![]() |
CLASAMENTUL OFICIAL
CLASAMENTUL OFICIAL
Grupa A1 nr concurs 105 Dacia Nova Tudorica Alexandru Grupa A nr concurs 608 Citroen Saxo Negrea Octavian Grupa B nr concurs 069 Opel Astra Burdusel Florin Grupa C nr concurs 097 Seat Leon D Cecareanu Bogdan Grupa D nr concurs 062 Skoda RS Stelios Vafiadis Grupa E nr concurs 030 BMW 330 Rafail Ioan Paul Grupa F nr concurs 111 Subaru Sandu Sebastian Grupa G nr concurs 018 BMW 320 Tanase Bogdan (WRC) Castigatorii sunt asteptati la sediul Legal Racing din strada Cezar Boliac nr.9 pentru a-si ridica diplomele si premiile. Numarul de telefon este 3222903 |
jhehehh la locu 2 nu datzi nimica :oops: sa ma laud si eu macar ca am cistigat odata
|
dar WRC eu stiu ca nu e 320 ... adica ma rog cand masina era virgina era da acuma nu are motor de m5 ? :lol:
|
Ba da. M5
|
pai de asta este la grupa G pentru ca are M5
verificati grupele mai intai! |
Bravo! Classmanetul offcial postat repede :)
Felicitari pentru castigatori. Veti pune si restul locuri? |
8 Attachment(s)
Acum voi incepe atasarea tablourilor per grupe :
|
Bravo! asa ar trebui sa fie de fiecare data! Felicitari 4Tuning.ro!
|
super misto facut! BRAVO!
|
Excelent facut! Felicitari 4tuning...si tuturor castigatorilor!
|
bravos...
|
o sa se afiseze si timpii?
|
nu a fost pe timpi, a fost eliminatoriu
|
ah,ok, deci se delimita castigatorul \"dupa ochi\". Era interesant de vazut ce timpoii au scos masinile aand in vedere ca toti au fost pe 400m. Mai ales la libere :D
|
bravo 4tuning sunteti nr1
marfa rau cursa nu?? |
cand mi-a zis prima oara ZoliaT ce vrea sa faca am crezut ca este ceva mai simplu. sincer nu ma asteptam.
BRAVO ZOLIAT :tenisclap |
Re:
Quote:
|
momentan este ceva foarte simplu fatza de cum o sa fie pana la urma de fapt...
|
bravo ZoliaT. Frumos clasamet. Tot inainte :peace:
Ar fi bine ca nr. de concurs sa se lipeasca pe partea stg. pt. a se distinge concurentii sau cadrele facute pe partea nr. de concurs... |
soarele nu a tinut cu noi .... s-a asezat pe cealalta parte
|
Dar de fete ati uitat ? Ele in ce grupa au intrat ? :lol:
|
a fost lansarea clubului, cursa demonstrativa, nu au intrat pe grupe
|
Fetele ... nu e greu sa se intocmeasca un \"clasament\" pentru ele.
Ema (Lanos) vs. Stela (Cielo) - castigatoare Stela Lori (Focus) vs. BMW 320d (daca nu ma insel - nu stiu cum o cheama pe fata si mi-e lene sa caut) - castigatoare BMW. PS: nu au intrat in clasamente pentru ca ele n-au fost inscrise. N-au avut numere de concurs. Au participat pentru a se lansa oficial :) |
super marfa facut clasamentul.......!!!
si cursa a fost beton......... felicitari organizatorilor |
Deci a fost tare tare tare sper sa organizatzi din nou cat de curand, wow fetele au fost la inaltzime :) :twisted: :twisted:
|
Re:
Quote:
Lori -BMW 320d |
Se mai intampla :lol:
|
Re:
Quote:
|
bai Ioane dar vad ca o tii una si buna frate!
Cu PSD+PUR-ambele curse au fost frumoase! |
Sunt sigura ca ma va injura multa lume, dar eu nu am numai lucruri bune de spus. Sigur apreciez foarte mult eforturile voastre si nu cred ca e simplu sa faceti ce ati facut.
Insa eu am venit pentru prima data insotita si de prieteni si noi nu am vazut nimic... La propriu. Masinile nu se vedeau decat cand treceau prin dreptul nostru, nu puteam vedea nimic pana la start. In plus nu stiu de ce era statia de amplificare acolo pentru ca nu anunta nimieni nimic. Nici nu am mai ramas pana la final... Poate pe viitor se va remedia intr-un fel. |
*
Ioane.. aici e vorba de curse nu de politica... eu zic ca ti-ar fi fost de ajuns sa zici de \" aia de sambata de la prisma \". Repet.. aici se fac curse ... nu politica sau propaganda electorala.
:evil: Si ca sa o dau si ontopic.. felicitari Zoliat ptr promptitudine si calitate :tenisclap |
cu pozele e mai usor...
cu filmele... avem deja 4 curse restante |
felicitari la toata lumea care a castigat si felicitari NSL si LR ptr. spectacolul pe care il fac dintr-o sambata sau o duminica!la cat mai multe curse la anu...
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:11. |
- Copyright 2026 4Tuning