Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bucuresti - 21.11.2004 (https://forum.4tuning.ro/71-bucuresti-21-11-2004.html)
-   -   Cum a fost??? (https://forum.4tuning.ro/71-bucuresti-21-11-2004/2636-a.html)

Eryka 21-11-04 17:18

Cum a fost???

A iesit super misto!!!
Mi-a placut! Felicitari pt. organizare!

Intradevar o cursa diferita!

luca 21-11-04 17:44

https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=3616

Eryka 21-11-04 18:10

uitati'va pe protv.. sa vedeti !!! :lol: :lol: :lol:

tre sa arate acum la stiri!!! :D

Gabi_323i 21-11-04 18:11

in 5 minute :D:D

MaF|OtU 21-11-04 18:14

A fost doar PRO TV :?:
Ca toti de au fost ar trnuie sa arate reportajul :!:

Eryka 21-11-04 18:17

\"este momentul sa demonstram ca femeile nu sunt numai pt. cratita [...] suntem un adversar de temut pe sosea\" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8)

RoSonic 21-11-04 18:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Eryka\"
\"este momentul sa demonstram ca femeile nu sunt numai pt. cratita [...] suntem un adversar de temut pe sosea\" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8)

Pai si unde au fost femeile???

VooDoo 21-11-04 18:19

v-am vazut la protv acum 5 min si pe prima tv

Hondarul 21-11-04 18:22

a fost pe realitatea, prima si pro tv pana acum.

MaF|OtU 21-11-04 18:23

Si eu nu am vazut pe nici una :( :!: :evil: :evil:
Da lasa ca vad in reluare la noapte :twisted: :twisted: ....
Si tot nu pierd :!:

Gabi_323i 21-11-04 18:27

superba domnisoara care a zis ce a zis :oops: :oops: :oops: :oops: si ce a zis, bine a zis :) oricum la pro tv iara l-au aratat TRA- sa vezi acum iubire de la babele din bloc :)))) si inca cateva masinute, oricum nu au aratat nici 5% din ce a fost acolo
referitor la domnisoare, au participat chiar primele ce am vazut eu : Ema cu Lanos, un Focus, BMW E46, Cielo si inca cateva parca :roll:

Felicitari :peace: :peace: :peace: :mrhappy:

B|shOp-VR6 21-11-04 18:27

Sa nu fie si pe antena 1 :? Cat despre protv... damn am fost filmat :D

MaF|OtU 21-11-04 18:30

Lasa B|shOp-VR6 ca te vedem si ni la TV :!:
Ar trebui sa te mandresti :lol: :lol: :!:

Eryka 21-11-04 18:34

de la noi au fost 4 masini.. ema-lanos, stela-cielo, paula-focus, lory-bmw :lol:

MaF|OtU 21-11-04 18:37

E bine ca ati facut fata :!:
Bravo fetelor :!:
:wink: :wink: :wink: :wink:

bix 21-11-04 18:39

A iesit frumos ..........Organizarea a fost buna......dar cam putine<<<la LIBER>>>
Si FETELE au fost OK. \"\" mai trebuie putin lucrat cu FORD-ul\"\"

Florin1234 21-11-04 18:41

1 Attachment(s)
Vreau sa spun ca a fost super marfa dar din punctul de vedere al unui spectator nu si-a meritat cei 50mii.Vreau sa oful meu pentru ca organizatorii poate nu au stat unde am stat noi(muritorii) si astfel poate dau o idee de vitor.Nemultumirea mea pleaca de la aranjamentul gardului pt spectatori.Pur si simplu nu puteai sa vezi toata cursa pentru ca cel din faţă se apleca peste gard şi cel din faţa lui la fel pana la linia de start.eu am o idee poate pe vitor va fi folosită sper să inţelegeţi schema mea.poate asa nu mai vad capul aluia din fata mea toata cursa.
Felicitări celor care au alergat astăzi tot respectul şi stima

cr0n0s 21-11-04 18:44

salutari... super cursa... mi-a placut mult de tot... cu toate ca nu am stiut... cand sunt curse la liber, cand sunt masini din grupa 1, grupa 2... s.a.m.d
si florin1234 are super dreptate... nu am prea putut vedea nimic... :(
si mai am si eu o nelamurire... de ce a fugit toata lumea la start la un moment dat? s-a intamplat ceva?

Gabi_323i 21-11-04 18:54

Re:

Quote:

Originally Posted by \"MaF|OtU\"
E bine ca ati facut fata :!:
Bravo fetelor :!:
:wink: :wink: :wink: :wink:

mafiotule tata, sa-ti traisca tie ne mai stresezi mult???????? uite topicul asta are 1 pagina si deja 5 posturi de ale tale in care nu zici nimic concret

Eryka 21-11-04 18:59

Re:

Quote:

Originally Posted by \"bix\"
mai trebuie putin lucrat cu FORD-ul

cu diselakele!

alcatel 21-11-04 19:01

Re:

Quote:

Originally Posted by \"cr0n0s\"
de ce a fugit toata lumea la start la un moment dat? s-a intamplat ceva?

de ce au fugit?pt ca iq-ul lor nu il depaseste pe cel al unei gaini in stare de ebrietate/si mai avem pretentii sa intram in UE :oops: imi este rusine ca locuiesc in Romania alturi de alti tarani care pur si simplu nu pot sa stea dupa un gardulet (s-au postat mai demult niste poze cu curse din suedia,aia cum puteau sa stea in spatele benzii)

organizarea a fost superrr,s-au adus pana si wc-uri ecologice pt taranii care urineaza in porumb(faza ,era unu in wc si altu se pi*a direct pe wc afara :evil: )s-au pus si benzi pt directionarea spectatorilor catre pista,si lucrul care mi-a placut cel mai mult:s-a anuntat ca incepe la ora 14 ,pai la 14 au inceput sa dea drumu la popor,nu ca ieri la prisma unde a fost anuntat la ora 11 si a inceput pe la 12 30

masinile au fost de notttaaaa 10+10 ca sa nu mai vorbim de sfarsit

in schimb nu mi-a placut ca nu s-a vorbit cu publicul adica sa prezinte masinile ,a fost acceasi atmosfera ca la ilegale numai ca s-au facut pe zi si a fost prezenta si politia

MaF|OtU 21-11-04 19:02

In topic scire si de poze ....
Nu are nimeni poze .... :?: Daca stiati ca va duceti de ce nu ait luat si un aparat , telefon ceva sa faceti .... ca aveati la cine sa aratati :wink:

Sau s-a ocupat cineva in special de asta :?:

maryo 21-11-04 19:03

Cursa a fost OK-felicitari organizatorilor,concurentilor!
Cat despre public: NO COMMENT - a fost cat pe ce sa se opreasca cursa!
Astia sunt oamenii! :cry: :cry: :cry:

bix 21-11-04 19:06

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Eryka\"

cu diselakele!

:roll:

minirally 21-11-04 19:06

in caz k nu stiai alcatel..ieri sa anuntat k la 12 se face ultima inscriere!cat sa nu vb despre indemanarea org d nsl aku kteva sapt..in care sa intarziat..de sau plictisit si oamenii...(de pe margine)..asa k..

MaF|OtU 21-11-04 19:08

Re:

Quote:

Originally Posted by \"maryo\"

Poate nu a fost calumea unghiul din care vedeau ei cursa :!:
S-a mai spus mai sus ca nu au fost bine organizata asezarea publicului :!:
Eu cred ca de nemultumire au facut ce ziceti voi :!:

cr0n0s 21-11-04 19:09

eu cand i-am vazut pe toti ca fug am crezut ca s-a intamplat ceva nasol... accident... bataie... ceva....
i-am alsat sa se duca apoi mi-am tras frumos un loc fix pe linia de finish (eu nu am vaz mai nimik din cursa p[ana in momentul ala ca am stat in spate si nu s-a indurat nimeni sa imi faca si mie loc) :)
dar daca intr-adevar nu s-a intamplat nimic... si aia pur si simplu au sarit pe partea cealalta... de ce nu au intervenit jandarmii... plecau aia de langa mine... si ala se uita la ei :lol:
oricum... dovada clara ca suntem romani vba lui alcatel

MC Mate 21-11-04 19:11

Super reusita cursa,ultima etapa a fost de exceptie.Au cam lasat de dorit 350z-urile.Si ar trebui sa incurajez si eu fetele spunand: FELICITARI SI TOT INAINTE.

maryo 21-11-04 19:12

Re:

Daca tu crezi ca asta e solutia !!!
Scuze-dar se vede ca ai 15 ani!
Quote:

Originally Posted by \"MaF|OtU\"
Quote:

Originally Posted by \"maryo\"

