![]() |
Audi a4 by Bobby
Fiind la 1 meu tpoic pe acest forumu o sa postez cateva poze cu masian unui prieten tunarita din toate punctele de vedere urmatoarele informati in functie de comenturi astept pareri si sugesti.Bobby
audy a 4 tunarit din tote punctele de vedere astept pareri si sugesty dak exista cumva acestea si ceva idei despre parerile voastre personale |
Re: Audi a4 by Bobby
Poate incerci sa mai pui cateva cu exteriorul.10x
Masina inainte nu prea era pe gustul meu ... acum ... nu stiu ... parca o privesc cu alti ochi ... o prinde albul asta ... si ca masina de show e :shock: :shock: :shock: Felicitari prietenului! :D |
Ptru SFW uite si cateva poze cu exteriorul si mentiunea ca acum are jenti bbs si culoarea este un crem cameleon
|
Quote:
? unde-s pozele ca nu le vad :D |
looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllll llllllllllllllllll
|
Ce pot sa spun .....numai RESPECT pt munca depusa
|
superb... rotile iesite un pic pe spate si cred ca e gata...
|
Super super tare ... o schimbare incredibila succes si bafta proprietarului !
|
mai are ceva de lucrat la interior am intelsc cu niste turometre ce mai vrea el sa puna si sa o inscrie si o sa fie gata de sow
|
cateva poze cu interiorul si cam ce are prin el
|
dupa parerea mea masina e mult mult prea incarcata .....PACAT DE MASINA ...dar daca la proprietar ii place ...;);) sa o foloseasca sanatot :):)
|
Asta e OZN, nu masina de strada.. :)
|
...grila din fata, inainte nici mie nu imi placea, dar acum arata prea tare cu toata k e aceeasi...in fine, il cunosc pe paul personal, stiu k e nebun, asa,...bafta !
...masina mi se pare super, m-am plimbat primu'n ea (nemodificata), sper sa nu fiu si ultimu', nu de alta, da' are obiceiu sa le loveasca ;) ! ...btw, bobby_boss, u esti vestitu' "vecin nebun" de la bucuresti a lu' goeru ?! ;)) hai bafta ! |
Frumoasa masina .... dar nush ... mi se pare prea OZN nush d c:D ii sta bn in alb ;)
|
Super tare vere sa ii transmiti proprietarului respectul meu pentru proiect
Mult curaj nu gluma... |
Parca nu prea merge linia testarossa pe laterale..niste aerisiri custom ar fi fost mai tari...parerea mea..
Si intr-adevar..e o schimbare mare de la ce era inainte..la ce e acum...e foarte frumoasa acum ;) |
si mie personal imi place..dar inca mai e de lucrat se vede ...
|
baeti sincer tovarasu asta al meu nu se mai opreste tot timpu pune ceva pe masina asta baga bani in ea non stop e cea mai tare masina din cartier e pasiunea lui masina asta a zis k e mor dupa ea si ii place la nebunie cum a iesit
|
f tare masina.. cred k a bagat omu o groaza de bani in ea...se vede
bafta!! |
G-T-O !!!!!
put a f-in honda badge on that and take it to the RICEcer convension - NOPI ! puertoricans and mexicans love that sh!t |
Quote:
:) |
mult respact 4 prietenul tau si so tina tot asa k merge pe calea cea buna
|
Tot respectul de la mine o masina frumoasa dar parca a mers cu ea la tuning Extreme...intr-un fel imi place mult intr-un fel...noah o nota de la mine 9...se poate si mai frumos..aceasta este parerea mea.Bafta incontinuare Dany si succes.:D
|
bai e ceva masina e chiar prea mult as putea sa zic, prea incarcata, probabil ca proprietarul nu avea ce sa faca cu cateva zeci de mii de euro si s-a gandit sa cumpere jumatate din ce aveau baietii pe stoc la audio-video
|
prea marfa masina asta. Am avut ocazia sa o vad in realitate intr`o noapte in timp ce treceam pe langa un peco de la mine din oras, asa ca am intors sa ma bag in seama cu proprietarul si mi sa parut destul de ok :D .
|
foarte frumoasa .. se potriveste culoarea .. iar jentile alea sunt mortale8) .. cam incarcata la interior .. dar acu` fiecare cu parerea lui :-P daca propietarului ii place ... S`o Stapaneasca Sanatos si fara incidente :)
|
super marfa masina!
pffffuai, cata muzica are!!!:lol: |
nu vad rostul lcd-urilor din portiere...chiar nu vad rostul....poate de show si arfe....masina e intr-adevar speciala, are f multe + dar exista si minusuri (rotile nu sunt iesite,prea incarcata in unele locuri,etc)
|
frumoasa nota 10
|
da frate frumoasa masina da eu zic k la banii care i-ai bagat in ea puteai sa scoti ceva mai frumos , asta e prea exagerata , nu mi se pare o masina facuta cu gust , doar multi banii bagati in ea... oricum e fwtwurista :)
|
10x si de la mine:D Arata foarte bine masinutza :twisted:.Bafta in continuare cu tuning-ul :evil:
|
zsooper!! it's loud!!
|
pune niste poze cu masina
|
nu se vad pozele
|
nu se vede nici o poza...