![]() |
Sa vb despre tot ...aici
Salut salut .. am vazut shi eu la altzii shi cred cha e bineh sa avem shi noi .. unde sa postam diverse shi diverse fara sa facem o gasca de title`uri ..
|
Re: Sa vb despre tot ...aici
Shi daca tot am deschis eu titlu asta sa sparjem gheatza . Am facut prostia shi mi`am luat o mashina breack mi`am luat asha ptr. ca o sa lucrez chu ea shi imi trebuie spatziu. Problema e cha nu prea am vazut tuning pe mashini breack deci ma intereseaza parerile shi ideeile voastre ce as putea face la aceasta mashina inafar de folie shi jante .. mashina e o nubira breack
|
poti pune absolut tot ce vrei pe ea .. am vazut un golf 4 break care arata super tare .. am sa caut pozele sa ti le dau. nubira modificata n-am vazut niciodata, baga mare .. ca in orash sigur o sa fie unicata :)
|
pune o poza cu nubira :0
|
Daca vrei sa ii faci ceva [virtual] la ea, da-mi un PM sau da-mi un buzz pe messenger.
Mihai, iti dau eu poze, a fost la iasi cu ea. |
2 Attachment(s)
Quote:
|
arata bine fortza daewoo :) :) :) :) :) :) :)
|
E prima nubira pe care o vad break.Nu cred k se gasesc multe chestii de tuning pentru asa ceva.Poti modifica spoilerele fata si spate fibra de sticla,praguri si ii schimbi vizual complet aspectul in ceva personalizat si care arata mai bine
|
Quote:
|
cu niste jante si foliata ar arata f bine
|
am vazut duminica la tv cursa de la casa poporului bucuresti....super masini, intre care si enzo ferrari, mercedes cl dtm de 1,5 mil, toate valorau cica vro 6.5 mil
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
:D e superb clk gtr...cum fac un mil juma de e mi-l iau8)
|
Din bt cine merje la sv ??/ la ora 17 .. 24-11-06 la ODN ???
|
ati ajuns bine ? era cam aiurea ceatza
|
Din BT am fost numai eu si divinity...
|
c parere avetzi despre NOUL COD RUTIER ?????;) :?:
|
E super mega zbenga cool noul cod rutier ... fac shi eu ca in reclama " dar soferii corectzi ce primesc ??"
|
nu mai zice nimeni nimic?? km linishte ...:sad:
|
am si eu o Daciuta la care as vrea sa ii fac unele mici modificari. ma puteti ajuta cu ceva idei. o sa trimit si cateva foto
|
bun venit BT-01-KAW :D .....lasa t rog un ID la topicul
-----Id Y! Mess Membrii Botosani------- (mrs) |
bine ai venit KAW !
|
welcome KAW
|
Ba sa vad si sa nu cred.Poate mi se pare mie dar dupa codu asta nou rutier mi se pare k merge lumea mai cu grija.E mai bine.Cel putin am observat o faza faina in localitati merg astia cu viteza mai redusa.(in comune).Poate vor fi mai putine accidente cu faza asta.
|
Quote:
|
va urez SARBATORI FERICITE la toti...si tot ce va doriti voi.sa speram la un an mai bun...in toate. La Multi Ani !!!
|
putem sa ne intalnim si noi diseara la un suc pt o ora,doua? :lol: ...... locatia eu zic sa fie OMV.....ora o puteti alege voi (postati care e d acord pls) Multumesc si Sarbatori Fericite
|
Sarbatori fericie la totzi .. Ho Ho Ho Marry Christmas Everyone !!
|
De acord cu intalnirea numai k data e aleasa cam rau sa zic asa,poate pe 28,29 mai bine ar fi k e si lumea mai libera in prima zi de craciun toti sunt cu familiile.Sa scrie cine este de acord cu ideea de a ne intalni intre craciun si anu nou
|
eu sunt de acord..... sa vedem ceilalti;)
|
de acord .stabilitzi data , ora si locatzia :)
|
poi zic dupa ora 18:00.....e ok?
|
S-a votat daca pot spune asa pentru data de 28.12.2006,ora 17.00 la omv langa autogara.
Asadar sunteti toti invitati,participanti la curse,iubitori de majini,tuning,si tot ce tine de domeniul auto din botosani si nu numai. Rog eu mult pe cei care mai citesc sau scriu pe aici sa dea sfoara in tara si sa fie seriosi,pentru a fi cat mau multi sa nu se intample ca in alte dati cand a vrut sa se faca ceva si nu a iesit treaba din lipsa participantilor.:oops: Este o ocazie de a ne intalni a ne cunoaste mai bine intre noi nu doar prin intermediul netului.Va multumesc si va astept.:D |
joi lucrez dar am sa fac tot posibilul sa ajung la omv ..... prima strigare ... a doua strigare ... cine se mai anuntza ??? ... Bâzz!! Bâzz!!
tot odata ne cumparam shi nr 4 al revistei 4tuning :P sper sa mai se este |
acu am auzit si eu. stau la 5 minute distanta deci vin si eu :)
|
Eu voi veni cu cezar.
KAW, sper sa vii si tu, sa iti dau stickerul cu vTuningRO. |
va rog sa postati cei care vin. (multumesc)
|
Am dat mesaj pe privat la toti membrii 4 tuning botosani,si doar atatia si-au anuntat intentia de a participa,haideti baieti veniti cu pritenii,cunostintele voastre la un suc sa discutam despre ceea ce ne place,scuze mad angel.Aceiasi rugaminte,sa posteze toti cei care vor veni.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:53. |
- Copyright 2026 4Tuning