Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Black (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/264009-e36-black.html)

LiquidTW 14-06-11 08:34

E36 - Black

2 Attachment(s)
Buna, numai ce am achizitionat un BMW e36.

- motorizare 2500 cmc TD
- an 1993
- inchidere centralizata
- geamuri + oglinzi + faruri electrice

Modificari aduse:
- piele
- jeante cu bordura
- geamuri fumurii
- stopuri clean
- xenon
- subwoffer ALPINE 800W
- amplificator NOVA 1000W
- casetofon SONY X-ploD
- boxe fata 120W
- boxe spate 150W
- toba sport

Alte modificari dorite:
- Prelungire capota
- Schimbare inele la angel eyes(cred ca sunt arse sau nu stiu ca nu merg :D)
- Portbagaj CLEAN
- Niste cauciucuri putin mai subtiri
- Lasata fata mai vreo 2-2.5 cm
- Lasata spate 1-1.5 cm
- Portbagaj negru MAT
- Plafon negru MAT
- Capota negru MAT
- Marginea argintie de la jeante vopsita AURIU, sau un alb sa iasa putin in evidenta, cred ca ar prinde bine

Si mai incolo .... un pachet M :D

Sper sa va placa cat de cat si astept pareri PRO si CONTRA.

Mersi :*

Sparkle_81 14-06-11 09:12

Re: Black E36

Salut !

Initial am crezut ca este suv , cand am vazut pozele !!!

1. Stopurile - out !
2. Antenele - out !
3. Hamman abtipild - out !
4. .....
5. ......
6. .......

Voie buna !

Wilgax 14-06-11 09:31

Quote:

Originally Posted by Sparkle_81 (Post 4395844)
Salut !

Initial am crezut ca este suv , cand am vazut pozele !!!

1. Stopurile - out !
2. Antenele - out !
3. Hamman abtipild - out !
4. .....
5. ......
6. .......

+++1 de la mine in privinta asta!Sa-l stapanesti sanatos, multi km fara incidente si un tuning de bun gust(OEM style de preferat)!

Nosfer 14-06-11 09:37

Cand citeam textul ma gandeam ca o sa fiu uimit, si chiar am fost, dar nu intr-un mod pozitiv :???: Stopurile alea "clean" sunt cele mai naspa stopuri care pot fi puse pe un e36. Motorul e chiar ok, din cate zici si muzica din ea e destul de ok, dar e de lucru muuult la exterior pana sa iasa ceva fain. Succes!

LiquidTW 14-06-11 10:15

Mersi Wilgax...

Ai dreptate in legatura cu stopurile, si eu mam gandit sa le schimb. Alea nu eu le-am pus.
Oricum ms :*:*

Maniak22 14-06-11 14:20

Ma faci curios... ce dimensiuni ai la cauciucuri pe spate la Borbeturile alea? sau nu sunt nici borbeturi?

red_edition 14-06-11 22:09

e36 sunt pe toate drumurile, sper sa faci din ea o masina dupa care sa intoarca lumea capul. motorul este fara turbo? spor la treaba!

crysty.bobok 14-06-11 22:19

Ce-mi plac jantele cu bordură :love: ...

Maniak22 15-06-11 00:15

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 4397535)
Ce-mi plac jantele cu bordură :love: ...

Insisit sa te corectez....jeante cu bordura

ms99ass 15-06-11 01:01

deci la ora 2 dimineata efectiv am ras de unu singur cand am citit ,,- jeante cu bordura'' si ca vrei sa vopsesti bordura? te rog, sper ca nu le ,,varuiesti''!!!

lasand la o parte gluma, e ok masina. pune-i repede alta bara mai frumoasa.
de ce vrei sa o vopsesti negru mat pe capota si pe plafon? ideea cu portbagajul clean mi se pare un kitch! fara suparare, eventual pe un golf 2 sa faci asa ceva. nu ii inteleg pe cei care scot sigla ,,bmw'':rolleyes2

pune poze si cu interiorul:!:

LiquidTW 16-06-11 07:25

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 4396445)
Ma faci curios... ce dimensiuni ai la cauciucuri pe spate la Borbeturile alea? sau nu sunt nici borbeturi?

Am schimbat ieri cauciucurile. Erau 205/65 R 15, iar acum leam pus 195/50 R 15.
Am sa revin cu poze cat mai recent cu alte stopuri, cauciucurile, caroseria pe care vreau sa o revopsesc in negru mat si cu interiorul.
O zi faina tuturor :*

JusT_SaY_BoBo 16-06-11 14:48

Quote:

Originally Posted by LiquidTW (Post 4400690)
Am schimbat ieri cauciucurile. Erau 205/65 R 15, iar acum leam pus 195/50 R 15.
Am sa revin cu poze cat mai recent cu alte stopuri, cauciucurile, caroseria pe care vreau sa o revopsesc in negru mat si cu interiorul.
O zi faina tuturor :*

nu o vopsi negru mat..e cea mai urata culoare pentru o pisica!schimab-i si tu ce e de schimabt si apoi vopseste-o..

