![]() |
Concurs Desen Logan /logan Break Suv
Va inscrieti la concurs punand in acest trhead poze(prelucrate) si desene facute de voi cu loganuri transformate in suv (bullbar, praguri offroad, inaltat, alte jenti etc)
Puteti participa cu mai multe lucrari. Premiu un VOLAN MOMO Eu sunt juriul. |
Re: Concurs Desen Logan /logan Break Suv
E real concursul. nu se baga nimeni?
|
m-as baga eu doar ca nu am nici un desen cu logan suv.....zi un termen pana cand putem pune desenele ca ma apuc de lucru:bat::bat:
|
termen .. am uitat 1 luna e ok?
eu voi produce ce se va desena asa ca trebuie sa fie realiste. |
eu zic ca e destul.....deja m-am apucat...asteptam si pe altii..
ps: sa fiu sigur....vrei in special sa vezi cu ar arata un logan break SUV normal...sau vrei body kit pentru logan suv? |
Quote:
Quote:
|
produc numai bulbar/praguri/admisie/evacuare si alte elemente din teava.
nu este vb despre body kituri in fibra de sticla. |
Quote:
bogdan |
1 Attachment(s)
subscriu si eu la comentariul lui top art....in plus atasez si o poza......din pacate nu esti "original'',ti-a luat-o altul inainte...acum serios...eu ma gandeam la un proiect ceva de genul,si aici dau cateva exemple... audi allroad quattro,volvo xc 70 sau de ce nu dacia logan steppe,sunt break-uri transformate din fabrica in ''mini masini de teren''....o ''definitie'' cam ''fortata''...dar pe moment nu mi-a trecut alceva prin minte,hai sa ne inchipuim daca masinile astea aveau numai bullbar-uri,praguri din teava sau mai stiu eu ce, cum aratau?...iti zic eu.....ca draku......
in fine...ideia imi place si suna interesant in a transforma un logan mcv ..in suv,si cred ca ma bag si eu cu cateva schite...cred ca mai exact 2......un logan extrem ,si unul ceva mai ''cumintel''......sa vedem ce iese....... |
aveti dreptate cu kitchul.. e o linie subtire :)
rollbaru si pragurile se pot face insa din tevi de diferite dimensiuni , in inox sau vopsite electrostatic si daca este pus pe o masina ridicata si cu roti mai mari nu cred ca mai aduce a kitch. oricum vreau sa vad niste poze inainte sa stric cativa metri de teava :) exemplul de sus poate fi trecut la "asa nu" :) nu sunt adeptul fibrei de sticla |
ma puteti contacta pe ym bec20004 at yahoo.com
|
Quote:
rollbar-urile si pragurile tubulare isi gasesc utilitatea la offroad. acolo este "felia" pe care o poti intoarce pe toate partile. de la rollbar-uri la rollcage-uri, te poti desfasura in voie, fara nici o problema. asa ca gandeste de doua ori spre ce vrei sa te indrepti. stai stramb si judeca drept ;) Quote:
|
cred ca m-ai inteles gresit, eu NU am logan, eu fac bulbaruri si orice contructii metalice din teava si tabla ,poate o sa cumpar unul pt showroom dar asta este alta treaba.
si daca producatorii de autovehicule nu au voie sa puna bulbaruri din fabrica nu ma deranjeaza cu nimic :) ti-am vazut cateva lucrari 3d .. foarte frumoase :) cat despre fibra de sticla, am pierdut ceva timp pe la Zeno si am idee cum se face si cat costa dar nu ma intereseaza productia de fibra. |
4 Attachment(s)
cam nasoale desenele......ca idee doar......revin cu altele mai detaliate...numa' sa am timp....:rolleyes2 .....
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
stai un pik k nu prea inteleg ....vrei sa faci u concurs la care se castiga un volan, in care sa se ataseze unui logan mcv adik break niste tevi si sa para suv???? nu suna rau da p tema asta nu sunt multe idei .... si u vrei sa faci un fel d kit p carel cumperi si til montezi in garaj ...si breakul devin brusc....suv ...particip da am voie sa pun pe logan si niste aripi evazate si rotzi mai mari shi chestii din astea....asa shi inca ceva vrei poze modificate sau desene d mana???? astept raspunsu ...
