Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   GPS - Navigatie - Multimedia - Comunicatii - Auto Gadgets (https://forum.4tuning.ro/224-gps-navigatie-multimedia-comunicatii-auto-gadgets.html)
-   -   Becker Trafic Assistent (https://forum.4tuning.ro/224-gps-navigatie-multimedia-comunicatii-auto-gadgets/26700-becker-trafic-assistent.html)

aByS 06-11-06 15:09

Becker Trafic Assistent

Sunt curios, sa aud parerea cuiva, care a utilizat acest aparat. Este vorba de Becker Trafic Assistent :o

E mai bun decat celelalte soluii de pe piata?:?:

Ar putea cineva sa faca o scurta comparatie?

Multumesc:!: ;)

Achim 07-11-06 02:48

Re: Becker Trafic Assistent

am auzit numai de bine despre el...

e disponibil in Romania prin LuxAcustica...
are harta Romaniei implementata... e f detaliata pt Bucuresti si inca niste orase mari din tsara, drumurile judetene si etc nu prea apar... insa se lucreaza la ea. o data iesit din Ro deja devine extrem de detaliata (iti indica kiar si pensiuni si etc).

avantajul este ca poate fi montat pe orice (masina, barca, bicicleta sau kiar dak mergi pe jos) si are slot de memory stick, mufa jack pt casti si un difuzor propriu. citeste *.jpg, *.mp3 si inca ceva park...

eu unu' vreau sa imi iau asa ceva si deci il recomand... mai ales pt "iesirile" in strainatate ;)

aByS 07-11-06 07:59

Quote:

Originally Posted by Achim (Post 613255)
am auzit numai de bine despre el...

e disponibil in Romania prin LuxAcustica...
...........................

Din cate inteleg, nu ai utilizat unul. Eu vreau sa-mi dau seama, de la cineva care l-a utilizat, cum se "misca" cu adevarat in trafic.

Sunt curios care e diferenta intre soft-ul de la Becker si soft-ul de la iGO.

Ca intre TomTom si iGO mi-am cam dat seama de diferenta.

Achim 07-11-06 15:50

m-am jucat cu el doar stationar... nu l-am avut pe masina... poate totusi gasesti pe cineva care sa iti clarifice situatia ;)

aByS 07-11-06 18:08

se pare ca multi utilizeaza acest aparat :lol:

saxo 07-11-06 19:26

Aparatul in sine e super finut, eu m-am jucat cu el.
Ideea e ca imediat dupa "forma" aparatului in sine, la un sistem de navigatie conteaza meniul. Cu alte cuvinte e foarte important cit de "prietenos" si intuitiv este acel meniu.
Harta de baza la majoritatea sistemelor de navigatie este aceeasi.

aByS 08-11-06 14:47

Quote:

Originally Posted by saxo (Post 613955)
Aparatul in sine e super finut, eu m-am jucat cu el.
Ideea e ca imediat ..................

si ai apucat sa faci o comparatie intre el si alte dispozitive similare de pa piata.

saxo 08-11-06 14:50

Uite, o sa cer unul de proba sa ma joc cu el in mers.

Achim 09-11-06 16:12

si eu astept cu interes ;)

saxo 09-11-06 19:51

Saptamina viitoare vor sosi aparatele.

aByS 06-12-06 11:12

Ceva noutati cu Becker Trafic Assistent.;)

A reusit cineva sa le testeze, sa-si formeze o parere?

.....

Se pare ca nimeni:sad:

bertybox 16-12-06 09:22

eu am unul si e foarte tare! are ce mai mare precizie. eu sunt taximetrist si cand i-au o comanda,ajung chiar in fata portii .acolo unde ma opreste el! imi este cel mai bun coleg. nu trebuie sa mai intreb pe nimeni de nimic daca nu stiu ceva. (puncte de interes :statui,restaurante,baruri,parcuri,piete,muzee .........etc). Dar cu parere de rau,ma despart de el ca nu este al meu. Mi l-a dat un TIR-ist sa il vand. Asa ca,eu am mai testat asa ceva,dar ca Becker Traffic Assist 7934 ,nu am mai vazut. ti-l recomand!!!!

boosterone 17-05-07 18:34

bertybox, cum pot face rost de soft pentru becker?

boosterone 17-05-07 18:38

Quote:

Originally Posted by bertybox (Post 662870)
eu am unul si e foarte tare! are ce mai mare precizie. eu sunt taximetrist si cand i-au o comanda,ajung chiar in fata portii .acolo unde ma opreste el! imi este cel mai bun coleg. nu trebuie sa mai intreb pe nimeni de nimic daca nu stiu ceva. (puncte de interes :statui,restaurante,baruri,parcuri,piete,muzee .........etc). Dar cu parere de rau,ma despart de el ca nu este al meu. Mi l-a dat un TIR-ist sa il vand. Asa ca,eu am mai testat asa ceva,dar ca Becker Traffic Assist 7934 ,nu am mai vazut. ti-l recomand!!!!