parerea mea e sa te uiti si tu macare vreo 2-3 sapt pe topicurile de aici cu e36(exclus frumoasa rosie:lol::lol:)si abia apoi sa te apuci sa iti faci masina,altfel risti sa o tiganesti sau sa dai niste bani acum si sa iti para rau mai tarziu.

da-mi si mie un pm cu ce bani te-a costat masina.

red_edition 16-06-11 15:27

:
Quote:

Originally Posted by JusT_SaY_BoBo (Post 4401662)
nu o vopsi negru mat..e cea mai urata culoare pentru o pisica!schimab-i si tu ce e de schimabt si apoi vopseste-o..

parerea mea e sa te uiti si tu macare vreo 2-3 sapt pe topicurile de aici cu e36(exclus frumoasa rosie:lol::lol:)si abia apoi sa te apuci sa iti faci masina,altfel risti sa o tiganesti sau sa dai niste bani acum si sa iti para rau mai tarziu.

da-mi si mie un pm cu ce bani te-a costat masina.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:tare faza cu frumoasa rosie:lol::lol::lol:

Sparkle_81 16-06-11 19:45

Quote:

Originally Posted by JusT_SaY_BoBo (Post 4401662)

parerea mea e sa te uiti si tu macare vreo 2-3 sapt pe topicurile de aici cu e36(exclus frumoasa rosie:lol::lol:)si abia apoi sa te apuci

.....

:arrow: La fel cu a devenit acum o moda sa ai masina pe motorina , asa e si cu negru asta mat ! Acum el o are pe motorina dar nu si negru mat !
Pe mine personal, matul nu ma incanta deloc !

Gusturile ...........

LiquidTW 16-06-11 19:55

Re: E36 - Black

Raport putere-calitate-consum-rezistenta motorului, clar cele pe motorina iau avans :)
OFF TOPIC :
VW Passat 1.9 TDI 131CP - an 2003
VS
BMW 320 e46 - an 2002

Dupa 100M mers, passat-ul la ajuns, la luat, si dupa 5 km, bmwul nici nu ii mai vedea nr. de inmatriculare.
Aman2 soferi cu experienta. Eu am stat in dreapta soferului din BMW.

V1RuS 16-06-11 20:00

stopurile merg facute negre (sau rosu doar partea de jos)... jatele sun ok ... gumele sunt cam mari .. incearca sa o aduci la aceash culoare toata .. bafta

Sparkle_81 16-06-11 20:11

Quote:

Originally Posted by LiquidTW (Post 4402358)
Raport putere-calitate-consum-rezistenta motorului, clar cele pe motorina iau avans :)
OFF TOPIC :
VS
BMW 320 e46 - an 2002

Dupa 100M mers, passat-ul la ajuns, la luat, si dupa 5 km, bmwul nici nu ii mai vedea nr. de inmatriculare.

Atunci combustibilul l-ai nimerit, dar marca ?!

feno_kvl 17-06-11 03:47

e ok masina...in afara de stopuri si ideea de a o face negru mat....nu sunt mare fan al masinilor diesel...dar fiecare cu treburile lui...sa ai multi km fara incidente si multa rabdare iti doresc :D nu de alta dar sa iasa ceva frumos:)

LiquidTW 17-06-11 09:36

Mersi fain ;x

V1RUS : Cauciucurile le-am schimbat, trebuie sa adaug poze noi. Am pus 195/50 R15. Sport.
Stiu ca erau prea mari, asa o luasem atunci si nu am avut destui bani pentru a investii in cauciucuri noi si sport. Dar acum am facut pasul si le-am luat :D

JusT_SaY_BoBo 17-06-11 11:16

Quote:

Originally Posted by LiquidTW (Post 4402358)
OFF TOPIC :
VS
BMW 320 e46 - an 2002

prob 320 de 136 de cp...dar nu te supara nu o sa ai feelingul unui bmw in nici o alta masina!!nici tinuta de drum nici nimic...
la fel si cu motorina e ok,mai ales la criza asta e buna...dar niciodata nu se va putea compara cu benzina...mai ales la bmw...sunetul unui benzinar e inconfundabil...fiecare cu gusturile si parerile lui.
dar un lucru e clar:BMWul nu se cumpara pentru consum.
si sa iti mai spun un lucru ca mai sunt care zic ca bmwurile consuma mult,eu am polo de 1.2 55cp:lol: si in configuratia actuala cu jante pe 16 in oras mers normal consuma 8-9...

later edit:ps iar in legatura cu negru mat pe langa faptul ca nu arata bine in general pe nici o masina mai ales pe bmw,dar gusturile sunt gusturi.dupa parerea mea cel mai mare dezavantaj dupa felul cum da pe masina e ca nu vei avea niciodata in romania masina curata mai mult de 10 minute dupa ce iesi din spalatorie...se vede praful imediat

Sparkle_81 17-06-11 11:28

Quote:

Originally Posted by JusT_SaY_BoBo (Post 4403704)
....dupa parerea mea cel mai mare dezavantaj dupa felul cum da pe masina e ca nu vei avea niciodata in romania masina curata mai mult de 10 minute dupa ce iesi din spalatorie...se vede praful imediat

Subscriu !

