![]() |
masina
Salutare tuturor...
Dupa cum scrie si in titlu sunt interesat sa cumpar o masina, intradevar nu una prea scumpa... Bugetul alocat este undeva pana la 3800-4000. Ce ma intereseaza ar fi o masina cu urmatoarele caracteristici: ** NU mai veche de `99-2000 ** sa nu aibe mai mult de 150 000 km (se poate o mica marja pt depasire in functie de model) ** KM REALI ** de preferat sa fie Diesel - NEAPARAT consum mic (masina va fi ca si destinatie - pt familie) ** sa fie pana in 2000 cmc ** modele care m`ar interesa : audi a4 sau a6, vw passat(eventual bora si golf dar sa aibe sub 150 000 km si sa fie peste 2002) daca exista un model de BMW care s`ar putea incadra la ceea ce am specificat mai sus e ok... exista vreo sansa pt a gasi ceva in aceasta suma? ma intereseaza cat mai repede ... pe saptamna viitoare sa o cumpar multumesc anticipat |
Re: Masina - audi /vw
diesel de 12 ani cu 150.000 km reali? asta ar insemna undeva la 13.000 km anual. cine parcurge acesti km anual isi ia masina pe benzina...
|
Re: Masina - audi /vw
Quote:
de ex daca ar fi din 2002 atunci ar fi vb de doar 9 ani si atunci ar insemna si ceva mai multi km pe an :) pun niste "variabile" ca la final sa trag linie si sa vad care solutie ar putea fi cea mai buna... |
Re: masina
3 Attachment(s)
sunt proprietar
* Rulaj:142.000 * Motor:1.8 16v 98 kw (din fabrica), 133 CP EURO 4 * Model :Coupe 3 usi * Culoare: gri *Dotari: * Servo electric * Oglinzi incalzite electrice * Geamuri electrice * ABS+ASR+EBD+ESP * 8 airbaguri cu posibilitate deactivare airbag passager * scaune sport regalbile in inaltime, lombar * Cotiera fata spate * Volan inbracati in piele reglabil inaltime-adancime * Bancheta spate fractionabila * Computer board * Trip computer * Limitator viteza * Sistem Follow Me Home * Inchidere centralizata * Inchidere geamuri soflt close * Senzor antipitch in geamuri * Parbriz incalzit cu tentea verzui din fabrica. * 2 chei briceag cu code card * Faruri xenon 6000k ( in proiectoare . faza lunga ) * Faruri de ceata integrata in blocul de lumini * Toate boxele ariginale * Distribuite schimaba la 120.000 km * Toate bucsele schimbate, inclusiv barele stabilizatoare. * Placutele frana schimbate. * Mici defecte * Folie autorizate lunete si geamurile spate. pret 3500E nici mai sus nici mai jos .. ? |
Se incadreaza perfect , arunca un ochi aici. https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...an-2004-a.html
|
|
va multumesc de oferte dar pana acum o sa le zic pas la toate :(
astept in continuare oferte |
interesat in mod special de audi a4 si passat
astept oferte |
Salut vezi focusul meu e ocazie si una f. buna si foarte multi bani bagati in ea.
|
Salut , am un Opel Astra Coupe Bertone de vanzare , daca te intereseaza , astept sa ma contactezi :)
http://opel.anunturi-auto.4tuning.ro...-10245497.html 0723.500.635 / 0771.420.410 / Y!M: b_111_skl |
ups , scuze , acum am vazut k vrei o masina pt familie ...
|
multumesc celor care au propus ultimele oferte... dar nu ma intereseaza masinile in 3 usi...
astept in continuare oferte |
salut.
mai pune 800 si la 4800 iei passat. https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...an-2002-a.html ... |
Quote:
astept si alte oferte.... |
A4/A6 , Passat cu 3800-4000E , 150mii km .... si dupa 2000 ... si diesel , si sa consume putin , si sa arate bine, si sa fie masina de familie... si eu caut asa ceva... insa m-am linistit cand mi-am dat seama ca visez .
iti pot oferi o varianta economa, usor de intretinut, in stare f buna, kilometri reali . accept orice test, sunt unic proprietar in tara de 3 ani : https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...nscris-ro.html |
Quote:
km respectivi mai pot creste...nu a zis nimeni ca nu...la fel si pretul...banuiesc ca esti de acord cu mine ca doar trebuie sa si negociezi ceva... motivul pt care postez pe forum este in cazul in care gasesc o masina in bucuresti fiindca imi este mai usor sa o testez si apoi sa o cumpar... considera rasp ca o discutie prieteneasca...nu o lua personal :) |
pai ti-a oferit cineva un passat din 2002 cu 4800E , 250mii km. pret bun , km irelevanti daca masina a fost intretinuta si reviziile au fost facute la timp. motoarele de VW duc 500mii km fara sa le atingi, daca nu-ti bati joc de ele.
cat despre ofertele pe care le mai ai : nu te bucura inainte sa vezi masina. una e pe sticla, alta e in realitate. ai toate sansele sa iei o masina de un samsar cu km dubli fata de cat vezi tu pe display, cosmetizata, aranjata, cu o poveste frumoasa, asa ca nu te bucura ca cere putin si ca ti se pare o super oferta. nimic nu e o super oferta in ziua de azi ! deschide bine ochii .... Succes ! |
multumesc de sfaturi...sunt binevenite...
nu ma hazardesc la ofertele "fantastice" bineinteles ca masina care o cumpar va fi pusa la teste...verificate si rasverificata... de aceea spuneam mai devreme ca imi era in avantaj daca era o masina din buc sau imprejurimi fiindca aici am un prieten care are service si as avea incredere in testele pe care le`ar face...etc...etc...si mi`ar fi mai usor decat daca ar fi masina dintr`un colt al tarii.... :) nu mai stiu exact unde am vazut... pe ce site..dar ca ex...era o masina din baia mare cu 209000 km audi a4 din 2004 se incadra si in bugetul meu...doar ca era break si as vrea una berlina totusi...sincer daca nu era break o luam fara sa ma mai gandesc(bineinteles daca la teste era ok...) ideea e ca daca cauti gasesti.... |
ai dreptate ca daca cauti gasesti dar sa nu-ti creasca barba pana gasesti ceea ce vrei tu...ai pretentii mari la bani putini.BAFTA!!!
si mai trezestete din visul asta frumos cu A4 din 2004 la bugetul tau de 4000...:rolleyes2 |
Quote:
reiau...bugetul mai poate creste in functie de oferte.... :) la fel ca toate celelalte caracteristici...nimic nu e batut in cuie...:) |
Un citroen Xara Picasso te intereseaza? 2003
|
salut.
daca vrei sa iti iei MASINA uita-te peste anuntul asta: https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...ml#post4410258 o am de 3 ani, timp in care m-am comportat cu foarte multa grija cu ea :) . cine o cumpara imi va multumi. nu e alergata, nu e tavalita, este exact cum ar trebui sa fie o masina. |
Quote:
sa`ti traiasca baietelul si succes la vanzare |
multumesc de raspuns si ptr urare.
succes la cautat si sa iti traiasca si tie copilasul. stima! |
inca valabil....
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:56. |
- Copyright 2026 4Tuning