![]() |
Salut baieti
Mai....am pierdut si recunosc ca SGM m-a batut...nu rau...dar nu conteaza....M-A BATUT. Dar el nu trebuia sa fie la grupa A1 cat despre Alex Tudose (SUA) chiar daca are 122cp el are tot motorul de DACIA...inclusiv chiuloasa. Ca are 4 carburatoare...e altceva...si multe altele. Sebastian a procedat corect. Nu este nici o nedreptatire. A fost super corect ca si cu GAM-u'.
|
Alex Tudorica, nu Tudose...si are axa cu came de competitie pe Nova...nu scotea din 1.6 ~120cp...
Spiritul competitiei tb sa primeze, nu jocurile de culise... |
First - Citeste regulamentul.
Iar dak stiai ce are SGM sub capota de ce nu ai cerut verificarea lui la inceputul cursei? Te-a facut la putin pentru ca nu a fortat masina :) |
Bogdane...pe Alex eu ii spun Tudose...ca si Sebi....Sasha...etc. Iar ale...are axa, chiuloasa, pistoane, cutia de viteze modif., 4 DeLorto de 45, si mai multe artificii.
|
Si nu votez cu Nastase....Traiasca Basescu!!!!! 8)
|
Bine asa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Nu sunt deloc ofticat ca am fost eliminat, numai ca nu s-a aplicat cum trebuie regulamentul. Au fost multi care nu aveau ce cauta in grupele in care au participat. Nu dau exemple.
Am incercat sa fac ceva din motorul de Dacie, chiar daca am schimbat unele componente la el,si inca mai am de lucru la el. Dupa parerea mea inlocuitul motorului cu unul mai puternic nu e tuning. Imi pare rau de ce ai patit la masina, se poate intampla oricui, sper sa o repari cat mai repede,si cu bani putini. |
Si inca ceva....SGM a fortat-o la maxim ca si mine.... nu fi rau.... :roll:
|
Mai Robert mai batut ce mai...esti tare...ti-ai implinit visu...m-ai asteptat la cotitura?....nu sunt ofticat nici eu....orice nas isi are nasu. Jax-u' meu are 2 ani de forja maxima tot timpul nu numai la curse legale...ci si prin oras...asa ca am o scuza. Felicitari SGM :oops:
|
salut ... am auzit ca te`a provocat CT-28-TRA la aeroport ... la libere ... si i`ai dat un raspuns care la satisfacut. acum intrebarea ... de ce nu te`ai dat cu el .. ????
|
Robert....Dan stie ce am patit? Daca nu ...te rog nu-i spune. si inca ceva....sincer...Ai fortat-o ?
|
82MDN....mai este timp sa ma dau cu Solenza ... dar nu acum...am nevoie de ceva artificii la a mea....asta este. nu mi-e frica....ca doar nu ne dam pe bani....la voi conteaza prestijul....FRATE>>>>L-AM BATUT PE JAXu....ESSSSSTTTTEEEEEE!!!! ***.
|
Nu stiu ce aveti voi toti sa va dati cu mine....o sa fie...si asta... Toate la timpul lor.
|
Nu votati PSD+\"PUL\" sau PUR sau VADIM!!!
URA BASESCU |
Sal'tare JAX-ule si mult respekt !!! Pariez ca...B-??-MBM te va face si dupa ce vei face unele artificii la masina ta !! Ce zici, am dreptate ?
Era o gluma ! Sper sa-ti faci masina cat mai repede si cat mai ieftin...daca te pot ajuta cu ceva, suna-ma ! |
ja x nu cred ca e asa o mindrie sa ma laud ca te-am facut ptr ca si u ai modificari si eu am ceva facut la a mea dar sincer vream sa vad care e mai bun asta a fost.
|
Claudiu...merci...sti ca MBM si JAX trag la fel. tu ce faci ?
|
TRA-ule nu stiu ce sa spun...cum te numesti tu ?....poate pt tine nu e o mandrie....dar pt altii este. Si nu ma refer la SGM. La altii
|
CYF...mai esti aici ?
|
Re:
Quote:
Masina e in lucru mereu, si o sa o fac mult mai puternica decat acum. Sunt suparat doar ca nu am apucat sa ma dau decat intr-o cursa, asta e singura mea dezamagire... |
Putin suparat, dar trece. MBM-ul nu mai trage la fel...din contra...MAI RAU....si-a luat alt CIP....a dat...mult pe el ! Cica are in jur de 100 cp !
