![]() |
Lucrarile mele : cicioc
3 Attachment(s)
uite si ceva de la mine
cashti, masini........pe ori ce fel de suprafata:D |
Re: ciciocairbrush
apropo........scuze ca nu am saluat pe nimeni
salutareeeeeeeee lume pe cei care ii cunosc deja de pa alte forumuri si nu numai:D |
Hai hello...gospodin. :)
|
:lalala: :lalala: saluate man
pacat ca nu putem si noi se ne punem siteul aici sa vada si altzi ce lucrari avem. asta e ce sav facem suntem in romania si fiecare face ce vrea(din pacate). asat e.......... atunci sa mai pun cete o lucrare daca nu cumva nu se supara administratorii .:lalala: |
baga man....bag-o p-aia cu okiu', stii ca aia imi place cel mai mult :p
|
de asta ai zis?:lol: si mai uite cateva sper ca am voie sa mai pun poze in postul asta nu? sau tre sa tot deschid alt post pt poze? serios nu stiu dac e ok atunci am sa vad ca nu mi se shterg:-)
|
4 Attachment(s)
se pare ca nu a mers dar mai incerc o data:lol:
|
aaa....si vad ca totyi isi pun adresele de mail uite+o si pe a mea
[email protected];) |
poti sa pui si 1000 de lucrari :D nu ne suparam si le vom admira cu siguranta
politica cu situl e valabila pt toti ... si ti-am explicat-o pe pm pentru alte intrebari despre alte reguli nu ezita sa ma intrebi pe pm btw interesante lucrari :D |
ok man si scuze ......... am sa te contactez pe pm daca imi este ceva inneregula .
mersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :peace: |
un filmuletz
1 Attachment(s)
un filmuletz cu un amic din malayesia (mashini tunning si normal aerografie)
merita vazut;) |
Re: un filmuletz
era sa uit .
numele lui e AMIR HAKIM aka VATOS;) |
CATEVA PORTRETE:d
6 Attachment(s)
AM FACUT CATEVA PORTRETE
PRIMUL E DE MARIMEA UNEI FOI a4 IAR URMATOARELE 2 APROX DE MARIMEA UNEI FOI a3 |
plug suzuki
9 Attachment(s)
un plug de suzuki bandit tocmai terminat
|
Re: plug suzuki
Quote:
|
Quote:
|
:lol: super meserias as putea zice ... bine reusit :lol:
|
mersi mult ;)
|
inca o casca gata desenata :D
11 Attachment(s)
AM MAI TERMINAT O CASCA
sper sa va placa si voua;) |
Re: inca o casca gata desenata :D
daca nici tu-artistu nu faci diferenta intre a desena si a picta..........
asta imi permite sa te intreb....faci asta ca un hobby descoperit intr'o noapte ,in vis? ca proportii...cat pot sa'mi dau seama din poze ,e bine dar ca impact vizual,artistic este foarte incarcata,un amalgam de stiluri(clovnul cel fioros/cranii/crengi/fulgere),e obositoare pentru ochi, dar ca exercitiu prinde f bine...pt experientza bafta! ps.porcusorul ala din avatar e facut de tine?daca da...stiai ca rosu cu verdele sunt culori complementare(diametral opuse)si nu se folosesc una langa alta?! |
Quote:
. in rest e doar un exercitziu de indemanare (freehand). nu e facuta sa placa la toata lumea care nu stie despre ce e vb si cu ce se mananca aerografia e facuta sa imi placa mie si celor care stiu despre ce e vbin chestia asta. pozele de la acesta casca vor participa la un concurs de aerogrfie din us pt ca a fost bine vorbita pe nishte siteuri de specialitate pe acre din pacate nu le pot arata (politica fomului). da l-am descoprit intr-o noapte in vis doar ca visul acela ma urmarit mai multzi ani pana sa incep defapt sa lucrez in aerograph. parerile sunt impartzite si nu toate gusturile corespund asa daca tu vezi acolo crengi si fulgere cred ca mai tre sa iti formezi un pic ochiul pt detalii. ce am facut eu aici in aerograph uni fac doar cu pensulitza ;) asa ca........... bafta multa cat despre pictura e o mare diferentza . nu o consider neaparat o pictura aerografia (am terminat faculta de arte si stiu cate ceva de astea) iar daca te-0ai interesa si ai cere pareri intre cunoscatori multi nu o considera picrura. ;) :peace: |
ps.porcusorul ala din avatar e facut de tine?daca da...stiai ca rosu cu verdele sunt culori complementare(diametral opuse)si nu se folosesc una langa alta?![/QUOTE]
asta cand o mai aprut? ( ps-ul adika :)))) da e facut de mine si stiam sa sunt culori complementare si daca nu stiai intr-o lucrare merg f bine culorile complementare;) pt a scoate in evidentza centrul de interes ;) o sa mai apara si alt ps? daca ai ceva cu mine im mod deosbit te rog spune-o pe fatza nu incerca sa ma inchizi cu ceva asa doar din nishte vorbe . oricum eu nu am nika cu nimeni si bafta la tot ce faci tu in continuare. :peace: dar daca ti-am picat cu tronk imi pare bine ca insemna ca ceva te deranjeaza si maintreb ca oare ce lol. :lol: :peace: |
WOOOOOOOOOOWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
U MUST BE THE BEST I'VE SEEN SO FAR!!!!!!! u are like Fitto + Mike Learn MAN!!!!!!!!!! so many details! the skulls n clown kick a** too!! i would give a full 10/10 points for this helmet!!!!!WOW MAN.... GOOD JOB!!!!!!!!!!!!EXELENT!!!!!!!!!! while im still a toy.... www.airbrushartists.org/vatostruefire |
hahaahahahhahhhaahhaahahahah ure crayze man
thaks vatos but its not like this u said up :lol: thaks anyway |
claun jos craniu sus :D
2 Attachment(s)
uite ca am schimbat claunul ala de pe casca si am pus ceva cfe se potriveshte cu restul . :D enjoy
|
Re: claun jos craniu sus :D
asa da
gj! |
foarte... foarte... foarte.. tare ... felicitari , sincere,si multe, extraordinar lucrat ! bravo !
