![]() |
Comentarii legate de pozele Sun Racers
Pentru a nu incarca threadul "Poze Sun Racers" cu pareri/comentarii va rog sa le exprimati aici!
P.S.: Felicitari VPRu & DACu pentru poza! Foarte resusita...keep it up! Suntem mandri de voi! ;) |
Re: Comentarii legate de pozele Sun Racers
ce sa mai sunule deja m-am udat tot cand citesc cele scrise de tine....cred ca o sa fiti mai mandri atunci cand o sa termin masina
|
superbe pozele alea 2 cu masinile puse in cerc, felicitari
|
dap dar ma gandesc oare cum ar fi cu toate masinile din SUN.
personal aia cu farurile aprinse place mai mult |
ar fi fost interesant daca cel care a avut ideea pozelor ar fi gandit sa anunte la timp, nu cu mai putin de o ora inainte.Asa clubul are 6 masini
|
superbe pozele...toate respectele mele pt fotograf
...cat despre anuntat bine ca am fost pe mess :D am facut timp record din rahova pana in dristor dar a meritat fiecare semafor luat pe rosu(glueam doar unu a fost):P sper sa mai urmeze sedinte foto SUN-ule esti tare |
oricum mai trebe sa organizam una , ca nu au facut toti poze chiar daca au fost acolo (sa inoptat prea devreme)
|
nu imi vine sa cred ... a dat dumnezeu sa ma asculte si pe mine cineva :))))))
foarte tari pozele... si totusi pozele cu leonu lu andrei unde sunt ? ca vad ca era si el acolo in cerc... |
nu au apucat sa fac toti poze dupa cum a zis si ricoflo dar sper sa mai se organizeze :D se inoptase si nu mai putea sa incadreze bine nu prea ma pricep eu la asta asa ca nu sariti pe mine dc nu am zis bine incadrat:D
|
Baieti n-ar trebui sa-mi multumiti mie ca eu doar v-am strans in graba dar domnul Trandafir a facut magie cu peisajul ala industrial! Imi pare rau ca am fost asa putini dar cu siguranta la urmatoarea sedinta foto vom fi aproape toti...in ideea ca va dati si voi interesul sa fiti prezenti va agitati si puneti umarul astfel incat sa ducem impreuna acest club cat mai sus! Cu respect, SUNu!
|
WoW! Traiasca Uzinele Muncitoresti Romane!!!....Suberbe pozele in cerc cu masinile...mai ales ce-a cand deja se inserase si erau toti cu farurile aprinse....dar le fel de tari si cele cu Sunu and Andy si cea cu Dacu si Andy de la politehnica (banuiesc) felicitari tuturor pt poze dar mai ales pt masini...
|
Felicitari pentru poze Andrei...sunt foarte reusite...la fel ca si locatia ;)
|
geniale pozele ...
felicitari fotografului ! |
Re: Poze SUN RACERS !
Quote:
|
frumos frumos
|
langa ce lac ai facut mah pozele :P vezi ca nustu daca mai vin pe 1 mai la mare vb noi cand ne intalnim
|
Sa vezi ce te lacuiesc daca nu vi de 1 mai..ca s-au schimbat planurile merg si eu cu masina si plec tot de vineri odata cu voi...asa ca daca nu vi cu masina ai un loc rezervat in portbagaj unde iti place tie :D
|
nici eu nu cred ca vin...probleme cu teroristii astia de acasa....dar asa macar sa stau doua ore bat drumu pt voi :)))
|
eu o sa fiu la bulgari :D
daca vreti sa faceti o vizita pe minunatul litoral bulgaresc va astept acolo :)) |
Quote:
dar realizezi ca esti la nici 100km de aeroportul kogalniceanu??? Adica astia din bucuresti fac mai mult pe drum ca noi :P Te iau eu daca a ta consuma mult :) |
consuma enorm... 2.0 /100 =))=))
|
Yup tare rau...mersi frumos :)
|
oooo ce romantic =))
|
super sweet =))=))=))
|
Sunu ma iubeste...gelosilor hua :D
|
Quote:
Masina ca masina...dar casa aia? :D |
Quote:
|
a dat-o la remat =))..............
|
atunci... amintiri .. amintiri :))) sa mai aleg altele.. recomandari .. sa nu ma trezesc cu alt capitol din " Amintiri din Tinerete " :D
|
orice altceva e inca valabil :D
|
sariti si voi cu pozele de pe insulitza k vreau sa vad si eu ce a iesit.
eventual si filmuletzele... |
Quote:
|
looooool e dan ma; ala cu golfu 4:D nimic nu stii rikule
|
de unde erea sa stiu mah ca nu mai postase oricum clar erea unu din seara aia da nu stiam care.....lasa acu bine ca stiu :D
|
3 Attachment(s)
asta e ce am filmat eu...pacat ca sunt facute cu telu...oricum e de repetat ;)
|
bah io nu pot sa vad filmu nu am program .......daca e de repetat =)) dupa ce te-au alergat fantomele tot u vrei sa repetam :)) ......din partea mea e k da sa fim si noi mai toti
|
of of lipseste baba mea :D
|
rik eu maine dau examen :D
|
Quote:
|
Quote: