![]() |
Ce parere aveti de noua Dacie Logan ?
:D Noua Dacie Logan ..... misto/naspa ?
|
acceptabila..
|
1 Attachment(s)
arata ceva mai bine tunata 8)
|
1 Attachment(s)
de fapt e logic sa arate mai bine... :D hmmm parca ar fii scoasa din NFSU2
|
da arata mai bine.. dar ai uitat de oglinzi :wink:
|
:P hmmm nu e masina mea ca i-as fi pus si oglinzi... dar arata bine si asa...
|
ai gasit cam greu pozele :))))))))))))))))))))))))))) si oglinzile nu se mai poarta :)) :lol: :wink: :wink: :D :D :twisted: bafta si respect si ami cautai poze cu logan tuning ca sut multe puse pe net si eu am pus destule :))
|
adica .. va place \"capra\" aia de masina ... :) hai sa fim seriosi ... mie unu .. nu imi place .. + ca are si un consum mare de tot ... si nu e reusita la exterior deloc. in schimb ... imi place interioru` .. e spatioasa. ... atat .
|
nici sa nu aud de lighean... :twisted: mai bine itzi iei ceva la mana a doua strain shi shtii o treaba...
|
dintre Logan si Solenza , eu as alege Solenza din mai toate punctele de vedere (pret, fiabilitate, design, consum, performante, stabilitate, etc.)
|
Loganul este facut(parerea mea) pentru varsta a 3 a. Cat mai barca, cat mai incapatoare, aspectul exterior nu conteaza, stabilitatea la fel, consumul e mare ca deh e cea mai incapatoare masina din clasa ei si se compenseaza intr-un fel.
E un pas facut inainte de cei de la Dacia prin dotarile cu care e echipata masina, insa poate pe viitor vor avea si mai multa grija de aspectul exterior al masinii. Pe scurt - nu as da 8000E pe un logan(aia de 8000 si chiar de 7000 o poti numi masina, restul ........) |
hmmm maine poimaine o sa o poreclim \"carutza\" ? :roll:
|
kk de masina zici ca e o capra intre masini:)))))))))
|
saraca masina nu v`a e mila d ea..?? o facetzi in toate felurile.. ba capra.. ba lighean .. :roll: :roll:
|
De fapt toate daciile sunt capre,cacaturi,ligheane barci etc intre masini Cea mai proasta masina de la caruta incoace :lol: :lol: :lol:
|
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: iar vorbim de golan :?: :lol::lol::lol::lol::lol::lol: e NAJPAmie unu nu imi place :P ......... are \"curu\" ala MARE
|
Auzitzi... Logan asta e automobil ??? k SINCER nu prea arata a automobil...
si tare faza lu` DMX :lol: :lol: Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Eu...cel putzin, nu am o parere prea buna despre ea. Am trecut pe langa una de politzie, trasa pe dreapta, pe undeva pe la palas . Se uitau curcanii la motor si nu siau ce sa faca. Cred ca daduse anuntz prin statzie sa vina sa o remorcheze. In concluzei, nici varianta Burtosi-Capra nu e prea buna. In rest, cu stabilitatea ei zbori de pe sosea, te uitzi in sus: \"E un logan? NU!!...E boeing 747 varianta parasuta\". Consumul cam exagerat si nu vreau sa zic de asapectul exterior (te tot ***u`). Ashea ca sa lasam sa vedem ce o sa iasa mai in colo... si astept sa vad care are curajul sa o modifice, si oare daca o sa`i micsoreze garda la sol.
|
Sincer sa fiu cand vad o Dacia Logan imi vine sa borasc si sa iau o drujba sa-i tai spatele ala huge :chainsaw: . Dak loganu ar fi parcat sub balconu de la etaju 1 ala care vrea sa urce in portbagaj doar trebuie sa puna un picior in afara balconului si a ajuns :))
|
Re:
Quote:
Insa cu toate suspensiile posibile tot inalta ramane, ca asa a fost facuta - cat casa. Oricum arata dragutz cu roti mari |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
alea virtuale :?: :D :lol:
|
Este aia cu care s-a tras cOObra, una albastra.
Si i-a dat-o rechinashul :twisted: |
era de ashteptat sa i-o dea rechinashul.totushi tot dacie ramane oricate modificari i-ai aduce...
|
Aici ai dreptate ART, dar pot spune ca ai putea sa modifici o Nova sau o SuperNova destul de bine si tot dacie e... dar merge bine. Acum sa nu sar offtopic, Loganul are un motor destul de bun...dar vorba vine...mai bine ai cumpara ceva mai puternic la SH cu banii pe care`i dai si va fi mai puternica. Totusi...Matrix...da`mi shi mie linku`, ca sunt tare curios sa vad cum ar arata...putzin...modficata.
|
Re:
Quote:
:P |
ala nu se mai numeshte tuning...tuning inseamna sa scotzi din motorul cu care este echipat din fabrica tot ce potzi...
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
logan tuning
|
1 Attachment(s)
Logan Tuning 01
|
2 Attachment(s)
logan tuning
logan break |
apropo de logan azi am vazut la stiri cum s-a rasturnat un golan cu tot cu proprietari!
efectiv i s-a rupt biela sau asha ceva! cert e ca masina era nou nouta cu folia pe scaune etc in concluzie e de kkat! parerea mea |
bieleta de directie poate... in cazul rasturnarii.
biela este alt`ceva... |
1 Attachment(s)
hahahaha logan cu peste 200 km/h :shock: ?? funny :lol: :lol:
|
7 Attachment(s)
Poate sa coste un Logan peste 12.000 euro ???
|
1 Attachment(s)
...
|
200/h pe dracu ma.....tras de un avion poate
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:00. |
- Copyright 2026 4Tuning