pozele sunt facute dupa lacuire nu ? |
foarte tare, muuult mai tare acum cu scheletul galben ..
si ... misto raspunsul legat de culorile complementare... :D |
superba casca!imi place capu de schelet albastru. ;)
|
ai talent..n-am ce zice..good work..
dar..e prea incarcata..si poate atrage atentia (in mod excesiv) a celorlalti conducatori..si dupa ce k e oricum destul de periculos sa mergi pe motor.e si mai periculos sa mergi pe motor la noi in tara(deh..gropi si tarani pe toate drumurile)..mai ai si o casca desenata in toate culorile sa se uite lumea la ea cand ii depasesti.. deci ..oarecum te risti tu stii sa pictezi "real fire"? era un atist la tv..pe discovery.. deci m-a surprins omul ala..nu mi-a venit sa cred cat de real era practice that;) aa.si inca un lucru..nu e bine..motociclist fiind..sa ai o casca de culoare inchisa..desi arata marfa..nu se vede ..si mai bine sa te vada decat nu..lesne de inteles dc.. la fel si cu masinile..dar acolo e altceva..e mai mare masina ..si daca nu umbli nici tu si nici el cu farurile si pozitiile stinse e ok(exceptand conditiile atmosferice extrem de naspa) bafta si keep up the good work |
Quote:
da sunt facute dupa lacuire:D |
Quote:
e riscul care mi+l asum care defapt si+l asuma fiecare motociclist. cu claunul trageam mai mult atentzia ca se vedfea mai taresi de la mai mare distantza dar cel mai fain era cu el dupa ce faceam cate o depashire ,ma uitam in oglinda si iii vedeam pe aia de la volan , sau pasagerii din mashina cum se mirau de ce am pe casca sau faceau tot felul de fetze:lol: . cat despre flacarile alea, omul acele e mike si ai sa vezi la vatos cateva flacari asemanatoare. pacat ca nu se vad siteurile noastreaici ca sa putetzi sa vedetzi mai multe lucrari . cauta pe google ciciocairbrush;) |
bv mai imi place mult chiar ai mana , vb f serios esti bun si trebuie sa si mai dea seama si alti ------tine strans pistolu in mana
|
Quote:
dar stiu ca mai am mult inca de lucru sa ajung la stadiul dorit de mine. norocul meu e ca sunt doar la inceput . abia am un an si 2 luni de cand practic aerografia:D . mersi mult inca o data :hug: |
nu e probvlema si eu am doar 1 an si am inceput cu multa munca sa inteleg ce se intampla, dar evident noua celor care stim sa desenam ne va fii mai usor , si eu sunt de parere ca in aerografie iti trebuie multa experienta si f multa munca , principiu e simplu 95% munca si 5% talent
|
dupa parerea mea 100% munca si 100% talent....:D
altfel nu merge treaba ,talentul este cel mai important la orice domeniu si dupa asta a gramada de exercitii... |
Quote:
|
iron maiden wall
4 Attachment(s)
salutare lume.
uite ca am revenit si eu si in excursia mea in austria am facut si eu cateva desene dar aici am sa pun doar unul ca pe perete ca cu celalat perete nu am din pacate si sper sa mi se trimitaa pozacat mai repede si vor urma si cu mashina la care am pozedar nu sunt f clare dar si alea for fi aici cat de curand;) |
Re: iron maiden wall
Maiden England ?
|
Re: iron maiden wall
....... geniala treaba cu peretele, vazusem niste poze, cu oameni care desenau gropi in asfalt .. la modu ca ... gropi - tzepi .. etc... erau atat de bine facute.. incat lumea le ocolea =))
genial .. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:12. |
- Copyright 2026 4Tuning