![]() |
In memoriam...SUNu
Dragi prieteni azi 5 noiembrie ora 01:00 noaptea am avut un accident destul de grav...am intrat intr-o curba plina de polei ,am derapat si am ajuns cu usa stanga spate intr-un stalp dintre liniile de tramvai...NU au fost si alte masini implicate in accident iar eu am scapat destul de ieftin (pavilionul urechii drepte taiat destul de urat) acum astept raspunsul celor de la asigurari...daca se considera dauna totala sau nu! Asa a fost sa fie...tin sa le multumesc: DEFu , Manu si lui DVDu pentru ajutorul acordat si pentru ca au stat toata noaptea cu mine in frig , la urgenta etc. Va multumesc si va raman foarte indatorat!
|
Re: In memoriam...SUNu
baaaaaaa :( imi pare rau de tot..
daca ai intrat doar cu portiera in stalp si masina nu e indoita de la mijloc, n-o sa fie dauna totala |
Imi pare rau Sun-ule pentru masinuta.Stiu exact ce simti ca am trecut si eu prin asta acum cativa ani.Bine ca esti in regula.
Tine-ne la curent cu ce se intampla cu masina. Cum ai reusit sa-ti aranjezi urechea dreapta daca ai lovit masina in stanga??? |
Imi pare sincer rau , sper sa aud vesti mai bune , ai grija in continuare.
|
Doamne ce ghinion poti sa ai ma... fir-ar a draq de norok...Imi pare rau for u...sincer, sper sa fie cat mai bine cu asigurarea shi cu atmosfera de aksa fiindca crede-ma shtiu ce inseamna sa faci accident...
|
bai frate ce ghinion, sa speram ca o sa se rezolve cu bine, bine ca nu ai patit tu ceva mai grav. Din partea mea si a celor din INSANE RACERS iti uram bafta la rezolvarea problemelor!
P.S: tu cat de rau esti lovit? :( |
acuma am aflat si eu ...imi pare rau...toate ca toate bine ca nu ai patit nik grav aia iti mai trebuia acuma sa vedem ce faci cu asigurarea ne anunti si pe noi baftas si mult norok
|
Nu stiu cum mi-am facut varza urechea dreapta dar banuiesc ca la cioburile geamului din spate ...usa din spate lovind stalpul...acestea au intrat violent in interiorul masinii...mi-au intrat pe spate prin haine etc...alta explicatie nu gasesc...si in afara de ureche ma dor cateva coaste si cam toata partea stanga a corpului :)...dar nimic serios in afara urechii!
|
Sa ne tii la curent! ;) Insanatosire grabnica! cand vroiam sa zic si eu ca te-am vazut prin berceni, si ca imi placeau jantele si dungile! :( Bafta in continuare!
|
nu mai zic nimic doar ca bine ca esti teafar si inca te mai avem printre noi
si om vedea noi ce se intampla cu buburuza :( :( :(:(:(:( |
tati da-o dreacu de masina pana la urma, masina este un manunchi de fiare in care iti poti pierde viata in orice clipa, bine ca tu esti intreg si sanatos! asta conteaza pana la urma nu? cum iti este urechea? cum te mai simti?
sa te faci bine tu! |
imi pare rau de cele intamplate si sper sa o rezolvi cat mai usor cu masina! bine ca nu ai patit nimic grav! bafta multa cu masina!
|
Imi pare rau sun-ule bine ca nu ai patit tu ceva mai grav, cum zicea si TAU bine ca esti tu ok restul toate se rezolva. Sa-ti fie mai bine cat mai repede! ;) BAFTA
|
sun-ule...BINE CA MAI ESTI PRINTRE NOI...doamne ajuta!
fieru se face ;) |
chiar imi pare sincer rau... mi`a povestit dvd`u shi am vazut shi mashina.... cam nasol... dar u sa fii bine.... k o sa se rezolve cu totul pana la urma....
|
8 Attachment(s)
lasa ma fieru-i fier si se face bine ca esti sanatos.Atasez acum ultima sesiune foto a "bestiei" :
|
bai ce cacat.... lasa mah ... bine ca esti in regula si ca esti ok.
se putea si mult mai rau ... cat despre masina imi pare rau si sper sa iti dea casco-ul acoperire full ! sa auzim numa de bine ! |
SUN-ule imi pare rau pt U si masina,da pana la urma masina se face,cum au mai zis si restu.Yo azi dimineatza am aflat de la DVD-u kre a reusit s vb ceva k dormea pe el! stiu kt de nashpa e s patesti ceva la masina,k doar acum o sapt am scos-o si yo din kuza unui accident.
