![]() |
B-50-HDu Tico Albastru :X:X
5 Attachment(s)
Am hot in sfarsit sa-mi prezint si eu masina aici pe forum....nu prea are multe emodificari dar v-or urma....va astept cu pareri despre masina mea fie bune fie rele sunt bine primite....;)
|
Re: B-50-HDu Tico Albastru :X:X
Frumos tico...Planuri de viitor ce ai in gand?
|
Ms:D...Poi am multe ganduri cu ea.....priam data o sa am ocup de tinichigerie ca e atinsa peste tot am si cv rugina.....si pe al motor trb fcuta distributia si ce mai sunt mici chestii pe la ea.. iar dupa sa vedem cum stau cu bani.... am de gand so las mai jos si niste jante ori sa le dublez pe astea ale ei pe 12".....oricum usor usor vreau so fac sa arate cat mai bine....si pe langa ceam spus mai sus mai sunt multe idei mici sa le zic asa....cre le am in cap si intentionez sa le fac
|
3 Attachment(s)
Poze recente ;)
|
Arata binisor.Capota e colantata, sau vopsita?Imi place badboy-ul si semnalele :oops:
Sa pui si cateva poze din interior :D, se vede ceva gri in ultima poza. |
Arata bine, cred ca te-am vazut prin cartier
Bafta in continuare si sa o vedem LOW Poate si alte stopuri sau tot astea dar rosii complet! Bafta |
Quote:
|
[QUOTE=pustiu_FUG;4376206]Arata bine, cred ca te-am vazut prin cartier
Bafta in continuare si sa o vedem LOW Poate si alte stopuri sau tot astea dar rosii complet! Bafta Da si mie imi parea masina ta cunoscuta dar nu stiam de unde....:lol: Low va fi dar mai dureaza un pic ca deocamdata nu stau bine cu $ si mai am si alte chestii mici sa le fac :D Cat mai curand vor fi rosii iar mai tarziu vdem poate le schimb Bafta si tie ! Ms pt sfaturi si pareri orice este bine venit |
3 Attachment(s)
Poze cu interiorul :D
|
Imi pare rau daca te superi, dar intreriorul nu-mi place :-(. Scapa de ceasurile aditionale, volan si culoarea bordului, e prea impopotonat. Cu rabdare si foarte putini bani poti face interiorul sa arate bine.
Pentru badboy iti recomand 2 prieteni , vezi semnatura -> |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Daca schimbi bordul cu unul original, e super ok. Ceasurile de pe stalp nu arata bine in modul asta ( arata bine le pui stalp din fibra ca in poza atasata ). Volanul, daca ii dai o culoare inchisa ( negru mat ) o sa fie ok, no shiny things :D.Acum nu-mi vin in minte alte idei ... oricum, discutam :!:. P.S : Id-ul de mess : alex_kitikru . |
Quote:
|
ma juta si pe mine cnv cu un stiker cu tico club ? de unde pot face rost ? :?:
|
2 Attachment(s)
masina e putin murdara dar merge.....i-am fcut si semnalele rosii:D urmeaza plafonul negru :!:
|
draguta masina si ingrijita felicitari proprietarului...
|
Quote:
|
am ocazia sa-ti urmaresc munca, te vad mereu pe Salaj...
|
2 Attachment(s)
:twisted:
|
Faruri fumurii :D ? Nice look.
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Mai pun niste poze cu masinutza mea cum era la inceput :D si cum a mers toata iarna trecuta mai mult dezmembrata :lol:(stiu ca asta trebuia sa fac la inceput dar merge si acum:D)
|
2 Attachment(s)
asa era cand am cumparat-o ;)
|
cu ce ai facut stopurile rosii?
|
Quote:
|
Farurile cum le-ai facut fumurii? Tot cu spray? Eu le-am dat cu lac in care am pus putina vopsea albastra, dar a inceput sa se curete pentru ca farurile sunt din sticla. Daca erau din plastic cred ca tinea mai mult vopseaua.
|
Quote:
|
This is a BBT (Bad boy tico)Bravo!
A iesit foarte bine pentru un tico...si cabine zici...niste xenoane,spoilere ceva si o evacuare larga ar face-o de invidiat |
Quote:
|
Salut!Imi place ca ai grija de masina si vrei sa scoti ceva interesant.Cum bordul a fost vopsit poti modifica culoarea inapoi sau sa o schimbi cu alta(asta ar fi o varianta mai ieftina zic eu nu imi lua in nume de rau).Cat despre despre vopsirea geamului de la far nu sunt prea deacord,lumina farurilor la tico este destul de slaba, stiu ca arata baine dar un compromis daca vrei poti vopsi doar plasticul din interior cel de la baza farului cu negru mat si atat fara geam si da foarte bine zic eu.In rest spor la treaba si o sa urmaresc topicul tau cu interes deoarece vad ca esti in plina ascensiune:lol:
|
Quote:
Salut ! bordul stiu trb neparat fcut cv cu el este ft urat asa visiniu o sal fac si pala(asa am luat masina nu l-am fcut eu) dar deocamdata am alte idei in cap...ref la faruri da ai dreptate si le-am curatat imediat dupa ce lema fcut si sa vazut dif am vrut sa fac inauntru cu negur dar nam reusit sa desfac geamurile de la far....chiar stie cineva cum le pot desface? sunt ft bine lipite cred ca sunt cele originale am incercat eu cv dar se spargea sticla:???: Ms pt sfaturi sunt bine venite :D |
5 Attachment(s)
Poze Noi :D am fcut si plafonul negru....desi e cam rau acum pe caldurile astea atrage grav cladura toata in masina
|
Salut!Pentru desfacerea geamului de la far foloseste un feon (profesional) si incalzesti marginea foarte bine.Masticul acela devine foarte cleios si se dsface.Cu rabdare o sa vezi ca foarte usor.Eu am inlocuit oglinda la un far prin metoda aceasta si e ok.Spor la treaba.
|
La geamurile din spatele usior spate(la tico)geamul are rama aceea neagra,ai putea si ii pui autocolant de culoarea masinii si continue linia din partea de sus a usii,nu?:D
|
1 Attachment(s)
Farurile de ce numai sunt negre?:(
Ca idee daca iti pui xenon, poti sa le faci mai negre ca in poza si nu o sa ai nici ce-a mai mica problema! Bafta:D |
te-am vazut ieri pe Iacobeni...arata bine rau ticozaurul tau.....eram cu un cielo rosu....
|
marius ai grija cit de mult pui autocolant negru pe masina ca sar putea sa ramii fara talon si trebuie sai faci omologare rar si o sa ai probleme.
inainte sa faci ceva intereseazate la baieti cei voie si ce nu ,ca sa nu muncesti degeaba |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:41. |
- Copyright 2026 4Tuning