|
Quote:
insa trebuie ridicat ca sa arate a suv. desene de mana sunt ok daca au proportiile aproape de realitate. evazarile se pot face de cineva care se ocupa cu fibra. pt logan binenteles ca nu merg facute bulbaruri din teava de 76 ca pe jeepuri.. ceva mult mai subtil 40 maxim 48.. sunt sigur ca logan mcv se poate transforma intr-un mic suv cu putina imaginatie si talent. btw sunt 8 modele de volane din care poate alege castigatorul p.s. poate cineva sa mute topicul la concursuri? |
ok ms mult d explicatzii (sunt mai greu d cap) deci pot sa fac cam d toate la el ....da cam o luna mi se pare mult adik pe la 1 dec.... am ff mult timp sa il gandesc bene si u vrei sa faci doar unul sau o intrega seria d astfel d modele???(am ceva schitze facute da nu vreau sa se inspire chiar toata lumea)
|
1 Attachment(s)
nu mi se pare mult 1 luna, dupa cum vezi nu se arunca lumea :(
cred ca un singur "kit" este suficient deocamdata. pot face si asa ceva(vezi attachement) |
Concursul se adreseaza celor ce fac desene de mana. La Concursuri & Provocari, unde ai postat tu initial, se posteaza doar lucrarile 2D efectuate in Photoshop,
PS: nice idea ! |
2 Attachment(s)
Frumoasa ideea.... ar putea iesi chiar ceva frumos...:-)
steppe ... daca ti l`ai putea imagina SUV` ...cred ca ar fii ceva de genu Nissan Xterra ... bafta in continuare |
eu mam apukat shi iese chiar mai bine dekat ma asteptam .... sper k o sa va plak shi voua... am facut mai mult desene dar cu aceleashi modificari si e beton acum mai vreau sa le fac mai in detaliu si mai p la sf lunii o sa le pun ...shi ai dreptate cu termenu sper k nu o sa fim doar 2 care o sa faca...
|
ma bag si eu la un desen....curand si pozele
|
1 Attachment(s)
am facut ceva desene..hope u like it
|
m-as baga si eu da' eu tot nu pricep de ce vrei u sa transformam un logan break in suv - k o sa iasa un *** , oricum eu o sa fac o schitza kre bate mai mult inspre concept (ssi in caz ca o sa castig pot sa primesc banii pe volan si nu produsul propriu zis k nu prea am ce face cu volanul :D)
|
cred k maine sau vineri o sa le pun si eu sa vad cand am timp..... si sper k e realizabil cam ceam facut pe acolo da oricum arata super...
|
ma bag si eu...sper ca in noaptea asta sa le fac;)
|
Quote:
NU poti sa primesti bani in loc de volan dar il poti vinde :) (nu sunt facaturi de targ) |
oricum nu stiu de unde ideea asta ca o sa iasa un ***..
poate unii dintre voi au vazut golf2 "suv" decat spoilere si eleroane de fibra pe care nu sunt decat cativa oameni in stare sa le finiseze si vopseasca eu vreau sa ofer o transformare in suv , o masina mult mai practica pentru drumurile noastre. |
1 Attachment(s)
pun si 2 poze (in total am facut 8 8) ) sa vedetzi cam c ideii am ...leam pus pe amandoua din fatza si lam facut cu 2 tipuri d suspensii mai ridicat si lasat mai jos ...sper sa va plak si sa nu imi vad maine ideeile pe la latcineva:D
|
e dragutza ideea... dar km nesigura...adik ar trebui sa fie o masina d teren .. dar la prima piatra kre ii vina in cale p mijloc isi buleste toata fata :D
|
de ce ace k nu lam lasat de loc in jos (numa cu bara de pe lateral) si prima poza e mai ridicata decat loganul normal (la a doua e posibil)
|
o sa incerc si eu cv sa vedem ce iese ....:lol: :lol: ... poate imi iau volan nou pt la vara ...:lol: :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
am ceva probleme cu scanner-ul...si cam asta a iesit...revin cu un desen si cu spatele;)
|
p.s.:n-am mai desenat de 4 ani:rolleyes2 ;)
|
nice , dar cam greu realizabil :)
poti incerca si photoshop sau alte programe 2d/3d ideea e sa faceti o constructie metalica pe loganul stock (eventual inaltat 2-3 cm) |
ideea ce am prezentat-o nu este greu realizabila...cat de cat ma mai am cu fibra de sticla si nu este f greu sa inserezi o structura metalica in fibra de sticla...;)
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
eu am terminat :lol: ... (le pun k vreau sah mah apuc de gama d mashini) ...ashtept sah se termine concursu acum shi sah vedem castigahtoru:?: :?: :?: astept si comentarii k poate mai modifik ceva :D (aaaa si alea cu hashura invers leam facut d la inceput in oglinda si leam intors acuma dak vretzi pun si originalele)
|
1 Attachment(s)
stiu ca nu e freehand...dar e o idee;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:44. |
- Copyright 2026 4Tuning