LiquidTW 17-06-11 11:38

Ce-i drept. asha e :) .... eu am vazut un 5ar negru mat din 91`. si arata foarte tare si toata lumea spune asta. Chiar ii prinde. Si pe langa asta niste devil eyes dak ias pune :rolleyes2:lol:

DaNn.ZyX 17-06-11 11:48

Quote:

Originally Posted by LiquidTW (Post 4403774)
Ce-i drept. asha e :) .... eu am vazut un 5ar negru mat din 91`. si arata foarte tare si toata lumea spune asta. Chiar ii prinde. Si pe langa asta niste devil eyes dak ias pune :rolleyes2:lol:

FAIL ... revino-ti,cea mai proasta combinatie devil eyes&negru mat pe E36 !

LiquidTW 17-06-11 12:06

Acum sunt fel si fel de gusturi.
Am sa-i pun numai folie, ca ma costa putin, iar pusul ma pricep eu f. bine, respectiv negru mat, voi face niste poze, le voi adauga aici pe forum, iar daca nu-mi va place atunci o voi da jos si o voi vopsii ori albastra, ori rosu mai inchis.

RIcKO 17-06-11 23:26

masina asta cu devil eyes si neagra mat va fi botezata ....¨frumoasa neagra mat¨ ....mai arunca si tu un ochi pe topicurile de aici si vezi si tu ce e ok si ce nu , serios ca mai apoi o sa ajungi sa nu mai intrii pe forum de rusine , stiu si eu vorba aia nu te potzi kakaa in gusturile omului dar, te poti kakaa in gura lui ca sa ii schimbi gusturile ,,,,spor

DaNn.ZyX 17-06-11 23:34

Quote:

Originally Posted by LiquidTW (Post 4403846)
Acum sunt fel si fel de gusturi.
Am sa-i pun numai folie, ca ma costa putin, iar pusul ma pricep eu f. bine, respectiv negru mat, voi face niste poze, le voi adauga aici pe forum, iar daca nu-mi va place atunci o voi da jos si o voi vopsii ori albastra, ori rosu mai inchis.

Daca te referi la vopsirea masinii rosu sau albastru asta chiar e o idee buna(daca te referi la capota si plafon nu esti pe drumul cel bun),iar partea cu negru mat capota si plafonul sunt sigur ca tie o sa iti placa pt ca e un detaliu in + pe moment o sa fi incantat de ce ai realizat dar mai tarziu o sa iti dai seama ca ai irosit degeaba niste bani cu care puteai face altceva pt masina,parerea mea mai bine pune un ban deoparte si cumpara ceva care sa merite investitia :)

Wilgax 18-06-11 07:40

In primul si in primul rand, incearca sa nu optezi nici pentru negru mat, nici pentru albastru si nici pentru rosu.Ia si pune la punct culoarea care o ai pe el si iti spun eu ca e senzatie.Aplica un tratament calumea peste vopsea(pasta/polish/ceara)De mentionat polish o data sau de 2 ori pe ani in rest spalaturi si ceara si ai sa vezi ce iese.Si in rest axeaza-te pe alte acareturi pentru masina eventual pe partea tehnica, sa fie pus la punct motorul si ce ai pe sub masina.

Urca pe el o suspensie sport reglabila, un pachet M si in timp strangi banu si pui ceva mai interesant decat bobeturile alea gen niste modulare.Deci optiuni sunt decat sa stai sa te lafai sa schimbi culoarea.Plus ca sincer, si e doar parerea mea, foliatu si in special in negru mat e coca la putere.Ai o culoare foarte frumoasa pe masina si vrei sa o ascunzi sub folie.Dar aici tu optezi ce si cum ce am explicat este doar parerea mea.Cum spunea si Ricko, inainte sa te apuci de facut masina, viziteaza cateva proiecte fie el sedan, coupe sau cabrio si vezi niste schimburi de idei vezi niste stiluri diferite de a pune la punct un BMW pe partea estetica.Ia la purificat forumul si proiectele si iti garantez ca ai sa vezi cu alti ochi designul unui BMW si ce anume ai de facut sa il aduci intr-un stadiu placut atat ochilor tai cat si ai altora!

LiquidTW 18-06-11 20:54

Mersi willgax de parere. E corect ce spui tu. Eu am vrut sa incerc cu folia, doar pentru ca fac rost de ea foarte ieftin, iar manopera o pun eu ca ma pricep. Ma costa nesemnificativ.
App. am pus niste suspensii sport KONI. E foarte stabila si chiar imi place cum se comporta pe drumuri.
Am sa revin cu niste poze cu cauciucurile care le-am pus sport, si cu angel eyes-ul care il voi pune luni, marti.
Salut !:*

All times are GMT +2. The time now is 18:46.

- Copyright 2026 4Tuning