![]() |
BIX vs. Sierra v12
BIX ( NSL ) vs. Sierra v12 ( 4 Speed Squad)
comentarii :arrow: |
ce masina are bix? motor ... niste informatii?
|
cam solicitat sierra dar el o sa castige din nou!!! :P
|
carlo_RS_GTI asa ca idee, de unde stii ca va castiga sierra? ai visat tu aseara? :twisted:
|
Re:
Quote:
de ce atat de sigur??? :wave: :wave: :mrgreen: |
hmm , lasand toate detaliile la o parte :P
de ce la semnatura ai Nu deranjati , bix-u e in opertatie ? :D ma gandesc la ce e mai rau , new engine cumva ? ceva ce incepe cu m si se termina cu 5 ? :D just kiddin` , sper ca nu ne pregatesti surpriza.. :D a? cum e? |
ce masina are BIX ?????????
|
5-ar rechin... :wink:
|
dupa motor calat cred si eu ca saracutul e in operatie :cry: :cry: :cry: :cry:
|
de ce se face un topic..asa fara rost??fara detali...asa pot face si eu rs4 vs dacie dar nimeni nu stie despre ce masina ii vorba??mi se pare putin..cam fara sens..faceti topucir noi..numai daca chiar au vreun sens..sa nu sariti acuma :D SpeedeR da si tu mai multe detali daca tot ai facut topicul acuma.. :twisted:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
-BIX / BMW 535-Alpina/ 2 Sute si ceva de cai!!!!: )))))))))
-Deocamdata se lucreazala motor deoarece acum o saptamana........crr,piu,,grrrr, mgggg.........bufffffff!!!!!! -Acum BIX va mai avea un mic ajutor......Pe mine: ))))))))))) -Oricum cursa este de perspectiva. -Asta ca sa ne mai intrebe \"fraerii\"....ce ba voi a-ti rupt masini? nu dam nume....: ))))) e penibil prin prezenta .....ha ha ha ha . |
Re:
Quote:
|
nus tiu ce sa zic....oricum TXa l-a facut pe sierra si oricum soferul sierrei nu este atat de experimentat parerea mea!!!!!!!!!!!!!!!!11
|
Dragul meu Orlando... Arata-mi si mie unde l-a facut TXA pe Sierra... Numai tu sti de chestia asta... Poate ca la start l-a facut... Insa, in caz ca nu stiai, o cursa nu inseamna 50 de metri... ci 400... Sierra a zburat pe langa TXA... V12 a castigat...
Tu cati ani ai de condus ca sa iti dai seama cat de experimentat este soferul Ford-ului ??? Zi-ne si noua... Sa stim. Ce le mai place la unii sa dea din gura sa nu adoarma... :roll: |
orlando are 15 ani fratilor!
Ce vreti de la el?POate are si ochelari saracu..........de asta nu vede bine! :wink: :wink: :wink: Intre BIX si V12 nu stiu ce sa zic... :? :? :? |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
tin cu BIX :!: :!: :!:
stiu masina si imi place (mai ales sunetul) |
Re:
Quote:
|
ma refeream la sunetul subwooferelor :lol:
|
Re:
Quote:
|
:D
3.5 L
|
si daca tot ziceti ca va place cate ceva la BIX...
imi plac rotile :shock: :shock: bafta si spor la treaba... sa nu dezamagesti dr.taberei pt. ca avem destule masini \"rele\" prin zona :peace: :peace: :peace: |
DESPRE PROVOCARE NU MAI SUNT PARERI?
|
Re:
Quote:
AM CEA MAI MARE INCREDE IN BIX, dupa ce masina va iesi (sa speram mai repede, ca sta de ceva timp) din operatie sa vedem ce o sa mai zica lumea, deci parerea mea este ca BIX va castiga! si sierra e puternic nu zic nu, totusi are motor v12 de la un BMW seria 7 )parca, nu sunt sigur) dar totusi am mai mare incredere in BIX. las ca vedeti voi BIXu` de ce este in stare PAREREA MEA PROPRIE SI PERSONALA! |
despre sierra ce se stie ? detalii pls
|
despre sierra: motor de BMW seria 7, nu mai stiu exact daca 745 sau 735, motor v12, cutia de viteza hidramata, etc mai mult de atat nu cred k conteaza, probabil greutatea dar aici nu cunosc detalii
|
:D
Nu e e nici 745 nic 735 e 750 !
|
Re: :D
Quote:
|
3.5 linie VS 5.0 V12....well cred ca e clar...V12-le nu are cum sa piarda...parerea mea.
|
Re:
Quote:
|
Stiti melodia aia a lui BUG MAFIA - N-ai fost acolo?
TXA a plecat mai tare, ceea ce era si normal are cutie manuala,e mai usor,pe cand Sierra automata cutia. Pe urma TXA a fost prins din spate si \"spulberat\" de Ford. Cursa a fost pe 400 m, nu pe 200! |
GOOOOOOOOOOOOO BIX!!!!
NSL, BMW, BIX POWER! :lol: :lol: :lol: :lol: PEACE :peace: |
Mah, eu unu, il consider pe Edy unu cu 2 perechi de \"cohones\", asa ca...
Oricum eu am votat BIX, asa ca sa-l incurajez! Se da \"dezlegare\" la nervi pe pista!!! :blahblah: |
Cu motorul V12, Edy are \"cohones\" si deasupra ..., nu numai dedesubt.
O sa se intample ce s-a intamplat si cu TXA-ul. BIX o sa plece mult mai puternic, pe urma va fi ajuns si depasit. Asta daca BIX-u nu ne pregateste o cutie scurta,cand iese din operatie, ca deja vad ca a deschis ochii. 8) In cazul unui diferential scurt, de 1.6/1.8 nu il mai ajunge Sierra pe 400 m |
sincer cred ca daca nu il face BIX pe edy si castiga edy cred ca o sa fie foarte aproape unul de celalalt, acum depinde si ce mai face fiecare pe la masina
|
bah, masina aia(sierra) pana la urma(i-o da nu i-o da bixu), tot se urca pe el cu flashuri....FRATEEE, e ditai v12 le, chiar nu va sare in ochi?
io cred ca nu va dati seama, sunt 6x2 cilindrii, motoru ala o pleca el mai greu, da si cand pleaca... |
Egalitate spun voturile!!! 50% - 50% (mi-aduce aminte de Nastase si Basica)
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:45. |
- Copyright 2026 4Tuning