![]() |
TRABANT POWER
4 Attachment(s)
partea 1. Acesta va fi un topic dedicat trabanturilor de la cursa
|
1 Attachment(s)
Filmul low quality:
|
Bine ca nu avea nimic in portbagaj... :lol:
Oricum, respect lor pentru curaj si vointa !!!!!!!!!!!! |
1 Attachment(s)
calitate mai buna :
p.s. posesorul masinii poate primi cadou daca vrea versiunea pe un cd gratis |
Masina era echipata cu rollbar si in plus soferul avea centura de siguranta pusa (obligatorie dealtfel), se pare ca singurele avarii sunt doua julituri superficiale. Soferul nu a patit nimic iar zona respectiva era \"zona de degajare\" cu rol de siguranta, de fapt se si observa ca accesul spectatorilor nu a fost permis in imediata apropiere a circuitului. Dpdv al sigurantei totul a functionat perfect, in opinia mea astfel de incidente sunt inevitabile cand incerci sa dai tot ce e mai bun din tine si din masina, dealtfel obisnuitii competitiilor profesioniste (raliu, VTM etc) stiu ca la fiecare etapa au loc minim 1-2 incidente asemanatoare. Pana la urma lumea mai mult s-a amuzat, nici soferul masinii in cauza nu mi s-a parut prea suparat.
|
stia el ce stia de si-a montat rollbar...
oricum... respectul meu... sper tare |
E ok ZoliaT_2 . Merci mult pt. film , dar l-am scos de pe site . Nu e nevoie sa-l pui pe cd .
P.S. Merci pt topic . |
B28JMP aka B03LPX ruleaza!!! Pacat ca nu l-ai impins pana la sosire ca tot ai fi iesit peste toata grupa N5.
LPX rulz!!! |
TRABI POWER ... suntetZi cei mai tari :D:D:D:D
|
sa inteleg ca se infiripa un Trabi Racing Club :wink:
|
|
Re:
Sper tari colegii trabantisti. Felicitari. Pentru cei care nu stiu Cristi (B28JMP aka B03LPX) este artist in 'distrus' si mai ales reparat masini. Respect pentru ceea ce a facut din masinile lui. Prietenii stiu de ce...
Pe aceasta care, public, sa vada toata lumea, imi cer scuze fata de celalalt Cristi (B26LPX) pe care l-am tachinat ani de zile cum ca trabantul nu e masina si care la cursa de ieri mi-a dat 3 secunde in fata. Felicitari si la mai bine. P.S: Lasa ca imi iau io volan. :twisted: |
super tari... ce putetzi sa faci cu trabiurile alea nu cred k au mai reusit altzii dabea ashtept sa vad filmu :)
|
Dude....ma gandeam data viitoare sa particip cu camioneta (mercedes 306D) sa iti dau o sansa :P ....sau poate cu PATROL-ul....sau vrei sa merg tot cu trabantul cu spatele? :P hai ca si tu ai mers bine nu mai face pe modestul...ghinionul tau ca ai volan de autobuz pe R5...asta e....ti-am zis sa iti iei TATRA ca tot aia e :P
|
Re:
Sef, mare dreptate ai. Ne vedem in primavara la urmatoarea etapa. COc io ceva pana atunci, un volan mai mic, o directie imbunatatita. Oricum, problema la masina a fost undeva intre scaun si volan.
Sa auzim numa de bine. Parerea mea.... |
E vb de volanul si scaunul \"masinii\" mele sper, nu?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Da sef. Masina ta super si scaunul si volanul meu. :oops:
|
avea destul timp s-o redreseze. ce-i asa adevarat in toata faza?
|
avea destul timp s-o redreseze. ce-i asa adevarat in toata faza?
|
ma ori a tras brusc de volan dreapta ori l-a ajutat si vantul sa se rastoarne... cred ca vantu-i de vina
|
1 Attachment(s)
Ia uite dude ce poza ti-am tras :P
|
Re:
Campeoane, asta trebuia sa ramana intre noi, nu? :oops:
|
Nu sefu'....tre sa vada lumea ce bine arati in cursa....apropos....masina e de curse? :D
|
foarte frumos ambele trabanturi!!! respect, ati facut show infinit mai frumos decat altii cu masini mai puternice si \"pretentioase\".
respect voua! |
1 Attachment(s)
Si una pt 03LPX.....bafta cascadorule!!!
|
Re:
Daca asa arata masina, sigur nu se mai rasturna. Sau mai stii ?!? :roll:
|
trabi club RULLLZZ tzinetzi-o tot asa, mai mult spectacol ca voi nu face nimeni. :)
|
Merci Cristi pentru poza si pentru idei . Cam ai dreptate Dude , nu cred ca l-as fi rasturnat daca statea asa pe roti . Acum asta e ... , poate data viitoare...
|
Re:
Lasa sef ca faci tu JMP-ul pana in primavara si atunci sa te tii. :)
|
12 Attachment(s)
sa continui ce am inceput ....
|
maaaaaaaaaarfaaaaaaaaa.......mersi zolia t
|
:)))))))))))))))
Ai fost tare ma baiatule cu TRABANTUL tau bravoooooooo!!!!!!!
|
salut
1 Attachment(s)
Ai fost tare ..ai mers tare !!! daca ajungeai cu bine ..cocoshai pe multzi la timp...dar a fost ce a fost ...oricum m-am pishat pe mine de ras :D:D (no offence ) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
Un film cu prestatia... montat! :D
|
eu unu am ametit ... tu nu ?
cum arata filmat din interior ? daca nu ma insel tu ai o camera agatata acolo |
Arata misto...mai fac maine o varianta combinata cu interior-exterior si poate si alte cadre surpriza :D
|
v-am acordat prima pagina .. acum haideti cu materialul TARE
|
1 Attachment(s)
Gata filmul...tre sa recunosc ca mi-am rupt 30min din timpul meu pretios sa il fac...sper ca a meritat :D
Varianta cu imagini din interior o sa o fac dupa 12 dec....pana atunci....Praga si Budapesta scrie pe mine! Sanatate numa' bine! |
Re:
Super filmuletzu.
|
Bv fratilor...eram sa patesc si eu asta cu fostu meu trabant.....am stat cateva sec pe usa din dreapta dupa care a cazut pe roti.....super trabiurile...eu m-am distrat cu al meu la maxim..face drifturi super usor..tre doar sa dai de volan :) bv imi place de voi!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:43. |
- Copyright 2026 4Tuning