vreau si eu softul pentru toata europa,eu am numai pentru vest

Achim 17-05-07 18:52

Iti recomand sa vbesti cu cei de la LuxAcustica ;)

Achim 02-09-07 03:16

Tocmai m-am intors din Germania cu ajutorul unui Becker Traffic Assist HighSpeed si vreau sa zic ca fara el sunt aproape sigur ca ma rataceam si dura de 2 ori mai mult. Pe autostrazi ca pe autostrazi (desi era placut sa stii tot timpul unde esti si cam cat mai ai pana la destinatie), dar prin orasele, era genial. Singura lui hiba era ca se mai incurca atunci cand intrai in pasaje, si atunci trebuia sa retii ultima lui "instructiune", sa o "executi" si dupa isi revenea el cand avea din nou semnal GPS. Si la stradute f apropiate te mai incurcai ca nu intelegeai exact pe unde vrea el sa o iei, dar pana la urma ajungeai super bine ;) M-a uimit faptul ca avea toate parcarile de pe autostrazi, toate benzinariile (si nu scria numai Gas Station, ci iti arata dak e OMV, Aral etc) plus restaurante, fast-food'uri (la fel, mentiona McDonald's sau Burger King) si etc...

O singura dilema am, pe care o sa o rezolv luni sau marti cand ma duc pe la cei de la LuxAcustica. Pe cutie scria ca are si harta Romaniei (mi-a spus nenea de mi l-a vandut ca nu e completa da' are drumurile principale), insa imediat dupa Szeget in Ungaria am intrat in neant... S-ar putea sa fie pe cd'ul cu care vine in cutie, da' inca nu am apucat sa ma uit pe el.

Cert e ca touch-screen'ul e f misto de utilizat, si ti-l config dupa placerea ta ;) Deci kiar il recomand pt drumuri in afara... in Ro sunt sigur ca e bun, dar acum ca am vazut tot ce stie, ai un gust amar ca inca la noi nu sunt toate disponibile :(

ffocus 05-10-07 10:58

am si eu un Becker...l-am folosit pe ruta ungaria, austria, italia...merge impecabil

ionut972 04-11-07 10:43

Sunt taximetrist si mai plec din cand in cand dupa masini in Germania,am un Traffic Assist Highspeed II 7988 cumparat din Germania in luna Septembrie,este ultimul model si era la oferta cu 250 euro,are in cutie CD-ul cu toata europa,insa la noi in tara cred ca nu functioneaza bine satelitul la care se cupleaza.In Bucuresti functioneaza aproape bine,tinind cont de harta pe care o are din 2005,nu arata limita de viteza,nu arata cind ploua,nu spune ce strazi sunt in lucru,nu functioneaza info trafic,cu toate ca are aceste functii.In Germania se schimba situatia si este cu adevarat un sistem de navigatie performant,poate nu ma pricep eu bine si nu stiu sa umblu cu el ,dar in Romania nu arata comuna Rosu din Militari si nici Chiajna,am fost la Giurgiu si cand am intrat in oras pa si pusi,mai mult de atat nu are toate strazile si numere actualizate,este super testata prin Bucuresti si sincer sunt putin dezamagit,poate daca gasesc harta actualizata cu versiunea V1.3D.

Achim 05-11-07 02:08

mi se pare ca au mai aparut update'uri ... mie imi arata destul de multe detalii in Romania si mi-am pus si update'ul de limite de viteza :D

oricum am o veste oarecum proasta. a aparut noul model de TrafficAssist (mai slim si fara acele becuri pe lateral), care are un nou procesor si se pare ca din luna noiembrie va aparea o harta ce acopera Romania in proportie de peste 80%... acum problema e ca nu va functiona pe modele mai vechi... doar pe asta nou :(

ionut972 07-11-07 09:42

Si unde pot sa fac update pentru a functiona cum zici tu ?

Schoricelul 07-11-07 10:41

Am si eu un Becker Trafic pro.
E mai vechi dar nu am apucat sa il folosesc pt ca nu gasesc nicaieri un CD cu harta pt Rom.
Daca are cineva bunavointa....

