Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Botosani (https://forum.4tuning.ro/107-botosani.html)
-   -   Sa vb despre tot ...aici (https://forum.4tuning.ro/107-botosani/26230-vb.html)

Lucyfer 29-10-06 21:36

Sa vb despre tot ...aici

Salut salut .. am vazut shi eu la altzii shi cred cha e bineh sa avem shi noi .. unde sa postam diverse shi diverse fara sa facem o gasca de title`uri ..

Lucyfer 29-10-06 21:53

Re: Sa vb despre tot ...aici

Shi daca tot am deschis eu titlu asta sa sparjem gheatza . Am facut prostia shi mi`am luat o mashina breack mi`am luat asha ptr. ca o sa lucrez chu ea shi imi trebuie spatziu. Problema e cha nu prea am vazut tuning pe mashini breack deci ma intereseaza parerile shi ideeile voastre ce as putea face la aceasta mashina inafar de folie shi jante .. mashina e o nubira breack

siminelsimi 29-10-06 21:59

poti pune absolut tot ce vrei pe ea .. am vazut un golf 4 break care arata super tare .. am sa caut pozele sa ti le dau. nubira modificata n-am vazut niciodata, baga mare .. ca in orash sigur o sa fie unicata :)

TND--TEAM 30-10-06 21:31

pune o poza cu nubira :0

Yonut21 30-10-06 21:45

Daca vrei sa ii faci ceva [virtual] la ea, da-mi un PM sau da-mi un buzz pe messenger.
Mihai, iti dau eu poze, a fost la iasi cu ea.

Lucyfer 01-11-06 20:26

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by TND--TEAM (Post 605080)
pune o poza cu nubira :0

asta este mashina !!

TND--TEAM 02-11-06 14:18

arata bine fortza daewoo :) :) :) :) :) :) :)

HOT 03-11-06 18:15

E prima nubira pe care o vad break.Nu cred k se gasesc multe chestii de tuning pentru asa ceva.Poti modifica spoilerele fata si spate fibra de sticla,praguri si ii schimbi vizual complet aspectul in ceva personalizat si care arata mai bine

Lucyfer 03-11-06 22:35

Quote:

Originally Posted by cojocariu cezar (Post 609745)
E prima nubira pe care o vad break.Nu cred k se gasesc multe chestii de tuning pentru asa ceva.Poti modifica spoilerele fata si spate fibra de sticla,praguri si ii schimbi vizual complet aspectul in ceva personalizat si care arata mai bine

Ms ptr. sfat .. am vazut o nubira modificata(spoilere) in iasi shi nu arata rau !!

danielrx4 07-11-06 10:53

cu niste jante si foliata ar arata f bine

danielrx4 07-11-06 11:02

am vazut duminica la tv cursa de la casa poporului bucuresti....super masini, intre care si enzo ferrari, mercedes cl dtm de 1,5 mil, toate valorau cica vro 6.5 mil

ESPinoza 07-11-06 19:40

Quote:

Originally Posted by danielrx4 (Post 613469)
am vazut duminica la tv cursa de la casa poporului bucuresti....super masini, intre care si enzo ferrari, mercedes cl dtm de 1,5 mil, toate valorau cica vro 6.5 mil

nu era cl dtm era clk gtr.. o mashina pe care nu credeam ca o sa fie vazuta in romania

danielrx4 07-11-06 19:51

Quote:

Originally Posted by ESPinoza (Post 613977)
nu era cl dtm era clk gtr.. o mashina pe care nu credeam ca o sa fie vazuta in romania

intr-adevar, m-am inselat, e clk gtr...dar in ceea ce priveste pretul sunt sigur k e de 1,5 mil ...wow:shock: :lol:

ESPinoza 07-11-06 19:56

Quote:

Originally Posted by danielrx4 (Post 613992)
intr-adevar, m-am inselat, e clk gtr...dar in ceea ce priveste pretul sunt sigur k e de 1,5 mil ...wow:shock: :lol:

da si cl dtm nu exista doar clk ci c`klasse .. oricum la anu ma duc sa vad cursele din fia gt!

danielrx4 08-11-06 23:15

:D e superb clk gtr...cum fac un mil juma de e mi-l iau8)

Lucyfer 25-11-06 14:38

Din bt cine merje la sv ??/ la ora 17 .. 24-11-06 la ODN ???

siminelsimi 25-11-06 16:33

ati ajuns bine ? era cam aiurea ceatza

Yonut21 25-11-06 21:50

Din BT am fost numai eu si divinity...

maD_angel 02-12-06 22:11

c parere avetzi despre NOUL COD RUTIER ?????;) :?:

Lucyfer 02-12-06 22:14

E super mega zbenga cool noul cod rutier ... fac shi eu ca in reclama " dar soferii corectzi ce primesc ??"

maD_angel 03-12-06 18:44

nu mai zice nimeni nimic?? km linishte ...:sad:

