filtru de aer... momentan pare sa mearga mai bine ..mersi mult pt sfaturi :D
|
am si eu o intrebare , nu stie nimeni unde au atelierul cei din hunedoara unde se fac garnituri pe comanda , am inteles ca ar fi undeva in spate la stadion , da nu stiu nimic concret. Dau o bere pentru informatie.
|
Quote:
Acolo unde este cecul intre blocul cu cecul si cel de langa el. Iti fac rost si de un nr de tel ca am drum pe acolo fest.8) |
raman dator cu berea
|
baieti am si eu o mica mare problema. de ceva imi cade incarcarea pe rosu cand aprind farurile, iar daca le sting isi revine, am schimbat alternatorul, releul de incarcare dar tot asa. inainte sa schimb alternatorul tot imi ardea cate o dioda din puntea redresoare. spunea cineva ca s-ar putea sa fie bateria. daca va pricepeti rog sa ma ajutati cu o sugestie.
Merci! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
de mers la electrician o sa merg, dar scurt nu cred pentu ca teoretic s-ar arde siguranta undeva oricum merci pentu ajutor
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:19. |
- Copyright 2026 4Tuning