Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Drift Section - Sideways Action (https://forum.4tuning.ro/361-drift-section-sideways-action.html)
-   -   DRIFT ONLINE !? (https://forum.4tuning.ro/361-drift-section-sideways-action/262642-drift-online.html)

IulianE36 06-06-11 13:06

DRIFT ONLINE !?

12 Attachment(s)
Dupa cum spune si titlul , DRIFT ONLINE , mai precis este vorba despre Live For Speed .

Am sa va prezint umpic jocul , Este vorba de un simulator care pe mine unul ma ajutat foarte mult in viata reala la Drift .
Fizica jocului este absolut extraordinara cu mici exceptii . Ce-a mai mare exceptie mi se pare : Marirea presiunii odata cu cresterea temperaturii cauciucului.

Jocul este foarte permisiv la tot ce tine de Mecanica :

-Reglaj suspensie : Height ; Rebound Damping ; Bump Damping; Siffness; Anti Roll .

-Brake : Maximum per Wheel nm ( se refera la presiunea maxima efectuata de pompa) ; Brake balance Cat % pe axe . Ex 60% front 40% Rear. Valorile fiind complet adjustabile .

-Steering : Este legat de Unghiurile rotilor Deschis,inchis (TOE) , Paralel Steer (Se refera la paralelismul rotilor fata atunci cand virezi )

-Final Drive : Se refera la transmisie ! Se poate seta diferentialul Locked ; Open..etc +Raportul acestuia si cutiei de viteze ( fiecare treapta) , Astfel se pot realiza rapoarte reale !

-Tyres : Se pot seta unghiurile de cadere , presiunea , tipul cauciucurilor .

- Setarea rezervorului cat % , influenteaza la greutatea masinii , lafel si cu pasagerii in caz ca vrei sa simulezi ceva real cu rapoarte , cai , greutate reale poti introduce si un copilot pentru a vedea diferenta de putere,control etc.!

Despre motorizare se pot spune multe vorbe !

Noi in general ne dam cu un tip de masina dotat cu un motor 2.0 4 pistoane , turbo 0.8 presiune :

-247 HP @6035 RPM
-345 NM @3896 RpM

Toate acestea raportate la greutatea de 1223-1300 KG .

Motorizarea se poate schimba cu diferite Tweak-uri , nu prea e ok sa vorbesc despre asta si de aceea nu o sa divulg mai multe !

Masinile se pot schimba (skin) DAR partea mecanica ramane lafel decat cea estetica difera, se pot lua de pe net tot felul de grafici pentru look .

Marile echipe de drift cu piloti Pro. utilizeaza acest simulator din motivul realitatii sale si evident relaxarea.

Sper la mai multa lume, mai multi "piloti" online pentru o mai mare distractie !
Avem aici pe forum o sectiune la PC games / Live for speed . Acolo sunt anuntate campionatele de fiecare data !

------Video------
------Video------

CEVA AWESOME, UN SIMULATOR IN TOATA REGULA ! : HERE
+ cateva poze cu mine si Alecs'xx ,

p.s : se pot face si curse de race,drag,rally ! + realizarea layouturilor !

Alecs'xx 06-06-11 13:23

Re: DRIFT ONLINE !?

+1.. ma bucur ca Jumy a luat initiativa si a hotarat sa povesteasca si sa prezinte acest joc.. pot spune ca joc de aproximativ 3 ani si nu ma plictiseste de niciun fel!
Foarte incitante etapele online! Asteptam cat mai multi sa intre si sa inceapa sa DRIFTeze ONLINE!!
Succes

sorinsidesmokelfs 06-06-11 14:14

Tare era si timpul sa ia cnva initiativa PS: Nu sunt BOOSTER:)

KrYpToN 06-06-11 15:10

+1 jumy bine prezentat jocu

s0r1n 06-06-11 16:11

Quote:

Originally Posted by sorinsidesmokelfs (Post 4377903)
Tare era si timpul sa ia cnva initiativa PS: Nu sunt BOOSTER:)

Bai esti incredibil .....:shock::poke:

On: Buna treaba cu topicul ;)

ct-13-SHP 06-06-11 19:45

maxim frate 8)

ulyse51 06-06-11 20:02

ON:salutare tuturor... am si eu o intrebare... ma poate ajuta si pe mine cineva cu niste moduri sau ceva.... deoarece am lfs dar nu ma descurc cu licenta si toate chestiile acelea...:-S daca este cineva care poate sa adauge niste linkuri de unde sa iau jocu full si niste moduri ... as fi profund recunoscator :oops: .... Multumesc!

OFF: Bafta Jumy in campionatu national.... te astept la Suceava!

IulianE36 06-06-11 22:37

@ulyse51: Incearca sa iei legatura cu un user de la theardul Live for speed adica Acesta si roaga-l frumos sa te ajute daca are timp .
Nu sunt posibile reclamele + Crack-uri pe acest forum !