Apropo...ai mai pomenit la o liniutza, deci o plecare in forja, sa-i dai treapta a-2-a..si cand dai drumul la ambreiaj sa nu cupleze in cutie ?? Mi s-a intamplat azi-noapte ! AM RAMAS TRAZNIT !! |
DA....cadeai cu SUA...si avei aceeasi soarta cu a mea. In 3 luni te voi provoca...accepti ? :twisted: :D
|
Clau....patineaza discul ? sau nu mai cupleaza placa....
|
Pai si eu astept sa ne dam daca am ocazia si nu am nici o chiuloasa de alpine si nici nu i-am facut vreo vraja la motor!!!
|
E pria oara cand s-a intamplat....a-intaia 5000 de ture....iar a-2-a...practic parca nu o bagasem....parca eram pe liber ...cu toate ca....REPET era in treapta a-2-a !!! Nu stiu ce sa zic...oricum...cred ca a doar 2-3 sute de grame de ulei in cutie ! :evil:
|
Este o dacie breack 1400 cm stock nci o modificare un singur carburator simplu !!!
|
Singurul lucru care il are in plus fata de Daciile originale are stutul de invervier de 1,44 !!!!
|
nu e din uleiul din cutie....daca era....se futeau....pinioanele...sau sincroanele. nu stiu...mai face? mai dai o data...si vezi...ba....Ovidiu...are alta cutie de viteze...are in a 5-a la 3000 de ture...140 iar la 4500 are 180. las-o in **** mea. Am vazut cu ochii mei. ce zici?
|
180km/h cu Nova ???????? la 4500 de ture ??????
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: sti ca....am facut o liniutza cu el....el cu spatela si eu cu fata !! :oops: CE ZICI ? Pana la i-am dato pe a-3-a era IN FATA MEA ! ! ! . . . E nebun.....daca ar veni la curse...aoloooooooooooooo :lol: |
Te las JAX....vorbim la un telefon...sau in Victoriei ! Repet....daca te pot ajuta...suna-ma ! Sal'tare si respekt la toata lumea ! :blink:
|
JAX-ule!
De ce nu ai facut reclamatia inainte de start?Am si eu o nalamurire! De ce ai reclamat dupa ce ai luat bataie de la SGM?De unde stiai ca SGM-ul avea aceeasi soarta ca tine cu SUA-stiu ca e mult mai puternica decat a lui Robert dar daca a fost mai bun decat tine trebuia macar sa incerce! Nu crezi? A fost fair play din partea ta? De ce nu raspunzi la intrebarea asta?Te-a intrebat si cineva mai devreme exact acelasi lucru! |
Re: Salut baieti
Quote:
|
Nu a fost nimic corect!
GAM-ul a plecat singur in cursa si a venit cu cineva! nu are voie sa fie 2 in masina cand se da la cursa!asa a fost corect? Tu ai procedat corect JAX-ule cand ai vorbit aiurea?De ce ai vorbit dupa cursa?De ce nu inaintea cursei???? |
Multumim pentru raspuns....................................
|
BA \"maryo\"....vezi-ti de ciorba ta....e problema mea de ce am facut asa. daca vrei sa-mi spui ceva vino sa discutam fata-n fata. Si inca ceva...am pierdut cu o jum de masina. deci nu mi-a dat-o rau. Daca eu am 98cp., Robert SGM are vreo110. Daca te uitai la masina mea....eu am 195/55. Pt toata lumea...o sa ma mai dau cu SGM pe 1000m sa vedem atunci.
|
nu am nimic cu Robert si el stie asta. Cu urmatoarea ocazie...ne mai dam.amandoi la A.
|
Masina lui SGM merge 185km/h... verificat pe autostrada mers in paralel cu mine si Honda Civic a lui Aki... Iti urez bafta Jax la viteza finala.. cat despre Fair-Play.. mai ai de invatat!
|
Re:
Quote:
Si ca sa elucidam o enigma de juma de masina sau cat zici tu... SGM a schimbat la 5500rpm... iar masina lui... merge pana la 8000rpm... Inca-odata, bafta sa-l faci... dar iti tre multa bafta :D |
Re:
Quote:
Nu are nimeni nimic cu tine, insa gestul a fost urat si total lipsit de fair-play, iar decizia oficialilor a fost luata pripit, in urma unei simple sesizari, fara o verificare in prealabil...Banuiesc ca se regreta decizia luata... Data viitoare va dati la libere de cate ori vreti si rezolvati disputa...sa vedem, va mai fi sesizat si acolo, in cazul aceluiasi rezultat? |
Pot comfirma ceea ce a spus Bishop!!! ( SGM era langa mine, la 185km/h...) Eram cu 4 oameni in masina...deci nu sunt singurul, era si ZoliaT cu mine...)
Nu mai spun nimik de SGM si de GAM ptr ca nu mai are rost...toata lumea a realizat cum sta treaba!!! :anger: |
| All times are GMT +2. The time now is 00:36. |
- Copyright 2026 4Tuning