![]() |
E30 - B 84 NOS....renaste a2ua oara [e30]
7 Attachment(s)
salututare tuturor am achizitionat un e30 cu un istoric frumos....
la masina mai sunt de facut retusuri si m-am gandit sa postez cateva poze cu el sa va amintiti de el :-P sunt tare ferecit k mi-am indeplinit dorinta de a avea un e30 :D:twisted: ma gandesc la un nou motor... momentan are un 20 si as vrea un 25 24 tiganit umpic :-p pt k nu are rost sa tin 20 dak in acte am 25 sau dc nu cv mai mare |
Re: B 84 NOS....renaste a2ua oara [e30]
Frumos frumos...... felicitari!!! dar totusi daca pui motor mai mare de 2.5 cum fentezi ARR-ul? astept un pm
|
Quote:
dak e mai mare de 25 nu ii fentez ei ma fenteaza |
Quote:
|
ciudat sa ai 2.5 in carte si sa pui motor mai mic pe masina. De obicei se face invers :)) Draguta masina, ai grija de ea.
|
dragutza ...am vrut sa o iau si eu cand era pe la brasov dar arata jalnic...
si mai era un motiv... oricum sa il stapanesti sanatos... |
Bine barosanee:))))) !!!!!!!!
Masina a ajuns in familia noastra:)))" Baietii de la vulcanizare!!! ":)))) :peace: spune-le tu fratele meu cine te-a corupt atat de rau incat sa-ti cumperi urs?:))))) HAI SPUNE-MI CINE?, CINE? :)))) CINE TE CORUPE MAI MULT DECAT MINE!!!:peace::peace: bafta fratele meu !!! si ai grija de el ca ti-a dat coco ce trebuie...!!! |
Quote:
s-a pus motoru ala din diferite motive....:rolleyes2:rolleyes2 |
Re: E30 - B 84 NOS....renaste a2ua oara [e30]
multam tuturor pt urari ms jakaluuu tare stikerul dupa fost masina lu' radu
tu mai corupt raducu a stat pe capu meu pana l-am lo-at pe asta eu vroiam sa mai astept dar asta a ft sa fie l-am loat pe asta acum arata binisor mai am de bibilit la ea maine ii pun rulmentu de la cardan k l-am ingenucheat ( asta pt k m-am jucat prea mult nfs :D ) va multumesc tuturor pt incurajariii |
Quote:
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
sa o stapanesti sanatos.. masina a fost foarte tare de-a lungul timpului...ar fi super sa scoti ceva frumos din ea ;) bafta !
masina a fost la un bun prieten asa k o sa iti pun cateva poze .. in primele o sa o vezi asa cum a luat-o el.. mie in forma aia mi-a placut cel mai mult cred.. dupa care o sa o vezi cum a facut-o el... 2,5 turbo.. pe vremea cand foarte putini ursi si pisici erau turbo.. |
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
chiar arata crima inainte..... mai am sh eu niste poze
|
1 Attachment(s)
si un test pt rulmentul intermediar de la cardan...
scuzati calitatea imaginii |
Bun test :woowoo: intotdeauna da rezultate :))
|
ce se stransese haita de caini......:lol:
|
alooo prieteneeee inainte sa incepi sa faci cerculete alege si tu un asfalt mai drept dao in mama masi de treaba ca acolo erau numai cratere, daia ajung toti ursi si toate pisicile niste cataracte
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
salutare as vrea sa stiu sh eu sa stiu dak are cineva un geam de dreapta fatza de e30 cabrio... sau unde gasesc sh eu:???: |
cautarile nu au esuat am gasit geam termopan la masina la danny LAFU
|
Quote:
|
cu cat ai cumparat-o?
nu vrei sa o vinzi? |
uraa am gasit si geam ms florin nsl sh epu
|
masina nu se vinde
asta e inceputu unui nou proiect... sunt multe de facut si putine de stiut :lol: |
ok, multumesc;
bafta in proiect |
Hai ca face treaba grupul ala sudat :D !!!!
te-a corupt Radu :))) sa iti iei urs...si el fan Urs...si-a luat pisica :D:D:D tare asta..... "vezi sa nu imi lovesti Gargaritza" =))))) :lol: :lol: :lol: :lol: !!!! =)))) sa il stapanesti sanatos...bafta cu masina... |
Quote:
|
5 Attachment(s)
uitati km cv de genu vreau sa iasa din e30 meu din octombrie o sa incep lucrarea pana anul viitor ...
la vara anul viitor vreau sa iasa sh ursu meu din hibernare cu un nou luck :))))) asta este proiectu pt NOSu'" bn sh motorul kre va fi primul lucru schimbat la el 25 24 non vanos |
Quote:
|
Momentan jantele sunt rezervate, de asta nici nu am mai ridicat anuntul... pretul e un pic discutabil fata de ce scrie in anunt in functie de cum le vrei.
|
se pare ca cineva o arde la modu ala urat rau p'aici si sterge intruna commurile care le dau eu ...si nu numai pe topicu asta s-au sters ...si pe topicu lu jakal mi s-au sters commurile.....numai fiti smecherasi de tastatura doar in fata calculatorului........!!!!!!!!!!!!!!!!!! stimati moderatori !!!!!!!!! MULTUMESC!
scz de off topic! |
raduleee nu te enerva k iti bubuie furtunu la apa:shock::lol: =)))))
|
Quote:
|
oparitu nr 1 :)))))))))))))))))))))))))))))
|
Aseara o ardeam mai tare decat printul printul Charles pe bancheta aia alba in spate cu masina DECALOTATA inainte sa ma sui in ea dadeam adidasii Jos =)))))) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:ne-am plimbat de la Roua pana la Victoriei (unde am intampinat o problema cu masina lui Radu (Vezi link - https://forum.4tuning.ro/643-masina-m...ml#post4496586 ) apoi am mers in Berceni am mai stat putin cu baietii si am mers acasa....
Dar caterinca maxima Decalotata :lol: da cerce bine de tot :D :D :D ... motorul de 2.0 isi face treaba destul de bine.... mai urmeaza ca masina sa primeasca un grup scrut :D :D mult mai scut decat (3.45) ce are acum :D sa faca senzatii mai mari...BINEINTELES ADITZA A SPUS CA URMATORUL GRUP VA FI TOT SUDAT :lol: :lol: !!! |
Quote:
|
15 Attachment(s)
nu am mai scris de mult timp pe forum asa k am venit cu cateva poze pt voi cu "NOSU":rolleyes2
facute astazi de mine asa cum ma pricep si eu cat de cat :P:shock: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:43. |
- Copyright 2026 4Tuning