![]() |
Low budget Clio
10 Attachment(s)
Salut..am mai avut masina prezentata pe 4tuning..dar am inchis topicul..insa acum m`am gandit sa fac altul ..
Pentru cei ce nu stiu.. este vorba despre un clio fabricat in 2001..inscris in 2002..motor 1.4 8v..consum bun zic eu(6%)..dotari nu prea multe.. Eu am 17 ani..mai am cateva luni pana dau de permis..pana acum am mai "tiganit" si eu cate ceva pe la masina cum ar fii.. -folie autorizata RAR -stalpi negri -stopuri negre -toba sport cu silencer -boxe JBL -grila fata vopsita negru mat + plasa -leduri SMD Nu stiu daca am omis ceva..cam astea ar fii in mare.. Ca planuri de viitor as vrea niste jante..si o suspensie sport..dar lipsesc finantele momentan.. Si pozele..:arrow: |
Re: Low budget Clio
Si ar mai fi tablele vopsite :-P.
Parerea mea, e ca ai "tiganit-o" intr-un mod bun ... vedem pe viitor ce va fi. |
1 Attachment(s)
frumoasa domnu :D usor usor o aduci cum vrei tu :twisted:
bafta la tunarit :lol: o idee cat de low sa fie |
Quote:
Quote:
|
Frumos ochiosu' tau :D
|
Vreau sa o vad atat de jos incat sa iasa scantei din bascule:D
bafta multa:* p.s. fa-ti stopurile rosii, parerea mea dau mult mai bine( este 19 lei un tub de spray foarte bun cu lac in el si cauciucat!) |
Quote:
Quote:
Ma gandeam ca negru da cu folia.. |
EU cred ca nu se mai poarta sa fie in linie cu ceva.....EU cand pun mana pe jante mai mult ca sigur le fac verzi sau oricum o culoare ciudata:)) sa nu aibe nici o legatura...
parerea mea, rosii! si merg daca dai 2,3 straturi de rosu.! |
Hai ca poate o sa iau in week`end..unde este spray la 19 lei..rosu ? Ca in Vitan e 25
|
mie imi plac stopurile asa, pe negru.. rosu i-ar da "aere" de masina din anii '80, ideia ar fi sa "ascunzi" stopurile, nu sa le scoti in evidenta.
Farurile ar mai trebui "gadilite", in rest imi place mult masina, mai ales culoarea + geamurile fumurii :lol: Bafta! |
2 Attachment(s)
Quote:
Un mic update sa zicem.. placutele fara suporti + eliminata dunga neagra..si schimbata folia de pe laterale..am pus cea mai inchisa de data asta :D (scuzati dezordinea din portbagaj:oops:) |
Quote:
|
Quote:
Zi mi si mie te rog daca dau cu shpray din asta cu ce le sterg mai apoi stopurile... Quote:
|
Ai omis ceva: senzorii de parcare :-).
Bai, pana acum imi place cum arata... Pana la urma o pastrezi dupa ce iei permisu' sau...? Eu in locu' tau o pastram |
Adevarul e ca stickerul cu "I love speed bumps" chiar se potriveste pe o masina cu suspensie stock si cauciucuri cu talon mare...
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Oooo fratiorule :-P ti-ai prezentat si tu masinuta :D stii deja ca imi place...tot ce pot sa-ti urez este multa bafta in continuare la modificari si...sper sa ne surprinzi din ce in ce mai placut :D
|
arcuri ne luam si noi ?:)) m`am plictisit sa ma plimb cu vaporu :))
|
Quote:
Quote:
|
nimic nimic ? hai cu farurile !
|
6 Attachment(s)
Deocamdata decat multi km..si cateva poze :D
|
4 Attachment(s)
Astazi am curatat plafonul..era imbibat de tutun de la fostul proprietar..sunt multumit de cum a iesit :D
In prima poza se vede diferenta. |
6 Attachment(s)
Ne`am pus si "stichere" :D
|
Quote:
|
C e infuriat este vecinu:???:
Fai si tu semnele si ce mai are cromat negre ca sa numai iasa in evidenta 8) |
da, cel mai nervos e vecinu :)
hai drace cand iti iei faruri cu lupe? |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Daca pui faruri cu lupe si ramai pe halogene iti vei blestema zilele. Acum vezi mult mai bine. La farul cu lupa trebuie sa-i pui si xenoane de 55w ca sa vezi cum trebuie.
|
Merge si xenonul de 35 W, cu halogene nu prea vezi drumul daca iti pui faruri cu lupe.
|
1 Attachment(s)
O sa ma gandesc ce voi face pana la urma..
Pana una alta..:lol: |
:lol: ai tu ceva cu stikerele de genu asta
|
MOrtal stickeru' ala :lol:, acuma ca si o gluma ce faci daca este barbat ?:twisted:
|
10 Attachment(s)
Quote:
Quote:
------------------------------ Am decolantat stalpii..am mai vopsit prin interior cate ceva.sii`am dat un tratament cu ceara..acum are si ea pielea "catifelata" :)) Poze :arrow: |
Albastru ?Cate-un pic pic pic, cate-un pic pic pic :D, o iei pe urma lui ZUZ.
|
Bine ca te-am prins:twisted: ; am si eu un aparat din ala de polisat cred ca la fel si este aproape nou asta din cauza ca l-am folosit doar odata si ori am lasat ceara prea mult l-a uscat , ori nu am folosit polish ce trebuie pentru ca nu am reusit sa curat ceara cu aparatul si pana la urma am facut manual:lol:.
Daca te rog sa descrii exact cum ai facut si ce produse ai folosit?;) |
Chiar nu mai stiu cum se numeau produsele..o sa ma interesez si o sa iti spun;)
|
polishul nu se face dupa cum auziti la altii si nici cu orice fel de produse.
Voi riscati sa lasati niste zgarieturi-urme f fine pe masina dar e treaba voastra :D Ideea e ca dati si bani aiurea pe produse,masina de lustruit si va alegeti si cu paguba. Pt un polish profi (asa cum trebuie) se folosesc destule produse,perii,timp etc Noi acasa, cel mult putem face o ceruire nicidecum un polish, parerea mea!:oops: |
| All times are GMT +2. The time now is 18:43. |
- Copyright 2026 4Tuning