Achim 07-11-07 21:24

Quote:

Originally Posted by ionut972 (Post 1187409)
Si unde pot sa fac update pentru a functiona cum zici tu ?

dupa cum am scris si mai sus o sa mearga doar pe noul model :(

the_fury 13-11-07 19:37

Quote:

Originally Posted by Achim (Post 1184039)

oricum am o veste oarecum proasta. a aparut noul model de TrafficAssist (mai slim si fara acele becuri pe lateral), care are un nou procesor si se pare ca din luna noiembrie va aparea o harta ce acopera Romania in proportie de peste 80%... acum problema e ca nu va functiona pe modele mai vechi... doar pe asta nou :(

este vorba cumva despre editia ferrari? anyway am fost si eu pana in germania, si in loc sa aleg cel mai rapid drum l-am ales pe cel mai scurt si asa m-am trezit pe o poteca pe camp :LOL: nici nush cum au vazut-o din satelit, dar totul era in ordine... ne indica pe unde sa o luam mai departe si vreau sa spun ca este foarte precis, chiar tuseste cand depasesti limita de viteza :LOL:

Achim 13-11-07 20:15

nu... ala e doar ceva de design :rolleyes2

the_fury 13-11-07 21:06

nu stiu sigur, dar am inteles ca si lucreaza mai rapid...

crange 21-12-07 20:18

o rugaminte.....am becker 7988,si e terminat cd-ul.....si am ramas cu harta europa b in el....vreau sa plec pana in barcelona de revelion...poate cineva sa ma ajute cu o copie dupa cd?pls pls pls....

keops64 22-12-07 18:39

Am testat modelul 7926 (imbunatatit de la 7934...)

Eu mi-am cumparat modelul Traffic Assist 7926, aparat cu aceleasi performante ca 7934 dar cu disign mai elegant. L-am testat in Italia, Austria si Ungaria, in Viena si Budapesta. As putea spune ca este excelent in ceea ce priveste capacitatea de reactie si intuivitatea meniului. Exemplu: prin Budapesta, in plin trafic pe un mare bulevard, am decis brusc sa schimb destinatia si am facut-o in doua minute, din mers, fara nici o problema. Rezolva f. bine schimbarile de ruta, recalculeaza destul de rapid. Spun "destul" deoarece, daca cineva doreste si mai multa reactivitate, ar trebui sa cheltuiasca peste 300 de euro, pe un model ceva mai sofisticat.Dupa mine, 7926 sau 7934 sunt excelente, tinand cont de raportul calitate pret. Eu am platit pe al meu 205 euro, in Italia. 7934 costa, in acelasi magazin, 167 euro. Cinstit, face tori acesti bani. Cat priveste harta din Romania, aici apar probleme, dar nu din vina navigatorului, ci a hartii. Exemplu: dupa Intorsura Buzaului, mergand spre Buzau, DN10 mi se pare, aparatul a pierdut, ptr cateva minute, harta proprie, indicand o deplasare "pe langa". Nu shtiu de unde provin hartile, dar eu astept actualizari la harta Romaniei. Cu semnalul GPS nu au fost probleme absolut deloc. Oricum, s-a descurcat bine prin orasele romanesti mari prin care am trecut: Oradea, Cluj, Tg Mures, Brasov. Sunt curios cum se va descurca in Bucuresti, dar ar trebui sa mearga beton.
Vi-l recomand.

keops64 22-12-07 18:46

Ionut972,
modelul tau nu mai e de mult ultimul. Mai citeste. Ultimele harti disponibile sunt din 2006.

keops64 22-12-07 18:48

actualizari: pe NET, cu uTorrent sau BitTorrent. Cheia de cautare: Navigon.map
Da' n-o stiti de la mine...

esso2007 31-12-07 13:42

Si cum instalez map-ul?

Achim 05-01-08 15:38

da kiar... ceva detalii de la cineva care a facut deja asta?

dupa cum va ziceam... cica hartile noi (complete) nu vor merge decat pe ultimele modele Becker si asa ca noi astia cu cele mai vechi ramanem sa ne uitam tot pe harti mai vechi...

Achim 09-01-08 14:21

asa... si am ramas si fara Traffic Assist :( mi-au spart geamul de la masina pe Ana Ipatescu, sambata la pranz si l-au luat...

dar am ramas cu incarcatoru, cutia originala cu toate manualele si etc si dvd'ul... le dau pe toate la pretul de 75 RON ;)

misha 20-02-08 20:02

sal la toata lumea. in legatura cu gps va pot confirma ca nu e bun e super bun...l-am primit cadou de ziua mea de la nevasta-mea si intr-adevar e foarte detaliat,singurul inconvenient e ca nu-ti vede comunele de pe langa Bucuresti...in rest e super...io am avut un myo si se cam bloca,n-avea mp3 si mai multe...mi-e mi se pare ca becker e mult mai complex decat celelalte gps-uri de pe piata.

Seb! 16-05-08 22:32

pe becker traffic asist se poate instala foarte usor iGO sau MioMap

All times are GMT +2. The time now is 22:29.

- Copyright 2026 4Tuning