![]() |
E46 - My Reborn ///M3 Orange Toy
6 Attachment(s)
A venit vremea sa imi prezint " din nou " M3-ul .. acum sta mult mai bine pe parte estetica , mai ales k e facuta de mine . Cat si pe partea mecanica e noua am schimbat de la planetare, grup, cardan , ulei, filtre, etc pana la portbagaj de carbon , difuzor de carbon, bara CSL, suspensii reglabile H&R , jante 19" Ac Schnitzer etc ...
L-am luat inapoi si promit sa nu il mai dau niciodata, nu multi merita masina asta si nu multi si-o permit. Momentan masina nu mai e stock , are undeva la 380 de cai putere si cred k am scos maxim din ea, astept sa-mi vina si grupul de 4.10 raport , fuliile racing usurate si cam atat . Apoi de la sfarsitul verii voi comanda kit-ul HPF Turbo Stage 1 pt inceput 630 de cai .. si usor usor va mai primi upgrade-uri . Va salut pe toti si va multumesc pt ca imi urmariti din nou topic-ul ... Va astept cu sfaturi PRO / CONTRA .. sunt binevenite, din greseli inveti ... STIMA !! |
Re: My Reborn ///M3 Orange Toy
Masina e de vis..
2 lucruri,nu-mi plac..nu prea sunt in masura sa le zic,dar totusi am sa o fac: -Scrisul de pe lateral...nu prea are ce cauta pe acolo -Autocolantul ala de pe volan peste emblema e pus la misto? |
welcome back! e colantata ma?
''plane'' mari fratimiu!:lol: |
Quote:
Nu e prob... sunt binevenite criticile ... Scrisul pe lateral l-am pus ca imi fac reclama la bussines si l-am pus cam stram pe o parte ce-i drept, luni o remediez si deh , iar emblema pe volan am pus-o eu la misto ca sa dau putina culoare :)) ... nu aveam ce face, nu ma prea pricep stiu :)) |
Quote:
Bine te-am regasit si eu bro ... Este colantata da ... :P Am planuri mari abia astept sa vad la Tulcea cum sta masina cu noile modificari si daca nu imi place oricum vine Turbo-ul deh strang bani pt el ca mai costa cat o masina :)) ... Sa vii si tu sa iti umblam la masina putin :)) |
cred ca sunt bolnav sau prea obosit, dar imi place o masina portocalie cu negru :shock:
ce mi se pare interesant la proiectele de genul astuia este ca se pleaca direct dintr-un punct in care majoritatea cand ajung termina. unul din putinele topicuri de pe 4tuning care chiar merita urmarit, bafta multa |
Quote:
|
Quote:
Mersi frumos pt aprecieri ... Am ales o culoare mai unica pe M3 si chiar pe E46 din ce cred e cam singura ... Decat sa o fac ca toti ceilalti prefer sa fie ceva WOW cum nu prea vezi ... Si mie imi place cum da portocaliul pe masina ... Am mai vazut un seat leon la fel si nu dadea asa bine ... E si dupa sufletul omului :)) |
Quote:
|
Si mai ziceau astia ca nationala Olandei era "Portocala Mecanica". Cred ca de fapt e46-le asta merita numele asta :))
|
O sa te dau in judecata Ricardinho, m-a intepat inima cand am vazut pozele :)
Si nu este o masina... este o bijuterie! |
Quote:
|
Quote:
|
GOOD JOB!
Mi-as dori sa conduc o asemenea masina macar 20 de minute! :D
O sa fie folosita numai pentru performantele ei sau o sa fie si de expo!? Ma gandesc ca daca o si expui mai trebuie niste distantieri, o folie, etc.. chestii care sunt deja in plan! Dar oricum .. banuiesc ca de la volan putin iti pasa... ;) Spor la treaba si numai bine! :paper: |
a iesit tipla masina.bafta cu ea si astept sa vad cu ce vii de la tulcea!!
|
Re: E46 - My Reborn ///M3 Orange Toy
Nu era o critica faza cu reclama...ca doar e pentru tine...
Era doar sugestie in materie de aspect, pe care il da masinii acel scris..:D Bafta la Tulcea ! |
arata bine bestiutza..
nu era mai bine daca faceai plafonu negru lucios, sa mearga cu trapa? sfat: scoate nr. nou pe fata si pune-l cu dubluadeziv.. :D bafta |
Quote:
|
Bine ai revenit in fortza!E senzatie masina!:D:D
|
Quote:
BIne v-am gasit ... Multumesc mult |
Bine ai revenit! La mai multe cu masina, arata bine.Singura chestie ciudata din punctu meu de vedere este sigla de pe volan, las-o alb/albastru.In rest nota 10.
|
Quote:
Bine v-am gasit ... Ms sa fie ... Un lucru am facut si eu la volan :)) si ala e ciudat :)) hehe .. o sa-l dau jos oricum ii pun din carbon :P |
Diferential 4.10 si kit hpf de 630... cine te sfatuieste?
Imi place cum se vede combinatia de splittere + oglinzi + plafon negru... cred ca ar fi aratat mai bine vospite & lucioase. In rest scrisu de pe lateral e dubios si colantu tot colant ramane |
Quote:
|
Quote:
Edit: credeam ca o sa ramai pe 4.10 la turbo... 3.62 parca are de fabrica |
Super maşină. Arată foarte original, însă despre jante nu ştiu ce să zic, mie nu îmi plac, dar dacă ţie îţi plac, baftă cu ele!:D
|
acum arata foarte bine insa am si eu niste sugestii personale:
1.nu imi place cum arata negru mat pe plafon era perfect negru lucios 2.jantele nu prea sunt ce trebuie,niste jante cu buza mare polisata si miez negru lucios ar completao de minune in rest mici detalii cum a zis si sharky o folie,semn pe spate etc. pentru interior nu ar merge o folie de carbon portocalie?:> |
Quote:
|
Quote:
|
Jantele sunt foarte OK dar trebuie distantiere neparat ! sunt 8.5 j ?
Era un set identic de vanzare aici pe forum :shock: aveau si partea din mijlocul spite demontabila :shock::shock: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Iti veni mintea la cap si ma bucur ca ai continuat proiectul ca masina arata f bine si cred ca se misca idem.Cu scris pe lateral fara scris este un M3.Bafta cu proiectul si fara incidente mister.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: