Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Inca un cabrio... (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/264575-e36-cabrio.html)

21UKS 17-06-11 13:17

E36 - Inca un cabrio...

7 Attachment(s)
m-am hotarat sa ma laud si eu un pic :D......deci: E36 cabrio din 1994; 320i;150CP;160000km; un proprietar in germania si eu al doilea din romania. Este o masina la care visam prin anii '95-'97 cand am vazut-o intr-un film american, dar abia acum mi-am permis:D. Prea multe nu prea mai am de facut, adica spalat scaune fata si imbracat marginea lor cu piele rosie, polish exterior....astea se vor intampla in viitorul apropiat, si jante BBS RS.....pe vara viitoare cred, pana atunci incerc sa le schimb pe astea cu ceva cu buza lata....:lol::lol::lol:.....si ar mai fi ceva dar nu e musai...inca: bari "M"....si probabil unele chestii marunte cum ar fi: ornament toba si alte cele....:D. Bineinteles ca astept si accept pareri, sugestii si sfaturi.

SAX1987 17-06-11 13:36

Re: Inca un cabrio....E36

Arata ingrijita :D Niste jante mai interesante ar lipsi !

Scoate neaparat pleapele alea :shock:

NXdev 17-06-11 13:39

Pleoapele si stopurile sunt in plus :???:, in rest e superba .Sa o conduci multi km fara incidente.

21UKS 17-06-11 13:50

multumesc, jante urmeaza...stopurile imi plac chiar daca nu sunt OEM...:D, iar pleoapele inca imi plac dar poate le voi inlocui mai incolo . trebuie pleoape fiindca acopera ledurile de la inelele angel...eventual o capota bad boy....deocamdata raman asa;)

ms99ass 17-06-11 18:26

1 Attachment(s)
arata interesant angel-urile rosii. sunt CCFL?

iti recomand sa pui pleoape ,,clasice'' daca esti fan al acestor accesorii:P

nu te intereseaza niste jante pe 17'' originale? ar da bine pe cabrio:D uite o poza informativa...

21UKS 17-06-11 18:58

inelele sunt leduri, pleoapele alea clasice sunt prea comune...:D, iar jantele nu sunt cu nimic mai spectaculoase ca ale mele....:lol:...multumesc oricum;)

21UKS 17-06-11 19:03

pozele sunt facute cu tel si rosu nu este chiar ca in realitate......pare mai spre mov dar de fapt este un rosu curat si se vad super noaptea. O sa incerc sa fac niste poze cu aparatul foto....

VWladone 17-06-11 19:11

Foarte frumoasa ! Cand ai cumparat-o si cat te-a ajuns ?

ms99ass 17-06-11 20:38

Quote:

Originally Posted by 21UKS (Post 4404622)
inelele sunt leduri, pleoapele alea clasice sunt prea comune...:D, iar jantele nu sunt cu nimic mai spectaculoase ca ale mele....:lol:...multumesc oricum;)

jante ca ale mele nu gasesti pe orice ,,pisicutza'' cum sunt ale tale pe 16:P era o propunere doar:P

Maniak22 17-06-11 21:41

Quote:

Originally Posted by 21UKS (Post 4404622)

Nici nu ma gandesc atunci ce fitze o sa ai in cap daca iti spui BBS RS daca acum deja zici asa de jantele astea :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

frumoasa masina bafta cu ea..... cat ai dat pe ea ?
P.S. Nu parcai in iarna cumva prin piata libertatii? Era unu aproape identic imi aduc aminte

21UKS 17-06-11 21:48

Quote:

Originally Posted by ms99ass (Post 4404763)
jante ca ale mele nu gasesti pe orice ,,pisicutza'' cum sunt ale tale pe 16:P era o propunere doar:P

scuze nu am vrut sa le jignesc pe jantele tale;)...exact asta am si incercat sa fac: sa raspund propunerii tale...nu sunt pe gustul meu, adica imi plac la fel de PUTIN ca si ale mele:lol:

21UKS 17-06-11 21:52

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 4404867)
Nici nu ma gandesc atunci ce fitze o sa ai in cap daca iti spui BBS RS daca acum deja zici asa de jantele astea :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

frumoasa masina bafta cu ea..... cat ai dat pe ea ?
P.S. Nu parcai in iarna cumva prin piata libertatii? Era unu aproape identic imi aduc aminte

:lol::lol::lol: multumesc.....poate accidental era pe acolo sau era altul asemanator.... 3000 am dat pe ea....si, fiecare are dreptul sa aiba propriile gusturi, fie ca sunt proaste sau nu...;)

21UKS 17-06-11 21:54

Quote:

Originally Posted by VWladone (Post 4404641)
Foarte frumoasa ! Cand ai cumparat-o si cat te-a ajuns ?

multumesc, din octombrie o am si pretul l-am zis mai inainte, nu stiu daca am facut bine...am oservat ca ceilalti sunt mai secretosi.....:lol:, glumesc bineinteles

ms99ass 17-06-11 21:55

corect, gusturile nu se discuta. nu vezi ca sunt la moda jantele cu ,,bordura''? =))=))

si nu m-am suparat din cauza unor 4 bucati de ,,aliaj'':)) daca nu le dau imi fac masa din ele (ce-mi place zicala asta:D)

21UKS 17-06-11 22:48

Quote:

Originally Posted by ms99ass (Post 4404902)
corect, gusturile nu se discuta. nu vezi ca sunt la moda jantele cu ,,bordura''? =))=))

si nu m-am suparat din cauza unor 4 bucati de ,,aliaj'':)) daca nu le dau imi fac masa din ele (ce-mi place zicala asta:D)

da si eu vreau cu bordura dar nu imi plac alea. Ma bucur ca nu te-ai suparat...nu asta este intentia mea...nu vreau sa supar pe nimeni...pur si simplu mi se pare normal sa spun ce gandesc si imi place atmosfera deschisa, iar daca nu sunt de acord cu cineva nu inseamna ca sunt impotriva.

oricum un forum este ultimul loc unde as dori sa intru in polemici cu cineva......:lol:

RIcKO 17-06-11 22:53

pleoapele alea .....sunt ciudate rau de tot, angelurile la fel , stopurile asa si asa , bari M e un vorba aia ¨musai¨ ...nu arata rau la banii pe care i-ai dat pe ea , bafta in continuare

21UKS 18-06-11 10:20

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4405031)
pleoapele alea .....sunt ciudate rau de tot, angelurile la fel , stopurile asa si asa , bari M e un vorba aia ¨musai¨ ...nu arata rau la banii pe care i-ai dat pe ea , bafta in continuare

intr-adevar sunt ciudate...dar imi place cum se vede noaptea cu pozitia aprinsa.....:lol:

xxdadixx 19-06-11 11:23

Cum poate sa arate cu hardtop :dribble: si mi-e ciuda pe capacele alea de la decapotare, ala mic de hardtop si ala mare de langa geam... 160 de lei costa toate 4

stef_yo_ro 19-06-11 11:36

E frumoasa masina, pleopele nu prea-mi plac, sper sa le schimbi cu din alea drepte care vin si peste semnalizare, in rest e wooow :D

21UKS 19-06-11 14:44

multumesc ptr aprecieri....pleoapele imi plac asa deocamdata...ii dau o agresivitate ce imi place, mai ales cu inelele rosii....daca esti in fata zici ca vine dupa tine un draq:lol:

imi trebuie si mie unul din capacele alea ...din alea mici:lol:...banuiesc ca se dau si separat...si mai imi trebuie ornamentele de pe interior de la hardtop...acolo unde se fixeaza pe caroserie... daca are cineva.....:lol:

21UKS 21-06-11 10:28

9 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by 21UKS (Post 4404630)
pozele sunt facute cu tel si rosu nu este chiar ca in realitate......pare mai spre mov dar de fapt este un rosu curat si se vad super noaptea. O sa incerc sa fac niste poze cu aparatul foto....

am incercat niste poze mai ok cu un aparat foto....si 2 filmulete.....;)

Nosfer 22-06-11 13:39

angelul se va vedea chiar mai fain cu pleoapele clasice :) Astea par a fi ceva intre pleoape si badboy, un fel de compromis intre amandoua care nu da tocmai bine. Acum... daca tie-ti place, pastreaza-le, dar n-o sa regreti ca le-ai schimbat mai tarziu. Niste jante faine ii trebuie si apoi e super cabrio-ul!

21UKS 22-06-11 14:24

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4414680)
angelul se va vedea chiar mai fain cu pleoapele clasice :) Astea par a fi ceva intre pleoape si badboy, un fel de compromis intre amandoua care nu da tocmai bine. Acum... daca tie-ti place, pastreaza-le, dar n-o sa regreti ca le-ai schimbat mai tarziu. Niste jante faine ii trebuie si apoi e super cabrio-ul!

da, multumesc..... jantele urmeaza.....tot incerc sa le dau pe ale mele si sa imi iau ceva mai fain, daca nu, vara urmatoare este pe agenda de lucru un set de bbs rs ;). Vara asta e de ajuns hardtopul ca si investitie mai substantiala, ca si jantele ce le le vreau eu costa ceva

oricum ieri mi s-a spart un far...o piatra cred...asa ca o sa mesteresc ceva si pe la pleoape ...:lol:...sa vad daca gasesc sticla doar ca de plasticurile alea din interior sunt prinse angel-urile si alte smecherii si nu as umbla la ele :lol::lol::lol::lol:

bogdan.t 22-06-11 14:54

frumos, dar cum zic si colegii da jos pleoapele, in rest, multi km fara incidente si sa o faci cum iti place tie!

21UKS 22-06-11 15:00

multumesc.....de ce nu sunt pe placul nimanui pleoapele mele...:sad:, ptr simplu fapt ca nu sunt originale???:lol:....oricum gusturile nu se discuta...accept parerile tuturor, nu-i nici un fel de problema, dar chiar imi place cum arata cu pleoapele astea si angel-urile rosii...:lol::lol::lol:...in mod sigur cand le voi da jos imi voi pune si angel galben-OEM;)

V1RuS 23-06-11 01:27

Re: E36 - \Inca un cabrio....

adevarat.. gusturile nu se discuta... potzi sa le pastrezi pe post de scut pt pietre :)) ... in fine... noaptea zici ca este capota facuta bad boy si cu angelul roshu arata bn ;) mie imi plac pozele si in clip se vede frumos ... in rest masina arata bine... ar merge nijte jante "buzate"

21UKS 23-06-11 10:19

Quote:

Originally Posted by V1RuS (Post 4416022)
adevarat.. gusturile nu se discuta... potzi sa le pastrezi pe post de scut pt pietre :)) ... in fine... noaptea zici ca este capota facuta bad boy si cu angelul roshu arata bn ;) mie imi plac pozele si in clip se vede frumos ... in rest masina arata bine... ar merge nijte jante "buzate"

ms, da ai dreptate cu jantele...dar nu ma scapa nimeni de astea....:lol::lol:

21UKS 30-06-11 02:23

nu am gasit doar sticla de far, bineinteles.....am luat far cu totul si am mutat tot pe ochelarii sai de plastic...angel si niste ornamente negre.....dimineata il pun sus....pleoapele le pun in aceeasi stare (aveam de gand sa le modific un pic forma dar a intervenit altceva: fluiera cureaua de la alternator, am schimbat-o dar se pare ca degeaba...tot scartaie ceva.....cred ca de la intinzator ptr ca se aude un scartait cand trag de curea si se intinde)...maine pun farul asa cum e ca nu as putea vopsi pleoapele si vad ce e cu scartaitul....:lol:.....e prima problema tehnica ce o am cu masina.....:twisted:

nick_nasta 30-06-11 07:13

Quote:

Originally Posted by 21UKS (Post 4432257)
nu am gasit doar sticla de far, bineinteles.....am luat far cu totul si am mutat tot pe ochelarii sai de plastic...angel si niste ornamente negre.....dimineata il pun sus....pleoapele le pun in aceeasi stare (aveam de gand sa le modific un pic forma dar a intervenit altceva: fluiera cureaua de la alternator, am schimbat-o dar se pare ca degeaba...tot scartaie ceva.....cred ca de la intinzator ptr ca se aude un scartait cand trag de curea si se intinde)...maine pun farul asa cum e ca nu as putea vopsi pleoapele si vad ce e cu scartaitul....:lol:.....e prima problema tehnica ce o am cu masina.....:twisted:

Nu e intinsa deajuns cureaua de asta scartaie...

21UKS 30-06-11 21:06

Quote:

Originally Posted by nick_nasta (Post 4432302)
Nu e intinsa deajuns cureaua de asta scartaie...

n-am reusit azi sa ajung la mecanic...:sad:...nu stiu daca e cureaua slaba.....cand trag de ea si se misca rola intinzatoare se aude un scartait acolo si in mers face un zgomot doar la accelerare cand plec de pe loc, adica exact cand se intinde cureaua. la un 520 am patit ceva asemanator acum ceva vreme si era intinzatorul rupt ( atunci aveam probleme si cu incarcarea ca nu se mai intindea cureaua)...cred ca si acum e tot acolo buba, ca e acelasi motor....:lol:...sper sa fie numai ruginit ceeva acolo.....cand am luat masina era proaspat spalat motorul...cine stie??? poate a intrat apa pe acolo.....maine sper sa rezolv....

Maniak22 30-06-11 21:17

nu e intinsa indeajuns.... iti spun fiindca urasc si eu sunetul ala :)):))

21UKS 30-06-11 21:40

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 4434519)
nu e intinsa indeajuns.... iti spun fiindca urasc si eu sunetul ala :)):))

:lol::lol::lol: ..... pai si nu se poate intinde...??? eu sper sa nu il mai aud de maine

Maniak22 30-06-11 22:03

Quote:

Originally Posted by 21UKS (Post 4434572)
:lol::lol::lol: ..... pai si nu se poate intinde...??? eu sper sa nu il mai aud de maine

cum dracu nu....:) e usor de intins :D

SB09HMM 02-07-11 21:33

1 Attachment(s)
............................ps, in poza asta erau noi noute., acum arata la fel doar k le am de 6 luni, nu e crapat nu nimic, unul a luat ceva apa dar il curat eu daca e:)

21UKS 02-07-11 21:46

gata cu scartaitul.......:lol::lol::lol: nici nu am desfacut fulia....un spray, ceva chin ca nu prea era loc acolo si gata....intr-adevar scartaia de la rugina...probabil arcul ala de la intinzator....

21UKS 22-09-11 12:43

3 Attachment(s)
...gata vara...gata vacanta...am plimbat motanul la mare in italia, s-a comportat perfect (in afara de faptul ca s-a aprins becul de la placute din bord....:D m-au tinut pana acasa)

In afara de asta am reusit sa-i curat interiorul, am pus arcuri spate AC Schnitzer si de 2 zile am schimbat jantele: Kerscher Carmona pe 16"; 9J cu ET15 spatele si 7,5J cu ET20 fata.

Urmeaza zilele astea montat arcuri Weitec pe fata (momentan sunt in portbagaj) si schimbat gumele fata de la 205/55 la 195/40. Spatele l-am rezolvat deocamdata cu 205/40/16.....

La inceputul lunii urmatoare merg jantele la vopsit mijlocul si polishat buzele care pe spate sunt imense

Poze cu fata nu am pus ca da urat cu gume inalte si arcuri normale...:lol::lol::lol:

PS: daca are cineva 195/40/16 de iarna....schimb cu ale mele 205/55/16 tot iarna, sau cumpar

21UKS 29-09-11 21:11

1 Attachment(s)
nu am gasit gumele ptr fata...(ma rog, nu la pretul care vroiam eu:D)....imi trece prin cap tot mai mult sa-mi iau 4 table ptr gumele ce le am de iarna si sa reconditionez jantele ptr primavara....

in schimb mi-am luat proiectoare galbene (imi doream), dar nu mai sunt asa incantat de cum dau pe masina .... oricum nu cu angel-urile rosii:D, nu le-am lasat pe masina ca nu au inca becuri...sa vedem: xenon sau normale:D

omul cand nu are de lucru isi face....:D am dat muzica ce era ok in portbagaj si am luat un dif GZ de 12" pt care nu gasesc o solutie de incinta...bineinteles.....:D caut sa-l schimb cu unul de 10"...

Maniak22 29-09-11 22:26

Quote:

Originally Posted by 21UKS (Post 4614537)
nu am gasit gumele ptr fata...(ma rog, nu la pretul care vroiam eu:D)....imi trece prin cap tot mai mult sa-mi iau 4 table ptr gumele ce le am de iarna si sa reconditionez jantele ptr primavara....

in schimb mi-am luat proiectoare galbene (imi doream), dar nu mai sunt asa incantat de cum dau pe masina .... oricum nu cu angel-urile rosii:D, nu le-am lasat pe masina ca nu au inca becuri...sa vedem: xenon sau normale:D

omul cand nu are de lucru isi face....:D am dat muzica ce era ok in portbagaj si am luat un dif GZ de 12" pt care nu gasesc o solutie de incinta...bineinteles.....:D caut sa-l schimb cu unul de 10"...

Si totusi se aud la cabrio difuzoarele din portbagaj ?:))

21UKS 30-09-11 07:39

1 Attachment(s)
da, eu simt lipsa wooferului ce-l aveam.....:D....nu era cine stie ce: un revac de 25 cm si nu stiu cati W rms, acum am pus GZ-ul la vanzare sa-mi iau unul de 25 cm si sa-mi fac din nou incinta....am vrut ceva mai puternic si mai de firma:cry:....

asta e wooferul ...l-am dat cuiva intr-un e39 break si se aude mult mai tare...e adevarat:lol:

Paulinho10 04-10-11 08:49

Salutari.Ce pot sa spun , frumoasa masina ( cel putin in poze ). Sper sa nu te superi , mi se pare ca am vazut`o in sagului ( in sensu giratorui mai exact ) acum o saptamana si arata foarte diferit de ce am vazut in poze.Imi pare rau sa vad ca nu ai mai avut timp sa o ingrijesti , oricum te felicit pentru ea si iti doresc multi bani de investit si entuziasm in tot ce vrei sa faci.Numa bine :)

All times are GMT +2. The time now is 17:49.

- Copyright 2026 4Tuning