BT-01-KAW 09-12-06 09:34

am si eu o Daciuta la care as vrea sa ii fac unele mici modificari. ma puteti ajuta cu ceva idei. o sa trimit si cateva foto

maD_angel 09-12-06 15:28

bun venit BT-01-KAW :D .....lasa t rog un ID la topicul
-----Id Y! Mess Membrii Botosani------- (mrs)

siminelsimi 09-12-06 18:37

bine ai venit KAW !

danielrx4 10-12-06 16:16

welcome KAW

HOT 15-12-06 20:01

Ba sa vad si sa nu cred.Poate mi se pare mie dar dupa codu asta nou rutier mi se pare k merge lumea mai cu grija.E mai bine.Cel putin am observat o faza faina in localitati merg astia cu viteza mai redusa.(in comune).Poate vor fi mai putine accidente cu faza asta.

Lucyfer 22-12-06 21:32

Quote:

Originally Posted by cojocariu cezar (Post 662286)
Ba sa vad si sa nu cred.Poate mi se pare mie dar dupa codu asta nou rutier mi se pare k merge lumea mai cu grija.E mai bine.Cel putin am observat o faza faina in localitati merg astia cu viteza mai redusa.(in comune).Poate vor fi mai putine accidente cu faza asta.

"ofcorse" accidente tot sa fac atat timp cat sunt mashini shi soferi de luat mi`am luat deja doua pct. shi ptr. curiosi au schimbat astia formatul la procesul verbal .. cine e churios sa vada :) shi cand bag cheia in contact acuma imi dau shi centura inprejurul gatului la sanchi ... e de belea chu ce draq te poate ajuta centura in orash cand tuh merji chu 50 h numa asha sa fie .. curios is ca nu mi`o zis agentul dar am intzeles cha amenda se poate plati shi pe loc .. sa vezi atuncea spaga cum ii spaga ce o sa faca gaborii saracutzii sarbatorile klumea ..

danilox 24-12-06 22:54

va urez SARBATORI FERICITE la toti...si tot ce va doriti voi.sa speram la un an mai bun...in toate. La Multi Ani !!!

maD_angel 25-12-06 11:30

putem sa ne intalnim si noi diseara la un suc pt o ora,doua? :lol: ...... locatia eu zic sa fie OMV.....ora o puteti alege voi (postati care e d acord pls) Multumesc si Sarbatori Fericite

Lucyfer 25-12-06 11:49

Sarbatori fericie la totzi .. Ho Ho Ho Marry Christmas Everyone !!

HOT 25-12-06 12:41

De acord cu intalnirea numai k data e aleasa cam rau sa zic asa,poate pe 28,29 mai bine ar fi k e si lumea mai libera in prima zi de craciun toti sunt cu familiile.Sa scrie cine este de acord cu ideea de a ne intalni intre craciun si anu nou

maD_angel 26-12-06 11:16

eu sunt de acord..... sa vedem ceilalti;)

siminelsimi 26-12-06 16:54

de acord .stabilitzi data , ora si locatzia :)

maD_angel 26-12-06 19:22

poi zic dupa ora 18:00.....e ok?

HOT 26-12-06 20:35

S-a votat daca pot spune asa pentru data de 28.12.2006,ora 17.00 la omv langa autogara.
Asadar sunteti toti invitati,participanti la curse,iubitori de majini,tuning,si tot ce tine de domeniul auto din botosani si nu numai.
Rog eu mult pe cei care mai citesc sau scriu pe aici sa dea sfoara in tara si sa fie seriosi,pentru a fi cat mau multi sa nu se intample ca in alte dati cand a vrut sa se faca ceva si nu a iesit treaba din lipsa participantilor.:oops:
Este o ocazie de a ne intalni a ne cunoaste mai bine intre noi nu doar prin intermediul netului.Va multumesc si va astept.:D

Lucyfer 26-12-06 20:50

joi lucrez dar am sa fac tot posibilul sa ajung la omv ..... prima strigare ... a doua strigare ... cine se mai anuntza ??? ... Bâzz!! Bâzz!!
tot odata ne cumparam shi nr 4 al revistei 4tuning :P sper sa mai se este

divinity_ro 26-12-06 23:14

acu am auzit si eu. stau la 5 minute distanta deci vin si eu :)

Yonut21 26-12-06 23:26

Eu voi veni cu cezar.
KAW, sper sa vii si tu, sa iti dau stickerul cu vTuningRO.

maD_angel 27-12-06 11:01

va rog sa postati cei care vin. (multumesc)

HOT 27-12-06 16:31

Am dat mesaj pe privat la toti membrii 4 tuning botosani,si doar atatia si-au anuntat intentia de a participa,haideti baieti veniti cu pritenii,cunostintele voastre la un suc sa discutam despre ceea ce ne place,scuze mad angel.Aceiasi rugaminte,sa posteze toti cei care vor veni.

All times are GMT +2. The time now is 11:53.

- Copyright 2026 4Tuning