Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bucuresti - 21.11.2004 (https://forum.4tuning.ro/71-bucuresti-21-11-2004.html)
-   -   Pareri despre cursa .. (https://forum.4tuning.ro/71-bucuresti-21-11-2004/2635-pareri-cursa.html)

EvLSant0S 21-11-04 17:18

Pareri despre cursa ..

Spune-ti parerile despre cursa , pana atunci am si eu o intrebare ptr organizatori.

Care a fost motivul pentru care DACIA ALBA B-34-SGM , a fost descalificata?

astept un raspuns ..

F_L_R 21-11-04 17:38

-Este gresala mea ,masina a fost inscrisa la A1 defapt trebuia inscrisa la o grupa superioara ,deoarce are alta chiuloasa montata.
-Dar nu uitati ca la vechea grupa A se incadra (0-90 CP) acum grupa este 0-75cp.
-Dar totusi 4SS nu uitati ca voi a-ti dat grupele . Eu am inscris ce -am primit.
EXEMPLU:- Emil are 2.7 care are defapt 122CP. Prin schimbarea chiuloasei a urcat 2 Grupe fiind incadrat la 160-200CP.
-Scuzele mele, dar trbuie sa le impart cu 4SS. Sau cu cine a comunicat grupele.

seby205 21-11-04 17:40

Organizarea a fost super meseriasa.Masini cacalau,spectatori nu mai zic.Ce sa mai a fost super.Mai ales Cielo lui Seby :D

Michael 21-11-04 17:57

Re:

Quote:

Originally Posted by \"seby205\"
Organizarea a fost super meseriasa.Masini cacalau,spectatori nu mai zic.Ce sa mai a fost super.Mai ales Cielo lui Seby :D

tu ai avut peugeut-ul ala alb 205 parca ? care cica aveai 98 cp ???

UniculSGM 21-11-04 18:03

Nu comentez nimic, o sa ma dau la 90 cai.

Imi pare rau ca s-a suparat JAX ca l-am facut la \"jumate de masina\" si a facut contestatie.
Mie imi pare rau ca am schimbat la 5500 si nu am dus-o in 8000 ca de obicei :lol:

RoSonic 21-11-04 18:04

Legat de SGM, era mult mai corect sa i se spuna de la inceput ca trebuie sa se incadreze in alta grupa si nu lasat sa ia startul in grupa ca apoi sa fie descalificat!!

Gabi_323i 21-11-04 18:09

a fost absotul superb, masini foarte multe, puternice, tunate, modificate, nemodificate :D:D multa multa lume, dupa parerea mea singurul lucru un pic mai neplacut a fost momentul cand au sarit peste garduri pe partea cealalta :roll: felicitari sebastian cu subaru, hai, wrc, txa, edy cu sierra, dgh si mai sunt dar nu-i mai tin minte acum :) felicitari organizatorilor

si acum sa incepem cu atacurile : rog moderatorilor sa nu stearga ce scriu acum :

DACA VA UITATI IN TOPICUL MR DESPRE CURSA (MANEVRA) DE LA PRISMA VETI VEDEA IN FIECARE POST ATACURI SI INJURII LA ADRESA CURSELOR ORGANIZARTE DE LR SI NSL
ce vreau sa spun : DACA NU ERATI ASA MULTI IN MR CARE SA PARTICIPE ERAU PE TRASEU 2 TRABANTURI, 3 TICO SI 2 MATIZURI; VOI ATI ORGANIZAT CURSA, VOI ATI PARTICIPAT, SPECTATORI CEI DE LA PSD-PUR, NU GASITI MOTIVATIE VREMEA URATA, EU FOST ETAPE CU VREME URATA, CHIAR PLOAIE SI S-AU GASIT MEREU MULT MAI MULTI SPECTATOTI, IN LEGATURA CU CURSA DE AZI AU FOST F MULTI PARTICIPANTI SI IN ACELASI TIMP F PUTINI DIN NSL, LUME GRAMADA CHIAR DACA TOPICUL DESPRE CURSA A FOST STERS CU CATEVA ZILE IN URMA LUMEA TOT A VENIT SI AU STAT FACAND FATA CU GREU FRIGULUI SI VANTULUI
......... si cam atat :?

Hondarul 21-11-04 18:21

SGM are pe undeva pe la 72-73 de cai, masurati cu aparat profesional !!!!!!!!!!!!!!!!! Mai precis, 62 de cai la roata.

Hondarul 21-11-04 18:24

Eu, cu MMS si GFD de pe forum am venit la pista la ora 3:30, dat fiind faptul ca inceputul cursei a fost declarat la ora 2. Insa, nu am mai fost lasati sa intram in incinta aeroportului. Jandarmii au spus ca au primit dispozitii ca dupa ora 15.00 sa nu mai lase picior de om inauntru.

DE CE OAMENII CARE AU VENIT MAI TARZIU NU AU FOST LASATI SA VADA CURSA ???

DnI 21-11-04 18:31

62 la roti hondare.
mi se pare suspect faptul ca a fost eliminat exact dupa ce l-a facut pe jax, pana atunci de ce nu a zis nimeni nimic ? ca doar a fost dat startul.
si aceasta nu este decat jumate din puterea unui motor muncit!
nu schimbat cu totul!!
in rest a fost totul frumos.
pe viitor rog mai multa atentie la grupe si la puterea masinilor.
daca ai 130cp in talon si il duci in 170-180cp ma refer la diesel de ei ce sa mai zicem??, iar SGM la ce sa-si faca chip? la carburator? face si omu ce poate, ca intr`un tarziu sa fie descalificat.

Eryka 21-11-04 18:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Hondarul\"
Insa, nu am mai fost lasati sa intram in incinta aeroportului. Jandarmii au spus ca au primit dispozitii ca dupa ora 15.00 sa nu mai lase picior de om inauntru.

tu intrebi tu raspunzi :wink:

viviesp 21-11-04 18:43

Re:

DE CE OAMENII CARE AU VENIT MAI TARZIU NU AU FOST LASATI SA VADA CURSA ???[/quote]

partea asta chiar nu ai vazuto? sau ce? Erika? sau tu deja erai plecata la ora 15.00?

Hondarul 21-11-04 18:48

Repet, nu am fost, nu stiu ce s-a intamplat.

Dar stiu ca s-a dat Aki, din 4SS cu Civicul albastru inchis cu DOD-ul, Astra alba...

Si din cate stiu eu, in grupa de pana la 130 de cai putere...

EU MA OFER SA II FAC O PROBA GRATUITA MASINII LUI DOD CU G-TECH PRO RR PENTRU A DOVEDI CA ARE MOTORUL FSI (fara capacul pe care scrie SFI) DE 150 DE CAI STOCK, DIN FABRICA.

Ce cauta acea masina la grupa B ??? Aceeasi intrebare am pus-o si la cursa de la Saturn si la alte curse...

Nu e corect fratzilor, pur si simplu nu este corect... Ne furam intre noi ??? Pentru ce oameni buni ???

seby205 21-11-04 18:48

Chiar are 98 cp

Gabi_323i 21-11-04 18:52

astra dod parca a fost descalificata

bix 21-11-04 18:59

Si pe mine m-au itrebat daca DOD-u are 150 cp si ca ar avea SFI
Nu stiu.........n-am vazut motoru nicodata, dar problemele astea ar tebui puse la punct

maryo 21-11-04 19:01

Nu mai conteaza ce a fost!
Pacat de SGM pentru ca lua locul 2 clar-doar USA-ul il batea acolo!
Cat despre Aki cu Honda Civic STOCk a aratat ce poate sa faca!
Felicitari organizatorilor,concurentilor !
Pacat de spectatori - erau sa sparga toata cursa!
Atat am avut de zis!
Iar JAX-ul putea sa comenteze ceva inainte de start-doar a stat acolo pe putin 20 minute si stia ce are SGM-ul sub capota!
Dar asa sunt oamenii-nu stiu sa piarda!

Hondarul 21-11-04 19:05

Asta este marea problema a curselor facute pana acum. Poate din lipsa de timp sau personal, oamenii se bazeaza pe bunul simt al romanului. Dar organizatorii nu isi dau seama ca nu exista asa ceva la noi si trebuie controale nene !!!!! Sunt multe masini care nu au ce cauta in grupele in care s-au inscris... Nu stiu cum se poate rezolva aceasta problema ca este chiar o problema... Nu este corect fata de ceilalti. Daca au nevoie de oameni cat de cat priceputi care sa isi dea seama ce fel de motor este, daca are turbina sau kompressor, chiulase si alte alea, sa zica si eu unul ma ofer voluntar, numai sa nu existe astfel de mancatorii. Nu din partea organizatorilor, D-ne fereste, ci din partea participantilor care... sunt prea disperati dupa o diploma si un capat de toba... Nu este corect !!!!! Fayrplay ??? Ce este aia ???

ps: despre Aki, Civicul stock de 125 de cai, a facut fara probleme o Calibra SFI... Asa ca e normal sa fie semne de intebare...

bix 21-11-04 19:11

Pot sa zic .........cea mai tare cusa a fost Sub. cu Por

polifem 21-11-04 19:11

... bravos la totZi ... organizatorilor LR & NSL ... tuturor participantilor shi spectatorilor ... care cat de cat ... au stat unde a trebuit!!! :D:D:D:D

a fost frumos ... o sa pregatim shi noi un videoclip ... sper sa va placa :D

Skillzu 21-11-04 20:08

am shi yo o mica mare problema....???!!!
ce s-a intamplat la sfarsit de nu i-a mai lasat sa faca spectacol???din cauza publicului,din cauza ca lu' hai ii curgea benzina din rezervor sau dc???sunt total nelamurit.
ei chiar vroiau sa dea ceva frumos shi organizatorii nu i-au mai lasat.
chiar seby i-a aruncat cu o sticla in geam lu' txa(13) cand a dat 2 cerculetze shi un burn.pacat..doar era ultima cursa din an.akuma sa nu datzi in mine k n-am zis k n-a fost spectacol delok.nu stiam ce s-a intamplat shi atat.

Gratzian:
eu am vazut faza... nu sebi a aruncat sticla... ci andrei

maryo 21-11-04 20:11

Nu stiu ce anume s-a intamplat!
Nu stiu daca a depins de organizatori!Si eu mai vroiam la liber dar..............asta e!

SpeedeR 21-11-04 20:17

a fost frumos... felicitari participantilor cat si celor care au indurat frigul...felicitari NSL si LR

pakat k a fost friiiiiiiiiiiiig (10x Polifem ;) ), si k marea majoritate a spectatorilor au fost romani prosti....

Felicitari Insomnia pt \"medaliile\" castigate....

Skillzu 21-11-04 20:19

offtopic

bogdan ce a facut--a castigat cu dgh(parca s-a dat cu el nuh?)

sorry pt offtopic.

zetemte 21-11-04 20:24

Da a fost super!

Multi masini, multi pasionati, vremea frumosa :D

Din pacate am dat cu Renault 5 Turbo si am pierdut 8)

Ceky a fost una dintre surprize cu care a trebuit se vina Insomnia. A doua (Ducu) nu a iest inca :wink:

Concluzia mea este ... Am nevoie de modificari 8)

MULTUMIM ORGANIZATORI PENTRU CURSA!

bix 21-11-04 20:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"madskilz\"
chiar seby i-a aruncat cu o sticla in geam lu' txa(13) .

nu Seby a aruncat cu sticla(din plastic) ci Andrei cu Subaru

Yoz 21-11-04 20:32

A fost o cursa cu adevarat foarte frumoasa da pacat de proasta organizare pt spectatori ,se putea da drumul si pe partea opusa pt a nu se mai inghesui lumea
Felicitari Aki ,printre putinii care se incadrau in clasa sa cu adevarat !!Da asta e :D

Skillzu 21-11-04 20:32

sorry..nu am fost atent...conteaza ca nu s-a intamplat numik mai rau...

Eryka 21-11-04 20:36

daca mai aduceai tu niste garduri de acasa poate erau si pe partea cealalta!!!

bix 21-11-04 20:39

Pe partea cealalta nu aveau voie!

Eryka 21-11-04 20:42

:oops: da bix.. ai dreptate... acolo nu aveau voie! ca era pista de aterizare/ decolare! :lol: :lol: :lol:

EvLSant0S 21-11-04 20:44

hmm , la partea de organizare , a fost super bine , ma refer la public , care a stat la locului lui , a fost o scaparare dar.. in fine.. n-ai cum sa ii tzii

mi-a placut , daca ar fi si mai putina lume la start ar fi perfect...

SpeedeR 21-11-04 20:56

ai cum sa ii tii....dar nu prea e frumos sa folosesti violenta asupra spectatorilor,... :lol: :lol: :lol:

oricum...mai trebuia un rand de jandarmi... au fost prea putini pt amploarea evenimentului 8)

Gratzian:
au fost peste 120 am vazut contractul

Eryka 21-11-04 20:59

eu am fost f. multumita de organizare!!!!

din partea mea... FELICITARI!!!!

bix 21-11-04 20:59

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
mi-a placut , daca ar fi si mai putina lume la start ar fi perfect...

Chiar cu o organizare asa buna nu ai cum sa tii atatea pers.

1100 S 21-11-04 21:01

pacat ca nu au mai venit dacii 1100..sau trabant.. ca sa am si eu cu cine sa ma trag.. :(

Aki 21-11-04 21:04

Super cursa!!!
In privinta organizarii...nu pot sa spun decat ca A FOST MULT MAI BINE CA DATA TRECUTA!!! :!:
Imi pare rau ca au descalificat Renault-ul 5 turbo, a lui Mihai (PST) ptr ca nu era cu nimeni in masina cand a concurat!!! ( sa nu mai zic de SGM :cry: )
Ptr cei care nu stiu, se pare ca JAX si-a facut muci masina, nevazand un \"mic\" scuar de tramvai ( de vreo 30 cm... :idea: )
Multumesc tuturor!!! ( mai ales 4SS-ului si Insomniei) :drunk:

COObra 21-11-04 21:12

adineauri am vb cu un prieten care a fost doar spectator
se pare ca acolo situatia nu a fost chiar roza si asta doar din cauza ca AU FOST FOARTE MULTI SPECTATORI.
pe viitor e neaaparat nevoie de tribune sau sa se lase publicul pe ambele parti. sau .......sa se faca pe 1000 de metri sa aibe loc sa se intinda, sau cel mai drastic....numar limitat de spectatori (dar asta cred ca este ultima optiune).
la partea cu publicul care a \"explodat\" la un moment dat pe pista.......in primul rand e vina politiei (jandarmilor) care nu si-au facut treaba.
si trebuie sa atrag atentia la inca doua aspecte care s-au repetat:
1- omeni veniti cu copii de 3-6 ani pe pista (adica stateau la un moment dat langa mine intre masini la start cand fotografiam)
2- foarte multi puradei (si cine imi spune mie ca aia au platit intrarea ...... :? )
in rest .....mi s-a parut OK.
bineinteles iar FRIG :lol:

Ford_V6 21-11-04 21:45

Quote:

EU MA OFER SA II FAC O PROBA GRATUITA MASINII LUI DOD CU G-TECH PRO RR PENTRU A DOVEDI CA ARE MOTORUL FSI (fara capacul pe care scrie SFI) DE 150 DE CAI STOCK, DIN FABRICA.

Cum pana mea ma fara capacu pe care scrice SFI ???????

Motoru de Opel cu 16 supape nu poate fii decat SFI. Oricum asta are mai putina importanta. Orice DOHC de Opel are peste 135 de cai. Nu conteaza tipul sistemului de alimentare.

SpeedeR 21-11-04 21:45

majoritatea spectatorilor meritau sa fie calcati.... la cati tarani au fost azi... mancau seminte si faceau poze sau comentarii \"dahstepte\", altii care au venit cu copii stateau cu ei la start langa masini....

deh! astia sunt romanii..... da' hai k o dam in offtopic :D

All times are GMT +2. The time now is 07:39.

- Copyright 2026 4Tuning