![]() |
[Vand] Eleron E36
Vand eleron tip CSL pentru E36. poze peste vreo saptamana, daca este cineva interesat, ma dau peste cap si fac rost cumva de poze.
Pretul il negociem prin pm. |
Re: [Vand] Eleron E36
Te rog sa lasi un numar de telefon sau e-mail pentru contact , si un pret .
|
pe celelalte anunturi sunt datele complete, daca cineva este interesat, 100% imi trimite pm. id-ul este [email protected], iar pretul il negociem pe pm, sau " pa' " mess.
|
eleron tip CSL pentru E36
|
Quote:
|
ieftin
|
si bun
|
eleron tip CSL
|
poze.........ceva????
fibra? plastic? |
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1294254802
este din fibra |
100 ron
|
100 ron fix, daca nu se da, il pun pe urs :lol::lol::lol:
|
100 ron, il pun pe urs, sa-nnebunesc.:shock:
|
100 ron, csl.
|
buna am vb la telefon cu tine , as dorii eleronu , dar ma gandesc ca daca il iau prin curierat rapid ma costa foarte mult transportul , asa ma gandesc sa il iau prin posta , el nu prea sta pe net mi-a spus un prietene de-al lui de eleronu asta al tau ca e mijto ca e bla bla bla , daca vrei sa il trimiti oricand iti dau adresa daca il trimiti prin curier vreau sa negociem la pret , dak e prin posta iti dau 100 ron ok? multumesc alexandra
|
si as dorii sa ma anunti cat mai repede si aici pe forumul acesta , sa nu ma suni sau mesaje la tel ,
|
spune daca il dai sa stiu ce fac|?
|
up, 100 ron !
|
trimite-l la adresa care ti-am dat-o prin mesaj , il pui luni??
|
Quote:
|
mai omule , cand te-am sunat mi-ai spus sa iti las pe forum ceva , nu aveam cont a trebuit sa fac , esti capcaun , pun banii la curier dami datele tale verifici dak sunt banii la curier dupa codul de pe awb care ti-l voi da eu si dupa pui eleronu
si esti foare capcaun ca om , dak nu vrei sa iti vinzi piesa de ce o mai pui la vanzare care este treaba ? ma simt foarte deranjata de ce faci tu . |
rog un moderator de forum sa scoata anuntu deoarece piesa nu exista , propietarul refuza sa o vanda , oare dece a mai pus piesa respectiva pe forum ? astept un raspuns , sincer
|
turb0 - se poate cateva detalii , sa inteleg si eu care e treaba ?
|
Se crizeaza domnisoara fara rost, nu dau explicatii unor asemenea specimene. Eleronul exista , si este valabil pentru vanzare.
|
Quote:
|
Piesa in continuare valabila la pretul mai sus amintit.
poza : http://img192.imagevenue.com/img.php..._122_433lo.JPG |
aaapppp
|
te roaga lumea cu bani si tu nu vrei , ai contu ala de la banca|? cum facem il pui la curier?
|
Ma roaga la vrajeala , intr-un limbaj de cartier. Nu ai trimis banii, nu ti-am trimis piesa.
UP ! 100 RON |
UP !
|
Poti pune mai multe poze?Eventual poze de pe net cu el montat pe masina sa imi fac o idee cum ar veni ?
Multumesc! |
2 Attachment(s)
.....
|
up...
|
100 ron
|
cumva drum prin bucuresti ai ? ..sunt interesat sa il vad live si daca imi place il iau eu !! poate mai multe poze cu el daca poti si cum am face sa intru in posesia lui !!
|
Quote:
|
am intrebat daca ai drum prin bucuresti, nu daca poti sa vi pentru mine special !! bafta la vanzare
|
Salut...Mai ai eleronul?ma intereseaza 100%.
|
Este, valabil.
|
Valabil eleronul CSL pentru E36.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:36. |
- Copyright 2026 4Tuning