![]() |
Cand apar filemele de la Baneasa????????
Cand apar filemele de la Baneasa????????
|
vreau si eu filmuletzul cu mine daca avetzi......multumesc anticipat cand i-am dat ceatza...adversarului. :D
|
si eu vreau filmuletzee sa ma vad in actiune si mai ales cum ma facut baiatuu cu nova :no: :anger: :shakefist
|
Va face si Insomnia un clip ... dar va duraza 8)
|
Da marfa sa vedem ce filme apar.
Poate vin si eu. Sau s-a filmat deja? |
Mey fratilor...am yo filmuletze de la cursa,dar nu cred ca le pot atasa(cred ca din cauza conexiunii... :( ),o sa mai incerc.
|
mai dureaza, este foarte multa manopera... trebuie taiate, modificate, segmentate.... prelucrate... comprimate.....
altfel... e simplu... punem filmu brut de 30 giga in 10 minute... intereseaza pe cineva? dar o sa vedetzi ca merita asteptarea nu atzi mai vazut asa ceva |
am eu vre-o 4 filmuletze dintre care 2 cu mine, fiecare are cam 1.6 mb dar nu stiu unde sa le pun pe net... daca cineva stie un loc de hosting sa imi zica si mie thx
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
vreau filmuletzeeeeeeeeeeeee :tears: :cry2:
|
:poke: :boxing: :chainsaw:
citeste 5 posturi mai sus |
mama da ce va grabitzi ati vazut de pe 20 la prisma au fost puse asteptatzi un pic si veti vedea ca le vor pune pe site
|
suntem cu totzii nerabdatori... :shock: :D
|
1100 S filmuletzu ala chiar nu-l am..sorry
|
Re:
Quote:
|
salutareeeee
1 Attachment(s)
:lol: in sfarsit primim un raspuns.....asteptam ce sa facem :cry:
a aparut la prisma.....am plesnit de ras la faza cu trabantu ( no offence ) dar totusi......stiti bine ca PROBELE DE ACCELERATIE - VITEZA RULLLLZ IN COMPARATIE CU CELE DE INDEMANARE.....ma rog cel putin aici in contextul actual..... |
haidetzi fratiorilor cu filmuletzele alea ...
va rog cine este in tema cu asta sa dea un raspuns orientativ despre o data anume la care o sa fie posibila postarea filmuletelor de la baneasa de la acceleratie viteza !!! sunt eu ff curios care nu am participat dar cei care au fost acolo si au apasat pedala ce sa mai zic!! mai ales tra cred ca asteapta sa se vada in actiune... vad ca nu mai poate... :anger: TRA felicitari pt cum ai concurat data viitoare iti doresc VICTORIA SUPREMA... trage de rupe masinutza.... tine-o tot asa... hai astept filmuletzele...
|
au aparut..sunt pe site. multzumim ZoliaT nota +10 :D ! aici linkul
https://www.4tuning.ro/gal/thumbnails.php?album=82 |
:lol:
da sunt puse de 2 zile nu am fost rautaciosi, dar am fost curiosi sa vedem cat dureaza pana le descopera cineva.... :lol: cam mult |
bravo, ati fost rapizi, sunt super filmele !
acuma ca ati terminat cu astea si s-au mai linistit spiritele, sper sa aveti putin timp si pt filmuletul de la mine :lol: :wink: |
Re:
Quote:
|
foarte misto filmele ... sunt si ambele curse ale mele ... va multumesc :wink:
|
nu mai merge pagina
Coppermine critical error: Unable to connect to database ! MySQL said: Can't connect to MySQL server on 'localhost' (10061 |
merge. da refresh
|
au aparut de mult!!!!!!!! :P [img][/img]
|
Norok!!!Am si eu o intrebare fratilor!! cum pun si eu niste poze pe acest site???? Am niste preparate 'de moare lumea' !!si as vrea sa le arat tuturor!!
mersi Speedy_Pustiu : :!: |
Poze pe site nu poti sa pui; pe forum da. Sub mesajul pe care-l scrii, ai optiunea Add an Attachment. Foloseste-o!
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:25. |
- Copyright 2026 4Tuning