Poate nu a fost calumea unghiul din care vedeau ei cursa :!:
S-a mai spus mai sus ca nu au fost bine organizata asezarea publicului :!:
Eu cred ca de nemultumire au facut ce ziceti voi :!:

ducu 21-11-04 19:15

In ciuda frigului ingrozitor, cursa a ieshit foarte bine.
La grupele C, D si E INSOMNIA a avut suprematzia shi cred ca shi la celelalte clase ne-am comportat onorabil. :D
Imi pare rau ca eu(Celica) shi Dan (Golful galben) nu am putut sa participam avind mashinile in service pentru modificari. :ashamed: :cry: :cry:
Insomniaaaaaaaa!!!!

Rog moderatorii sa mute postul meu in \"pareri despre cursa\". Scuze am greshit! :?

MaF|OtU 21-11-04 19:19

Of Of maryo :!:
Daca nu ai observat deja majoritatea s-au plans de locul spectatorilor :!:
Asa ca eu cam deasta cred ca s-au manifestat asa :!:

maryo 21-11-04 19:25

Daca tu crezi ca a fost normala reactia aia e ok!
Daca mai crezi ca e normal sa stai la 50cm de masini de 200 si de cai la fel e ok!Si daca tu crezi ca merita sa-ti rupa carevA picioarele doar ca sa vezi \"mai bine\" la fel e parerea ta!

B-18-C Y F 21-11-04 19:27

Sunt curios daca ce-i care se cred \"soferi\" si care fac atata \"misto\" de fete...au macar masina sau au macar curaj sa isi aseze masinile la start cu o fata.... :roll:

COObra 21-11-04 19:28

pot sa va spun oficial ca pozele vor fi in seara aceasta pe site

MaF|OtU 21-11-04 19:29

maryo nu a specificat nimeni pana acum la ce distanta se aflau oamenii :!:
Acum ca am aflat ... este adevarat .. nu e un comportament adegvat ... :!:

:peace: :peace:

viviesp 21-11-04 19:35

Bah Mafiotule mai slabeste-ne ca deja esti Super ABERANT!

Gabi_323i 21-11-04 19:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"minirally\"
in caz k nu stiai alcatel..ieri sa anuntat k la 12 se face ultima inscriere!cat sa nu vb despre indemanarea org d nsl aku kteva sapt..in care sa intarziat..de sau plictisit si oamenii...(de pe margine)..asa k..

poate vroiai sa zici ca s-a anuntat ca la 14 se da drumul la masini pe pista

mafiotule, lasa-ne, lasa-ne, imi murdaresti monitorul cu :!: tale + ca in 2 pagini ai mai multe mesaje decat toti care au postat aici la un loc :lol: :lol: :lol: :lol: si nu ai zis nimic concret :?

DnI 21-11-04 19:39

Re:

Quote:

Originally Posted by \"COObra\"
pot sa va spun oficial ca pozele vor fi in seara aceasta pe site

multumim pentru munca depusa in special zoliat si coobra pentru ca le-au degerat mainile pe aparatele foto.
asteptam materialele :wink: :wink:

Stella 21-11-04 19:46

1 Attachment(s)
Bai baieti, cred ca aveti o problema grava cu fete voi ! cum se intampla de numai voi nu le-ati vazut acolo? nu sunteti destul de rapizi ? :D

alcatel 21-11-04 19:52

Re:

Quote:

Originally Posted by \"minirally\"

Quote:

Originally Posted by \"Lucian\"
UNIUNEA NATIONALA PSD + PUR Ilfov in colaborare cu AUTO CRONO si Midnight Racers organizeaza cursa de indemanare la Prisma in data de 20:11:2004 incepand cu ora 11.00
. Cat de curand mai multe detalii . Cursa va incepe la ora 11.00 . Inscrierile incep la ora 09.00. Rog reprezentantii cluburilor sa ma contacteze pentru formulare de inscriere sau sa posteze o lista cu masinile participante . Am atasat o copie a contractului pentru locatia PRISMATOWN parcare . Specific ca incercam sa organizam aceasta cursa de mai bine de o saptamana , multa lume stie treab asta . Deci a nu se interpreta ca ar avea vreo legatura cu cea anuntata de LR & NSL . Nu avem nimic cu ei si sunt asteptati ca orice alt club .

no comment

All times are GMT +2. The time now is 10:45.

- Copyright 2026 4Tuning