![]() |
My mk3 classic
10 Attachment(s)
Masina mi-a intrat la suflet nu ma mai gandesc o clipa la vanzarea ei !
Este un golf III monopunct 1.8 cu 55kw ! Pana acum am reusit sa ii iau: jante gt evacuare sport stopuri hella (multumirii lui Nico) folie suspensie sport Si vor mai fi pe viitor si altele in plan prefer sa tac si sa fac ! @ Stie careva dintre voi este nevoie de presa pt rulmentii spate ?Am tamburi! Sau un service mai ok pentru ai schimba !.. |
Re: My mk3 classic !
frumoasa masina..bafta in continuare cu ea :D ai taiat putin din schimbator cand ai pus nuca aia cu bila de biliard ?:D
|
Dap "foarte putin" :lol: oricum m-am chinuit ceva la ea !
|
si i-ai facut filet din nou, sau cum ai prins bila ? :-)
|
Tija nu are filet,am dat gaura cu spiral din ce in ce mai mare..
Am probat-o am vazut ca intra unpic mai fortat, apoi am pus dubla adeziva de jur imprejur la tija si am inceput sa invart bila pe tija FORTAT ! Nici cu tancu nu o mai scoti de acolo pentru ca pe banda dubla adeziva am mai pus si un strop de PICATURA :oops: |
foarte frumoasa masina ... sa ai parte de ea Razvanele ;) si fara incidente ... BAFTA !!!
|
Foarte frumos golful. Punei faruri de gti, ar da bine, cu stilul pe care l-ai adaptat. Super tare idee cu bila 11. Bafta ;)
|
pana acum imi place :pelvic_th esti pe drumul cel bun, keep it up
p.s. suspensia e fixa sau reglabila ? si ce marca |
Este fixa si este ta techniks !
|
Ti-am mai zis....dar iti mai zic: s-o stapanesti sanatos! Incet-incet o faci tu cum vrei, rabdare sa ai. :)
Am impresia ca ti-am vazut masina ieri prin spate pe la mine...asa e? |
Daca era motorul de 66 kw era mai bine :cry:.In fine, arata bine masina ... se aude bine evacuarea ... jantele sunt frumoase.Ai lasat-o mai jos ?
Sa o conduci multi km fara incidente. Bila 11 nu prea imi place ... e o idee buna, dar mai bine se potrivea 8.Era un contrast mai placut de culoare. Bafta !!! |
Quote:
|
Ma, dar parca o aveai de ceva vreme. De ce ai facut topic tocmai acum??
Oricum, sa o stapanesti sanatos si sa o faci frumoasa :D P.S.: Cand ajungi prin Ploiesti sa imi dai un PM / Buzz / Beep, poate iesim la o bere fara alcool, ceva !! |
Din anumite motive personale nu am vrut sa deschid topicul de cand am luat masina pentru ca nu arata chiar ok.. :(
As vrea si eu o idee jantele sa le fac roz neon.portocaliu neon sau gri cum sunt ele din fabrica ?:?::?::?: |
S-au un verde neon?
Cel mai bine ar fi gri. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
uite alta idee pt jante si nu numai, ca tot e bleumarin masina
Attachment 2046640 |
arata foarte bine masina ai grija de ea
|
1 Attachment(s)
Caut si eu asa ceva=> husa pentru capota pentru golf III !
Stiti pe cineva din Bucuresti?:arrow::arrow: |
n-ai ce face ma cu carpa aia ?
n-are nici un sens pe masina, plus ca nu e pe nici un film.. |
Asta vroiam si eu sa zic. Mie nu imi plac de nicio culoare, nu au nicio treaba cu masina, nu au niciun rol!
Daca esti convins ca vrei, mai mult ca sigur gasesti in Vitan... |
@cRbL: aceea "carpa" e din piele.. si costa undeva la 100e ;) iar in germania e foarte des intalnita..
@Tweety_rzw: daca tie iti place puneti :D are si un prieten pe un golf 3.. dar a lui e putzin mai "cult style" asa ca mna nu stiu ce sa zic.. cum ar arata la tine :P |
Conteaza mie sa imi placa !
Eu doar am pus o intrebare ...vedem:D... |
exista un baiat pe forum care face asa ceva din piele ecologica.. da si tu un search. dar am inteles ca daca lasi mult timp husa aia pe masina, afecteaza vopseaua, cred ca se face condens sau se aduna mizerie
|
1 Attachment(s)
O sa ma intereses de acea piele man ,ms frumos !
PS @ Ca idee :D merge aripa facuta asa? |
1 Attachment(s)
mie imi place cum arata aripa asa... daca iti place si tie merita, dar cum cu stickere unul langa altul, sau o foaie printata ?
uite o idee: Attachment 2050552 |
Lasa stickerele si piele pe capota deocamdata ... strange bani si cumpara jante frumoase si suspensie reglabila.
Cand o sa fie masina stance sau macar aproape, atunci incepi sa faci chestii minore .... |
Are dreptate Shantzu la prostiile o masina blana jos este senzatie....iar acele stickere...are PAK si am vazut si o dacie de BV deja se incepe ca cele pe luneta ca imi vine sa le dau jos.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Am gasit un inamic pe golf asta seara:shock::shock:
meelccuss :)) |
Imi dau seama cat ai tinut masina nemiscata de a avut el timp sa urce pe plafon :))
Probabil spera sa gaseasca alt melc sub capota, am vazut ca se indreapta spre fata masinii! |
Quote:
Chiar nu imi inchipui cum a ajuns frate ala acolo :)) |
Ingrijita masina, daca vrei sa abordezi stilul "stance" mai intai cupara-i jante pe masura si lasa masina cat mai jos.
Ideea cu stickerele puse aripa stiu ca se pune in practica in special pe masinile japoneze, dar daca lumea spune ca au aparut si pe dacii... |
8 Attachment(s)
:))Ieri am facut 800km cu golfu si este foarte grav la drum lung :D...
Neste poziii ! :D |
Ma ajuta si pe mine cineva care e din Bucuresti cu rulmentii aia? :(
un service ok.. care stiti? |
2 Attachment(s)
Isotta full inox !
Multumiri lui Leo el a fost autorul operatiei !LEO AKA LEDu |
Felicitari pentru achizitie ;).
Astept niste poze mai clare...sa vad cum arata din departare, si de ce nu, un filmulet. |
9 Attachment(s)
Niste poze cu ea spalacita si maine va urma un mic polish ,sa vedem ce iese...
Mai trebuie lasata ? Sau m-am obisnuit eu cu ea asa? Astept pareri ! app sa vedeti si noul suport pentru coca cola :)))) @ VAI |
Acum iti lasi masina, in cateva luni lasi lip, bara si ce o mai fi prin zapada...:???:
|
2 Attachment(s)
Hmmm?Photoshopeala,nu stiu daca sa le fac sau nu roz :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:07. |
- Copyright 2026 4Tuning