Robber_cs 06-06-11 23:29

Quote:

Originally Posted by ulyse51 (Post 4378636)
ON:salutare tuturor... am si eu o intrebare... ma poate ajuta si pe mine cineva cu niste moduri sau ceva.... deoarece am lfs dar nu ma descurc cu licenta si toate chestiile acelea...:-S daca este cineva care poate sa adauge niste linkuri de unde sa iau jocu full si niste moduri ... as fi profund recunoscator :oops: .... Multumesc!

OFF: Bafta Jumy in campionatu national.... te astept la Suceava!

Da-mi add robber_cs , si te ajut eu

Robber_cs 06-06-11 23:32

Ma bucur ca macar cineva m-a ascultat :) ..foarte frumos a luat initiativa jumy .
Ma gandesc ...oare ar fi posibil ca cei de pe 4tuning sa fac un articol despre LFS-driftonline ? pe frontpage la articule si sa fie unul din acela care le trimite prin mail o data la ceva timp ? ....ar fi minunat daca am putea face asa ceva ....pun pariu ca s-ar multiplica x10 comunitatea.

Robber_cs 07-06-11 02:03

Un exemplu : campionat 06.06.2011 ....Eu vs Jumy , GG jumy

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/JPwo58toTiU?hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/JPwo58toTiU?hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

RideTheRiddle 07-06-11 02:18

este un MARE topic facut de foarte mult timp aici nu stiu ce rost mai avea inca unul
in fine, jocul ce-i drept este foarte bun, chiar dupa atatia ani

IulianE36 07-06-11 11:04

Quote:

Originally Posted by RideTheRiddle (Post 4379407)
este un MARE topic facut de foarte mult timp aici nu stiu ce rost mai avea inca unul
in fine, jocul ce-i drept este foarte bun, chiar dupa atatia ani

Intai gandeste-te umpic ce rost are acest topic aici si dupaceea te rog sa postezi !

Stiam si eu ca exista un topic acolo.. dar nu toata lumea intra la PC GAMES fi serios !
Multi nu s-au mai jucat pe pc de ani intregi si nu au nici o atractie sa intre la sectiunea respectiva ! Poate asa le mai atragem atentia !

In felul asta este mai usor sa adunam lume asta este toata ideea !

Thx !

RideTheRiddle 07-06-11 13:18

Sincer nu cred ca le atragi atentia celor care nu s-au mai jucat de ani intregi, in plus, ce crezi ca daca intra unul care nu s-a mai jucat de mult timp te ajuta cu ceva? o sa fie inca unul care iti sta in cale... in fine, tu stii ce faci, sper sa isi atinga scopul threadul

SiloS@1300 08-06-11 16:01

" Ce-a mai mare exceptie mi se pare : Marirea presiunii odata cu cresterea temperaturii cauciucului."

Gresesti!
Temperatura e direct proportionala cu presiunea aerului din cauciuc. :)

buddy_lexx 08-06-11 20:58

Felicitari pentru initiativa! Este un joc de comunitate mai mult si de aceea ar fi foarte frumos sa se organizeze campionate pe nivele de pricepere.
Sper cu promovarea jocului aici sa trezeasca interesul mai multor forum-isti!
Si cu ocazia asta va rog sa aveti rabdare si cu noi cei incepatori ! ;)
SA IASA FUUUMMM! :D

BorosCiprian 19-06-11 23:03

Aveti vreo idee de un server de drift din romania?

IulianE36 20-06-11 22:03

89.112.3.207 port 5554 pentru drift @ Layout
89.112.3.207 port 5557 pentru drift @ Track

!:arrow:

Bogdy_DK 24-06-11 12:06

Quote:

Originally Posted by IulianE36 (Post 4411154)
89.112.3.207 port 5554 pentru drift @ Layout
89.112.3.207 port 5557 pentru drift @ Track

!:arrow:

Cam gresesti adica pentru cel de pe 5554 poate ca e pe lyt ,dar cel de pe 5557 e de orice adica eu sunt administratorul si cred ca stiu mai bine ce se pune pe el :D

IulianE36 24-06-11 12:55

E ok atunci.... Inseamna ca eram informat gresit !

Bogdy_DK 24-06-11 13:14

atat 5554 cat si 5557 sunt de drift..ca unu o fi pe lyt si celalalt o fi pe orice nu conteaza..dar sa se stie de acum inainte ca 5557 e de orice....

BorosCiprian 28-06-11 09:54

cel mai interesant este ca daca vreau sa ma conectez pe 5557 imi cere parola

Logan100cp 30-06-11 16:59

Nu merge sa ma conectez pe nici un server, lfs s1 cum pot sa-l fac sa mearga tot la el, adica sa-i dau unlock! Multumesc!

dragos_dpp 01-07-11 21:43

daca nu ai volan mi se pare foarte greu spre imposibil de jucat

eMH 01-07-11 22:49

Nu e chiar atat de greu. Pe aici sunt foarte multi care joaca din tastatura, dar si mai multi care joaca din mouse.

Si mie mi se parea greu la inceput, acum e mult mai usor pentru ca am inceput sa ma obisnuiesc. Trebuie doar foarte multa practica :)

Sein 08-04-12 09:45

Dati un PM cei care jucati cu licenta s2

All times are GMT +2. The time now is 07:13.

- Copyright 2026 4Tuning