ceva poze cu masina? |
hai frate...:( pare rau sunu le :(
sa ne dai vesti bune cu sanatatea,lasa masina ca se indreapta/repara/schimba.in situatii de genu iti bagi ceva in ea de masina bafta cu cei de la asigurari ca sunt shacali si sa te faci bine repede ;) |
va multumesc mult pentru ca imi sunteti alaturi...chiar inseamna f mult asta pentru mine...va sunt recunoscator...cat despre poze sper sa bag in cateva zile k nu am putut face atunci din cauza faptului ca imi curgea enorm d mult sange...aveam mainile si hainele pline...
|
sun-ule akuma am aflat imi pare sincer rau!stiu prin ce treci am trecut si eu prin asta stiu cat e de dureros dar tre sa ti capul sus ca totul va fi bine! daca ai nevoie de orice poti apela la orice ora din zi si din noapte la mine te voi ajuta cu cea mai mare placere ca nu cred ca iti e usor! oricum vorbele sunt degeaba multa bafta
|
1 Attachment(s)
Iata si o poza f neclara facuta de Manu...:sad:
|
destul de sifonata...sper sa te vedem cat mai repede prim pescarus cu alta si mai tare....... capu sus sunule capu sus
|
1 Attachment(s)
mult succes si o recuperare cat mai rapida atat fizic cat si psihic.. asta iti urez
masina da-o dracu ca e fier si fierul se indreapta ai avut noroc ca n-ai lovit cu usa soferului :( si eu am fost implicat intr-un accident tot de genul asta, numai ca viteza era mai mare si stalpul era mai gros si lovitura a fost pe partea cealalta eu din spatele soferului( ca acolo am stat) m-am ales cu capul spart, cu taieturi la picioare si pe spate... multa sanatate !! |
mno nasol rau
recupereaza-te tu, apoi daca ai casco zile sa nu-ti dea banii pe masina la cat o evalueaza ei ci sa ti-o repare ca cam asa o patit si un preten o mers la casco si asigurari defapt nu el o fo devina...ci altu da i-o evaluat masina la 5 milioane cum era buimac de cap o semnat, dupa lungi tratative o mers dupa bani si o avut 5 milioane si masina in curte distrusa numa bine si masina vezi tu |
Asa a fost sa fie sunule...ghinion, foarte mult ghinion. Imi pare sincer rau pentru masina, dar cum au spus toti cel mai imporant este ca esti teafar. Speram sa se rezolve cat mai repede cu cascoul si cu masina, si sa vedem sunul din nou pe strazi. Multa bafta.
|
defule bine ca si tu esti bine ca am auzit ca erai si tu cu el...oricum sunt sigur ca va iesii bine si din poze daca masina e mutata de cur fa tot posibilul sa iei full casco ca altfel aia numai masina nu va mai fi
|
:( nasol nasol........... fierul se indreapta........ bine ca nu ai patit u nimic ;)
|
Imi pare rau de ce ai patit, bine ca esti ok tu. Sa te faci bine si sa ai masina inapoi cat mai repede! Ne mai vedem pe la pescarush poate :)
|
insanatosire grabnica sunule si bafta cu asirarea
|
sunule naspa rau! sunt alaturi de tine! imi pare chiar rau! ma doare sufletul cand aud ca prietenii mei fac accident cu masinile! naspa ! imi pare rau mane! lasa ca se repara bine ca tu esti in regula!
|
uff..bine k nu a fost mai rau...las' k masina se repara...tocmai iti admiram jantele vineri seara ,ca acum sa citesc asta :(
hai , ai grija de tine si sa te vdm pe sosea cat se poate de repede !!! :rolleyes2 |
si eu tocmai iti admiram clio`ul la pescarush cu cel de sus ( AFA ),vineri seara...imi pare rau pt tine..P.S masina era superba :(
|
sunule...imi pare rau mane pentru ce ai patit. cand am aflat nici nu-mi venea sa cred. tocmai am stat in masina si am vorbit...
bine ca esti sanatos...masina se repara. |
asa cum am mai zis ati vazut voi draq mort?? O sa se faca bine sunt sigur mai nasol e ca am ramas cu imaginea aia de la Renault Meeting cand stergea suparat jantele :((
|
insanatosire grabnica omu'.... pacat de jantele alea ca de-abia le puseshi pe masina... vezi sa te infingi bine in aia de la asigurari ca sunt jegosi rau... numa' bine!!
|
Asa a vrut Dumnezeu...am inteles astazi ca se considera dauna totala daca valoarea reparatiilor depaseste suma asigurata, caz in care mi-ar da alta....lucru de care ma indoiesc...maine trebuie sa ajung la politie sa vad pe ce perioada imi suspenda permisul...dosar pt vatamare proprie...numai aberatii :(
|
:( :( :( :( :( :(
|
pare rau sun`ule..... ai griaj ce faci
da nu mai puneti topicuri din astea ca m`am speriat frate :???: |
si eu la inceput m-am speriat dar am vazut ca e facut de el asa ca m-am linistit
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:29. |
- Copyright 2026 4Tuning