![]() |
Diorama Macheta Rally
6 Attachment(s)
Am hotart sa va prezint diorama Rally la care am lucrat de la inceputul anului:D
Diorama contine o macheta Mitshubishi Evo 6 Cararama la scara 1/43. Sper ca o sa va placa:D.Astazi am hotarat sa mai construiesc inca o dioarama scara 1/72 reprezentand un targ auto,voi pune poze si cu aceasta. |
Re: Diorama Macheta Rally
Frumos frumos ti-a iesit foarte bine.
|
Foarte frumos dar eu zic că trebuia puțin mai murdară mașina.Dar oricum...felicitări pentru munca depusă!;)
|
Multumesc,am sa revin cu niste poze actuale la macheta la care lucrez:D. 1/72
|
Felicitari foarte frumoasa astept sa vad ce va iesi cu tirgul auto.
Andy inca nu a apucat sa se murdareasca numai ce a plecat de la mine din vitrina :) |
Stinghia gardului - cu poza 1 nemarita- m-a dus cu gandul ca diorama reprezinta proba de VTM de la C-lung Muscel, adica banda transportoare pentru fabrica de ciment...:D
|
Asa este ai dreptate:-) ori cum m-am gandit la o diorama mai mare la care sa reprezinte o proba speciala de VTM:D
|
Quote:
Bafta!!! ;) |
10 Attachment(s)
Am revenit si eu cu niste poze mai noi:-)
|
Da interesant si asta... dar cel mai fain ar fi sa faci ce am povestit noi...!
Bafta! |
8 Attachment(s)
Salutare am revenit si eu cu niste poze noi.Masina a primit niste decaluri noi.:D
|
Ti-a iesit foarte frumos!;)
|
E ok si asa dar puteai sa o faci mult mai frumoasa...
|
Foarte interesant !
|
7 Attachment(s)
Salutare tuturor scuze de intarziere astazi vreau sa va prezint prima macheta care a recapatat niste modificari si a doua la care lucrez.Sper sa va placa astept pareri:D
|
Foarte frumoase! Si eu de cateva zile am finalizat lucrarile la a mea.:D
|
Frumoasa!!! ...si mai frumos ca aveti timp de asa ceva...!
|
5 Attachment(s)
Am vazut de ce va timp aici pe forum multe diorame frumoase si de aceea m-am hotart sa realizez si eu una.Diorama va reprezenta un garaj auto unde se prepara masini rally.:D
|
Quote:
Spor la treaba! |
Pe viitor mai multa atentie la poze, te rog.
|
Re: Machete in lucru Emanuel95
7 Attachment(s)
Astazi am achizitionat un golf 6 RC de la magazinul LIDL.Aparent am ramas surprins de detalile masini.La scurt timp dupa ce am ajuns acasa am rasfoit prin forum si am gasit niste poze tot cu un golf 6 dar real si ce mi-am zis eu hai sa il modific putin, pentru inceput am il modific cu niste jante de NEW BEETLE CUP BURAGO 1/24:twisted:
|
Re: Machete in lucru Emanuel95
Quote:
Buna ideea de modificare, cred ca ar da bine cu jantele astea, dar vopsite un rosu imperial! Bafta si spor la treaba! |
5 Attachment(s)
Am sa postez si eu niste poze facute astazi:-)
|
Nu aici se fac prezentari machete!
|
7 Attachment(s)
Sal! Am si eu aceasta macheta tot culoarea alb. M-ai putea ajuta cu niste sfaturi de tuning? Momentan i-am lipit niste stickere si i-am pus eleron.Apropo , imi poti da mie acele jante daca nu mai ai nevoie de ele. Cu stima,ilies98!
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:58. |
- Copyright 2026 4Tuning